Jump to content

Δείξτε το φωτογραφικό σας ταλέντο! (Smartphone Photos)

x_vagos_x
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα δεν με καταλαβες. Δεν ειπα να κοψεις τοσο απο θαλασσα αλλα κυριως απο ουρανο. Δοκιμασε να κροπαρεις και θα με θυμηθεις ;) Και γω στον βυθο θα εστιαζα και ενα μικρο μερος ουρανου για τα χρωματα που λες.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την ανεβαζω μονο προσωρινα και μετα την σβηνω μιας και ειναι δικη σου φωτογραφια. Δες λιγο πως θα δειχνε με το κροπαρισμα που λεω. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι το orientation της φωτογραφιας δεν βολευει τοσο και εχω κεντραρει υπερβολικα το νησακι.

Οταν την δεις πες μου να την σβησω απο εδω και imgur. Δεν την εβαλα στο flickr μου για προφανης λογους :)

http://i.imgur.com/keCMsCp.jpg

Κατάλαβα φίλε μου τι εννοούσες και όντως με το κροπ σου η φωτογραφία έχει αποκτήσει προοπτική και εστιάζεις καλύτερα στο θέμα. Αυτή όμως είναι μια διαφορετική φωτογραφία από αυτή που εγώ ήθελα να δείξω, μια άλλη ματιά.

Κατάλαβα φίλε μου τι εννοούσες και όντως με το κροπ σου η φωτογραφία έχει αποκτήσει προοπτική και εστιάζεις καλύτερα στο θέμα. Αυτή όμως είναι μια διαφορετική φωτογραφία από αυτή που εγώ ήθελα να δείξω, μια άλλη ματιά.

Σωστα. Το ιδιο θεμα μπορει καποιος να το δει με πολυ διαφορετικη ματια. Απλα ηθελα να πω οτι δεν εννοουσα να κεντραρεις στο νησακι. Οτι και γω για τη θαλασσα μιλαγα και οπως ειδες κυριως ουρανο κροπαρα. Εφοσον την ειδες την σβηνω. :)

Υ.Γ. Απο οτι βλεπω το post σου συνεχιζει να δειχνει την εικονα παροτι την εσβησα απο το λογαριασμο μου στο imgur. Λογικα κανα κασαρισμα θα χει παιξει.

Edited by Antretng

Σωστα. Το ιδιο θεμα μπορει καποιος να το δει με πολυ διαφορετικη ματια. Απλα ηθελα να πω οτι δεν εννοουσα να κεντραρεις στο νησακι. Οτι και γω για τη θαλασσα μιλαγα και οπως ειδες κυριως ουρανο κροπαρα. Εφοσον την ειδες την σβηνω. :)

Υ.Γ. Απο οτι βλεπω το post σου συνεχιζει να δειχνει την εικονα παροτι την εσβησα απο το λογαριασμο μου στο imgur. Λογικα κανα κασαρισμα θα χει παιξει.

Καλά, μη τρελαίνεσαι!

Αν γίνεις πλούσιος από τη φωτό, μου δίνεις και μένα κάνα ψιλό! ;-)

Δεν φένετε κάτι. Ανέβασε την στο Flickr φίλε μου.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

ONEPLUS 5 σήμερα μόλις παραλάβαμε

Μερα μια χαρα το Οne+5 . βγαλε λιγες απογευματινες-βραδυνες-low light να χαζεψουμε.

Μεγειες κιολας

Pffff...

Μερα μια χαρα το Οne+5 . βγαλε λιγες απογευματινες-βραδυνες-low light να χαζεψουμε.

Μεγειες κιολας

Ευχαριστώ πολύ

Θα δω εάν προλάβω κάτι...

Παντός τραβάει φοβερές φωτογραφίες σε σχέση με ότι ξέραμε μέχρι στιγμής με τα Oneplus

Μεγάλο βήμα μπροστά, επιτέλους

Greek Android & iOS users (FB group)

ONEPLUS 5.. IMG_20170622_

http:// 2x zoom on oneplus 5 εδώ με 2x zoom ίδια φωτογραφία

Παντως το ζουμ, με εξαιρεση οταν εισαι base iso, το θεωρω λιγο περιττο. Θα εχεις ενα ολοκληρο στοπ φωτεινοτητας χαμηλοτερο σε ενα αισθητηρα που εχει ακομα μικροτερο μεγεθος πιξελ. Ποσο πια καλυτερο να ειναι απο οτι με digital zoom του κανονικου αισθητηρα δεδομενου οτι θα χεις χασει αρκετη λεπτομερια απο το NR ?

Φυσικα την ημερα θα βοηθαει.

Υ.Γ. Νομιζα οτι ημουν στο αλλο θεμα :p

Edited by Antretng

Στο κινητό x2 έγραφε.... Τι να πω

Εγινε μπέρδεμα μάλλον, εδω η επίσημη τοποθέτηση

http://m.gsmarena.com/oneplus_5s_tele_camera_only_has_16x_optical_zoom_digital_zoom_brings_it_to_2x-news-25760.php

Εγινε μπέρδεμα μάλλον, εδω η επίσημη τοποθέτηση

http://m.gsmarena.com/oneplus_5s_tele_camera_only_has_16x_optical_zoom_digital_zoom_brings_it_to_2x-news-25760.php

Κατάλαβα, monkey business

:(

Greek Android & iOS users (FB group)

john74 καλορίζικο!

Φαίνεται να έχουν κάνει καλή δουλειά και από δείγματα online. Βγάλε και βραδινές και πες μας πώς σου φαίνεται η έλλειψη OIS. Είναι το μόνο που με κρατάει από το να το πάρω :P

H ελλειψη Ois απλα απαραδεκτη...

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Πολύ ωραία! Εμένα πάντα έχουν stitch marks όσα πανοραμικά κάνω :P

Είναι με την εφαρμογή της κάμερας του NOTE 7 πάντα έτσι βγαίνουν. Τι ακριβώς είναι τα stick marks?

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Είναι με την εφαρμογή της κάμερας του NOTE 7 πάντα έτσι βγαίνουν. Τι ακριβώς είναι τα stick marks?

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Τα σημάδια που δείχνουν πως είναι "κομμένες και ραμμένες" πολλές φωτογραφίες. Εκεί που ενώνεται η μια φωτογραφία με την άλλη ;)