vasoula78 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Πολύ όμορφη, Βασιλική. Γενικα το 'χεις με τα πανοράματα ;) Xiaomi Mi Max 2 - Snapseed: Magnify by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη Και οι δικές σου φώτό είναι πολύ όμορφες :) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Βασουλα όντως ωραίο το πανόραμα. Το χεις αυτό απ ότι βλέπω. Βαγγέλη εξαιρετικό το φύλλο. Γι αυτό που με ρώτησες, μόνιμος για εξωτερικό, αλλά ακόμα παίζεται το που. Όλα είναι ρευστά αλλά για την ώρα άραξα Düsseldorf. Επίσης στο εξωτερικό είναι διαφορετικά θα έλεγα και όχι απαραίτητα πιο όμορφα. Στην Ελλάδα βλέπεις καδρα που εδώ ούτε καν, αλλά και το αντίστροφο. Ίσως εδώ αξίζει περισσότερο και το Street photography μιας και είναι όλα πιο γραφικά και προσεγμένα. Άλλη μια από μένα. House Reflection by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Βασουλα όντως ωραίο το πανόραμα. Το χεις αυτό απ ότι βλέπω. Βαγγέλη εξαιρετικό το φύλλο. Γι αυτό που με ρώτησες, μόνιμος για εξωτερικό, αλλά ακόμα παίζεται το που. Όλα είναι ρευστά αλλά για την ώρα άραξα Düsseldorf. Άλλη μια από μένα. [ig]https://farm5.staticflickr.com/4627/24771029977_940f0aaa66_c.jpg[/img]House Reflection by alex-mand, on Flickr Ω ρε φίλε... με τρέλανες τωρα. Έχεις ξεφύγει λέμε!!! Όσον αφορά το άλλο, καλή τύχη εύχομαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Να σαι καλά Αντρέα! Ευχαριστώ πολύ και για τα 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Abdalis the best. Δεν έχω κάτι άλλο να πω!! May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Αντρέα, το ξαναπήρα (σαν ενδιάμεσο αφού έδωσα το Huawei) αλλά θα το ξανδώσω οπότε μην εύχεσαι τίποτα :P Η πρόθεση μετράει χαχαχ Ευχαριστώ, και εσάς Γιάννη και Βάσια και Αλέξανδρε ;) Άλεξ, καλή αρχή φίλε με ότι ξεκινάς. Κάθε καλό εύχομαι. Σκεφτόμουν αυτό ακριβώς, street photography. Έχει πάντα κάτι "ενδιαφέρον". Νιώθω πως εδώ πρέπει να βγω βόλτα κάπου με θάλασσα ή έστω να έχει θέα για να ταβήξω φωτογραφίες. Σε όσα παιδιά έχουν βγάλει φωτό στο εξωτερικό πάντα με εντυπωσιάζει που παντρεύεται ο ουρανός με τα κτίρια και ακόμη και να μην είναι κάτι όμορφο σαν θέμα βγαίνει ένα κάδρο πανέμορφο. Μπορείς να βγάλεις skylines, μπορείς να βγάλεις μια γέφυρα, το γείσο ενός κτιρίου, ένα σταθμό μετρό, το αεροδρόμιο, ΚΑΤΙ που εδώ θα έψαχνες για να βρεις. Σε ζηλεύω γι' αυτό ^_^ Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Παιδιά εσείς που έχετε xiaomi mi max 2 ανεβάστε καμία φωτογραφία απόγευμα - βράδυ να δούμε ποιότητα γιατί θέλω να κάνω αγορά.. Με φοβίζει η camera του ρε παιδιά!!! ☺️ Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Παιδιά εσείς που έχετε xiaomi mi max 2 ανεβάστε καμία φωτογραφία απόγευμα - βράδυ να δούμε ποιότητα γιατί θέλω να κάνω αγορά.. Με φοβίζει η camera του ρε παιδιά!!! ☺️ Ευχαριστώ προκαταβολικάΔες λίγο το άλμπουμ μου στο Flickr για το max 2.θα πάρεις μια ιδέα. https://flic.kr/s/aHskwdE8xF May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Δες λίγο το άλμπουμ μου στο Flickr για το max 2.θα πάρεις μια ιδέα. https://flic.kr/s/aHskwdE8xF May the mi note 3 force be with you.Η ανησυχία μου είναι για την φωτογράφιση την νύχτα και για το βίντεο.. Βοήθησε με αν θες με την γνώμη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Η ανησυχία μου είναι για την φωτογράφιση την νύχτα και για το βίντεο.. Βοήθησε με αν θες με την γνώμη σου.Για νυχτερινες πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις ροοτ και να περάσεις την gcam hdr + Έτσι θα έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Στο βίντεο τώρα το auto focus έχει θέμα στην συνεχής εστίαση. Καλύτερα στο tap to focus για να μην έχεις θέμα. Η ποιότητα είναι αρκετά καλή και με ροοτ μπορείς να την κάνεις ακόμη καλύτερη. May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Honor8,HDR ταραμοσαλατα 2018 edit ferry by GEORGE, on Flickr sunset ferry by GEORGE, on Flickr edit: και ξεχασα να βγαλω το πρασινο ποκεμον της καμερας, εμφανιζεται και στις 2 φωτο Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μετά από απαίτηση! HTC U11 auto 2018-01-12_07-12-00 by finn2k1, on Flickr Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Υπέροχη στελαρα! Μπράβο!!! May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μετά από απαίτηση! HTC U11 auto 2018-01-12_07-12-00 by finn2k1, on Flickr Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕ ναι ρε φίλε απίστευτη φωτογραφία με φοβερά χρώματα εδώ ταιριάζει και πρέπει να βρίσκεται Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Φιν εξαιρετική φίλε! Βαγγέλη ευχαριστώ ρε. Συμφωνώ απόλυτα γι αυτό που έγραψες. Εδώ ο δρόμος μπορεί να σου δώσει πολλά και διαφορετικά καδρα. Για μένα είναι πολύ σημαντική η αλλαγή, μιας και σε όποιο μέρος κι αν μείνεις για καιρό θα το βαρεθείς φωτογραφικά και θα έρθει ο κορεσμός. Πρέπει να αλλάξουν οι παραστάσεις ώστε να δεις και την κλίση που εν τέλει έχεις και τι θεματολογία σε εξιτάρει. Ωστόσο δεν πρέπει να υποτιμούμε αυτό που έχουμε και αν δεν κάνω λάθος, ή Αθήνα που είσαι μπορεί να προσφέρει απ όλα επίσης! Αν δεν είσαι τότε πάω πάσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 P10+ Manual/LR Dusseldorf Bridge by alex-mand, on FlickrΤι κάνεις βρε άνθρωπε........!? Ό,τι και να πω για σένα είναι λίγο!! ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ όμορφη, Βασιλική. Γενικα το 'χεις με τα πανοράματα ;) Xiaomi Mi Max 2 - Snapseed: Magnify by Vangelis Lasithiotakis, on FlickrΜπράβο σου Βαγγο!! Τρομερή φωτογραφία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μετά από απαίτηση! HTC U11 auto 2018-01-12_07-12-00 by finn2k1, on Flickr Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τρομερη απλα!! φιλε μου ετσι εβγαλες την συσκευη και το απαθανατισες? χωρις να παιξεις με προγραμματακι? οπως ειπα και στο αλλο νημα,,εχω χαζεψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Αλεξ και Φινν μαγεια οι φωτογραφίες κλέβουν τις εντυπώσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 τρομερη απλα!! φιλε μου ετσι εβγαλες την συσκευη και το απαθανατισες? χωρις να παιξεις με προγραμματακι? οπως ειπα και στο αλλο νημα,,εχω χαζεψει!Unedited, point and shoot! Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Unedited, point and shoot! Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τρομερος,,ανεβαζε υλικο φιλε μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Γιάννη Μάριε και Μαρίνα ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 καταπληκτικη φωτο Finn!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Φοβερή φωτο Finn πανδαισία χρωμάτων! Κ του Βαγγέλη με το φύλλο πολύ δυνατή. P10 snapseed PlastirasLake by bill P, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Γιώργο, Στέλιο, Βασίλη, πολύ όμορφες φωτογραφίες! Ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχόλια :) Xiaomi Mi Max 2 - Snapseed: Imminent by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Μετά από απαίτηση! HTC U11 auto 2018-01-12_07-12-00 by finn2k1, on Flickr Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπέροχη φωτογραφία!!!που ειναι; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts