Antretng Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Συμφωνώ. Απλά μιας και ανέφερα το 0,5 έγραψα ότι δεν έχει ούτε αυτό νόημα. Περισσότερα στο άλλο thread για να μην το εκτροχιασουμε άλλο αυτό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Συμφωνώ. Απλά μιας και ανέφερα το 0,5 έγραψα ότι δεν έχει ούτε αυτό νόημα. Περισσότερα στο άλλο thread για να μην το εκτροχιασουμε άλλο αυτό. :)Ναι παιδιά ισχύει... Για να σας ξαναβάλω στο θέμα... Samsung Galaxy S8+ επιλεκτική εστίαση+Snapseed 2017-11-27_02-11-52 by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Μα τι φατσόνι. Γενικά κάθεται να τον φωτογραφίσεις ή τον πετυχαίνεις "εν κινήσει"; Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Μα τι φατσόνι. Γενικά κάθεται να τον φωτογραφίσεις ή τον πετυχαίνεις "εν κινήσει";Αν και φαίνονται παγωμένες φωτογραφίες, αν δεις όλο το αρχείο της επιλεκτικής εστίασης (τραβάει 2 φωτογραφίες ταυτόχρονα) πάντα ο γάτος δεν είναι στην ίδια στάση και στις 2 φωτό. Παρόλα αυτά σε πείθει η φωτογραφία ότι έχω μία γάτα που κάθεται άγαλμα. Χαχαχαχαχα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) Αυτό είχα απορία ακριβώς :P Εγώ στα 10 γατιά που έχουν περάσει απ' την αυλή και το σπίτι ζήτημα τα 2 να ήταν μοντέλα και να κάθονταν να τα φωτογραφίζω, γι' αυτό ρωτάω. Παίζει να έχεις ανεπεξέργαστη είτε αυτή με το γατί είτε το πηγάδι; edit: Μόλις είδα το άλλο topic. Tip: παρόμοιο αποτέλεσμα με το sharpening χωρίς να σου κάνει αυτό το funky με το θόλωμα σου δίνει και αν κάνεις Selective και Structure στο αντικείμενο που θες. Με pinch σου δείχνει με κόκκινο ένα mask του πού εφαρμόζει το edit. Edited November 27, 2017 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Αυτό είχα απορία ακριβώς :P Εγώ στα 10 γατιά που έχουν περάσει απ' την αυλή και το σπίτι ζήτημα τα 2 να ήταν μοντέλα και να κάθονταν να τα φωτογραφίζω, γι' αυτό ρωτάω. Παίζει να έχεις ανεπεξέργαστη είτε αυτή με το γατί είτε το πηγάδι; edit: Μόλις είδα το άλλο topic. Tip: παρόμοιο αποτέλεσμα με το sharpening χωρίς να σου κάνει αυτό το funky με το θόλωμα σου δίνει και αν κάνεις Selective και Structure στο αντικείμενο που θες. Με pinch σου δείχνει με κόκκινο ένα mask του πού εφαρμόζει το edit.Όπως λες και στο άλλο θέμα κάποτε παιδευόμασταν για τέτοια αποτελέσματα με Photoshop και πλέον το κάνει μόνο του το software της συσκευής. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη γενικά. Και μία φωτογραφία για τον φίλο μας τον Αλέξανδρο επειδή το ζήτησε. Samsung Galaxy S8+ επιλεκτική εστίαση+Snapseed 2017-11-27_02-38-02 by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) ωωω αυτή είναι σαν από videogame... --και θα επιμείνω να μην κάνεις sharpening γιατί βλέπεις πόσο χαλάει το περίγραμμα που δεν έχει θολώσει σωστά ;) Edited November 27, 2017 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ρε συ εμένα μου αρέσει όμως αυτό το αποτέλεσμα... Ηθελημένα το κάνω. ;-) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 ρε Βλάση τι φοβερό γατί είναι αυτο.. σαν σταρ ποζάρει:D G5 SE snapseed Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) Που να δεις τον αδερφό του, αυτός είναι ο πραγματικός σταρ. Απλά σας το πάω σιγά σιγά:-P Edit: το καρουζέλ τώρα κατάλαβα ότι είναι φωτογραφία που ανέβασες. Νόμιζα πως ήταν διαφήμιση του Tapatalk. Πολύ καλή ιδέα η επεξεργασία που έχεις κάνει!!! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 27, 2017 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ρε συ εμένα μου αρέσει όμως αυτό το αποτέλεσμα... Ηθελημένα το κάνω. ;-) Πάσο τότε. :lol: ρε Βλάση τι φοβερό γατί είναι αυτο.. σαν σταρ ποζάρει:D G5 SE snapseed [mg]https://farm5.staticflickr.com/4580/24804891918_a5d1839fd7_c.jpg[/img] Ωραίος Βασίλη. Πού είναι ο natna που του αρέσουν τα καρουζελ; :P Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 σας ευχαριστώ παιδιά.. με γεια και το θηρίο Βαγγο Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ευχαριστώ bill. Xiaomi Mi Max 2 - Snapseed: Seam by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Τις αλλάζω καθαρά από μικρόβιο. (=βρίσκω κάτι ασήμαντο να με ξενερώνει σε καθεμία :P ) Επειδή έδωσα αρκετά χρήματα για το ομολογουμένως τουμπανο S8+ όταν βγήκε, είμαι στη φάση που μαζεύω το επόμενο "κεφάλαιο" για μια καλύτερη συσκευή. Ωστόσο δεν βγαίνει και τίποτα καλύτερο/διαφορετικό, για να δοκιμάσω από ναυαρχίδες, οπότε σκέφτηκα το τελευταίο τρίμηνο αν είναι να αλλάζω συσκευές, τουλάχιστον να αλλάζω συσκευές της τάξης των 200-300 ευρώ, που η χασούρα είναι μικρότερη και οι ανταλλαγές πιο εύκολες στις αγγελίες ;) Γενικώς την κάμερα κοιτάζω περισσότερο, δεν παίζω παιχνίδια. Αν με ικανοποιεί έστω με αξιοπρεπή αποτελέσματα -κυρίως τους γύρω μου, δηλαδή που βλέπουν και κρίνουν τις φωτογραφίες μου, μου φτάνει και μου περισσεύει. Πρόσφατα κάποιος με ρώτησε από τι φωτογραφική μηχανή είναι οι φωτό μου στο insta. Και οι πιο πρόσφατες είναι με το Xiaomi Mi A1, οπότε είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις midrange. edit: στο να επιλέγω midrange συνετέλεσε κατά πολύ και η ύπαρξη της GCam Mod, που απογειώνει τις βραδινές, όπου χωλαίνουν τα midrange. Στις ημερίσιες με λίγο έξτρα κόπο (ελλείψει OIS) καταφέρνεις να βγάλεις καλές φωτογραφίες no matter what. Το βράδυ ομως δείχνει τα δόντια του το mod. Και με λίγη επεξεργασία παίρνεις διαμαντάκια (που αγγίζουν ή ξεπερνάνε manual ναυαρχίδων). Xiaomi Mi Max 2 - Snapseed: Slippery by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Πολυ ομορφη! Με ποια επιλογη του snapseed το εκανες; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης αυτο το gcam mode που λες οτι απογειωνει τις βραδυνες εννοεις με τριποδακι ή και τις χερατες; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Είναι η κάμερα του google pixel η οποία έγινε port και δουλεύει σε αρκετές συσκευές. Το hdr+ της google βοηθάει πάρα πολύ. Για οδηγίες κλπ δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7377956#post7377956 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Είναι η κάμερα του google pixel η οποία έγινε port και δουλεύει σε αρκετές συσκευές. Το hdr+ της google βοηθάει πάρα πολύ. Για οδηγίες κλπ δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7377956#post7377956 Thanx for the info! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Το GCam mod απογειώνει σε auto βραδινές. Το τριποδάκι το ανέφερα για manual βραδινές με την στοκ κάμερα :) Ευχαριστώ για την φωτό! Το εφέ το εφήρμοσα με το "View edits". Έβαλα ένα ασπρόμαυρο εφέ από τα Noir. Μετά πήγα στα View Edits, επέλεξα το δεύτερο εικονίδιο που σου επιτρέπει αν επιλέξεις σε ποιο κομμάτι της φωτογραφίας θα εφαρμόσει ή δεν θα εφαρμόσει το εφέ. Με φουλ ζουμ λίγο λίγο "κοκκίνησα" το κομμάτι που ήθελα να μην είναι black and white. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Δυστυχώς σε S7 το gcam δίνει πολύ θόρυβο Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Το GCam mod απογειώνει σε auto βραδινές. Το τριποδάκι το ανέφερα για manual βραδινές με την στοκ κάμερα :) Κατι τελευταιο.. Διαβασα οτι ειχες s8+. Ποσο μακρια ηταν φωτογραφικα το mi max 2 και ποσο κοντα ηρθε στο s8+ με χρηση του gcam; Ευχαριστώ για την φωτό! Το εφέ το εφήρμοσα με το "View edits". Έβαλα ένα ασπρόμαυρο εφέ από τα Noir. Μετά πήγα στα View Edits, επέλεξα το δεύτερο εικονίδιο που σου επιτρέπει αν επιλέξεις σε ποιο κομμάτι της φωτογραφίας θα εφαρμόσει ή δεν θα εφαρμόσει το εφέ. Με φουλ ζουμ λίγο λίγο "κοκκίνησα" το κομμάτι που ήθελα να μην είναι black and white. Α, εχει δουλεια, νομιζα ειναι ενα κλικ... boring... :p Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ναι δεν είναι απόλυτα συμβατός ο επεξεργαστης αν και πάλι δεν νομίζω ότι το χρειάζεται δεδομένου ότι πιάνει shutter 1/4 και έχει και καλό NR. Τεσπά, αρκετό offtopic. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Παιδιά διάβαζα τα μηνύματα και νομίζα πως ήμουν σε άλλο τοπικ Ε;! Καμία φωτογραφία αν γίνεται για να σπάσει η μονοτονία! :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Εγινε η μεταφορα της ερωτησης στο αλλο. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) Παιδιά διάβαζα τα μηνύματα και νομίζα πως ήμουν σε άλλο τοπικ Ε;! Καμία φωτογραφία αν γίνεται για να σπάσει η μονοτονία! :-P Εγώ έχω βάλει δυο-τρεις αλλά χάθηκαν στην κουβέντα. :O edit: Xiaomi Mi Max 2 - Snapseed: Ornament by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Edited November 27, 2017 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 IMG_20171122_110010-02 by mixas astakos, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Φοβερες όλες οι σημερινές παιδιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts