x_vagos_x Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Xiaomi Mi A1 - Snapseed: Evening by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Ballpoint by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 nexus 5x + snapseed 2017-10-31_09-45-14 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Βαγγελη κεντας σημερα! Φοβερες και οι 2! Rantanplan....Η πρωτη ειδικα ειναι απολαυση!!Φοβερος ουρανος, με urban/εγκαταληψη φαση και ωραιος δρομος! Δενουν απιστευτα στο ματι μου! P10+, LR Desperation by alex-mand, on Flickr και μια παρομοια με μια που ειχα ανεβασει πριν λιγο καιρο, σε αλλο σκηνικο. Silky Water mode με ελαχιστο πειραγμα μετα. Flowing River by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Και παλι ευχαριστω :) Η silky water μ αρεσει πολυ. Λιγο τον οριζοντα να κοιτας, ηθελα να στο γραψω κ σε μια αλλη με τις γραμμες του τρενου αλλα ηταν απειροελαχιστα "στραβος" και δεν το σχολιασα ;) Αυτες με την κοπελα τις τραβας σε δωματιο σκοτεινα ή το προσθετεις μετα το μαυρο γυρω γυρω; Rantanplan πανεμορφη η πρωτη! Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Και παλι ευχαριστω :) Η silky water μ αρεσει πολυ. Λιγο τον οριζοντα να κοιτας, ηθελα να στο γραψω κ σε μια αλλη με τις γραμμες του τρενου αλλα ηταν απειροελαχιστα "στραβος" και δεν το σχολιασα ;) Αυτες με την κοπελα τις τραβας σε δωματιο σκοτεινα ή το προσθετεις μετα το μαυρο γυρω γυρω; Rantanplan πανεμορφη η πρωτη! Εχεις δικιο, κι εγω τον ειδα τον οριζοντα μολις την ανεβασα. Εκεινη την ωρα δεν γινοταν να τον προσεξω μιας και ημουν σκαρφαλωμενος σε βραχους κι αναμεσα σε νερα. Αφου σταθηκε το τριποδακι, το αφησα! Επρεπε μετα να την "σιαξω". Κι επισης πες το με το που το δεις το ελαττωμα για να το αποφυγουμε την επομενη φορα! Και μικρο να ειναι, καλο θα μας κανει. Αυτες τις τραβηξα σε δωματιο αλλα με ενα φως πισω μου (φαινεται στα ματια της κοπελας). Τη συγκεκριμενη για να τη βγαλω πιο φυσικη μαυρη την τραβηξα μεσω καθρεφτη. Δηλαδη αυτο που βλεπεις ειναι το ειδωλο κι οχι το προσωπο μιας και το προσωπο εβγαινε αρκετα πιο φωτεινο. Μετα επεσε λιγη επεξεργασια με πιο σκουρα "μαυρα" και ανεβασμα αντιθεσης, αλλα μη φανταστεις κατι τρελο. ΥΓ. Βαγγελη την ισιωσα μεσα στο Flickr ρε! Δεν ηξερα οτι γινεται αλλα οποιος ψαχνει βρισκει! Οκ τωρα;; :P :P Edited October 31, 2017 by Abdalis_3k60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Μπράβο παιδιά εξαιρετικά υψηλό το επίπεδο απο όλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 ran_tan_plan x_vagos_x Μπράβο και στους δύο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 αυτη μου βγηκε κουνημενη,αλλα μου αρεσε πολυ σαν θεμα και την κρατησα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Samsung Galaxy S8+ manual+Snapseed 2017-11-01_10-52-48 by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 αυτη μου βγηκε κουνημενη,αλλα μου αρεσε πολυ σαν θεμα και την κρατησα. Βασικά απλά δεν είχε εστιάσει. Όντως παρότι δεν εστίασε, ωραία είναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Xiaomi Mi A1 - Snapseed: Vent by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Σούπερ ... χωρίς σχόλια :cool:. IMG_20171030_181740-01 by mixas astakos, on Flickr Ψαγμένη και μυστήρια :cool:. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 @aptaliko :) IMG_20170831_115913-02 by mixas astakos, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 P10+, LR επεξεργασια απο Raw file. (Μιας κι ειναι η πρωτη μου αποπειρα για επεξεργασια raw, θα ηταν καλοδεχουμενες και αποψεις τεχνικης φυσεως σε οτι αφορα την επεξεργασια ειδικα σε οτι αφορα επεξεργασια θορυβου, sharpening, masking κτλ αν δεν θεωρειται πολυ offtopic! Τον ουρανο τον "μπλεδιασα" λιγο μιας και μου ειχε αρεσει αυτη η αποχρωση σε καποιες φωτο του stxio!) Cycling In The Sunset by alex-mand, on Flickr Blowing In The Wind by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 @aptaliko :) IMG_20170831_115913-02 by mixas astakos, on Flickr Τε-λει-ο καδρο. P10+ Blowing In The Wind by alex-mand, on Flickr Υπέροχη φωτογραφία. Σούπερ ... χωρίς σχόλια :cool:. Τιμή μου :) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ρε παιδιά, όχι όλοι μαζεμένοι τόσες υπέροχες φωτογραφίες. Δεν σας προλαβαίνω :lol: Μπράβο σε όλους. Τίποτα άλλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 @aptaliko :) IMG_20170831_115913-02 by mixas astakos, on Flickr Φίλε εξίσου ωραία με την προηγούμενη και μάλιστα παίζεις με τις αισθήσεις μου. Από το προφανές των 2 πουλιών με οδηγείς στην αμφισβήτηση αν το πουλί που είναι στο 2ο πλάνο είναι μία αντανάκλαση του 1ου σε ένα καθρέπτη σε συνδυασμό με αλλαγή του χρώματος. Εδώ το B/W βοηθάει ακόμα περισσότερο στην παραπλάνηση μου. Με κράτησες αρκετά στην φωτογραφία σου άρα με κέρδισες. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Xiaomi Mi A1 - Snapseed: Up/down by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 P10+, LR επεξεργασια απο Raw file. (Μιας κι ειναι η πρωτη μου αποπειρα για επεξεργασια raw, θα ηταν καλοδεχουμενες και αποψεις τεχνικης φυσεως σε οτι αφορα την επεξεργασια ειδικα σε οτι αφορα επεξεργασια θορυβου, sharpening, masking κτλ αν δεν θεωρειται πολυ offtopic! Τον ουρανο τον "μπλεδιασα" λιγο μιας και μου ειχε αρεσει αυτη η αποχρωση σε καποιες φωτο του stxio!) Cycling In The Sunset by alex-mand, on Flickr Blowing In The Wind by alex-mand, on Flickr Ρε παιδιά, όχι όλοι μαζεμένοι τόσες υπέροχες φωτογραφίες. Δεν σας προλαβαίνω :lol: Πραγματικά δεν σας προλαβαίνουμε :lol:. Αλέξανδρε εστιάζω ποιο πολύ στη 2η. Η φουρτουνιασμένη θάλασσα μεταφέρεται ωραία στα μαλλιά της κοπέλας ενώ το δίπλωμα των χεριών της μου μεταφέρει ακριβώς τις συνθήκες που επικρατούν βάζοντάς με μέσα στη φωτογραφία. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Mikele φοβερα τα περιστερια! Εξαιρετικη αποτυπωση. Βαγγελη σα ματακιας νιωθω κοιτωντας απο τη χαραμαδα τις σκαλες. Προσωπικα μου αρεσε. Βασιλη σ ευχαριστω για την αναλυση. Οντως ειχε αρκετο κρυο εκεινη την ωρα μαζι με αερα και μου αρεσε αυτη η εικονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 @alex πολύ ωραίο το αποτέλεσμα κ στις 2 @mikele εξαιρετική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Σ ευχαριστώ Βασίλη! P10 + με LR. Looking At The Bright Side by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 P10+, LR επεξεργασια απο Raw file Blowing In The Wind by alex-mand, on Flickr απο τις καλυτερες φωτογραφιες που εχω δει σε αυτο το thread!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 απο τις καλυτερες φωτογραφιες που εχω δει σε αυτο το thread!! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ Κώστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Η blowing in the wind Απλά απίστευτη. Ότι καλύτερο έχουμε δει. Εύγε φίλε μου. Don't mess with max two Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 @Abdalis έχω χαζέψει με τις φωτογραφίες σου,ΜΠΡΑΒΟ!! Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts