alek1402 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 WP_20171211_07_35_52_Pro by alek 1402, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Για κάτι τέτοιες φωτογραφίες ζούμε, ότι και να λέμε, τα λόγια είναι περιττά...!!! Excellent work!!! Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου! P10+/LR Magic Light by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Abdalis_3k60 πραγματικα κανεις πολυ καλη δουλεια, εχεις πολυ καλο ματι και πιανεις πολυ ομορφα καδρα.. Keep going! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Samsung Galaxy S8+ auto+Snapseed 2017-12-11_11-24-19 by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου! P10+/LR Magic Light by alex-mand, on FlickrLr τ ειναι; Lightroom; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Αλέξανδρε και Βλαση άλλο επίπεδο οι φώτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Apollo και Μάριε ευχαριστώ πολύ! Άρχοντα, ναι το lightroom είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Abdalis φοβερές! Μπράβο σου και πάλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Lr τ ειναι; Lightroom;Lr= Adobe Lightroom Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου! P10+/LR Magic Light by alex-mand, on FlickrΟυ α ου!!! Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Μαρίνα και zurabi :D :D :D ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. December 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Φοοοοοβερές φωτογραφίες! XZ Premium - Snapseed: Chillin' by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Φοοοοοβερές φωτογραφίες! XZ Premium - Snapseed: Chillin' by Vangelis Lasithiotakis, on FlickrΩραία Βαγγο! Επίσης είναι πολύ ωραίες και οι φωτογραφίες του instagram σου. Όλα τα βλέπω χοχοχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Samsung Galaxy S8+ manual+Snapseed+Flickr 2017-12-12_03-33-19 by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. December 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 (edited) Ωραία Βαγγο! Επίσης είναι πολύ ωραίες και οι φωτογραφίες του instagram σου. Όλα τα βλέπω χοχοχο. Ευχαριστώωωω ;) τις ίδιες βάζω και εκεί, βασικά. :) Αν και τώρα που το 'πες μου ξέφυγε μια χθες-προχθες: XZ Premium - Snapseed: Chained by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Βλάσση προβλέπω εξελιξη τύπου Αλέξανδρου και σε σένα ;) Συνέχισε έτσι Edited December 12, 2017 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Βλάσση προβλέπω εξελιξη τύπου Αλέξανδρου και σε σένα ;) Συνέχισε έτσιΣε ευχαριστώ πολύ Βάγγο. Ο Αλέξανδρος είναι σε άλλο επίπεδο σίγουρα, αλλά προσπαθώ κι εγώ. Samsung Galaxy S8+ auto+Snapseed 2017-12-12_04-44-52 by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Βαγγελη και Βλαση οι τελευταιες σας μου αρεσαν πολυ! Βλαση τα ματια του σκυλου εκατσαν πολυ εκφραστικα! Ωραιος! Βαγγελη το μονο που με προβληματισε απο το απλα φοβερη, ειναι λιγο η γωνια ληψης. Αυτο το διαγωνιο σου καθεται καπως, και δεν μπορω να αποφασισω αν μου αρεσει η οχι! Υπηρχε λογος (πχ δε βολευε το καδρο) που την τραβηξες ετσι, ή ήταν η αποψη σου εκεινη τη στιγμη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Και μια που μας κοροιδευει η φυση! P10+ Natural Halloween Face by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Και μια που μας κοροιδευει η φυση! P10+ Natural Halloween Face by alex-mand, on FlickrΤί βλέπουμε εδώ; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Τί βλέπουμε εδώ; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι η μέσα μεριά από έναν τοίχο, από παρατημένο μνημείο στη Θεσσαλονίκη. Προσωπικά μου θύμησε τη φάτσα από τις κολοκύθες του Halloween. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Xiaomi mi5s hdr+ +snapseed tree by foxy4270, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 οι τελευταιες Α/Μ ειναι κορυφαιες, κυριως η ματια του Βλαση που τελευταια εχει αλλαξει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. December 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Βαγγελη και Βλαση οι τελευταιες σας μου αρεσαν πολυ! Βλαση τα ματια του σκυλου εκατσαν πολυ εκφραστικα! Ωραιος! Βαγγελη το μονο που με προβληματισε απο το απλα φοβερη, ειναι λιγο η γωνια ληψης. Αυτο το διαγωνιο σου καθεται καπως, και δεν μπορω να αποφασισω αν μου αρεσει η οχι! Υπηρχε λογος (πχ δε βολευε το καδρο) που την τραβηξες ετσι, ή ήταν η αποψη σου εκεινη τη στιγμη;; Ευχαριστω Αλεξ! Εξυπνο το natural halloween. ;) Για την αλυσιδα, κι εγω αμεσως μολις την ειδα προσπαθησα να το διορθωσω καπως, αλλα δεν μου αρεσε το pattern της αλυσιδας αν δεν το τραβουσα ετσι στο πλαι. Δοκιμασα να ισιωσω τον οριζοντα στο snapseed αλλα χανοταν πολλη απ τη φωτο λογω περιστροφης, μεταξυ αυτης και το bokeh... Το μονο που δεν σκεφτηκα -βιαστικα κιολας την τραβηξα αυτη γιατι με περιμενε η παρεα να προχωρησουμε- ειναι να κρατησω λιγο πιο χαμηλα το κινητο να μην φαινεται καν οριζοντας. Next time :) Μια δυο φρεσκιες-σπαρταρανε-παρεπάρε XZ Premium - Snapseed: Lit by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Gradient by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Κώστα ονειρικη ατμοσφαιρα με τα HDR+ και το snapseed, αλλα θελω περισσοτερο... Χριστουγεννιατικο. Να παει καπου το ματι μου ρε παιδι μου. Εστω στο δεντρο... Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 (edited) Καταλαβαινω Βαγγελη...Πολλες φορες καπου στραβωνει το θεμα με την οπτικη και δεν μας καθονται ολα σωστα, ειδικα οταν σε περιμενει και η παρεα! Η πρωτη μ αρεσε πολυ...ωραια γραμμη ακολουθουν οι λαμπες! Αλλη μια απο μενα, σε πιο "κλασσικο" στυλ. P10+/LR, Θεσ/κη Smiley Lighthouse by alex-mand, on Flickr Edited December 13, 2017 by Abdalis_3k60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Καταπληκτικες δουλειες απο ολους, abdalis , εχεις ξεφυγει αλλου, μπραβο φιλαρακι. Αν και δεν βρισκω τιποτα ιδιαιτερο να βγαλω τελευταια, παρτε μια βραδυνη στο κλιμα των ημερων... Honor 8, nightmode (auto) Lightroom tree-2 by GEORGE, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Samsung Galaxy S8+ auto+Snapseed 2017-12-13_02-30-12 by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts