Abdalis_3k60 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Τι εννοείς εδώ γιατί το έχασα; "Να σταθεροποιήσεις το φίλτρο" ; ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό εδώ εννοώ. Δες το φίλε Abdalis, 20 δευτερόλεπτα βίντεο είναι. Ενσωματωμένο είναι το φίλτρο. Είμαι βέβαιος πως για να το έχει μία συσκευή του 2012...διάολε θα το διαθέτουν και άλλες! Και από τα δείγματα που έχει δει στο ίντερνετ αλλά και από αυτά που έχω βγάλει εγώ, καθόλου χαμηλής ποιότητας δεν είναι. 2016-09-06-9267 by thePRODIGY, on Flickr 2016-09-06-9269 by thePRODIGY, on Flickr Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Μπερδεύτηκα γιατί είπες για φίλτρο. Στα huawei, honor και προφανώς και στο Nokia δεν υπάρχει κανένα ενσωματωμένο φίλτρο, διαφορετικά θα τραβούσε πάντα με μειωμένη έκθεση. Επίσης στις 2 πρώτες εταιρίες που σου είπα όσο και να το αφήσεις η έκθεση δεν αλλάζει αλλά μόνο η υφή του νερού. Άρα εκ των πραγμάτων είναι θέμα software. Συγκεκριμένα τραβάει πολλές φωτογραφίες και κάνει στακ το νερό και τα σύννεφα. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουν βάλει κι άλλες εταιρείες αλλά όντως μετράει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 (edited) προφανώς και στο Nokia δεν υπάρχει κανένα ενσωματωμένο φίλτρο, διαφορετικά θα τραβούσε πάντα με μειωμένη έκθεση Όχι, εδώ κάνεις λάθος. Τουλάχιστον το Νοκια 808 (υποθέτω θα υπάρχουν και άλλα τηλέφωνα πλέον) έχει ενσωματωμένο ND φιλτράκι. Το οποίο με το που το επιλέγεις "περνάει μπροστά από τον φακό. Aυτό εννοώ "ενσωματωμένο". Υπάρχει μέσα στην συσκευή. Δεν είναι software. Δες το βίντεο στο προηγούμενο μήνυμά μου. 20'' βιντεάκι είναι. Edited May 1, 2018 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Καλό Μήνα παιδιά IMG_20180501_162025 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Κατάλαβα. Δεν ξέρω... Προσωπικά προτιμώ το software για λόγους ευελιξίας μιας και το φίλτρο θα είναι συγκεκριμένο density. Το ιδανικό θα ήταν και τα 2 βέβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 (edited) Κατάλαβα. Δεν ξέρω... Προσωπικά προτιμώ το software για λόγους ευελιξίας μιας και το φίλτρο θα είναι συγκεκριμένο density. Το ιδανικό θα ήταν και τα 2 βέβαια! Ναι φυσικά! Το θέμα είναι να βγαίνει σωστά το αποτέλεσμα. Απλώς έπρεπε να το διευκρινίσω γιατί όντως υπάρχουν συσκευές, εφοδιασμένες με ND filter. Δυστυχώς τα κινητά δεν δίνουν την δυνατότητα για πραγματικό blure. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και φυσικά αφορμή στάθηκε αυτό εδώ το post το οποίο δεν ευσταθεί. edit: οι δυο φωτογραφίες που έβαλα πιο πάνω είναι 100% ό,τι κατάφερε να βγάλει το κινητό. Ούτε snapseed ούτε τίποτα. Edited May 1, 2018 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Όχι, εδώ κάνεις λάθος. Τουλάχιστον το Νοκια 808 (υποθέτω θα υπάρχουν και άλλα τηλέφωνα πλέον) έχει ενσωματωμένο ND φιλτράκι. Το οποίο με το που το επιλέγεις "περνάει μπροστά από τον φακό. Aυτό εννοώ "ενσωματωμένο". Υπάρχει μέσα στην συσκευή. Δεν είναι software. Δες το βίντεο στο προηγούμενο μήνυμά μου. 20'' βιντεάκι είναι. Υλοποιηση software υπαρχει για συσκευές που δεν διαθετουν? με ενδιαφερει το αποτελεσμα που εχει στο θεμα νερο. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) Άλλη μία στα 3.4 δευτερόλεπτα με τρίποδο και ND Filter ενεργοποιημένο. 2017-10-29-0372 by thePRODIGY, on Flickr Υλοποιηση software υπαρχει για συσκευές που δεν διαθετουν? με ενδιαφερει το αποτελεσμα που εχει στο θεμα νερο. Μια σελίδα πίσω είναι η καταπληκτική φωτό με τον καταρράκτη (snapseed, photoshop κλπ). Οπότε ναι. Τώρα, αν εννοείς να υπάρχει ρύθμιση στην camera app του κινητού...δεν ξέρω... Το πιο "πρόσφατο" κινητό που έχω είναι το S4 μου :P Ας μας διαφωτίσουν οι υπόλοιποι. Edited May 2, 2018 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. May 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) Πίσω, με τον καταρράκτη του Los είναι ένα ιδιαίτερο mode των Huawei. Όσες εφαρμογές έχω δοκιμάσει σε άλλα τηλέφωνα, είναι από μισοφτιαγμένες ως άχρηστες, δεν έχω βρει κάτι που να φτάνει έστω στο ελάχιστο το mode των Huawei. Σαν εναλλακτική, έχω δοκιμάσει αρκετά το τρικ με τις πολλαπλές λήψεις (burst mode) και μετά mean stacking με alignment στο Photoshop για να μου βγάλει παρόμοιο αποτέλεσμα. Η παρακάτω είναι ένα burst 32 φωτογραφιών με το S8+ πέρσι το καλοκαίρι, περασμένες από Photoshop: 8 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Περισσότερα για το "τρικ" αυτό, εδώ: (στο 2:42). Είναι τραβηγμένη στο χέρι, εξ' ου και οι μαυρίλες στο περίγραμμα. Στην ευθυγράμμιση "έχασε" καθώς το χέρι μου κουνιόταν ελαφρώς. Με ένα μικρό crop εξαφανίζονται οι μαύρες άκρες και έχεις μια φωτογραφία που έστω θυμίζει Long exposure. ;) Edited May 2, 2018 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Καλό Μήνα παιδιά [ig]https://farm1.staticflickr.com/830/26959806867_3642ed7d97_c.jpg[/img]IMG_20180501_162025 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πολύ όμορφη Βαγγέλη.. εντυπωσιακή λεπτομέρεια το mate χρησιμοποίησες το wide apperture βλέπω Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Πίσω, με τον καταρράκτη του Los είναι ένα ιδιαίτερο mode των Huawei. Όσες εφαρμογές έχω δοκιμάσει σε άλλα τηλέφωνα, είναι από μισοφτιαγμένες ως άχρηστες, δεν έχω βρει κάτι που να φτάνει έστω στο ελάχιστο το mode των Huawei. Σαν εναλλακτική, έχω δοκιμάσει αρκετά το τρικ με τις πολλαπλές λήψεις (burst mode) και μετά mean stacking με alignment στο Photoshop για να μου βγάλει παρόμοιο αποτέλεσμα. Η παρακάτω είναι ένα burst 32 φωτογραφιών με το S8+ πέρσι το καλοκαίρι, περασμένες από Photoshop: Περισσότερα για το "τρικ" αυτό, εδώ: (στο 2:42). Είναι τραβηγμένη στο χέρι, εξ' ου και οι μαυρίλες στο περίγραμμα. Στην ευθυγράμμιση "έχασε" καθώς το χέρι μου κουνιόταν ελαφρώς. Με ένα μικρό crop εξαφανίζονται οι μαύρες άκρες και έχεις μια φωτογραφία που έστω θυμίζει Long exposure. ;) Βαγγέλη αυτο ειναι μια διαδικασία και παλι δεν φτανει στο ιδιο αποτελεσμα..κρίμα. σε ευχαριστω ομως Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Πίσω, με τον καταρράκτη του Los είναι ένα ιδιαίτερο mode των Huawei. Ακριβώς, το έγραψα κιόλας . Είναι 32 sec λήψη με το mode 'silky water' του κινητού, στο snapseed απλά τσίμπησα χρώματα, αντιθέσεις κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. May 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Να 'σαι καλά! Νομίζω σαν αποτέλεσμα είναι πολύ πειστικό, πάντως. Το πόσο "έντονα smokey" είναι οι φωτογραφίες που παραθέτει ο thePRODIGY έχει να κάνει και με το πόσο ανταριασμένη είναι η θάλασσα, βέβαια. :) Αντίστοιχα, όσο πιο ήρεμη είναι, το νερό φαίνεται σαν να έχεις φωτογραφίσει στάσιμα νερά σε λίμνη. Δες αυτήν πχ υπό συνθήκες σχεδόν άπνοιας: 12 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Ότι έχει μια διαδικασία, την έχει, ομολογουμένως. Υπ' όψιν, τα Huawei (και του Los, επί του προκειμένου) κάνουν το ίδιο τρικ με το photoshop, και μάλιστα χωρίς alignment. Πρέπει να έχεις πολύ σταθερό το κινητό γιατί τραβάει live πολλά καρέ και τα βάζει το ένα πάνω από το άλλο αμέσως, χωρίς να τα κάνει align. Οπότε με το τρικ του Photoshop γλιτώνεις και την ανάγκη για τρίποδο -που δεν το γλιτώνεις ούτε με το πραγματικό long exposure του 808 με ND filter. Μετά εξαρτάται από εσένα, καθώς θα πρέπει να ξοδέψεις χρόνο σε κάποιο PC εν τέλει για να πάρεις αυτό το αποτέλεσμα. Προσωπικά πιο συχνά μου λείπει ένα τρίποδο, παρά λίγα λεπτά για να ασχοληθώ με το PS ;) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) ^ όντως, το 808 και γενικότερα οι συσκευές που δεν έχουν σταθεροποιητή (ois) απαιτούν χέρι... αγάλματος ή φυσικά τρίποδο για να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούν τόσο απαιτητικές φωτογραφίες για κινητό. Προσωπικά δεν με ενοχλεί το τρίποδο μιας και όταν θα βγω για φωτογραφία με το 808, συνήθως θα βγω για light trails, blurry νερά κλπ. Οπότε το έχω ανάγκη. Σχετικά με το photoshop τώρα, εννοείται πως όποιος έχει την όρεξη (και την γνώση) να ασχοληθεί στο pc, μπορεί να απογειώσει τις φωτογραφίες του. Στην δική μου περίπτωση έχω ένα περίεργο βίτσιο. Με εξιτάρει όσο δεν φαντάζεστε να "ξεζουμίζω" την συσκευή μου. Να προσπαθώ να βγάλω όσο το δυνατόν καλύτερη φωτογραφία αποκλειστικά και μόνο με την συσκευή μου. Χωρίς ίχνος επεξεργασίας. Με τρελαίνει που η φωτογραφία με την θάλασσα είναι μία μόλις λήψη (και μόλις 3.4 δευτερόλεπτα) και όχι συρραφή πολλών φωτογραφιών σε συνδυασμό με επεξεργασίες κλπ. * Έχω κάνει και εγώ συρραφές αλλά σε περιπτώσεις με star trails όπου τραβάω μία ώρα+ . Edited May 2, 2018 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. May 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Σε οτιδήποτε πάνω από 1" επιβάλλεται τρίποδο, εννοείται ;) Εγώ το αντίθετο, ή το ξεχνάω (ακόμη και επί τουτου για φωτογραφική βόλτα να βγω, τραγικός απλά xD ) ή απλά δεν το έχω μαζί μου όταν σε άκυρη βόλτα δω τρεχούμενα νερά κτλ που θα άξιζαν μια τίμια λαϊκή παραδοσιακή long exposure. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Ε μην το λες... υπάρχουν μερικοί τύποι με εξωγήινα χέρια. Εμένα τρέμουν : p Nαι, το τρίποδο μου το αγαπώ <3 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. May 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Στην ίδια κλίμακα, το εξωγήινο για μένα ξεκινάει σε οτιδήποτε βγαίνει σταθερό χεράτο πάνω από το 1/2". Μέχρι 1/4 άααααντε και υπό συνθήκες 1/2" μπορώ να βγάλω σταθερούτσικο κατιτίς. All tripods are beautiful <3 Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. May 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Huawei P20 Pro & Snapseed: Bright spot by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Shade by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Getting dark by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr May 2nd by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 πολύ όμορφη Βαγγέλη.. εντυπωσιακή λεπτομέρεια το mate χρησιμοποίησες το wide apperture βλέπωΝαι Βασίλη wide είναι, το mate τα πάει αρκετά καλά θα έλεγα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Silky water mate 10 pro Silky water by John, on Flickr Silky water 3 by John, on Flickr Black and white IMG_20180502_182219 by John, on Flickr Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Silky water mate 10 pro Silky water by John, on Flickr φοβερή φίλε.. όλα τα λεφτά τα εφέ που έχουν τα huawei! Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 20180331_171557-01 S8 Auto Mode και ελάχιστο Snapseed Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 alcatel pop up Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 U11+snaspeed 2018-05-04_12-51-01 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 να ρωτησω κατι ρε παιδια;εκτυπώνω φωτογραφιες των παιδιων μου συχνα και το κανω σε αυτα τα κιτρινα kodak αλλα δεν βγαινουν πολλες φορες καλες,γυαλιζουν τα προσωπα χανουν πολλες λεπτομερειες και γενικα ψιλομαπα.υπαρχει κατι που πρεπει να κανουμε σε μια φωτογραφια σε ενα αρχειο jpeg πριν παμε στο μηχανημα;τωρα τις εδωσα σε φωτογραφο να τις εκτυπωσει στα μηχανηματα που εχουν παραμεσα και οχι στο kodak,αλλα βολευει η αμεσοτητα του κουτιου. αν καποιος γνωριζει κατι ας μου στειλει πμ να μη χαλασω την ροη του νηματος. υ.γ αυτο το htc εχει αρχισει να με φαγουριζει με τα αποτελεσματα αλλα δεν διαθετω το χρημα,φοβερος παιχτης αναμεσα σε samsung huawei!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Μπραβο σε ολους για τις τρομερες φωτογραφιες που για μια ακομα φορα κυκλοφορουν στο νημα! Για να μην αδικησουμε και κανεναν φυσικα γιατι ειναι και μεγαλος οογκος των φωτογραφιων που κυκλοφορουν εδω! Θα ειμαι λιγο εκτος-εντος topic...Για πειτε μου αν ξερει καποιος...ποιο ειναι το φτηνοτερο Huawei που σου δινει αυτα τα πανεμορφα εφε και ειδικοτερα το silky water και φυσικα να εχει αξιοπρεπη λεπτομερεια? Εντος τοπικ τωρα, απο το L640 b/w..untitled..BLACK_13_4_2018 21_13_47 (4) by jon jon (mobile pics), on Flickr Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts