DevotedAngel Δημοσιεύτηκε January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 13, 2017 (edited) Ψάχνω μία συσκευή, από κίνα κατά προτίμιση στα 150 με 200€ που να μην ξεφεύγει όμως από τις 5-5.1". Επίσης είναι σημαντικός παράγοντας η κάμερα της. Το λογισμικό στην αρχή μπορώ να του περάσω οτιδήποτε, μετά όμως θα πρέπει να μη θέλει κάθε βδομάδα custom φλασαρίσματα. Μέχρι στιγμής έχω δει τα εξής δύο: http://www.to2c.com/lenovo-zuk-z2-64gb.html http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-4-2-16gb-3-32gb-black-silver-white-gold.html Το ZUK Z2 στα 207€ μου γεμίζει αρκετά το μάτι και είναι το όριο χρημάτων. Από την άλλη το redmi 4 στην έκδοση με τα 32GB/3GB rom φαίνεται και αυτό τίμια συσκευή. Τι άλλο αξιόλογο υπάρχει σε αυτή την κατηγορία; Έχω δει και το redmi pro με OLED, αλλά παραείναι μεγάλο στις 5.5". Το ZUK Z2 το Gearbest το έχει στα 168€ σε flash sale. Edited January 13, 2017 by DevotedAngel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 φίλε το ZUK 2 το φοβάμαι λόγω της rom του. Δεν ασχολούνται τόσο πολύ συνεπώς υποστήριξη μικρή σε σχέση με Xiaomi. Κατά τα άλλα έχει δυνατό hardware. Το 4 Prime 3/32 πιο value for money και με απίστευτη υποστήριξη. Απ'όσα έχω δει δεν κολλάει πουθενά...και θα σου μείνουν και ευρώ. Κοίτα και το Mi5 3/32 στα 200 (καλύτερο hardware, δεν παίρνει επέκταση μνήμης όμως αν σε ενδιαφέρει). υπάρχει και 3/64 έκδοση αλλά με πάνω από 200 ευρώ. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. January 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Στα 200€ που το βλέπεις το mi5; Το Redmi 4 το μόνο που με προβληματίζει είναι η κάμερα του. Τουλάχιστον να έχει μια κάμερα ανάλογη με αυτές που βάζει η Samsung στα mid range. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 http://www.geekbuying.com/item/Official-Global-ROM-Xiaomi-Mi5-5-15inch-3GB-32GB-Smartphone---Gold-375046.html?source=ShareAsale έχει καλή κάμερα, καλύτερη από το 4 Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. January 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Συνολικά έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα 3. Το θέμα της επεκτάσιμης μνήμης με χαλάει μόνο. Επίσης 800άρα μπάντα έχει ή και αυτό όπως τα υπόλοιπα δεν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Συνολικά έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα 3. Το θέμα της επεκτάσιμης μνήμης με χαλάει μόνο. Επίσης 800άρα μπάντα έχει ή και αυτό όπως τα υπόλοιπα δεν; Το Mi5 δεν έχει 800ρα, σε xiomi το RN3 pro international για 800ρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Στα 200 πας στο μι5 ανετα. Πιο κάτω κοιτας το ρεδμι 4 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. January 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) Τελικά σκέφτομαι να παραγγείλω το λευκό Mi5 3/32 από το geekbuying στα 210€. Δεν έχω παραγγείλει από αυτό ξανά. Από τελωνείο τι γίνεται; Πχ. στο to2c δεν έχει πέσει ποτέ σε χρέωση δασμών. Edited January 14, 2017 by DevotedAngel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Τελικά σκέφτομαι να παραγγείλω το λευκό Mi5 3/32 από το geekbuying στα 210€. Δεν έχω παραγγείλει από αυτό ξανά. Από τελωνείο τι γίνεται; Πχ. στο to2c δεν έχει πέσει ποτέ σε χρέωση δασμών. Το τελωνείο έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, είναι απλά να μη σου τύχει... Δεν έχει σχέση από ποιο μαγαζί θα παραγγείλεις... Για να σαι 100% σίγουρος, μόνο από Ευρωπαϊκή αποθήκη... Επίσης δεν ξέρω σίγουρα τι παίζει με EU expedited shipping, αν δεν περνάει σίγουρα από τελωνείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Το τελωνείο έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, είναι απλά να μη σου τύχει... Δεν έχει σχέση από ποιο μαγαζί θα παραγγείλεις... Για να σαι 100% σίγουρος, μόνο από Ευρωπαϊκή αποθήκη... Επίσης δεν ξέρω σίγουρα τι παίζει με EU expedited shipping, αν δεν περνάει σίγουρα από τελωνείο... Όπως τα λέει ο φίλος. Καθαρά θέμα τύχης είναι. Ποιο δέμα έχει κινητό φαίνεται από το μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. January 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Το τσίμπησα από geekbuying τελικά και ήδη έχει σταλεί. Θα έρθει με την official global rom η οποία έχει και ελληνικά. Αξίζει να ξεκλειδώσω bootloader και να περάσω την ελληνική miui; Υπόψη πως θα δοθεί σε άτομο που δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί με root features και θέλει τη συσκευή as is και να κάνει τη δουλειά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts