x_vagos_x Δημ. November 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Εγώ ακόμη δεν έχω ξεντραπεί να φωτογραφίζω τοπία/αντικείμενα με κόσμο γύρω μου. Πόσω μάλλον να φωτογραφίζω και face-to-face κόσμο... Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Εγώ ακόμη δεν έχω ξεντραπεί να φωτογραφίζω τοπία/αντικείμενα με κόσμο γύρω μου. Πόσω μάλλον να φωτογραφίζω και face-to-face κόσμο... Ισχύει αυτό που λες. Αλλά αν δεν πιέσεις λίγο τον εαυτό σου δουλειά δε γίνεται! Άσε που ίσως το κόλπο πολλές φορές βρίσκεται ότι ο περίγυρος δε θα καταλάβει καν ότι τον βγάζεις. Εκεί δηλαδή όπου πας και σε candid photography. Θέλει πειράματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Ισχύει αυτό που λες. Αλλά αν δεν πιέσεις λίγο τον εαυτό σου δουλειά δε γίνεται! Άσε που ίσως το κόλπο πολλές φορές βρίσκεται ότι ο περίγυρος δε θα καταλάβει καν ότι τον βγάζεις. Εκεί δηλαδή όπου πας και σε candid photography. Θέλει πειράματα... Αν το κινητό το κρατάς κανονικά, ναι δεν θα καταλάβει. Αλλα αν το χεις οριζόντια (landscape) μια χαρά καταλαβαίνει. Αν σε καταλαβαίνει τότε παύει να είναι candid shot (χαλάς τη στιγμή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Για street photography δυστυχώς με το κινητό επειδή πρέπει να το κρατάς υπό συγκεκριμένη γωνία που δεν το κάνει να "δείχνει" πως το χρησιμοποιείς, δεν εξυπηρετεί πολύ. Ακόμη και σε portrait να το κρατάς, θα πρέπει η οθόνη να κοιτάζει το στήθος ή την κοιλιά σου για να κοιτάζει ο φακός το θέμα σου αν συμβαίνει μπροστα σου. Και προδίδει πως τραβάς φωτογραφία. Εκεί χρησιμεύει μια mirrorless (ή καλή compact, whatever) που αστραπιαία πιάνεις τη στιγμή και δεν τρέχει τίποτα... Περισσότερο ντρέπομαι γιατί συνήθως όταν θέλω να φωτογραφίσω κάτι έξω θα πρέπει να έρθω κοντά του, να γονατίσω, ή να κοιτάξω ψηλά, οπότε στάνταρ θα κάνω μπαμ ότι είμαι ο γιούχου που τραβάει φωτογραφίες με το ταμπλετ του (πλεον :P ). Το δουλεύω πάντως, και έχω ήδη ξεπεράσει τα σχόλια της όποιας παρέας μου οι οποίοι ξέρουν πλέον ότι θα είμαι αυτός ο τύπος... Anyway. Θα το βρούμε. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Mi Max Hdr+ macro lens Xiaomi Mi Max Hdr+ Macro lens by Konstantine K., on Flickr Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Κερας πολυ ωραια φιλε! Ειναι macro lens απο τους φθηνους που πουλανε εκει κι εδω; Μαζι συνηθως με ευρυγωνιο και κατι ακομα αναλογα το κιτ που θα παρεις. Η πηρες κατι πιο καλο; Βαγγο και Αντρεα νομιζω πως ενω οι καλες φωτογραφικες εχουν το πλεονεκτημα της αστραπιαιας εστιασης, τα κινητα ειναι πολυ πιο "compact" οποτε πιο δυσδιακριτα στον οποιοδηποτε περαστικο που θες να βγαλεις. Αρα εκει εχεις σαφες πλεονεκτημα για candid ας πουμε, σε σχεση με μια slr+φακο που οντως δεν κρυβεται το ολο μηχανημα. Θα φανει στα αποτελεσματα, αλλα νομιζω πως σε εναν πολυσυχναστο δρομο(μια τσιμισκη ας πουμε) δεν νομιζω πως θα σε παρατηρησουν και πολλοι. Αν απο την αλλη καποιος σε δει, αλλα θες ντε και καλα να τον βγαλεις, μπορεις να του μιλησεις (πραγματικα το εκανε αυτο η κοπελα μου σε εναν ψαρα και ο τυπος με τη μια αλλαξε σταση, μας βοηθησε και μας εδωσε και ιδεες!). Θα χαθει το candid αλλα θα μεινει το street. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 (edited) Αλέξη στην φωτογραφική μηχανή έχεις και ζουμ ;) Μπορείς εύκολα να αυξήσεις την απόσταση και να μην σε πάρουν και τόσο χαμπάρι. Επιπλέον αν είσαι γρήγορος δεν θα προλαβαίνουν να αντιδράσουν. Αντίθετα στο κινητό έχεις πάντα μεγαλύτερο shutter lag. Αυτά στα λέω από την εμπειρία μου με την rx100 μιας και ασχολούμε περισσότερο με candid shots. Edited November 29, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Αλέξη στην φωτογραφική μηχανή έχεις και ζουμ ;) Μπορείς εύκολα να αυξήσεις την απόσταση και να μην σε πάρουν και τόσο χαμπάρι. Επιπλέον αν είσαι γρήγορος δεν θα προλάβαινουν να αντιδράσουν. Αντίθετα στο κινητό έχεις πάντα μεγαλύτερο shutter lag. Αυτά στα λέω από την εμπειρία μου με την rx100 μιας και ασχολούμε περισσότερο με candid shots. Σ αυτο εχεις απολυτο δικιο...γιατι προς το παρον με το "ντεμεκ" (ο Σαλλλονικιος) 2χ lossless zoom, γελανε και τα μπετα σε ολα τα κινητα. Οποτε το μονο ζουμ ειναι τα ποδια μας. Ιδωμεν παιδες...Βγαλε και καμια με κινητο ρε παιδι μου να παρουμε ιδεες και εμπνευση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Επ! Με φωναξε κανεις;! :p Ενδιαφερουσα. Σαν neon art. Το καρουσελ στο cosmos. Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι το μπλε στις ακρες που κανει ξεχωριστα στεφανια απο τονο σε τονο. Lumia 950. Snapseed. Υπογραφη μονο και ισιωμα οριζοντα. Ποτιδαια, Χαλκιδικη. Τα ηλιοβασιλεματα του θερμαικου ειναι απιστευτα... Καστανα Snapseed. εντυπωσιακη αυτη με τα καστανα,,πολυ δυνατη!! ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- P10+/ Raw edit σε LR Walking Alone by alex-mand, on Flickr για μια ακομη φορα ,εγραψες φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 IMG_20171122_110310-01 by mixas astakos, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 (edited) 2017-11-29_04-47-03 by Παρασκευάς Καμενιδης, on Flickr και εγω με την σειρα μου απο την στιγμη που ξεκιναμε σιγα σιγα τα γιορτινα!επιλεκτικη εστιαση s8+ Edited November 29, 2017 by paraskevas013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 βάλτε κ καμιά σελφη ρε παιδιά!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Κερας πολυ ωραια φιλε! Ειναι macro lens απο τους φθηνους που πουλανε εκει κι εδω; Μαζι συνηθως με ευρυγωνιο και κατι ακομα αναλογα το κιτ που θα παρεις. Η πηρες κατι πιο καλο; ,...........,............... Ναι το Κιτ. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 P10+/LR Cloudy Day by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Honor 8, PC lightroom Say hello to my platan p2 by GEORGE, on Flickr Τελευταια cruising πριν πιασουν τα κρυα p3 by GEORGE, on Flickr Μια απο τις πιο... μαγευτικες στροφες του νησιου... δε μπορουσα να παω πιο πισω για την ληψη, εχει γκρεμο... p4 by GEORGE, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 P10+/LR πολύ καλή.. απο το μέγαρο μέσα είναι τραβηγμένη; Honor 8, PC lightroom πολύ ωραία και η φθινοπωρινή Θάσος τζορτζ! Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ναι Βασιλη. Απο την καφετερια που εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Coolpad cool1 hdr+ + snapseed Olive tree Στάλθηκε από το C106 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 (edited) Και χρόνια πολλά Αντρέα! P10+/LR, Πόζαρ Autumn Stream by alex-mand, on Flickr Edited November 30, 2017 by Abdalis_3k60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 WP_20171129_11_18_36_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 (edited) Olive tree by Nikos Niachos - Flickr2BBcode LITE Edited December 1, 2017 by nikos_nia86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 %5B/img%5D%5Bimg%5Dhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20171130/8db4cac3c8ae9b0cab30d6daf9a12a6b.jpg Νίκο την έβαλες πριν 5 ώρες ξανά ρε. Ωραία αλλά αν μπορείς βαλτήν σε φουλ ανάλυση μέσω πχ Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Νίκο την έβαλες πριν 5 ώρες ξανά ρε. Ωραία αλλά αν μπορείς βαλτήν σε φουλ ανάλυση μέσω πχ FlickrΑυτό προσπαθώ να κάνω αλλά δε μου βγαίνει... Χα χα Στάλθηκε από το C106 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. December 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Νίκο δοκίμασε αφού την ανεβάζεις από tapatalk να περάσεις την εφαρμογή που σου δίνει τον BBCode κωδικό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dariogf.flickr2BBcode_lite Αυτόν κάνεις copy paste εδώ και δείχνει σωστά το preview και μας στέλνει κατευθείαν στο Flickr. Δεν χρησιμοποιείς το κουμπί του tapatalk για να εισάγεις φωτογραφία με Link, γιατί τότε απλά δείχνει τη φωτό χωρίς να μας ανακατευθύνει στο Flickr. Αν μπεις από desktop ή από το κινητό κατευθείαν στο Flickr.com (με την επιλογή Request Desktop Site στις ρυθμίσεις του Chrome) έχει κάτω δεξιά από την φωτογραφία ένα βελάκι για Share. Εκεί επιλέγεις BBCode (και ένα μικρότερο μέγεθος, το δεύτερο Medium συνήθως) και κάνεις copy paste εδώ μετά. :) Xiaomi Mi Max 2 - Snapseed: Duff by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Samsung Galaxy S8+ επιλεκτική εστίαση+Snapseed 2017-12-01_01-51-10 by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts