Jump to content

Δείξτε το φωτογραφικό σας ταλέντο! (Smartphone Photos)

x_vagos_x
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την τελευταια δοκιμασα να την επεξεργαστω και σε raw αλλα για καποιο λογο η jpeg μου εδωσε καλυτερο αποτελεσμα

Pffff...

Την τελευταια δοκιμασα να την επεξεργαστω και σε raw αλλα για καποιο λογο η jpeg μου εδωσε καλυτερο αποτελεσμα

Οι jpeg είναι ήδη πιο sharp απ τις Raw (πέραν της υπόλοιπης επεξεργασίας) και αυτό μερικές φορές βοηθάει.. Εξαρτάται από το θέμα.

Εμένα παρά το δυνατό raw του Nokia 9, κάποιες φορές το jpeg με διευκολύνει.

Ενημερωτικά για όσους ασχολούνται με Lightroom, μπορούν να δουν στο Learn κάποιες ρυθμίσεις για ειδικές περιστάσεις.. Όσοι ξέρουν ή έχουν ψαχτεί προφανώς δ το έχουν ανάγκη, αλλά επειδή είμαι της άποψης ότι "Γηράσκω αεί διδασκόμενος", νομίζω ότι κάποια από τα προχωρημένα ίσως είναι χρήσιμα..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Οι Ενημερωτικά για όσους ασχολούνται με Lightroom, μπορούν να δουν στο Learn κάποιες ρυθμίσεις για ειδικές περιστάσεις.. Όσοι ξέρουν ή έχουν ψαχτεί προφανώς δ το έχουν ανάγκη, αλλά επειδή είμαι της άποψης ότι "Γηράσκω αεί διδασκόμενος", νομίζω ότι κάποια από τα προχωρημένα ίσως είναι χρήσιμα..

Ευχαριστω, θα το τσεκαρω

2020-07-03_03-14-46 Alcatel 3x.

πολυ ωραιος ο σκαραβαιος και η φωτο αλλα την σκοτωνει το σβησιμο της πινακιδας που εκανες.

Το ματι παει κατευθειαν εκει. Αν εβαζες ενα σκουρο γκρι ισως....

Pffff...

Επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπεται να φαίνεται η πινακίδα μιας και το όχημα δεν είναι δικό μου το έκανα.το εκανα στα γρήγορα στο κινητό.δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πετύχω κάτι καλύτερο.

Tcl 20 5g

@georgerapp Αν και δεν έχω ΤΟ φωτογραφικό μάτι, πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου! Ειδικά αυτή με τον κιτρινωπά σύννεφα και ήλιο! Δεν ξέρω αν το έβλεπες έτσι κι εσύ με γυμνό μάτι.

@spy14 Πολύ ωραία με το σκαραβαίο. Θυμίζει παλιές καλές εποχές με ασπρόμαυρες!!!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ευχαριστώ παιδιά .

Καπως έτσι ήταν , αλλα του έδωσα και εγω ομως , δε το άφησα !!!

Αλλα ειναι η golden hour που λενε οι φωτογράφοι , οτι και να βγάλεις αυτη τη στιγμή θα βγει καλή φωτογραφία .

Ευχαριστώ παιδιά .

Καπως έτσι ήταν , αλλα του έδωσα και εγω ομως , δε το άφησα !!!

Αλλα ειναι η golden hour που λενε οι φωτογράφοι , οτι και να βγάλεις αυτη τη στιγμή θα βγει καλή φωτογραφία .

Κάτι σαν το happy hours στις καφετέριες! :lol:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

We watching you fdc07f042fa780ff01dc6ba66f555456.jpg

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Το πιο ωραίο στη φωτό πάντως, είναι το αναρχοάπλυτο λεσβιοχουλιγκάνι :p

Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

50102044877_ea1358d20a_z.jpg2020-07-11_11-24-09 by Steve Tsagaris, on Flickr σήμερα κάναμε το μόλις δεύτερο μας μπάνιο για εφετος. Edited by spy14

Tcl 20 5g