Johny-B Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλή χρονιά σε όλους! Μετά από πολύ καιρό ας βάλω κι εγώ... Η ορίτζιναλ IMG_20180101_154232 by johnystef, on Flickr Και ακολουθούν 2 πειραγμένες με snapseed IMG_20180101_154232-01 by johnystef, on Flickr IMG_20180101_154232-02 by johnystef, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλησπερα και καλή χρονια σε όλους! Huawei Mate 10 lite - no edit I'm dreaming of a white Christmas by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr IMG_20180101_165933_1 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 xiaomi mi6 με μικρή επεξεργασία από snapspeed Lyon–Saint Exupéry Airport by k liako, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 (edited) enigma84 (η φωτογραφία σου είναι ωραία και ανάποδα!!!) Johny-B mikele123 Συγχαρητήρια!!!!!!! Είναι πολύ καλές και οι φωτογραφίες των υπολοίπων όμως!!! Edited January 1, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Samsung Galaxy S8+ Auto 2018-01-02_12-55-08 by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) LG G5 manual και ζουμ απο το κινητο χωρις επεξεργασια 2018-01-02_08-49-10 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] https://farm5.staticflickr.com/4599/38566409735_6ec2f63169_z.jpg' alt='38566409735_6ec2f63169_z.jpg'>2018-01-02_08-48-55 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] Edited January 2, 2018 by ran_tan_plan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Μάκη, άψογες! Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) @enigma84 ζαλίστηκα. :) Πάρτε μια ζαλούρα και από μένα. :p Mi Note 2 και επεξεργασία με photoshop. Light and dizzy by Andreas L., on Flickr Edited January 2, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Και λίγο Σαλόνικα.. Auto s8+ 20171231_184431 by Achilles Gk, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Καλησπερα και καλη χρονια. Πολυ ωραιες φωτο και φετος! Λοιπον, η shopping list: ( κοντευω να το τερματισω με το editing) 1)Ηonor8, HDR mode 2)Aurora HDR 2018 (HDR editing) 3)Adobe lightroom (color FX, vingette 1, noise reduction 1) 4)Adobe photoshop (σβησιμο καποια αντικειμενα, crop) 5)Nick's collection (pro contrast, επιλεκτικος φωτισμος, vingette 2, noise reduction 2) the duell leon by GEORGE, on Flickr Edited January 2, 2018 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Αντρέα κάτω απ' το δέντρο μπήκες μωρέ?! Αχιλλέα ωραίος :) Γιώργο κάθε ποστ σου είναι και από ένα νέο software για να κατεβάζω :P Αυτή τη φορά το Aurora HDR. Ωραία φωτο. Αν παίζει και η ορίτζιναλ, είμαι περίεργος πώς ήταν και κατέληξε έτσι ;) Huawei Mate 10 lite - Snapseed When in Chalcis by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Sounio by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Majestic by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr No edit: Hey there little fella by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Βαγγέλη αν μπορούσα να σκάψω να μπω και κάτω από τα πλακάκια θα το κανα :lol: Πάρτε το και ολόκληρο. Mi note 2 με κροπάρισμα στο flickr. Στην αρχή νόμιζα οτι θα μου αρέσει ολόκληρη η αντανάκλαση και το τράβηξα απο μακρυά σε portrait αλλά τελικά ήταν πολύ μακρυνή και το κρόπαρα σε landscape. Στις δικές σου μου αρέσει στη δεύτερη πως έκατσε ο ήλιος στο κλαδάκι ;) IMG_20180102_024605_HHT by Andreas L., on Flickr Edited January 2, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 για να μην κανω 2-3 ποστς θα βαλω ολες τις φωτος σε 1 ποστ ολες με LG G5 σε manual και χωρις επεξεργασια καλαμπακα 2018-01-02_10-50-50 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] 2018-01-02_10-51-10 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] 2018-01-02_10-55-13 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 P10+?LR Low Tide by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 (edited) @abdalis_3k60 μπράβο σου! Υπέροχη! @Antretng Ξαπλωτος την έβγαλες τη φωτογραφία με το δέντρο στο σύνταγμα;; έκανες τις απλωτες σου αλλά το πέτυχες! :p Πολύ καλή!!! _______________________________________________ Ας βάλω κ εγώ μια. Αυτή την φωτογραφία την έβαλα πέρσι το καλοκαίρι στον διαγωνισμό φωτογραφίας που έκανε η Coca Cola και θέλανε φωτογραφιες με το κουτάκι τους. Την έβγαλα στο αυτόματο χωρίς φλας με το lg g4. Η επεξεργασία έγινε με το pixlr-o-matic . Φουλ ανάλυση https://postimg.org/image/ygj5gn6tn/ Edited January 3, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Αλέξανδρε άλλη μια φορά πανέμορφη φωτογραφία. lek88 όμορφο αποτέλεσμα . Μ' αρέσει το flare που κάνει. Λίγο Σούνιο από εμένα: Huawei Mate 10 lite - RAW Snapseed Poseidon² by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Αλέξανδρε θα μας τρελάνεις! Το μόνο που ίσως θα άλλαζα είναιτο "κολωνάκι" στη μέση της θάλασσας (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω :P ). Μπορείς πολύ εύκολα να το σβήσεις εφόσον παίζεις με LR. Ίσως όχι ολόκληρο βέβαια αφού μου αρέσει το σκίσιμο που κάνει στη θάλασσα. Οπότε μιλάω για το πάνω άκρο. Μαρίνα σε ευχαριστώ για το σχόλιο. :) Όσον αφορά την φωτογραφία, δεν θα μου κανε εντύπωση αν μου λεγες ότι κέρδισες. Έχεις κάνει την τέλεια διαφήμιση για την coca cola. Συνδιάζεται με μουσική και μάλιστα ακουστικά κάτι που σημαίνει ζωή και καθημερινότητα. Και όπως λέει και ο Βαγγέλης, έχει κάτσει πολύ ωραία το flare... taste the feeling :) Βαγγέλη μου αρέσει πολύ. Θα μπορούσε να ήταν φωτογραφία από ταινία μετά το τέλος των δεινών όπως ξεπροβάλεται η ανατολή... New day - new hope. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 μετά από κάμποσο καιρό , και κάποιες από εμένα . full auto s8+ , point and shoot που λένε. η κούπα καφέ με την επιλεκτική εστίαση , η χήνα έφαγε λίγο κροπάρισμα για να βγάλω την σκιά μου και ένα ξεκάρφωτο παλούκι και ο μπέμπης.... είναι μπέμπης!! baby feet by V R, on Flickr coffee brake by V R, on Flickr too fast for photo... by V R, on Flickr Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Ευχαριστώ Αντρέα! Βάιε, μπέμπης ftw. Να τον χαίρεστε ;) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Ευχαριστώ Αντρέα! Βάιε, μπέμπης ftw. Να τον χαίρεστε ;)Ευχαριστώ φίλε. να είσαι καλά. Καλή χρονιά να έχουμε Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 (edited) Αλέξανδρε θα μας τρελάνεις! Το μόνο που ίσως θα άλλαζα είναιτο "κολωνάκι" στη μέση της θάλασσας (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω :P ). Μπορείς πολύ εύκολα να το σβήσεις εφόσον παίζεις με LR. Ίσως όχι ολόκληρο βέβαια αφού μου αρέσει το σκίσιμο που κάνει στη θάλασσα. Οπότε μιλάω για το πάνω άκρο. Μαρίνα σε ευχαριστώ για το σχόλιο. :) Όσον αφορά την φωτογραφία, δεν θα μου κανε εντύπωση αν μου λεγες ότι κέρδισες. Έχεις κάνει την τέλεια διαφήμιση για την coca cola. Συνδιάζεται με μουσική και μάλιστα ακουστικά κάτι που σημαίνει ζωή και καθημερινότητα. Και όπως λέει και ο Βαγγέλης, έχει κάτσει πολύ ωραία το flare... taste the feeling :) Βαγγέλη μου αρέσει πολύ. Θα μπορούσε να ήταν φωτογραφία από ταινία μετά το τέλος των δεινών όπως ξεπροβάλεται η ανατολή... New day - new hope.Όχι δυστυχώς.... Ο διαγωνισμός είχε ισχύ 2 μήνες (ίσως και λίγο παραπάνω) κ εγώ τον πήρα χαμπάρι δύο μέρες πριν λήξει με αποτέλεσμα να μη προλάβουν να με ψηφίσουν πολλά άτομα. Εκεί με το που ανέβαζες μια φωτογραφία και έπαιρνε την έγκριση για να ανέβει στο site τους μπορούσε να σε ψηφίσει ο κόσμος κατευθείαν. Edited January 3, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 P10+?LR Low Tide by alex-mand, on Flickr The best όπως πάντα. Καλή χρονιά με υγεία και πολλές πολλές φωτογραφίες. Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Μαρινα, Βαγγελη, Αντρεα και Γιαννη σας ευχαριστω ολους πολυ! Καλη χρονια να εχουμε με πολλες δημιουργιες! Αντρεα το σκεφτηκα κι εγω, αλλα εν τελει το αφησα μιας και εμπνευστηκα ας πουμε τον τιτλο, αφου ρολος του ειναι να δειχνει ποσο νερο εχει το ποταμι. Ισως ομως να αξιζε να αφαιρεθει! Παρεμπιπτωντος πολυ ωραιο το δεντρο ρε! Credits και στον enigma που τα σπαει η φωτο του γεωμετρικα. Και μια ακομα απο μενα... P10+/LR You Can Walk Wherever You Dream by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Μαρινα, Βαγγελη, Αντρεα και Γιαννη σας ευχαριστω ολους πολυ! Καλη χρονια να εχουμε με πολλες δημιουργιες! Αντρεα το σκεφτηκα κι εγω, αλλα εν τελει το αφησα μιας και εμπνευστηκα ας πουμε τον τιτλο, αφου ρολος του ειναι να δειχνει ποσο νερο εχει το ποταμι. Ισως ομως να αξιζε να αφαιρεθει! Παρεμπιπτωντος πολυ ωραιο το δεντρο ρε! Credits και στον enigma που τα σπαει η φωτο του γεωμετρικα. Και μια ακομα απο μενα... P10+/LR You Can Walk Wherever You Dream by alex-mand, on FlickrΑπίστευτη αδερφέ..... Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Μαρινα, Βαγγελη, Αντρεα και Γιαννη σας ευχαριστω ολους πολυ! Καλη χρονια να εχουμε με πολλες δημιουργιες! Αντρεα το σκεφτηκα κι εγω, αλλα εν τελει το αφησα μιας και εμπνευστηκα ας πουμε τον τιτλο, αφου ρολος του ειναι να δειχνει ποσο νερο εχει το ποταμι. Ισως ομως να αξιζε να αφαιρεθει! Παρεμπιπτωντος πολυ ωραιο το δεντρο ρε! Credits και στον enigma που τα σπαει η φωτο του γεωμετρικα. Και μια ακομα απο μενα... P10+/LR You Can Walk Wherever You Dream by alex-mand, on FlickrΠάλι μπράβο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts