ktlk Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Η δεν το κάνεις listed και δεν το βρίσκει κανείς, παρά μόνο με το Link Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Αυτό λοιπόν, εγω δεν ήξερα οποτε το πηγα με τροπο γέροντα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Alcatel 3x. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 εγω εχω να λεω οτι εδω μεσα ο πιο καλλιτέχνης με την αγνη παραμυθένια έννοια του ορου ειναι ο σπυρος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Ευχαριστώ Γιώργο άλλα είσαι υπερβολικος.δεν γνωριζω ούτε τους βασικούς κανονες της φωτογραφίας.απλα τραβάω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Μα αυτή είναι η ουσία της φωτογραφίας.. Έχουμε χαθεί και αναλωθεί στα τεχνικά σημεία και χάσαμε το νόημα.. Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Προσπαθησα να μάθω λίγα τεχνικά.μου φάνηκαν βουνό και τα παράτησα.ας είναι καλά ένας φίλος μου που έχει σπουδάσει φωτογραφία,και μου είπε δύο τρία πολύ βασικά πράγματα.στα υπόλοιπα μου φάνηκαν πάρα πολύ δύσκολα και παρά πολλά.οποτε αποφάσισα να συνεχίσω με αυτά τα λίγα που εμαθα.ενω έλεγα να πάρω μηχανή δεν το εκανα.πιστευω ότι θα μου φανεί δύσκολο και θα την βαρεθω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Προσπαθησα να μάθω λίγα τεχνικά.μου φάνηκαν βουνό και τα παράτησα.ας είναι καλά ένας φίλος μου που έχει σπουδάσει φωτογραφία,και μου είπε δύο τρία πολύ βασικά πράγματα.στα υπόλοιπα μου φάνηκαν πάρα πολύ δύσκολα και παρά πολλά.οποτε αποφάσισα να συνεχίσω με αυτά τα λίγα που εμαθα.ενω έλεγα να πάρω μηχανή δεν το εκανα.πιστευω ότι θα μου φανεί δύσκολο και θα την βαρεθω. Δεν τα λες και σε εμάς μπας και βγάλουμε καμία αξιόλογη ή φοβάσαι μην σε εκθρονίσουμε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 (edited) εκθεση βασικά. μου είπε για iso,έκθεση και τετοια.φαντασου ούτε αυτά δεν ήξερα.απλα ξεκίνησα να παίζω με την έκθεση την μέρα.και με το iso και την εκθεση την νύχτα.δεν πιστεύω ότι βγάζω τις καλυτερες.υπαρχουν πολυ καλύτεροι εδώ μέσα από εμενα.και στην λήψη και στην επεξεργασια.μου είπε και κάποια άλλα ποιο πολύπλοκα αλλά μου φάνηκαν πυρηνική φυσική.μετα από πέντε λεπτά δεν θυμόμουν τίποτα.του είπα να μην παιδευεται.θα παίζω λίγο με τις ρυθμίσεις και αυτό είναι. Edited June 13, 2020 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Σήμερα αποφάσισα να παίξω με ασπρομαυρο φιλμ:lol: Alcatel 3x. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 ξερω τι λεω σπυρο δεν τα πεταω για χαβαλε , αποδειξη ξανα και η τελευταια σου , εαν σου ηταν ευκολα τα iso shutter speed το edit θα τα ειχες ειδη κανει , οποτε συνέχισε να κανεις αυτο που σου βγαινει ευκολα . πχ εγω ισιώνω κροπαρω και καδραρω και κανω edit μια φωτογραφια στα βασικα της στο ποδι πλεον , ενω ξερω σε γενικες γραμμες τις ρυθμισεις που θα χρειαστουν πριν βγαλω την φωτογραφια ( σε πλαισια ερασιτεχνικα ) , εγω ομως δε θα εβλεπα φωτογραφια στον ανεμιστηρα ουτε θα εβλεπα την γατα μπροστα απο το παραθυρο να τεντωνει για να φτιαξω μια θαυμασια black/white με εντονη αντιθεση φωτογραφια . δεν δινεις σημασια σε καμμενα λευκα σε σκοτεινα και τετοια , απλα βαρας εικονες , εγω βλεπω μια ελευθερια σε ολο αυτο και ικανοποιηση , θα ηθελα να εχω και εγω λιγο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Η τελευταία Γιώργο βγήκε βιαστικά.ηταν ξαπλωμένος ο γατούλης.μεχρι να βγάλω το κινητό να τραβήξω σηκώθηκε.αλλη πόζα ήθελα να βγάλω είναι και θέμα τύχης. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Η τελευταία Γιώργο βγήκε βιαστικά.ηταν ξαπλωμένος ο γατούλης.μεχρι να βγάλω το κινητό να τραβήξω σηκώθηκε.αλλη πόζα ήθελα να βγάλω είναι και θέμα τύχης. ..πάντως αυτή η ποζα βγήκε καταπληκτική! Πολλά μπράβο!:) Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 note 10 plus auto με λιγο ζουμ. 20200613_194303 by george aravantinos, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 note 10 plus auto με λιγο ζουμ. 20200613_194303 by george aravantinos, on FlickrΠω πω ...... Σαν τα μαρμάρινα λιοντάρια έξω από τα ανάκτορα!!! Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Off topic.ειναι αδέσποτος ο γατουλης;φαίνεται σαν να έχει θέμα με τα αυτακια του.δεν μπορώ να δω καλά βέβαια γιατί δεν έχω οθόνη pc. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Off topic.ειναι αδέσποτος ο γατουλης;φαίνεται σαν να έχει θέμα με τα αυτακια του.δεν μπορώ να δω καλά βέβαια γιατί δεν έχω οθόνη pc.Νομίζω κάποιες ράτσες γατιών, τα έχουν έτσι τα αυτιά τους. Scottish fold. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Lumia 950+Black app ..κατι σταγόνες στην τριανταφυλλιά.. drops!....drops!.....drops! BLACK_1_6_2020 3_40_13 μμ by jon jon (mobile pics)..BUSY, on Flickr Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Lumia 950+Black app ..κατι σταγόνες στην τριανταφυλλιά.. drops!....drops!.....drops! BLACK_1_6_2020 3_40_13 μμ by jon jon (mobile pics)..BUSY, on Flickr Αυτό το Black App γιατί δεν βγάζει τις λεπτομέρειες της φωτογραφίας; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Off topic.ειναι αδέσποτος ο γατουλης;φαίνεται σαν να έχει θέμα με τα αυτακια του.δεν μπορώ να δω καλά βέβαια γιατί δεν έχω οθόνη pc. αδεσποτος ειναι δεν εχει καποια κορδελα . ισως ομως τον ταιζουν εκει στην γειτονια. διοτι ξερει απο κοσμο. μετα την φωτο τον χαιδεψα και καθοτανε χαλαρος. σορυ για το οφτοπικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Αυτό το Black App γιατί δεν βγάζει τις λεπτομέρειες της φωτογραφίας; Η εφαρμογή αυτή δυστυχώς δεν αφήνει το exit... Πάντως η αρχική είχε χρόνο έκθεσης 1/100 sec και ISO 50 Έφαγε και λίγο crop και έτσι από 19mp έγινε 13mp Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Lumia 950+Black app ..κατι σταγόνες στην τριανταφυλλιά.. r άψογη Γιάννη μπράβο! μια βόλτα στη νεα παραλία Θεσσαλονίκης.. mi8 με gcam χωρίς επεξεργασία IMG_20200615_205522 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 άψογη Γιάννη μπράβο! μια βόλτα στη νεα παραλία Θεσσαλονίκης.. mi8 με gcam χωρίς επεξεργασία IMG_20200615_205522 by vasilis poun, on Flickr Ευχαριστώ Βασίλη! Πολύ ομορφη και με ωραία χρώματα και αυτή! Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 IMG_2020-06-16_07_29_08 by Steve Tsagaris, on Flickr IMG_2020-06-16_07_29_21 by Steve Tsagaris, on Flickr alcatel 3x Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Παίζοντας με τα σύννεφα Nokia 9 raw shooting edited in mobile Adobe Lightroom Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts