Antretng Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Εμενα μου αρεσει και το htc 11 απο καποια δειγματα που χω δει. Ποσο θα δωσεις για το s7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 350. Αλλά με βλέπω να το δίνω αμέσως σφραγισμένο σε κανέναν που ενδιαφέρεται... ΑΝ κι εφόσον όντως παραλάβω αύριο. HTC U11 δεν θέλω. Δεν κατεβαίνω ποτέ ξανα κάτω από 5,5" και μάλιστα με μπαταρία χειρότερη από κινητά με μεγαλύτερη οθόνη... (βλ. S8) Το S7 σαν μεταβατικό θα το είχα και θα το έσπρωχνα μετά το καλοκαίρι με μικρή χασούρα όταν θα ήταν κατάλληλη περίοδος με βάση τις τιμές του S8... Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Α οκ. Αυτο θυμομουν οταν συζηταγαμε για το honor 8 οτι και συ θες μεγαλες οθονες, αλλα επειδη ειπες s7 σε ρωτησα. Εχε υποψιν βεβαια οτι και το s8 με την αναλογια οθονης που εχει στη πραξη θα ειναι σαν 5,1 ιντσες οταν προβαλλεις 4:3 ή 16:9 περιεχομενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Δεν με νοιάζει τόσο το multimedia όσο το web browsing και facebook-insta-social που το interface πιάνει πολύ χώρο σε σχέση με το περιεχόμενο... Ειδικά σε κινητά με 5.1/5.2" που έχουν ΚΑΙ on-screen buttons, (όπως το Honor 8), έμενε κάπου 4,8" είχα υπολογίσει... Οπότε παρά τη χασούρα από τα on-screen του s8 θα έχω και πάλι έστω οριακά μεγαλύτερη επιφάνεια. Τα έχω σκεφτεί όλα αυτά, και παρά τα οριακά πλεονεκτήματα, εκτός του ότι υπάρχει γενικότερα έλλειψη πλήρων phablets (με TOP NOTCH flaship cameras τουλάχιστον, βλ. Mate 9), το γεγονός πως το S8+ είναι πανάκριβο και θα είναι για αρκετό καιρό (περισσότερο απ' όσο αντέχω χωρίς κινητό με καλή κάμερα, δηλαδή), με οδηγούν στο S8. Αλλιώς LG G6. Αλλά δεν βλέπω κίνηση και δείγματα και ανησυχώ πως είναι just fine αντί για εντυπωσιακά τα αποτελέσματά του σε σχέση με το S8(+) Δεν ξέρω, με παιδεύει πολύ η επιλογή νέας συσκευής αυτή τη στιγμή, και είναι και άσχημη περίοδος οικονομικά :P Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Εγω ξερω οτι με το που βγω απο στρατο θα παρω τα πεσμενα σε τιμη φετινα flasghip (πχ s8, htc 11) που θα μου προτεινετε. :p Τωρα Redmi Note 4X και πολυ μου ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Πότε μπαίνεις/βγαίνεις; Με το καλό μαν :) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 πολύ καλή δουλειά παιδιά, μπράβο.. S8 auto καμία επεξεργασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι κινέζοι είναι φτηνοί γιατί από software κάμερας είναι στο τίποτα. Ερχόμενος στο s7 από το op3 είναι η μέρα με την νύχτα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Εμ από κάπου έπρεπε να κόψουν για να είναι flagship killers :P Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Άστα να πάνε Βαγγέλη. 3 Ιουλίου μπαίνω!!! Skatzivas αν θυμάμαι καλά το op3 παρότι έχει ois στο auto δεν ρίχνει κάτω από 1/17. Οπότε άμα το ρίχνεις στο 1/10 πιστεύω λόγο ois δεν θα χες θέμα και εκεί θα είχες πιο δίκαιη σύγκριση με τα αλλα flagship. Επίσης παίζει ρόλο αν ενεργοποιούσες και το clear image. Ερωτηση. Δεν εχει τύχει να κάνω share από το android app του flickr στο παρελθόν και τώρα που θέλω στις επιλογές βλέπω μόνο link. Τι δεν βλέπω; Edited June 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Δεν υπάρχει BBCode link απευθείας από το app. Μπαίνουμε από browsers με Use desktop site και κάνουμε copy από εκεί το bbcode.......... Επειδή έχουμε 2006 και δεν κάνουν update την εφαρμογή στην Flickr. Όσο για τη συμβουλή στον ska, νομίζω με τα κινητά σε Manual ενσυνείδητα και σκόπιμα βάζουμε μόνο σε βραδινά ή/και σε "στημένα τοπία" που λέμε 'εδώ θα κάτσω ένα 10-20" να παίξω λίγο. Ο Ska αυτό που λέει, είναι πως στο auto ή και στο manual σου λέω εγώ, οι διαφορές είναι αισθητές σαν "γενικότερο feeling" του πώς ανταπαξέρχεται η φωτογραφική και τι αποτέλεσμα εξάγει χωρίς Pixel peeping και πολλά πολλά Manual... Εγώ έτσι λειτουργώ βασικά. Εσύ έχεις περισσότερο "slr-type προσέγγιση" στον τρόπο που φωτογραφίζεις. Αντε με το καλό ;) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Φαντάζομαι μίλαγε για τις νυχτερινές. Άμα έχει το κινητό ois θα πρεπε όταν είναι σκοταδια να έριχνε ένα στοπ ακόμα το φωτισμό. Εκτός εάν το ois είναι πολύ κατώτερο από τα άλλα κινητά. Και σίγουρα είναι σημαντικό στο auto να κανει καλές επιλογές. Όταν είναι κατι γρήγορο αρπάζω ότι βρω μπροστά μου (κάμερα κινητό, κινητό φίλου) και τραβάω auto και ότι βγει. Δεν κοιτάζω ούτε εκθεση ούτε ταχύτητες ούτε τίποτα. Βέβαια στη μηχανή το πιθανότερο είναι να το έχω αφήσει σκόπιμα σε υψηλή ταχύτητα ακριβώς για τις emergency γρήγορες φωτογραφίες. Αλλά και πάλι δεν κοιτάζω να φωτίσω/σκοτείνιασω. Οπότε το auto παίζει και αυτό πολύ σημαντικό ρόλο όσο και αν δουλεύεις το χειροκίνητο. Edited June 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Φαντάζομαι μίλαγε για τις νυχτερινές. Άμα έχει το κινητό ois θα πρεπε όταν είναι σκοταδια να έριχνε ένα στοπ ακόμα το φωτισμό. Εκτός εάν το ois είναι πολύ κατώτερο από τα άλλα κινητά. Και σίγουρα είναι σημαντικό στο auto να κανει καλές επιλογές. Όταν είναι κατι γρήγορο αρπάζω ότι βρω μπροστά μου (κάμερα κινητό, κινητό φίλου) και τραβάω auto και ότι βγει. Δεν κοιτάζω ούτε εκθεση ούτε ταχύτητες ούτε τίποτα. Βέβαια στη μηχανή το πιθανότερο είναι να το έχω αφήσει σκόπιμα σε υψηλή ταχύτητα ακριβώς για τις emergency γρήγορες φωτογραφίες. Αλλά και πάλι δεν κοιτάζω να φωτίσω/σκοτείνιασω. Οπότε το auto παίζει και αυτό πολύ σημαντικό ρόλο όσο και αν δουλεύεις το χειροκίνητο. ΑΥΤΟ. ;) [10χαρακτηρες] Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 πολύ καλή δουλειά παιδιά, μπράβο.. S8 auto καμία επεξεργασία Πολύ καλή! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Αν και ειχα καποιες ιδεες για επεξεργασιαμ προτιμησα να μην την πειραξω αφου την εβγαλα μονο λογο για το θεμα της και μαλιστα βιαστικα. Τραβηχτηκε με Redmi Note 4X αυτοματο stock camera. Το στρουμφοχωριο στο κεντρο της Αθηνας... The smurphs??? by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Με κράτησε να την κοιτάζω λόγω orientation. Ήμουν για ώρα "wtf am I looking at?" πριν διαβάσω τι έγραψες :) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Ναι σε τετοιες φωτογραφιες προτιμω να σπαω το κανονα των τριων τριτων και ευθυγραμμιση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Αν και ειχα καποιες ιδεες για επεξεργασιαμ προτιμησα να μην την πειραξω αφου την εβγαλα μονο λογο για το θεμα της και μαλιστα βιαστικα. Τραβηχτηκε με Redmi Note 4X αυτοματο stock camera. Το στρουμφοχωριο στο κεντρο της Αθηνας... The smurphs??? by Andreas L., on FlickrΣίγουρα είναι μανιτάρια;;; Φαίνονται σαν κορμοι από κάποιο κομμένο λουλούδι/δεντράκι. Το bonsai μου ήρθε στο μυαλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Σίγουρα είναι μανιτάρια;;; Φαίνονται σαν κορμοι από κάποιο κομμένο λουλούδι/δεντράκι. Το bonsai μου ήρθε στο μυαλό. Κοιτα, επειδη αρχικα τα ειχα δει απο αλλη γωνια (δηλαδη περπαταγα και εβλεπα την αλλη τους πλευρα) για μανιταρια μοιαζαν. Απλα προτιμησα αυτη τη γωνια οπου οντως δειχνουν πιο "περιεργα". Τωρα βεβαια δεν ξερω και πολλα απο βοτανικη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Note 3 stock κάμερα χωρίς επεξεργασία Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 P10 plus auto, με μια προσπάθεια μικρής επεξεργασίας στην εφαρμογή του κινητού 2017-06-19_09-04-05 by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 ... Aptaliko αυτά τα παλουκάκια που τόσο αγαπάς να φωτογραφίζεις βγάζουν ένα πολύ ζεν αποτέλεσμα, ακόμη και έγχρωμα που τα είχες βάλει παλιότερα. Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που περνάω από εκεί κάτι με πιάνει ... S7 edge 2016-08-28_08-48-54 by V M, on Flickr Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που περνάω από εκεί κάτι με πιάνει ... S7 edge 2016-08-28_08-48-54 by V M, on FlickrΈχω βαρεθεί να σου λέω "μπράβο"! Τι θα γίνει; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Εγώ μιλούσα για το overall performance της κάμερας. Ότι καταλήγω στο συμπέρασμα πως οι κινέζοι έρχονται γυμνοί softwareικα. Ενώ οι "μεγάλοι " έρχονται δουλεμένοι. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Έχω βαρεθεί να σου λέω "μπράβο"! Τι θα γίνει; :p ασε να πει και καπιος αλλος:lol: πως την εκανες με τηλεφακο ζουμ η το απλο ζουμ του τηλ Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts