Jump to content

Δείξτε το φωτογραφικό σας ταλέντο! (Smartphone Photos)

x_vagos_x
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε tarirs κατι πρεπει να κανουμε με εσενα :) . Βγαζεις πολυ ωραιες φωτογραφιες αλλα τις εχεις private και δεν μπορουμε να τις απολαυσουμε.

Αφου ανοιξεις την φωτογραφια απο desktop, πηγαινε κατω δεξια που εχει Additional info και στο Viewing privacy επελεξε public ;)

Φιλε tarirs κατι πρεπει να κανουμε με εσενα :) . Βγαζεις πολυ ωραιες φωτογραφιες αλλα τις εχεις private και δεν μπορουμε να τις απολαυσουμε.

Αφου ανοιξεις την φωτογραφια απο desktop, πηγαινε κατω δεξια που εχει Additional info και στο Viewing privacy επελεξε public ;)

χαριστω πολυ...το ειχα στο friend and family.....:(

android or ios or wm......who cares.....???

Ετοιμη η πρωτη. Μου βγαλε το λαδι ως jpeg... αλλα δυστυχως δεν υποστηριζει με την μαμα καμερα manual + raw (τραβαει raw αλλα αυτοματο). Δεν ξερω αν θα ασχοληθω με την δευτερη :p

Mi5s με χειροκινητο shutter, iso και εστιαση και επεξεργασια αλλα και κροπαρισμα στο photoshop (pc)

35998026801_1ee8218466_c.jpgIMG_20170722_232300-ed-crop by Andreas L., on Flickr

Edited by Antretng

Ετοιμη η πρωτη. Μου βγαλε το λαδι ως jpeg... αλλα δυστυχως δεν υποστηριζει με την μαμα καμερα manual + raw (τραβαει raw αλλα αυτοματο). Δεν ξερω αν θα ασχοληθω με την δευτερη :p

Mi5s με χειροκινητο shutter, iso και εστιαση και επεξεργασια στο photoshop (pc)

35998026801_1ee8218466_c.jpgIMG_20170722_232300-ed-crop by Andreas L., on Flickr

Εξαιρετική ρε φίλε μπράβο. Τουλάχιστον στο κινητό που την είδα. Με τρίποδο την τράβηξες?

Sent from my Black Leather Htc 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Σε ευχαριστω φιλε. Ναι με τριποδο αλλιως δεν επαιζε να βγει. Αλλα συνειδητοποιησα οτι το adapter που εχω δεν βολευει καθολου, με ζορισε πολυ στο βαλε/βγαλε. Αν εχει κανενας να προτεινει κατι (κατα προτιμηση με σφικτηρα και οχι με ελατηριο) ας στειλει ενα μηνυμα.

Σε ευχαριστω φιλε. Ναι με τριποδο αλλιως δεν επαιζε να βγει. Αλλα συνειδητοποιησα οτι το adapter που εχω δεν βολευει καθολου, με ζορισε πολυ στο βαλε/βγαλε. Αν εχει κανενας να προτεινει κατι (κατα προτιμηση με σφικτηρα και οχι με ελατηριο) ας στειλει ενα μηνυμα.

Όντως είναι πολύ καλή, φαίνεται να έγινε και σωστή δουλειά στην επεξεργασία.

Ο απταλικο είχε προτείνει ένα ή εδώ ή στο αλλο θέμα 5 6 σελίδες πισω.

Τα φτηνά δεν κάνουν τίποτα τρέμεις μόνο να το βάλεις επάνω.

Όντως είναι πολύ καλή, φαίνεται να έγινε και σωστή δουλειά στην επεξεργασία.

Ο απταλικο είχε προτείνει ένα ή εδώ ή στο αλλο θέμα 5 6 σελίδες πισω.

Τα φτηνά δεν κάνουν τίποτα τρέμεις μόνο να το βάλεις επάνω.

Σε ευχαριστω Μαριε :)

Κατι τετοιο εχω http://www.ebay.com/itm/Ajustable-Cellphone-Clip-Tripod-Mount-Adapter-for-Smartphone-iPhone-Samsung-HTC-/191970653148?epid=505379018&hash=item2cb257b3dc:g:6GkAAOSw14xWMDdW αλλα γενικα με ελατηριο ειναι παιδεμα στο βαλε βγαλε. Ειδικα αν δεν εχεις ανθρωπο να σε βοηθησει φοβασαι μην σου γλυστρισει κατα το βγαλσιμο.

Ψαχνω για adapter χωρις ελατηριο (ή αν εχει να ειναι χαλαρο) και μετα να κλειδωνω με σφικτηρα. Αλλιως δεν νομιζω να με βολεψει κανενας ανταπτορας.

Σε ευχαριστω Μαριε :)

Κατι τετοιο εχω http://www.ebay.com/itm/Ajustable-Cellphone-Clip-Tripod-Mount-Adapter-for-Smartphone-iPhone-Samsung-HTC-/191970653148?epid=505379018&hash=item2cb257b3dc:g:6GkAAOSw14xWMDdW αλλα γενικα με ελατηριο ειναι παιδεμα στο βαλε βγαλε. Ειδικα αν δεν εχεις ανθρωπο να σε βοηθησει φοβασαι μην σου γλυστρισει κατα το βγαλσιμο.

