Jump to content

Επιλογή συσκευής 5" στα 150-200€ από Κίνα

DevotedAngel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω μία συσκευή, από κίνα κατά προτίμιση στα 150 με 200€ που να μην ξεφεύγει όμως από τις 5-5.1". Επίσης είναι σημαντικός παράγοντας η κάμερα της. Το λογισμικό στην αρχή μπορώ να του περάσω οτιδήποτε, μετά όμως θα πρέπει να μη θέλει κάθε βδομάδα custom φλασαρίσματα.

Μέχρι στιγμής έχω δει τα εξής δύο:

Το ZUK Z2 στα 207€ μου γεμίζει αρκετά το μάτι και είναι το όριο χρημάτων. Από την άλλη το redmi 4 στην έκδοση με τα 32GB/3GB rom φαίνεται και αυτό τίμια συσκευή.

Τι άλλο αξιόλογο υπάρχει σε αυτή την κατηγορία; Έχω δει και το redmi pro με OLED, αλλά παραείναι μεγάλο στις 5.5".

Το ZUK Z2 το Gearbest το έχει στα 168€ σε flash sale.

Edited by DevotedAngel

φίλε το ZUK 2 το φοβάμαι λόγω της rom του. Δεν ασχολούνται τόσο πολύ συνεπώς υποστήριξη μικρή σε σχέση με Xiaomi. Κατά τα άλλα έχει δυνατό hardware.

Το 4 Prime 3/32 πιο value for money και με απίστευτη υποστήριξη. Απ'όσα έχω δει δεν κολλάει πουθενά...και θα σου μείνουν και ευρώ.

Κοίτα και το Mi5 3/32 στα 200 (καλύτερο hardware, δεν παίρνει επέκταση μνήμης όμως αν σε ενδιαφέρει). υπάρχει και 3/64 έκδοση αλλά με πάνω από 200 ευρώ.

Leeco Cool1 4/64 Gold

Στα 200€ που το βλέπεις το mi5;

Το Redmi 4 το μόνο που με προβληματίζει είναι η κάμερα του. Τουλάχιστον να έχει μια κάμερα ανάλογη με αυτές που βάζει η Samsung στα mid range.

Συνολικά έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα 3. Το θέμα της επεκτάσιμης μνήμης με χαλάει μόνο. Επίσης 800άρα μπάντα έχει ή και αυτό όπως τα υπόλοιπα δεν;

Συνολικά έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα 3. Το θέμα της επεκτάσιμης μνήμης με χαλάει μόνο. Επίσης 800άρα μπάντα έχει ή και αυτό όπως τα υπόλοιπα δεν;

Το Mi5 δεν έχει 800ρα, σε xiomi το RN3 pro international για 800ρα.

Τελικά σκέφτομαι να παραγγείλω το λευκό Mi5 3/32 από το geekbuying στα 210€. Δεν έχω παραγγείλει από αυτό ξανά. Από τελωνείο τι γίνεται; Πχ. στο to2c δεν έχει πέσει ποτέ σε χρέωση δασμών. Edited by DevotedAngel

Τελικά σκέφτομαι να παραγγείλω το λευκό Mi5 3/32 από το geekbuying στα 210€. Δεν έχω παραγγείλει από αυτό ξανά. Από τελωνείο τι γίνεται; Πχ. στο to2c δεν έχει πέσει ποτέ σε χρέωση δασμών.

Το τελωνείο έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, είναι απλά να μη σου τύχει... Δεν έχει σχέση από ποιο μαγαζί θα παραγγείλεις... Για να σαι 100% σίγουρος, μόνο από Ευρωπαϊκή αποθήκη... Επίσης δεν ξέρω σίγουρα τι παίζει με EU expedited shipping, αν δεν περνάει σίγουρα από τελωνείο...

Το τελωνείο έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, είναι απλά να μη σου τύχει... Δεν έχει σχέση από ποιο μαγαζί θα παραγγείλεις... Για να σαι 100% σίγουρος, μόνο από Ευρωπαϊκή αποθήκη... Επίσης δεν ξέρω σίγουρα τι παίζει με EU expedited shipping, αν δεν περνάει σίγουρα από τελωνείο...

Όπως τα λέει ο φίλος.

Καθαρά θέμα τύχης είναι. Ποιο δέμα έχει κινητό φαίνεται από το μέγεθος.

Το τσίμπησα από geekbuying τελικά και ήδη έχει σταλεί. Θα έρθει με την official global rom η οποία έχει και ελληνικά. Αξίζει να ξεκλειδώσω bootloader και να περάσω την ελληνική miui; Υπόψη πως θα δοθεί σε άτομο που δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί με root features και θέλει τη συσκευή as is και να κάνει τη δουλειά της.