stxio Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 georgeapp πολυ ωραια η ασπρομαυρη. Μια τυχαια φωτο που για καποιο λογο μ'αρεσε. Pixel 3a - LR Crescent moon over town Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Ευχαριστώ . Για εμενα stixio επειδή είναι φανερό οτι μπορείς να βγάζεις και καλες εικονες αλλα και να τις πηγαίνεις edit θα πρεπει να σκέφτεσαι και το crop , να κρατάς αυτο που θες να δείξεις και αν είναι εφικτό να κόβεις το υπόλοιπο . Πάντα με τα δικα σου κριτήρια , τίποτα δεν μπαίνει σε κανόνες. Εγω πάντα τραβάω 4:3 και σχεδον ποτέ δεν μένω σε αυτο το φόρμα , παντα κόβω . Πηρα το θάρρος να κάνω ενα screen shot την πολύ όμορφη εικόνα σου και να την κάνω να μοιαζει με πανόραμα , να κρατήσω οσο γίνεται μονο το φεγγάρι αρχηγό στο θεμα σου . Φυσικά μιλαμε πάντα για την δικιά μου προσωπική οπτική . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Thanks, να φανταστεις ειναι ηδη κροπαρισμενη η φωτο. Το σκεφτομουν να την κανω 16:9 αλλα ηταν αργαμιση... Ενδιαφερουσα αποψη και το panoramic edit σου παντως! Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Εαν η εικονα είναι όμορφη οπου και να πιάσεις πάλι όμορφη θα ειναι . Απλα μιας κ είπες " για καποιο λογο μου αρέσει" καταλαβα οτι αυτος ειναι το φεγγάρι και τα χρώματα τις προχωρημένης δύσης . Για αυτο και σου πρότεινα μια εναλλακτική μονο με αυτά . Και ουσιαστικά για να μην ανταλλάσσουμε μονο εικονες αλλα και σχόλια για να βελτιωνομαστε "πολυ θα ηθελα καποιος να μου ελεγε τυχόν αρνητικά για αυτον στις δικες μου" πατησα πάνω στην εικονα σου για να σκεφθούν και αλλοι φίλοι οτι το crop ειναι εργαλείο προς βελτίωση και μονο και φυσικά το ελάχιστο που θελω να πω πολλές φορές αλλα δε το κάνω , να ισιωνουμε τις φωτογραφίες !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Εξαιρετικές. Ξεχωρίζω την ασπρόμαυρη. Στο photoshop express τις έχεις επεξεργαστεί μόνο ή έχεις χρησιμοποιήσει και κάποιο άλλο εργαλείο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Εαν η εικονα είναι όμορφη οπου και να πιάσεις πάλι όμορφη θα ειναι . Απλα μιας κ είπες " για καποιο λογο μου αρέσει" καταλαβα οτι αυτος ειναι το φεγγάρι και τα χρώματα τις προχωρημένης δύσης . Για αυτο και σου πρότεινα μια εναλλακτική μονο με αυτά . Και ουσιαστικά για να μην ανταλλάσσουμε μονο εικονες αλλα και σχόλια για να βελτιωνομαστε "πολυ θα ηθελα καποιος να μου ελεγε τυχόν αρνητικά για αυτον στις δικες μου" πατησα πάνω στην εικονα σου για να σκεφθούν και αλλοι φίλοι οτι το crop ειναι εργαλείο προς βελτίωση και μονο και φυσικά το ελάχιστο που θελω να πω πολλές φορές αλλα δε το κάνω , να ισιωνουμε τις φωτογραφίες !!! Τι εννοείς "να ισιώνουμε τις φωτογραφίες"; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 να ισιωνουμε τις φωτογραφίες !!! Να πω επισης οτι στην συγκεκριμενη χρησιμοποιησα το transform tool του lightroom στο pc- απλα πατησα το "auto", καθως με την γωνια ληψης που ειχα, τα καταρτια δεξια και η λαμπα αριστερα ηταν αρκετα στραβα. (συμβαινει σε τοπια οταν κραταω το κινητο με κλιση εμπρος η πισω κατα την ληψη.) Στο lightroom mobile αυτη η δυνατοτητα υπαρχει μονο στην πληρωμενη εκδοση. Απλα κολπακια που βελτιωνουν τις φωτο. Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Βασικα χρησιμοποιώ το ph express , καποια πράγματα που κάνω σχεδον πλέον ακαριαία . Στην επεξεργασία δουλεύω -αφαιρεση θαμπαδας/αντίθεση/φωτεινά/σκιες/λευκα/μαύρα. Εαν θελω να αλλαξω το White balance το κανω εκεί . Και μετά πάω φίλτρα εάν πάλι θελω και παίζω με αυτά . Όταν εννοώ ισιωνουμε την φωτογραφία πας εκει που κροπαρεις και δίπλα λέει περιστροφή , εκει σε βοηθούν κάποιες γραμμες να την φέρεις ισια με τον ορίζοντα , εαν υπαρχει στα land scape έχει καλός , εαν οχι οπως εσύ νομίζεις . Το lightroom ειναι σαφεστατα πιο πλήρες εργαλείο οπως λεει ο stixio που στην πληρωμένη έκδοση μπορείς να διορθώσεις και στην παραμόρφωση των wide φακων στα κινητά . Για αυτο δεν τραβαμε τους ανθρωπους με κάθετο το κινητό , ετσι ωστε το κεφαλι και τα ποδια να είναι στα άκρα της φωτογραφίας οπου και παραμορφώνουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Alcatel 3l. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Cloud games Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Πήρα τα μέσα μετά από καιρό και είπα να παίξω λίγο Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Τρομερή η Βικτώρια Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 χθες στην δουλεια βαριομουν και επαιξα.πηρα ενα περιοδικο,εβαλα και ενα φιλτρο και αρχισα να τραβαω φωτο.2020-09-22_11-10-11 by Steve Tsagaris, on Flickr Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Τρομερή η Βικτώρια Sent from my iPhone XI using Tapatalk ProΝαι σαν δημόσια τουαλέτα :p Φωτογραφικά σίγουρα όμορφο κάδρο. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Πήρα τα μέσα μετά από καιρό και είπα να παίξω λίγο Sent from my Nokia 9 using TapatalkΣτην Βικτωρια περιμένω να εμφανιστεί ο Neo :) Φανταστική. Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 (edited) ωραιος ο σταθμος! τελος (μιας αδοξης) σεζον για το νησι, και ο πεζοδρομος με τα τελευταια μαγαζακια ανοιχτα... Season end και μια moody night ride Edited September 23, 2020 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 ...μια χελωνα απο τα παλια... L950 χωρις επεξεργασια Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 pixel 2xl και crop με photoshop express 2020-09-23_11-27-36 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Φοβερές παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο !!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 (edited) Αυτή τη φορά εκτός από το περιοδικό μπήκε στο παιχνίδι και ο υπολογιστής.βρηκα μια ωραία φωτό και χρησιμοποίησα σαν φοντο.alcatel 3x.https://ibb.co/dcYKwZP Edited September 24, 2020 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Ρεσιτάλ !!! Μπράβο σας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Spy 14 είσαι στην στην κατηγορία αυτών που βλέπουν κάτι και δημιουργούν την φωτογραφία, πολλά μπράβο Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 σε ευχαριστω πολυ.μην νομιζεις οτι ξερω τι κανω πολλες φορες.απλα μου ερχεται μια ιδεα και χωρις να το πολυσκεφτω βγαζω το κινητο και τραβαω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 σε ευχαριστω πολυ.μην νομιζεις οτι ξερω τι κανω πολλες φορες.απλα μου ερχεται μια ιδεα και χωρις να το πολυσκεφτω βγαζω το κινητο και τραβαω. ...που να είχες και καλύτερη κάμερα στο κινητό!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 ...που να είχες και καλύτερη κάμερα στο κινητό!!! ;)ειμαι σε διαδικασια να παρω μια φωτογραφικη μηχανη. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts