panas_p9 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 @DeJaVu: Η πρώτη είναι πάρα πολύ καλή. Γενικά, νομίζω ότι το νήμα μας παρακινεί και βλέπουμε όλο και πιο ωραίες φωτογραφίες απ'όλους! WalkingLikeAGhost by Panas G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 @DeJaVu: Η πρώτη είναι πάρα πολύ καλή. Γενικά, νομίζω ότι το νήμα μας παρακινεί και βλέπουμε όλο και πιο ωραίες φωτογραφίες απ'όλους! WalkingLikeAGhost by Panas G Έχεις ματι δυνατό. Ιδανικα θα ήθελα ισες αναλογιες στα τριτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Έχεις ματι δυνατό. Ιδανικα θα ήθελα ισες αναλογιες στα τριτα. Σ'ευχαριστώ marios. Μάλλον έχεις δίκιο, αλλά δεν προλάβαινα να καδράρω αλλιώς. Είδα τη στιγμή, έβγαλα το κινητό και τράβηξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Nexus 5X snapseed 2017-08-07_08-03-34 by Jim Zak, on Flickr Nexus 5X by Jim Zak, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλημέρα! LG G6 στο αυτόματο. :) 2017-08-06_04-26-58 by Νικόλαος Τσώνης, on Flickr 2017-08-06_04-26-37 by Νικόλαος Τσώνης, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 @jimzak η πρώτη εκπληκτική....wallpaper!!! Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 @jimzak η πρώτη εκπληκτική....wallpaper!!! Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,να σε καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλημέρα ρε παιδιά. Όλο λέω να μπω να ανεβάσω τίποτα, αλλά κάθε φορά που μπαίνω, βλέπω αυτές που ανεβάζετε, βλέπω τις δικές μου και το μετανιώνω :p Μπράβο σας για το υπέροχο αποτέλεσμα και τις υπέροχες φωτο! Σήμερα λέω να ξεπεράσω τις ντροπές και να ανεβάσω μερικές: Όλες είναι τραβηγμένες με το φτωχό και ταπεινό Xiaomi Redmi Note 4X, σε auto.Μια χαρά φωτογραφίες είναι, φαντάσου ότι με βοηθάς πολύ γιατί ψάχνω κινητό για τη γυναίκα μου με ικανοποιητική κάμερα και τεράστια διάρκεια μπαταρίας. Είχα κατά νου το redmi όσον αφορά τη μπαταρία,τώρα που βλέπω και τις ικανότητες του στη φωτογραφία μάλλον θα καταλήξω σε αυτό. Ψιλοσχετικο εγώ προτρέπω να ανεβάζετε όλοι φωτό ανεξαρτήτως συσκευής για να έχουμε και ένα δείγμα. Δεν έχουν όλοι χρήματα για ναυαρχίδες οπότε βλέπουμε πραγματικές φωτό φτηνοτερων συσκευών και το νήμα εδώ είναι πιο χαλαρό, δεν θα σας ορμήξει κανείς να θάψει τη συσκευή σας ούτε το μάτι σας, όπως γίνεται σε άλλο νήμα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Βέβαια, το ότι δεν έχουμε δείγματα από φτηνότερες συσκευές, δεν σημαίνει μόνο πως "αποθαρρύνονται" οι χρήστες τους από τις γνώμες των ναυαρχιδούχων συμforumιτών τους. Ίσως δεν υπάρχουν (άλλα) αξιόλογα φτηνά κινητά που να έχουν και καλή κάμερα, πέραν των Nexus 5X και Xiaomi (τα γνωστά)... Ή τελοσπάντων, υπάρχουν αλλά δεν τα προτιμούν οι χρήστες που είναι φωτογραφικά ενεργοί εδώ ;) Σε κάθε περίπτωση ακόμη και ένα potato phone με την κατάλληλη ματιά μπορεί να δώσει μια εντυπωσιακή φωτογραφία! Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Μια χαρά φωτογραφίες είναι, φαντάσου ότι με βοηθάς πολύ γιατί ψάχνω κινητό για τη γυναίκα μου με ικανοποιητική κάμερα και τεράστια διάρκεια μπαταρίας. Είχα κατά νου το redmi όσον αφορά τη μπαταρία,τώρα που βλέπω και τις ικανότητες του στη φωτογραφία μάλλον θα καταλήξω σε αυτό. Ψιλοσχετικο εγώ προτρέπω να ανεβάζετε όλοι φωτό ανεξαρτήτως συσκευής για να έχουμε και ένα δείγμα. Δεν έχουν όλοι χρήματα για ναυαρχίδες οπότε βλέπουμε πραγματικές φωτό φτηνοτερων συσκευών και το νήμα εδώ είναι πιο χαλαρό, δεν θα σας ορμήξει κανείς να θάψει τη συσκευή σας ούτε το μάτι σας, όπως γίνεται σε άλλο νήμα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βέβαια, το ότι δεν έχουμε δείγματα από φτηνότερες συσκευές, δεν σημαίνει μόνο πως "αποθαρρύνονται" οι χρήστες τους από τις γνώμες των ναυαρχιδούχων συμforumιτών τους. Το Redmi Note 4X το ειχα και ειχα ανεβασει αρκετα δειγματα στο αλλο θεμα. Για την ακριβεια το Global Version. Μια χαρα καμερα εχει. Οριστε τα δειγματα που ανεβασα στο αλλο θεμα (αυτοματο χωρις επεξεργασια) https://www.flickr.com/photos/148406140@N05/albums/72157680483517561 και μερικα δειγματα μετα απο επεξεργασια ή manual mode που τραβηχτηκαν για αυτο εδω το θεμα https://www.flickr.com/photos/148406140@N05/albums/72157684922873105 . Αυτο που δεν λενε τα δειγματα ειναι οτι σε χαμηλο φωτισμο βγαινουν ευκολα κουνημμενες, οποτε τραβας 3-4 για να κρατησεις μια. Σορρυ για το offtopic. :) Edited August 7, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Nexus 5X snapseed Nexus 5X by Jim Zak, on Flickr Πολυ ωραια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Πολυ ωραια :) Σε ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 "ναυαρχιδούχων" Χαχαχαχα, έκλαψα με τον όρο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 "ναυαρχιδούχων" Χαχαχαχα, έκλαψα με τον όρο!! Α να χαθώ. :shifty: Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Α να χαθώ. :shifty: Πρωτα θα ανεβασεις τις φωτογραφιες σου και μετα να χαθεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Βολευτείτε με το Instagram της υπογραφής μέχρι να ξεμπερδέψω με την πρώτη μέρα επιστροφής στη δουλειά (και το σοκ που την συνοδεύει) και τα λέμε το απόγευμα :) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Βολευτείτε με το Instagram της υπογραφής μέχρι να ξεμπερδέψω με την πρώτη μέρα επιστροφής στη δουλειά (και το σοκ που την συνοδεύει) και τα λέμε το απόγευμα :) Δεν φαίνεται κάτι. Στο Tapatalk δεν την δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Με κλικ στο πολύχρωμο "Instagram" στην υπογραφή μου δεν σε πάει εδώ; https://www.instagram.com/vag_las/ :confused: Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Με κλικ στο πολύχρωμο "Instagram" στην υπογραφή μου δεν σε πάει εδώ; https://www.instagram.com/vag_las/ :confused: Όχι! Μέσα στο προφίλ σου στην υπογραφή λέει Flickr και instagram με γκρι γράμματα που δεν πατιούνται. Μιλάω πάντα για το Tapatalk. Δεν ξέρω τι γίνεται αν μπει κάποιος από υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Χμμμ μάλλον λόγω Tapatalk είναι αυτό. Λογικά απενεργοποιεί το formatting (και τα links) από τις υπογραφές για να σώσει data. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καθόλου απίθανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Να κανω μια offtopic ερωτηση; Εβαλα instagram απο περιεργεια και μου κροπαρε τις φωτογραφιες που ανεβασα. Ετσι δουλευει ή απλα εχω καποια ρυθμιση; Τις ανεβασε σε 4:4 αλλα τις ανεβασε σε 1:1 (νομιζω). Edit: Βρηκα τι εκανα λαθος. Καθως την ανεβαζεις by default το κροπαρει σε 1:1 και θελει να ξεζουμαρεις λιγο. Edited August 7, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Nexus 5X snapseed 2017-08-07_08-03-34 by Jim Zak, on Flickr Φίλε είναι όμορφη, την είδα αρκετές φορές άρα με κέρδισες ;). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Να κανω μια offtopic ερωτηση; Εβαλα instagram απο περιεργεια και μου κροπαρε τις φωτογραφιες που ανεβασα. Ετσι δουλευει ή απλα εχω καποια ρυθμιση; Τις ανεβασε σε 4:4 αλλα τις ανεβασε σε 1:1 (νομιζω). Edit: Βρηκα τι εκανα λαθος. Καθως την ανεβαζεις by default το κροπαρει σε 1:1 και θελει να ξεζουμαρεις λιγο. Έτσι δουλεύει. Τις κόβει τετραγωνες! Αν όμως η φωτογραφία είναι οριζόντια μπορείς με ζουμ άουτ να την ανεβάσεις κανονικά ολόκληρη. Τις κάθετες φωτογραφίες όμως τις κόβει αναγκαστικά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Χαλκιδικη 27/7/2017 Μια μερα, ενα χωριο, χιλια προσωπα του καιρου. Και στον καυσωνα των ημερων, μια δροσερη αναμνηση... Lumia 950 + snapseed (επιλεκτικο κοντραστ, αφαιρεση κορεσμου σε καποια σημεια, υπογραφη) Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts