Abdalis_3k60 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Εξαρτάται από τη συσκευή φαντάζομαι. Εμένα από 300 iso και πάνω, ο θόρυβος είναι τραγικός (hua p9). Μέχρι 50-100 παίρνω ικανοποιητικά αποτελέσματα. Φυσικά παίζουν ρόλο και το φως, οι συνθήκες, τι θες να βγάλεις. Αν έχεις φώτα όπως στην παραπάνω φωτό, θέλει λίγο μικρότερη έκθεση με μεγαλύτερο iso για να έχεις καλύτερη ισορροπία όπως είπες. Με λίγο βραδυνό πειραματισμό, βρίσκει εύκολα ο καθένας τι χρειάζεται. Σ ευχαριστώ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 S8+ no edit 2017-09-02_07-11-16 by Vlasis Miriagkos, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Πετυχημένη Βλάση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 ωραια τα Light trails! μια παλιοτερη φωτο, καινουριο edit H8 pcLR Thessloniki sunset by GEORGE, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Μετά απο καιρό είπα να επιστρέψω με το αγαπημένο μου mi max ,η φωτογραφία τραβήχτηκε στο αυτόματο με hdr ON σε μια παραλία της Χίου http://i65.tinypic.com/245wkzc.jpg Πανέμορφη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Μετά απο καιρό είπα να επιστρέψω με το αγαπημένο μου mi max ,η φωτογραφία τραβήχτηκε στο αυτόματο με hdr ON σε μια παραλία της Χίου http://i65.tinypic.com/245wkzc.jpg Μ'αρεσει παρα πολύ! ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ωραια τα Light trails! μια παλιοτερη φωτο, καινουριο edit H8 pcLR Thessloniki sunset by GEORGE, on FlickrΜπράβο σου!!!!!!!! Από τις καλύτερες που έχω δει εδώ μέσα αν όχι η καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 P10+ Empty FishMarket P10+ by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 @lek88 thank you! παρτε αλλη μια παλιοτερη με νεο edit (πρεπει να σταματησω να κατεβαζω presets με φαινεται,εθισμος ειναι...) sunset ride by GEORGE, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 nexus 6p snapseed 2017-09-03_05-13-29 by saleakos, on Flickr 2017-09-03_05-14-05 by saleakos, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 @lek88 thank you! παρτε αλλη μια παλιοτερη με νεο edit (πρεπει να σταματησω να κατεβαζω presets με φαινεται,εθισμος ειναι...) sunset ride by GEORGE, on Flickr Πολύ ωραίο χρώμα, δείχνει vintage. Τι προεπιλογή έχεις; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Όταν υπάρχει φυσική ομορφιά!! Καστοριά...Προφήτης Ηλίας by Achilles Gk, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 (edited) Πολύ ωραίο χρώμα, δείχνει vintage. Τι προεπιλογή έχεις; κατεβασα μια σειρα "Landscape Retro HDR" και ξεκιναω με ενα preset απο αυτα @achillesgk συγχαρητηρια ,πινακας ζωγραφικης @saleakos η δευτερη ειναι για εξωφυλλο τουριστικου οδηγου! Λιγο αρωμα Ελλαδας Old Thassos port by GEORGE, on Flickr και ενα ακομα ηλιοβασιλεμα golden sunset by GEORGE, on Flickr Edited September 3, 2017 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Nexus 5X crop & edit με snapseed 2017-09-03_10-15-50 by Jim Zak, on Flickr 2017-09-03_10-16-06 by Jim Zak, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 P10+ Empty FishMarket P10+ by alex-mand, on Flickr Θεσσαλονίκη Καπάνι ή Βλάλη? Της πάει πολύ το A/M Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Θεσσαλονίκη Καπάνι ή Βλάλη? Της πάει πολύ το A/M Α να σου πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος. Είναι πάνω από την Ερμού λίγο μετά την Αριστοτέλους. Νομίζω Καπάνι είναι εκεί ε; Κ μένα μ άρεσε πολύ σε Α/Μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Nexus 5X long exposure & snapseed IMG_20170904_003614-01 by Jim Zak, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 εκπληκτική φίλε.. πως το έπιασε έτσι το φεγγάρι; τέλεια είναι.. πόση ώρα ήταν ανοιχτό το κλείστρο και γράφει inf στα exif; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 εκπληκτική φίλε.. πως το έπιασε έτσι το φεγγάρι; τέλεια είναι.. πόση ώρα ήταν ανοιχτό το κλείστρο και γράφει inf στα exif; ελα ντε και εγω αυτο εψαχνα... οσο και να δοκιμασα με το Η8 κιτρινη βουλα εβγαζα πφφφ... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 (edited) Ευχαριστώ πολύ και τους 2 :) . Η φωτογραφία με τα αστερια είναι τραβηγμένη με 5 δευτερόλεπτα κλειστρο και iso 800 ,.το φεγγάρι το τράβηξα και αυτο με το nexus μέσα από κυαλια με iso 60 και κλειστρο 1/160 και τις παντρεψα στο snapseed. Edited September 4, 2017 by jimzak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Φοβερη δουλειά και πάλι jimzak, πολύ ωραίες και από τους υπόλοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Φοβερη δουλειά και πάλι jimzak, πολύ ωραίες και από τους υπόλοιπους. Σε ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 S8+ auto no edit 2017-09-04_12-44-02 by Vlasis Miriagkos, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ωραίο θέμα Βλάση, μπράβο. The power of the 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Φοβερη Βλάση, οι σιλουέτες είναι απο τα αγαπημένα μου θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Παιδιά πραγματικά δεν ξέρω σε ποιον να πρωτοπώ μπράβο. Είστε όλοι φοβεροί!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts