marios_ch Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Βασίλη συνεχίζεις τις υψηλές πτήσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 john74 καλορίζικο! Φαίνεται να έχουν κάνει καλή δουλειά και από δείγματα online. Βγάλε και βραδινές και πες μας πώς σου φαίνεται η έλλειψη OIS. Είναι το μόνο που με κρατάει από το να το πάρω :P Ευχαριστώ πολύ.. Low light δεν με ενθουσίασε Γενικά χωρίς OIS είναι φάουλ!!! Δεν πιάνει τα Samsung εδω Εάν είσαι λάτρεις τις φωτογραφίας μάλλον το OP5 δεν είναι για εσάς Δυστυχώς :( Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ε μα ναι...500 ευρω συσκευη μην εχει Ois..Eκει τους επιασε η τσιγκουνια?Θα μου πεις ουτε το καινουριο σονυ εχει.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xirosiman Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Οταν διαφημιζεις ενα κινητο με την καλυτερη αναβαθμιση σε καμερα 20mpx++ με συνεργασιες με dxo και τετοια, βγαινει ακριβοτερο σε σχεση με το προηγουμενο και δεν εχει ois, ε ειναι απαραδεκτο. Γιατι να μην κοιταξεις το s7 στα 456 η εστω το s8 στα 570? Σε τρεις μηνες το s8 θα ειναι στην ιδια τιμη.. τωρα αν δουμε οτι κανει παπαδες η καμερα του.. αμφιβαλλω ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Εγω αν δεν δω δειγματα της καμερας δεν το καταδικαζω ακομα που δεν εχει ois. Ας δουμε μερικα νυχτερινα πρωτα και βλεπουμε. Βεβαια σιγουρα στο βιντεο θα χανεις σε stabilization. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xirosiman Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ενταξει.. ισως ημουν λιγο υπερβολικος. Και εγω περιμενω να δω δειγματα φυσικα.. Μακαρι να με διαψευσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Και μια από μενα μετά από καιρό με το Samsung Galaxy A5 2016 μου. Την έκανα απλά ασπρόμαυρη με την εφαρμογή MixByCamera360. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Και μια από μενα μετά από καιρό με το Samsung Galaxy A5 2016 μου. Την έκανα απλά ασπρόμαυρη με την εφαρμογή MixByCamera360. Βάλτην ωρέ Flickr! :P Ήδη σκέφτομαι πόσο τέλεια φωτογραφία θα ήταν στο preview του Flickr που κάνει μια μικρο-επεξεργασία σαν sharpening... Πολύ όμορφη φωτογραφία, προσωπικά θα άυξανα το sharpening για να κάνει ένα κλικ περισσότερη εντύπωση το ήδη εντυπωσιακό pattern του λουλουδιού. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 (edited) Βάλτην ωρέ Flickr! :P Ήδη σκέφτομαι πόσο τέλεια φωτογραφία θα ήταν στο preview του Flickr που κάνει μια μικρο-επεξεργασία σαν sharpening... Πολύ όμορφη φωτογραφία, προσωπικά θα άυξανα το sharpening για να κάνει ένα κλικ περισσότερη εντύπωση το ήδη εντυπωσιακό pattern του λουλουδιού.Δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ αυτό το μαραφέτι ντε! Χαχαχαχα. Έχω όμως! Το έχω και κάθεται δεν ασχολήθηκα ποτέ. Σ ευχαριστω! Γεννικα δεν είμαι πολύ του sharpening στις φωτογραφίες μου. Edited June 23, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Βασίλη συνεχίζεις τις υψηλές πτήσεις!!! Ευχαριστώ Μάριε ;). Και μια από μενα μετά από καιρό με το Samsung Galaxy A5 2016 μου. Την έκανα απλά ασπρόμαυρη με την εφαρμογή MixByCamera360. Ιδιαίτερη. Καλή προσπάθεια και όμορφο αποτέλεσμα. Κάτι έχει που σε κρατάει, εκεί που πας να φύγεις λες να τη ξαναδώ άλλη μία. Στα συν ο τρόπος που διαχειρίστηκες το λευκό (δεν κάηκε) σε τόσο μαύρο φόντο. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ευχαριστώ Μάριε ;). Ιδιαίτερη. Καλή προσπάθεια και όμορφο αποτέλεσμα. Κάτι έχει που σε κρατάει, εκεί που πας να φύγεις λες να τη ξαναδώ άλλη μία. Στα συν ο τρόπος που διαχειρίστηκες το λευκό (δεν κάηκε) σε τόσο μαύρο φόντο.Ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Μπορεί να μου πει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να κάνει ασπρόμαυρη την εικόνα και να διαλέγεις μετά σημεία να έχουν το χρώμα που είχαν αρχικά; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Μπορεί να μου πει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να κάνει ασπρόμαυρη την εικόνα και να διαλέγεις μετά σημεία να έχουν το χρώμα που είχαν αρχικά; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkPixlr Και η επιλογή αυτή λέγεται splash https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixlr.express Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Pixlr Και η επιλογή αυτή λέγεται splash https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixlr.express Ευχαριστώ την κάνει την δουλειά που θέλω μια χαρά το snapseed δεν έχει κάτι τέτοιο η εγώ δεν το έχω δει; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Honor 8 nightmode + pc LR Villa Roxani ground floor by GEORGE, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 S7 edge σκοτεινό δωμάτιο με φλας Oneplus 5 σκοτεινό δωμάτιο με φλας Δεν υπάρχει λόγος να βάλω και με το S8 τότε.. Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Τραβηγμενη σε manual mode με Redmi Note 4X οπου προσπαθουσα να πετυχω motion blur σε ολα τα ζευγαρια εκτος απο ενα που χορευε αρκετα με παυσεις (πιο αργα). Επειτα την επεξεργαστηκα στον υπολογιστη με photoshop. IMG_20170624_013228-ed by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 S7 edge σκοτεινό δωμάτιο με φλας Oneplus 5 σκοτεινό δωμάτιο με φλας Δεν υπάρχει λόγος να βάλω και με το S8 τότε.. Γιατί; Να βάλεις! Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 (edited) Βασικά είναι προτιμότερο χωρίς φλας για να καταλαβουμε οντως τις καμερες. Παρεμπιπτόντως για τέτοια συγκριτικά υπάρχει πιο κατάλληλο θέμα :) Edited June 24, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Βασικά είναι προτιμότερο χωρίς φλας για να καταλαβουμε οντως τις καμερες. Παρεμπιπτόντως για τέτοια συγκριτικά υπάρχει πιο κατάλληλο θέμα :) ΠΟΣΕΣ φορές τα έχω μπερδέψει, μα τω Χριστό :lol: :wacko::wacko: Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 ΠΟΣΕΣ φορές τα έχω μπερδέψει, μα τω Χριστό :lol: :wacko::wacko: Αστα να πανε. Ετσι ξεκινησα πριν κανα 2 σελιδες να κραζω το 2ο φακο του oneplus 5 και μετα καταλαβα που ημουν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 κατα λαθος ρυθμιση 16:9, πλακωμα με το mix, παρτε εναν φοινικα... Hodor 8 HDR H πλακα ειναι οτι στην original ειναι γκρι ο ουρανος και δε φαινονται ουτε συννεφα ουτε τπτ.... Palm by GEORGE, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 είμαι λίγο πρήξας αλλά θέλω να δω και την ορίτζιναλ για γούστο :P Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 είμαι λίγο πρήξας αλλά θέλω να δω και την ορίτζιναλ για γούστο :P δεν την εχω πχια... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 S7 edge 2016-11-13_03-04-44 by V M, on Flickr Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts