stxio Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Υπέροχες Να σαι καλα φιλε μου. Οι δικες σου ηταν που με ωθησαν να δοκιμασω το raw. Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 υπεροχες φωτο!! μπραβο ρε παιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 (edited) 2020-06-09_08-48-45 by Steve Tsagaris, on Flickr.alcatel 3x. Edited June 9, 2020 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Πως έκατσε το ζωντανό Σπύρο να το βγαλεις τόσο κοντά !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 καλημερα γιωργο.ειναι δικια μου και ειναι πολυ χαδιαρα.μπορει να καθεται στο μαγουλο μου 24 ωρες το εικοσιτετραωρο.κανει για μοντελο.ειναι πολυ ηρεμη. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 καλημερα γιωργο.ειναι δικια μου και ειναι πολυ χαδιαρα.μπορει να καθεται στο μαγουλο μου 24 ωρες το εικοσιτετραωρο.κανει για μοντελο.ειναι πολυ ηρεμη. Από τόσο κοντά σαν τίγρης είναι!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Ναι είναι πανέμορφη η άτιμη. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Φύλακας τίγρης νανος , οπως ειχε πει και ψάλτης οταν ηταν στην ζούγκλα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 (edited) Off topic και το κλείνω.παλιοι πολιτισμοί τις είχαν φύλακες σε ναούς. Edited June 9, 2020 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 πολυ ωραια.αυτο στην μεση του λουλουδιου,η φουσκα ειναι απο νερο; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 πολυ ωραια.αυτο στην μεση του λουλουδιου,η φουσκα ειναι απο νερο; Ευχαριστώ! Η φούσκα είναι από νερό και έτυχε να διατηρηθεί για αρκετή ώρα από όταν το πότισα. Ενδέχεται να έχω ανεβάσει την φωτογραφία όπου πείραξα manually μόνο την εστίαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 (edited) enigma84 Η φωτογραφία γίνεται wallpaper με λίγες κινήσεις , κάθετο για κινητό . HTC U ULTRA / lightroom RAW + φιλτρα απο ph express . Edited June 10, 2020 by georgerapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Huawei mate 20 pro no edit Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Nokia 9 raw shooting edited in mobile Adobe Lightroom Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Edit android Photoshop black and white Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 2020-06-11_08-15-35 by Evris Gialetzis - Flickr2BBcode LITE Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Edit android Photoshop black and white Huawei mate 20 pro Πολύ ατμοσφαιρική. Της πάει το B&W που έδωσες ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ ωραίο στιγμιότυπο πέτυχες evris !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nokia 9 raw shooting edited in mobile Adobe Lightroom Ή αλλιώς: πως να μετατρέψετε το κυκλοφοριακό σε τέχνη !!!!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 @thabull Ευχαριστώ πολύ. Δεν περίμενα να βγει έτσι. Είχα κόντρα τον ήλιο. Στο αυτόματο γρήγορα το τράβηξα σχετικά. Είχα και σκύλο μαζί μου, ευτυχώς δεν κουνήθηκε καθόλου! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Λουλουδάκια time μέχρι να ξεκινήσουμε να τρέχουμε στις θάλασσες.... Galaxy S7, GCam και λίγο snapseed για το extra..... και η αντίστοιχη με την stock camera (και τις ίδιες ρυθμίσεις στο snapseed) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Λουλουδάκια time μέχρι να ξεκινήσουμε να τρέχουμε στις θάλασσες.... Galaxy S7, GCam και λίγο snapseed για το extra..... και η αντίστοιχη με την stock camera (και τις ίδιες ρυθμίσεις στο snapseed) Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια διαφορά ανάμεσα στη stock και gcam. Νομίζω το ίδιο καλά βγάζουν και οι δύο στα χρώματα. Απλά με τη στοκ είναι πιο μακριά το λουλούδι. Χαχα το μόνο που ξεχώρισα με το... ερασιτεχνικό μου μάτι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 @thabull ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πραγματικά με το φίλτρο b&w είναι λες και είναι από άλλη εποχή.. Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 [Off topic and go] Αν θελετε καινουριο παιχνιδακι για φωτογραφιες ριχτε μια ματια εδω Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 [Off topic and go] Αν θελετε καινουριο παιχνιδακι για φωτογραφιες ριχτε μια ματια εδω Είναι όμως και για βίντεο και μουσική. Αλήθεια πώς ανεβάζουμε βίντεο εδώ σε πλήρη ανάλυση; Όπως στις φωτογραφίες μέσο Flickr ή θέλει άλλη εφαρμογή για βίντεο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 (edited) Χωρις να γνωρίζω η να εχω κανει καποιο upload video θα ελεγα youtube . Ανεβάζεις το βιντεο σου στο youtube και ριχνεις το λινκ . Ειναι απλο ειναι εύκολο ειναι αποτελεσματικό!!!!! Εαν δε θες να δει εστω και ξοφαλτσα καποιος το βιντεο βαζεις εναν ονομα κουλο (πχ vid01 aadwe) και είσαι έτοιμος. Για να το δουν όσοι εσύ θες . Edited June 13, 2020 by georgerapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts