Jump to content

Δείξτε το φωτογραφικό σας ταλέντο! (Smartphone Photos)

x_vagos_x
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@DeJaVu: Η πρώτη είναι πάρα πολύ καλή.

Γενικά, νομίζω ότι το νήμα μας παρακινεί και βλέπουμε όλο και πιο ωραίες φωτογραφίες απ'όλους!

35274578174_4ec5e79c00_c.jpgWalkingLikeAGhost by Panas G

@DeJaVu: Η πρώτη είναι πάρα πολύ καλή.

Γενικά, νομίζω ότι το νήμα μας παρακινεί και βλέπουμε όλο και πιο ωραίες φωτογραφίες απ'όλους!

35274578174_4ec5e79c00_c.jpgWalkingLikeAGhost by Panas G

Έχεις ματι δυνατό.

Ιδανικα θα ήθελα ισες αναλογιες στα τριτα.

Έχεις ματι δυνατό.

Ιδανικα θα ήθελα ισες αναλογιες στα τριτα.

Σ'ευχαριστώ marios. Μάλλον έχεις δίκιο, αλλά δεν προλάβαινα να καδράρω αλλιώς. Είδα τη στιγμή, έβγαλα το κινητό και τράβηξα.

Καλημέρα ρε παιδιά.

Όλο λέω να μπω να ανεβάσω τίποτα, αλλά κάθε φορά που μπαίνω, βλέπω αυτές που ανεβάζετε, βλέπω τις δικές μου και το μετανιώνω :p

Μπράβο σας για το υπέροχο αποτέλεσμα και τις υπέροχες φωτο!

Σήμερα λέω να ξεπεράσω τις ντροπές και να ανεβάσω μερικές:

35545468084_87edfedefe_c.jpg

36336251476_c843a0ffaa_c.jpg

35984385520_b3c2472de1_c.jpg

Όλες είναι τραβηγμένες με το φτωχό και ταπεινό Xiaomi Redmi Note 4X, σε auto.

Μια χαρά φωτογραφίες είναι, φαντάσου ότι με βοηθάς πολύ γιατί ψάχνω κινητό για τη γυναίκα μου με ικανοποιητική κάμερα και τεράστια διάρκεια μπαταρίας.

Είχα κατά νου το redmi όσον αφορά τη μπαταρία,τώρα που βλέπω και τις ικανότητες του στη φωτογραφία μάλλον θα καταλήξω σε αυτό.

Ψιλοσχετικο εγώ προτρέπω να ανεβάζετε όλοι φωτό ανεξαρτήτως συσκευής για να έχουμε και ένα δείγμα. Δεν έχουν όλοι χρήματα για ναυαρχίδες οπότε βλέπουμε πραγματικές φωτό φτηνοτερων συσκευών και το νήμα εδώ είναι πιο χαλαρό, δεν θα σας ορμήξει κανείς να θάψει τη συσκευή σας ούτε το μάτι σας, όπως γίνεται σε άλλο νήμα.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βέβαια, το ότι δεν έχουμε δείγματα από φτηνότερες συσκευές, δεν σημαίνει μόνο πως "αποθαρρύνονται" οι χρήστες τους από τις γνώμες των

ναυαρχιδούχων συμforumιτών τους.

Ίσως δεν υπάρχουν (άλλα) αξιόλογα φτηνά κινητά που να έχουν και καλή κάμερα, πέραν των Nexus 5X και Xiaomi (τα γνωστά)... Ή τελοσπάντων, υπάρχουν αλλά δεν τα προτιμούν οι χρήστες που είναι φωτογραφικά ενεργοί εδώ ;)

Σε κάθε περίπτωση ακόμη και ένα potato phone με την κατάλληλη ματιά μπορεί να δώσει μια εντυπωσιακή φωτογραφία!

Μια χαρά φωτογραφίες είναι, φαντάσου ότι με βοηθάς πολύ γιατί ψάχνω κινητό για τη γυναίκα μου με ικανοποιητική κάμερα και τεράστια διάρκεια μπαταρίας.

Είχα κατά νου το redmi όσον αφορά τη μπαταρία,τώρα που βλέπω και τις ικανότητες του στη φωτογραφία μάλλον θα καταλήξω σε αυτό.

Ψιλοσχετικο εγώ προτρέπω να ανεβάζετε όλοι φωτό ανεξαρτήτως συσκευής για να έχουμε και ένα δείγμα. Δεν έχουν όλοι χρήματα για ναυαρχίδες οπότε βλέπουμε πραγματικές φωτό φτηνοτερων συσκευών και το νήμα εδώ είναι πιο χαλαρό, δεν θα σας ορμήξει κανείς να θάψει τη συσκευή σας ούτε το μάτι σας, όπως γίνεται σε άλλο νήμα.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βέβαια, το ότι δεν έχουμε δείγματα από φτηνότερες συσκευές, δεν σημαίνει μόνο πως "αποθαρρύνονται" οι χρήστες τους από τις γνώμες των

ναυαρχιδούχων συμforumιτών τους.

Το Redmi Note 4X το ειχα και ειχα ανεβασει αρκετα δειγματα στο αλλο θεμα. Για την ακριβεια το Global Version. Μια χαρα καμερα εχει. Οριστε τα δειγματα που ανεβασα στο αλλο θεμα (αυτοματο χωρις επεξεργασια) https://www.flickr.com/photos/148406140@N05/albums/72157680483517561 και μερικα δειγματα μετα απο επεξεργασια ή manual mode που τραβηχτηκαν για αυτο εδω το θεμα https://www.flickr.com/photos/148406140@N05/albums/72157684922873105 . Αυτο που δεν λενε τα δειγματα ειναι οτι σε χαμηλο φωτισμο βγαινουν ευκολα κουνημμενες, οποτε τραβας 3-4 για να κρατησεις μια.

Σορρυ για το offtopic. :)

Edited by Antretng

Βολευτείτε με το Instagram της υπογραφής μέχρι να ξεμπερδέψω με την πρώτη μέρα επιστροφής στη δουλειά (και το σοκ που την συνοδεύει) και τα λέμε το απόγευμα :)

Βολευτείτε με το Instagram της υπογραφής μέχρι να ξεμπερδέψω με την πρώτη μέρα επιστροφής στη δουλειά (και το σοκ που την συνοδεύει) και τα λέμε το απόγευμα :)

Δεν φαίνεται κάτι.

Στο Tapatalk δεν την δείχνει

Με κλικ στο πολύχρωμο "Instagram" στην υπογραφή μου δεν σε πάει εδώ; https://www.instagram.com/vag_las/ :confused:

Με κλικ στο πολύχρωμο "Instagram" στην υπογραφή μου δεν σε πάει εδώ; https://www.instagram.com/vag_las/ :confused:

Όχι! Μέσα στο προφίλ σου στην υπογραφή λέει Flickr και instagram με γκρι γράμματα που δεν πατιούνται. Μιλάω πάντα για το Tapatalk. Δεν ξέρω τι γίνεται αν μπει κάποιος από υπολογιστή.

Χμμμ μάλλον λόγω Tapatalk είναι αυτό. Λογικά απενεργοποιεί το formatting (και τα links) από τις υπογραφές για να σώσει data.

Να κανω μια offtopic ερωτηση; Εβαλα instagram απο περιεργεια και μου κροπαρε τις φωτογραφιες που ανεβασα. Ετσι δουλευει ή απλα εχω καποια ρυθμιση; Τις ανεβασε σε 4:4 αλλα τις ανεβασε σε 1:1 (νομιζω).

Edit: Βρηκα τι εκανα λαθος. Καθως την ανεβαζεις by default το κροπαρει σε 1:1 και θελει να ξεζουμαρεις λιγο.

Edited by Antretng

Nexus 5X snapseed

35610363713_3112cb20b9_h.jpg2017-08-07_08-03-34 by Jim Zak, on Flickr

Φίλε είναι όμορφη, την είδα αρκετές φορές άρα με κέρδισες ;).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Να κανω μια offtopic ερωτηση; Εβαλα instagram απο περιεργεια και μου κροπαρε τις φωτογραφιες που ανεβασα. Ετσι δουλευει ή απλα εχω καποια ρυθμιση; Τις ανεβασε σε 4:4 αλλα τις ανεβασε σε 1:1 (νομιζω).

Edit: Βρηκα τι εκανα λαθος. Καθως την ανεβαζεις by default το κροπαρει σε 1:1 και θελει να ξεζουμαρεις λιγο.

Έτσι δουλεύει. Τις κόβει τετραγωνες!

Αν όμως η φωτογραφία είναι οριζόντια μπορείς με ζουμ άουτ να την ανεβάσεις κανονικά ολόκληρη. Τις κάθετες φωτογραφίες όμως τις κόβει αναγκαστικά.....

Χαλκιδικη 27/7/2017

Μια μερα, ενα χωριο, χιλια προσωπα του καιρου.

Και στον καυσωνα των ημερων, μια δροσερη αναμνηση...

Lumia 950 + snapseed (επιλεκτικο κοντραστ, αφαιρεση κορεσμου σε καποια σημεια, υπογραφη)

36216382416_6ed65af0b0_c.jpg

36123836551_37f17b9817_c.jpg

36336861165_e331351cee_c.jpg

36355882205_3f3823a6e6_c.jpg

36188011282_3019d62565_c.jpg

35864430050_94143fe3aa_c.jpg

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )