Jump to content

Δείξτε το φωτογραφικό σας ταλέντο! (Smartphone Photos)

x_vagos_x
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

georgeapp πολυ ωραια η ασπρομαυρη.

Μια τυχαια φωτο που για καποιο λογο μ'αρεσε.

Pixel 3a - LR

50361103251_f797e38cef_z.jpgCrescent moon over town

Pffff...

Ευχαριστώ .

Για εμενα stixio επειδή είναι φανερό οτι μπορείς να βγάζεις και καλες εικονες αλλα και να τις πηγαίνεις edit θα πρεπει να σκέφτεσαι και το crop , να κρατάς αυτο που θες να δείξεις και αν είναι εφικτό να κόβεις το υπόλοιπο .

Πάντα με τα δικα σου κριτήρια , τίποτα δεν μπαίνει σε κανόνες.

Εγω πάντα τραβάω 4:3 και σχεδον ποτέ δεν μένω σε αυτο το φόρμα , παντα κόβω .

Πηρα το θάρρος να κάνω ενα screen shot την πολύ όμορφη εικόνα σου και να την κάνω να μοιαζει με πανόραμα , να κρατήσω οσο γίνεται μονο το φεγγάρι αρχηγό στο θεμα σου .

PSX-20200920-074808.jpg

Φυσικά μιλαμε πάντα για την δικιά μου προσωπική οπτική .

Thanks, να φανταστεις ειναι ηδη κροπαρισμενη η φωτο. Το σκεφτομουν να την κανω 16:9 αλλα ηταν αργαμιση...

Ενδιαφερουσα αποψη και το panoramic edit σου παντως!

Pffff...

Εαν η εικονα είναι όμορφη οπου και να πιάσεις πάλι όμορφη θα ειναι .

Απλα μιας κ είπες " για καποιο λογο μου αρέσει" καταλαβα οτι αυτος ειναι το φεγγάρι και τα χρώματα τις προχωρημένης δύσης .

Για αυτο και σου πρότεινα μια εναλλακτική μονο με αυτά .

Και ουσιαστικά για να μην ανταλλάσσουμε μονο εικονες αλλα και σχόλια για να βελτιωνομαστε "πολυ θα ηθελα καποιος να μου ελεγε τυχόν αρνητικά για αυτον στις δικες μου" πατησα πάνω στην εικονα σου για να σκεφθούν και αλλοι φίλοι οτι το crop ειναι εργαλείο προς βελτίωση και μονο και φυσικά το ελάχιστο που θελω να πω πολλές φορές αλλα δε το κάνω , να ισιωνουμε τις φωτογραφίες !!!

PSX-20200919-095624.jpg

PSX-20200919-100153.jpg

PSX-20200919-095359.jpg

Εξαιρετικές. Ξεχωρίζω την ασπρόμαυρη. Στο photoshop express τις έχεις επεξεργαστεί μόνο ή έχεις χρησιμοποιήσει και κάποιο άλλο εργαλείο;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εαν η εικονα είναι όμορφη οπου και να πιάσεις πάλι όμορφη θα ειναι .

Απλα μιας κ είπες " για καποιο λογο μου αρέσει" καταλαβα οτι αυτος ειναι το φεγγάρι και τα χρώματα τις προχωρημένης δύσης .

Για αυτο και σου πρότεινα μια εναλλακτική μονο με αυτά .

Και ουσιαστικά για να μην ανταλλάσσουμε μονο εικονες αλλα και σχόλια για να βελτιωνομαστε "πολυ θα ηθελα καποιος να μου ελεγε τυχόν αρνητικά για αυτον στις δικες μου" πατησα πάνω στην εικονα σου για να σκεφθούν και αλλοι φίλοι οτι το crop ειναι εργαλείο προς βελτίωση και μονο και φυσικά το ελάχιστο που θελω να πω πολλές φορές αλλα δε το κάνω , να ισιωνουμε τις φωτογραφίες !!!

Τι εννοείς "να ισιώνουμε τις φωτογραφίες";

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

να ισιωνουμε τις φωτογραφίες !!!

Να πω επισης οτι στην συγκεκριμενη χρησιμοποιησα το transform tool του lightroom στο pc- απλα πατησα το "auto",

καθως με την γωνια ληψης που ειχα, τα καταρτια δεξια και η λαμπα αριστερα ηταν αρκετα στραβα.

(συμβαινει σε τοπια οταν κραταω το κινητο με κλιση εμπρος η πισω κατα την ληψη.)

Στο lightroom mobile αυτη η δυνατοτητα υπαρχει μονο στην πληρωμενη εκδοση.

Απλα κολπακια που βελτιωνουν τις φωτο.

Pffff...

Βασικα χρησιμοποιώ το ph express , καποια πράγματα που κάνω σχεδον πλέον ακαριαία .

Στην επεξεργασία δουλεύω -αφαιρεση θαμπαδας/αντίθεση/φωτεινά/σκιες/λευκα/μαύρα.

Εαν θελω να αλλαξω το White balance το κανω εκεί .

Και μετά πάω φίλτρα εάν πάλι θελω και παίζω με αυτά .

Όταν εννοώ ισιωνουμε την φωτογραφία πας εκει που κροπαρεις και δίπλα λέει περιστροφή , εκει σε βοηθούν κάποιες γραμμες να την φέρεις ισια με τον ορίζοντα , εαν υπαρχει στα land scape έχει καλός , εαν οχι οπως εσύ νομίζεις .

Το lightroom ειναι σαφεστατα πιο πλήρες εργαλείο οπως λεει ο stixio που στην πληρωμένη έκδοση μπορείς να διορθώσεις και στην παραμόρφωση των wide φακων στα κινητά .

Για αυτο δεν τραβαμε τους ανθρωπους με κάθετο το κινητό , ετσι ωστε το κεφαλι και τα ποδια να είναι στα άκρα της φωτογραφίας οπου και παραμορφώνουν .

χθες στην δουλεια βαριομουν και επαιξα.πηρα ενα περιοδικο,εβαλα και ενα φιλτρο και αρχισα να τραβαω φωτο.50370812741_3ecd50b764_z.jpg2020-09-22_11-10-11 by Steve Tsagaris, on Flickr

Tcl 20 5g

Τρομερή η Βικτώρια

Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro

Ναι σαν δημόσια τουαλέτα :p

Φωτογραφικά σίγουρα όμορφο κάδρο.

Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Πήρα τα μέσα μετά από καιρό και είπα να παίξω λίγο 5edda3f76a243761e917d4e3785e408a.jpg414cc31276864a4e3a4840d2cd69a5b2.jpg862381fd09d4e58dde5e55e38f31b64e.jpg

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Στην Βικτωρια περιμένω να εμφανιστεί ο Neo :) Φανταστική.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ωραιος ο σταθμος!

τελος (μιας αδοξης) σεζον για το νησι, και ο πεζοδρομος με τα τελευταια μαγαζακια ανοιχτα...

50376367286_67b2574974_z.jpgSeason end

και μια moody

50376498406_8a4f40e1b6_z.jpgnight ride

Edited by stxio

Pffff...

Αυτή τη φορά εκτός από το περιοδικό μπήκε στο παιχνίδι και ο υπολογιστής.βρηκα μια ωραία φωτό και χρησιμοποίησα σαν φοντο.alcatel 3x.https://ibb.co/dcYKwZP Edited by spy14

Tcl 20 5g

Spy 14 είσαι στην στην κατηγορία αυτών που βλέπουν κάτι και δημιουργούν την φωτογραφία, πολλά μπράβο

Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε ευχαριστω πολυ.μην νομιζεις οτι ξερω τι κανω πολλες φορες.απλα μου ερχεται μια ιδεα και χωρις να το πολυσκεφτω βγαζω το κινητο και τραβαω.

Tcl 20 5g

σε ευχαριστω πολυ.μην νομιζεις οτι ξερω τι κανω πολλες φορες.απλα μου ερχεται μια ιδεα και χωρις να το πολυσκεφτω βγαζω το κινητο και τραβαω.

...που να είχες και καλύτερη κάμερα στο κινητό!!! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

...που να είχες και καλύτερη κάμερα στο κινητό!!! ;)
ειμαι σε διαδικασια να παρω μια φωτογραφικη μηχανη.

Tcl 20 5g