Jump to content

Δείξτε το φωτογραφικό σας ταλέντο! (Smartphone Photos)

x_vagos_x
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία.πας στην σελίδα imgbb.com.θα δεις ένα πλαίσιο που λέει ξεκίνησε το ανέβασμα.το πατάς.σε πάει σε επιλογή φωτό από κάμερα η αρχεία κτλ.επιλεγεις την φωτό που θέλεις.αυτοματα σου εμφανιζει την φωτό.πατας εκεί που λέει ανεβασμα.επιλεγεις bbcode full linked και πατάς copy.γραφεις στον browser την διεύθυνση του my phone και πας στο νήμα για το φωτογραφικό ταλέντο δηλαδή εδώ.πατας νέα απάντηση.πατας παρατεταμένα να σου βγάλει επικόλληση κανείς επικόλληση και δημοσιεύεις το καινούργιο θέμα.την φωτό δηλαδή με ότι σχόλιο θέλεις.

Tcl 20 5g

Καλή αρχή.ωραιο μέρος και φωτό που είναι;με.προλαβε ο Γιώργος.εχω να πάω 21 χρόνια Σπέτσες και λογικά δεν θα υπήρχε η γοργόνα τότε. Edited by spy14

Tcl 20 5g

Φίλε snapp, πολύ ωραίες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλές από το κινητό μου Alcatel και φοβάμαι μη σας κουράσω αν ανεβάζω συχνά:lol:

TCL 40 NXTPAPER

IMG-20190105-094815.jpg

Μια παλιά με τα χιόνια του 2019 στη Θεσσαλονίκη.

Από Nokia 8. Τις λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί δεν τις βγάζει! :worry:

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

IMG-20190105-094815.jpg

Μια παλιά με τα χιόνια του 2019 στη Θεσσαλονίκη.

Από Nokia 8. Τις λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί δεν τις βγάζει! :worry:

Αν πήγαινες μπροστά από τα αμάξια για να βλέπεις καθαρό δρόμο, θα έβγαινε κάτι πολύ καλό θεωρώ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

IMG-20191011-101501-01.jpg

Alcatel 3x 2019

Βλέπω καλή δουλειά κάνουν και τα Alcatel!

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

WP-20170110-17-17-17-Pro-LI.jpg

Ακόμα μια παλιά με χιόνια (2017) με Nokia Lumia 830.

Καλή δουλειά κανει αυτός που το κρατάει και ειδικά αυτός που κατέχει την διαχείριση του φωτός , ειτε άφθονο ειτε οχι.

Μετα μενεις στο αυτόματο και στους αλγόριθμους μπας .....και !!!

Η επιτυχία των smartphone στην φωτογραφία έφερε κοσμο σε αυτήν αλλα το ποσοστό ως προς την δημιουργικότητα ειναι κατα πολύ μικρότερο .

Οσο και να ψάξεις τα mp και τις gcam εαν ο αλλος συνεχίσει να παίρνει το φως σωστά και να καταγράφει πράγματα που εχουν κατι να πουν , θα το πω λαϊκά , θα ρίχνεις φαπες στους dxo maniacs !!!

Ο φιλος απο πανω ειδε τον ηλιο και τον κοτσαρε πάνω στην τρίαινα .

Να! και αν κραταγε alcatel Να! και αν samsung .

Καλή δουλειά κανει αυτός που το κρατάει και ειδικά αυτός που κατέχει την διαχείριση του φωτός , ειτε άφθονο ειτε οχι.

Η επιτυχία των smartphone στην φωτογραφία έφερε κοσμο σε αυτήν αλλα το ποσοστό ως προς την δημιουργικότητα ειναι κατα πολύ μικρότερο .

Οσο και να ψάξεις τα mp και τις gcam εαν ο αλλος συνεχίσει να παίρνει το φως σωστά και να καταγράφει πράγματα που εχουν κατι να πουν , θα το πω λαϊκά , θα ρίχνεις φαπες στους dxo maniacs !!!

Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι λόγω κινητού άρχισα να βγάζω φωτογραφίες. Πρίν το Alcatel 3x 2019 που έχω τώρα είχα το Alcatel idol 4 και είχα εντυπωσιαστεί πόσο καθαρές φωτογραφίες έβγαζε και έτσι άρχισα να τραβάω ότι θεωρούσα ότι έχει κάτι να δείξει. Για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα πρέπει το κινητό να βγάζει "ζωντανές" φωτογραφίες ώστε να έχεις μία βάση. Το λέω αυτό διότι τις ίδιες φωτογραφίες τις έβγαλα και με άλλα κινητά φίλων πχ κάτι οικονομικά Huawei , Redmi 8 και δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Για να βγει σωστή φωτογραφία εκτός από την εμπειρία του χρήστη που παίζει ρόλο στο μεγαλύτερο ποσοστό πρέπει να δουλέψουν και σωστά οι αλγόριθμοι της κάθε εταιρείας. Η Alcatel έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα για τα χρήματα που δίνεις. Προσωπικά εγώ βγάζω φωτό στα 16mp με ενεργή την τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ και το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι πολύ καλό.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

IMG-20200729-143142-022.jpg

Alcatel 3x 2019

TCL 40 NXTPAPER

IMG-20210113-144916.jpg κανονικά δεν τραβάς κόντρα στον ήλιο,αλλά δεν είχα επιλογή στην εύρεση κατάλληλης θέσης και μου άρεσαν πάρα πολύ τα σχήματα των σύννεφων.

Tcl 20 5g

IMG-20200708-204154-01.jpg

Alcatel 3x 2019

Αδυναμία μου οι φωτογραφίες με βάθος ! Αυτή είναι με τον φακό βάθους στα 5mp.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Συμφωνώ απόλυτα. Τέλεια φωτογραφία δεν υπάρχει, σε κινητές συσκευές τουλάχιστον.

Κι εγώ θεωρώ ότι η φωτογραφία πρέπει να είναι ζωντανή για να θεωρηθεί καλή. Όπως και για τον περισσότερο κόσμο που δεν έχει επαγγελματικές σχέσεις με την φωτογραφία. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες που θα ασχοληθούν μόνο οι hard users που λένε.

Ανατολή..

Κόντρα ήλιος. Καλώς ή κακώς μετράει και η συσκευή καθώς με άλλα έβγαινε μόνο ο ήλιος και τα υπόλοιπα μαύρα.

Όμως εννοείται ότι το χέρι φτιάχνει το κάδρο!

Καλή χρονιά σε όλους!98e296d97b147ced221bf2033b140bd9.jpg

Στάλθηκε από το Nokia 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Μετράει και το μηχάνημα προς θεού , απλα ηθελα να μειώσω λιγο την υπεραξία που τείνει να του δωσει το marketing ως προς την έννοια φωτογραφία .

Η φωτογραφία σου ειναι υπέροχη .

Μετράει και το μηχάνημα προς θεού , απλα ηθελα να μειώσω λιγο την υπεραξία που τείνει να του δωσει το marketing ως προς την έννοια φωτογραφία .

Η φωτογραφία σου ειναι υπέροχη .

Nαι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, γι αυτό στο τέλος ανεφερα ότι "το χέρι φτιάχνει το κάδρο"..

Επίσης, για να επεκτείνω τα λεγόμενα σου να πω ότι πέρα απ' τη δημιουργική φαντασία του φωτογράφου, χρειάζεται και "χέρι" όσον αφορά τις ρυθμίσεις.. (αναφέρθηκε άλλωστε για τον snapp με το "απλό" alcatel). Είναι πολλοί που με το καλύτερο μηχάνημα, ακόμη και dslr, βγάζουν φωτό πολύ πιο μέτριες από έναν που ξέρει τι είναι Μanual

YΓ. Ευχαριστώ!

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Και να παμε και σε ακομα λίγο συμπλήρωμα και να το κλείσουμε , εχουμε κ το edit , οχι μονο τα raw αλλα και τα jpeg ακομα και στις πιο φθηνες συσκευές εχουν πληροφορία στα φωτεινά και σκοτεινά που περιμένει να την αναδείξεις εάν θελήσεις .

Δεν μιλάω για καλλιτεχνικό edit .

Διορθώσεις και να δεις ποσο δίνει το αρχείο .

Συνεχίζω λοιπόν με μια βραδινή με ελάχιστο edit.. Δυστυχώς είχα αυξήσει την οξύτητα η οποία τόνισε το θόρυβο κάνοντας τον εμφανή στα σκοτεινα σημεία

0bde4d3ddfb5433de9e17abcb01c0199.jpg

Στάλθηκε από το Nokia 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Metaladis
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Ρίξε τα σκοτεινά τότε .

Δεν θα χαθεί τίποτα απο το ενδιαφέρον κομμάτι, το καράβι θα μεινει ιδιο και το άστρο κατω αριστερά .