Ψαχνω για adapter χωρις ελατηριο (ή αν εχει να ειναι χαλαρο) και μετα να κλειδωνω με σφικτηρα. Αλλιως δεν νομιζω να με βολεψει κανενας ανταπτορας.

Αστο ενα παρόμοιο πήρα και εγω και τρεμει ψυχή μου κάθε φορά.

Είμαι να βαζω κανα 20αρικο να γίνει δουλειά σωστή.

Mi5s με χειροκινητο shutter, iso και εστιαση και επεξεργασια αλλα και κροπαρισμα στο photoshop (pc)

Φίλε πάρα πολύ ωραίο το τελικό αποτέλεσμα. Μπράβο. Το long exposure μετράει πολύ το βράδυ. Θα θελα να το δοκιμάσω και μέρα για νερά ας πούμε αλλά δεν βρίσκω ND filters για κινητά.

Αστο ενα παρόμοιο πήρα και εγω και τρεμει ψυχή μου κάθε φορά.

Είμαι να βαζω κανα 20αρικο να γίνει δουλειά σωστή.

Κοιτα αν μιλαμε για ελλαδα οκ. Αλλα απο ebay για ενα adapter δεν νομιζω να δινα πανω απο 10 ευρω.

Σε τριποδο (ή μαλλον τριποδΑ) ευχαριστως να τα σκασω μιας και θα χρησιμοποιηθει και στη μηχανη αλλα adapter καπως μου καθεται δεδομενου οτι δεν σηκωνουν καποιο τρελο βαρος. Πλαστικουρα ειναι.

Φίλε πάρα πολύ ωραίο το τελικό αποτέλεσμα. Μπράβο. Το long exposure μετράει πολύ το βράδυ. Θα θελα να το δοκιμάσω και μέρα για νερά ας πούμε αλλά δεν βρίσκω ND filters για κινητά.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε.

Για φιλτρα δεν ξερω μηπως κανει κατι αυτοσχεδιο. ;)

Δοκίμασε το silky water mode κάνει καλή δουλίτσα

Και μια από Αστυπάλαια με vignette στο snapseed:

35302412033_2b7bac3de1_o.jpgAstypalea1 by bill P, on Flickr

Κοιτα αν μιλαμε για ελλαδα οκ. Αλλα απο ebay για ενα adapter δεν νομιζω να δινα πανω απο 10 ευρω.

Σε τριποδο (ή μαλλον τριποδΑ) ευχαριστως να τα σκασω μιας και θα χρησιμοποιηθει και στη μηχανη αλλα adapter καπως μου καθεται δεδομενου οτι δεν σηκωνουν καποιο τρελο βαρος. Πλαστικουρα ειναι.

Για τρίποδα λεω ολα σαν πακέτο. Για αντάπτορα εννοείται οχι.

Μην βγαίνουμε άλλο οφφ όμως.

Για τρίποδα λεω ολα σαν πακέτο. Για αντάπτορα εννοείται οχι.

Μην βγαίνουμε άλλο οφφ όμως.

Τοτε λιγα λες. Αλλα οκ οπως ας μην βγαινουμε αλλο offtopic (αν και νομιζω οτι δεν ειναι τοσο off μιας και πιστευω οτι θα ενδιεφερε αρκετους σε αυτο το thread :) )

Τοτε λιγα λες. Αλλα οκ οπως ας μην βγαινουμε αλλο offtopic (αν και νομιζω οτι δεν ειναι τοσο off μιας και πιστευω οτι θα ενδιεφερε αρκετους σε αυτο το thread :) )

Τριποδο για κινητό λεω μικρό..

Για dslr εχω αλλα είναι μεγάλο δεν αξίζει.

Για μεγαλο τριποδο πας ανετα και 300+ ευρω. Οποτε τα 20 που λεω για μικρο δεν ειναι τεραστιο ποσο. Ειναι αρκετα ρεαλιστικο.

Σου στελνω pm για να μην συνεχισω το off

Το έχεις δοκιμάσει και μέρα και δούλεψε;

Δεν έχει σημασία μέρα ή νυχτα, για το νερό είναι το εφέ. Να ένα παράδειγμα :

https://drive.google.com/file/d/0B1D6IDsKzX6TYUl6eV8wQndyMGs/view?usp=sharing

Δεν έχει σημασία μέρα ή νυχτα, για το νερό είναι το εφέ. Να ένα παράδειγμα :

https://drive.google.com/file/d/0B1D6IDsKzX6TYUl6eV8wQndyMGs/view?usp=sharing

Οκ θα το δοκιμάσω. Απλά όταν το είχα κάνει σε άλλο mode έβγαινε κατάλευκη. Αλλά το έκανα λάθος μάλλον! Ευχαριστώ πάντως

Μια κ από μένα με επεξεργασία από snapseed από lg g4. adc5dce13c8a5800e108c1ef17f8f698.jpg

Edit:βλέπω ότι έχει ρίξει πολύ την ανάλυση το Tapatalk.

Εδώ είναι σε φουλ ανάλυση

https://drive.google.com/file/d/0B8tgloiTl1oST1o3VjAzbkNzejg/view?usp=drivesdk

Edited by lek88