Jump to content

Δείξτε το φωτογραφικό σας ταλέντο! (Smartphone Photos)

x_vagos_x
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί προκαλείς ρε φίλε να χαλάμε όλα τα θέματα, οκ το ενα το έχεις πηδηξει, εδώ τι ζόρι τραβάς τώρα ?
δυο thread κλείδωσαν απο αυτον φιλε μου και πάει να το κλείσει κ αυτό λες κ οι κάτοχοι s8 έχουν κάποιο κόλλημα Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Παρακαλώ ένας mod να κλειδώσει το θέμα

Thanks.

Bye guys. Το Insta μου είναι https://www.instagram.com/vag_las/ κάντε φόλο όσοι γουστάρετε να τα λέμε. Ίσως ανοίξουμε κανα group στο fb αν ψήνεστε. Εδώ είμαστε όλοι για τα μπάζα και ξενέρωσα με τον κάθε ****** ψυχοπαθή που έχει όρεξη για ίντριγκα.

Ciao λεβέντες μου.

δυο thread κλείδωσαν απο αυτον φιλε μου και πάει να το κλείσε κ αυτό λες κ οι κατοχοι s8 έχουν καποιο κολλημα

Εντάξει δεν μιλάμε δεν μιλάμε αλλά όλα έχουν και τα όρια τους. Του κλείσανε το άλλο που το είχε κάνει παιδική χαρά και ήρθε εδώ να βάζει κάθε 3 λεπτά φώτο..και επειδή του 11 δεν ήταν καλλιτεχνικες θυμήθηκε το g4.. Και θα καθόμαστε να ασχολούμαστε και με τα προκλητικά σχόλια του ? Έλεος δηλαδή, οκ οι mod εθελοντές είναι, δεν πληρώνονται αλλά δεν γίνεται έτσι να πάει το φόρουμ.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

γιατι να κλειδωσει το θεμα για ενα ατομο(τρολ);;;ΠΑΡΑΛΟΓΟ!!!το φορουμ εχει κανονισμους δεν μπορει για καποιον να κλεινουμε ενα ολοκληρο νημα και να τον χαιδευουμε με αυτη την λογικη δςν θα υπηρχε ουτε ενα θεμα στο φορουμ ολα θα ηταν κλειδωμενα! Edited by highland1

δυο thread κλείδωσαν απο αυτον φιλε μου και πάει να το κλείσει κ αυτό λες κ οι κάτοχοι s8 έχουν κάποιο κόλλημα

Τα thread κλειδωσαν απο εσας...απο κατοχους του S8 δηλαδη...δεν κλειδωσαν απο μενα.

Δες ποιος εκανε τα τελευταια Posts και θα καταλαβεις.

Τα thread κλειδωσαν απο εσας...απο κατοχους του S8 δηλαδη...δεν κλειδωσαν απο μενα.

Δες ποιος εκανε τα τελευταια Posts και θα καταλαβεις.

σε εχω παρακολουθήσει εδω κ λιγο καιρό ασε την καραμέλα έχεις εμμονή χωρίς λόγο βγάζεις κακια κ χαλας το φόρουμ

IPhone 15 Pro 

Τα παίρνω όλα πίσω, είμαι αδύναμος :P

S8+ no edits

35898500034_6ca1144a4c_c.jpgNot a snake skin... by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Εντάξει δεν μιλάμε δεν μιλάμε αλλά όλα έχουν και τα όρια τους. Του κλείσανε το άλλο που το είχε κάνει παιδική χαρά και ήρθε εδώ να βάζει κάθε 3 λεπτά φώτο..και επειδή του 11 δεν ήταν καλλιτεχνικες θυμήθηκε το g4.. Και θα καθόμαστε να ασχολούμαστε και με τα προκλητικά σχόλια του ? Έλεος δηλαδή, οκ οι mod εθελοντές είναι, δεν πληρώνονται αλλά δεν γίνεται έτσι να πάει το φόρουμ.

φιλε σε οποια φωτο ανεβαζα απο το U11, Πεταγοταν καποιος με galaxy S8 και εγραφε αρνητικα, ανυποστατα σχολια που ουδεμια σχεση ειχαν με την πραγματικοτητα.Σκοπος ηταν να δυσφημισει την καμερα του U11...επειδη το S8 δεν μπορει να την φτασει...και αφετερου ηθελε να προκαλεσει κι εμενα.

γιατι να κλειδωσει το θεμα για ενα ατομο(τρολ);;;ΠΑΡΑΛΟΓΟ!!!το φορουμ εχει κανονισμους δεν μπορει για καποιον να κλεινουμε ενα ολοκληρο νημα και να τον χαιδευουμε με αυτη την λογικη δςν θα υπηρχε ουτε ενα θεμα στο φορουμ ολα θα ηταν κλειδωμενα!

γιατι να κλειδωσει το θεμα για ενα ατομο(τρολ);;;ΠΑΡΑΛΟΓΟ!!!το φορουμ εχει κανονισμους δεν μπορει για καποιον να κλεινουμε ενα ολοκληρο νημα και να τον χαιδευουμε με αυτη την λογικη δςν θα υπηρχε ουτε ενα θεμα στο φορουμ ολα θα ηταν κλειδωμενα!

Εσύ αν δε μας πεις πού είναι τραβηγμένη η φωτογραφία εκείνη θα σου κάνω report :lol:

Πολύ ωραία Βαγγέλη! Όντως σαν φίδι

Ευχαριστώ! :happy:

Τα παίρνω όλα πίσω, είμαι αδύναμος :P

S8+ no edits

35898500034_6ca1144a4c_c.jpgNot a snake skin... by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Να το κοιτάξεις αυτό τώρα που είναι στην αρχή ακομα... μη το αφησεις έτσι :p :p

δεν καταλαβα...θα μου απαγορεψεις να ανεβαζω φωτογραφιες? αμα δε σ'αρεσει μη κοιταζεις

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε εχω παρακολουθήσει εδω κ λιγο καιρό ασε την καραμέλα έχεις εμμονή χωρίς λόγο βγάζεις κακια κ χαλας το φόρουμ

εγω βγαζω κακια...για πες μας τι σχολιο εκανες χθες στη φωτογραφια μου και γιατι σβηστηκε?

Εσύ αν δε μας πεις πού είναι τραβηγμένη η φωτογραφία εκείνη θα σου κάνω report :lol:

Ευχαριστώ! :happy:

οταν κλειδωσει αυτο το θεμα θα σου πω:lol:

Λολ... Θα ανεβάζω φωτογραφίες μέχρι να σταματήσει ο κόσμος να τσιμπάει στα άσχετα σχόλια!

P10 plus

36186142542_2977706630_c.jpg2017-08-03_09-19-49 by alex-mand, on Flickr

δεν καταλαβα...θα μου απαγορεψεις να ανεβαζω φωτογραφιες? αμα δε σ'αρεσει μη κοιταζεις

Τι έγινε τώρα, θυμήθηκες να νευριασεις ? Ναι ρε φίλε η μπυροβρυση και άλλες φωτογραφίες του 11 που έβαλες είναι εκτός θέματος και κακώς τις έβαλες.

Όσο για το παραπάνω ποστ, εγώ και πολλοί άλλοι με σ8 δεν ασχολούμαστε με τις φωτογραφίες σου αν δεν έχουμε άποψη. Από εκεί και πέρα αν σε ενοχλεί κάποιο σχόλιο όπως λες και εσύ μην το κοιτάς, όχι να χαλάς και αυτό το θέμα με ανόητα ποστ

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Νιώθω σαν τα western που ειναι ο ιδιοκτήτης του μπαρ και έχουν μπει μεσα οι πιστολέρο και τα κάνουν πουτ@να ξέρω γω και κάθεται ο κακόμοιρος και σκουπίζει τον πάγκο του.

Κλειδώστε το ρημάδι να μας πει ο highland πού τράβηξε τη φωτο έστω!

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω βγαζω κακια...για πες μας τι σχολιο εκανες χθες στη φωτογραφια μου και γιατι σβηστηκε?

έχεις εμμονή χωρίς λόγο κ βγάζεις κακία βαζε απλα ωραίες φωτογραφίες που βγάζεις κ μην δημιουργείς αντιπαράθεση με ολα τα παιδιά χωρίς λόγο επειδή έχουν s8.

IPhone 15 Pro 

Τι έγινε τώρα, θυμήθηκες να νευριασεις ? Ναι ρε φίλε η μπυροβρυση και άλλες φωτογραφίες του 11 που έβαλες είναι εκτός θέματος και κακώς τις έβαλες.

Όσο για το παραπάνω ποστ, εγώ και πολλοί άλλοι με σ8 δεν ασχολούμαστε με τις φωτογραφίες σου αν δεν έχουμε άποψη. Από εκεί και πέρα αν σε ενοχλεί κάποιο σχόλιο όπως λες και εσύ μην το κοιτάς, όχι να χαλάς και αυτό το θέμα με ανόητα ποστ

κανεις λαθος .Και εσυ και οι υπολοποι κατοχοι του S8 αυτο ακριβως κανετε.

Ασχολειστε με τις φωτο του u11...και επειδη δεν μπορειτε να δεχθειτε οτι το S8 εχει χειροτερη καμερα απο το u11...εχετε κλεισει 2 νηματα μεχρι τωρα.

Αυτα που λεω μπορω να τα τεκμηριωσω κιολας.

Που κατάντησε το φόρουμ μας. Κάποτε έτρωγες ban με την υποψία ειρωνίας και flame. Τώρα τρώνε ban τα τοπικς και τα τρολς βγάζουν και γλώσσα λες και είναι ιδιοκτησίας τους το φόρουμ. Πατήστε την αναφορά μας λένε οι μοντς. Και που την πατάμε; Τί; Ντροπή και νισάφι πια.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk