stxio Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Την τελευταια δοκιμασα να την επεξεργαστω και σε raw αλλα για καποιο λογο η jpeg μου εδωσε καλυτερο αποτελεσμα Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Την τελευταια δοκιμασα να την επεξεργαστω και σε raw αλλα για καποιο λογο η jpeg μου εδωσε καλυτερο αποτελεσμα Οι jpeg είναι ήδη πιο sharp απ τις Raw (πέραν της υπόλοιπης επεξεργασίας) και αυτό μερικές φορές βοηθάει.. Εξαρτάται από το θέμα. Εμένα παρά το δυνατό raw του Nokia 9, κάποιες φορές το jpeg με διευκολύνει. Ενημερωτικά για όσους ασχολούνται με Lightroom, μπορούν να δουν στο Learn κάποιες ρυθμίσεις για ειδικές περιστάσεις.. Όσοι ξέρουν ή έχουν ψαχτεί προφανώς δ το έχουν ανάγκη, αλλά επειδή είμαι της άποψης ότι "Γηράσκω αεί διδασκόμενος", νομίζω ότι κάποια από τα προχωρημένα ίσως είναι χρήσιμα.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Alcatel 3x. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Μπράβο Σπύρο , οτι εχεις ρίξει είναι ωραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Ευχαριστώ Γιώργο.να.εισαι καλά. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Οι Ενημερωτικά για όσους ασχολούνται με Lightroom, μπορούν να δουν στο Learn κάποιες ρυθμίσεις για ειδικές περιστάσεις.. Όσοι ξέρουν ή έχουν ψαχτεί προφανώς δ το έχουν ανάγκη, αλλά επειδή είμαι της άποψης ότι "Γηράσκω αεί διδασκόμενος", νομίζω ότι κάποια από τα προχωρημένα ίσως είναι χρήσιμα.. Ευχαριστω, θα το τσεκαρω Alcatel 3x. πολυ ωραιος ο σκαραβαιος και η φωτο αλλα την σκοτωνει το σβησιμο της πινακιδας που εκανες. Το ματι παει κατευθειαν εκει. Αν εβαζες ενα σκουρο γκρι ισως.... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπεται να φαίνεται η πινακίδα μιας και το όχημα δεν είναι δικό μου το έκανα.το εκανα στα γρήγορα στο κινητό.δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πετύχω κάτι καλύτερο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 sony xz1/ ph express Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Καλημέρα.καταπληκτικες γιωργο.μπραβο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 (edited) @georgerapp Αν και δεν έχω ΤΟ φωτογραφικό μάτι, πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου! Ειδικά αυτή με τον κιτρινωπά σύννεφα και ήλιο! Δεν ξέρω αν το έβλεπες έτσι κι εσύ με γυμνό μάτι. @spy14 Πολύ ωραία με το σκαραβαίο. Θυμίζει παλιές καλές εποχές με ασπρόμαυρες!!! Edited July 4, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Σε ευχαριστώ. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Ευχαριστώ παιδιά . Καπως έτσι ήταν , αλλα του έδωσα και εγω ομως , δε το άφησα !!! Αλλα ειναι η golden hour που λενε οι φωτογράφοι , οτι και να βγάλεις αυτη τη στιγμή θα βγει καλή φωτογραφία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Ευχαριστώ παιδιά . Καπως έτσι ήταν , αλλα του έδωσα και εγω ομως , δε το άφησα !!! Αλλα ειναι η golden hour που λενε οι φωτογράφοι , οτι και να βγάλεις αυτη τη στιγμή θα βγει καλή φωτογραφία . Κάτι σαν το happy hours στις καφετέριες! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Χαχαχαχχα!!!! Ναι για φωτογράφους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Blue sky Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 We watching you Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 We watching you Sent from my Nokia 9 using TapatalkΤο πιο ωραίο στη φωτό πάντως, είναι το αναρχοάπλυτο λεσβιοχουλιγκάνι :p Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Ο Μένιος.... Galaxy S7 stock camera.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 (edited) λιγες ακομα απο Νιαρχος , xz1 ph express Edited July 5, 2020 by georgerapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Άγιοι Απόστολοι Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 2020-07-06_08-39-19 by Steve Tsagaris, on Flickr alcatel 3x. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 2020-07-06_06-34-17 by Evris Gialetzis - Flickr2BBcode LITE Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 2020-07-07_08-51-13 by Steve Tsagaris, on Flickr alcatel 3x. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 xz1 ph/express . λιπασματα δραπετσωνας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 (edited) 2020-07-11_11-24-09 by Steve Tsagaris, on Flickr σήμερα κάναμε το μόλις δεύτερο μας μπάνιο για εφετος. Edited July 13, 2020 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts