axel2244 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Σωστός valerio. Απλά εγώ εννοούσα ότι στην ουσία (αν δεν χρειάζεσαι την θωράκιση βέβαια) είναι το ίδιο πράγμα. Για Φοιτητές Μηχανολόγους Μηχ (ΕΜΠ): http://users.ntua.gr/mc00112 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 ego pira to kalokairi apo to plaisio ena turbo-x built-to-order k moy exei bgei poly kalo tora skeftomai na allakso ton 2.6 celeron k na balo 3.0 pentium 4 HT k mia 512 ram k tha ginei bomba o upologisths exo k mia 256ara ram idh.. ti lete????? greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 mporeis na allakseis kai epeksergasti sta turbo-x? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel2244 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Σε όλα τα λάπτοπ μπορείς να αλλάξεις επεξεργαστή. Αρκεί να τον υποστηρίζει το m/b. @basilis69 : Αν μας έλεγες και πόσο πάει όλο αυτό θα σου λέγαμε! Δεν ξέρω αν τα λάπτοπ του Πλαισίου παίρνουν κανονικούς επεξεργαστές ή επεξεργαστές για λάπτοπ. Γιατί αν σου πούνε 300Ε ο επεξεργαστής για μένα δεν αξίζει! Επίσης πρόσεχε γιατί μπορεί ο Ρ4 να έχει προβλήματα υπερθέρμανσης αν το σύστημα ψύξης δεν είναι κατασκευασμένο για μεγαλύτερους επεξεργ. Ζεσταίνονται που ζεσταίνονται τα λαπτοπ αρκετά, είμαστε το καλοκαίρι και στους 40 στην Ελλάδα... Για Φοιτητές Μηχανολόγους Μηχ (ΕΜΠ): http://users.ntua.gr/mc00112 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 270 mazi me ram ego tha ta allakso pira til k moy eipane oti kanoyn oloi oi epeksergastes socket 478 oso gia tin psiksi exo parageilei idiki bash gia laptop 160 o epeksergasths apo e-shop k 120 h ram 512 apo plaisio sta 333 kala dn einai greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΦΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ E-SHOP ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ 1199 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ. ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jb1989 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 re paidia ego pira ena laptop apo to multirama(ena mobilo) me kala xaraktiristika 1.5 pentium M 1024MB RAM k.a. omos den paizei paixnidia kai kollaei. ti na kano? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 re paidia ego pira ena laptop apo to multirama(ena mobilo) me kala xaraktiristika 1.5 pentium M 1024MB RAM k.a. omos den paizei paixnidia kai kollaei. ti na kano? Μobilo έχω κι εγώ εδώ κι 8 μήνες με 1.7ghz & 1gb ram αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα,μέχρι και το Doom 3 το σηκώνει άνετα. Φαντάζομαι ότι θα έχει πάνω κάποια εκ των Ati Mobility 9600/9700,χαμήλωσε την ανάλυση του παιχνιδιού καθώς και τα details. Μήπως είναι κάποιο προβληματικό cd;Το'χεις δοκιμάσει με αρκετά παιχνίδια και σου κάνει το ίδιο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΦΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ E-SHOP ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ 1199 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ. ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗ; Ένας φίλος μου έχει το aspire 1672 και είναι μια χαρά. Τώρα δεν ξέρω τι σχέση έχει με το 1682 αλλά μάλλον παρόμοια θα είναι. Γενικά η acer βγάζει καλά laptops :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 paidia mou dinetai i dinatotita na allaksw to tubo 17wp mou sto plaisio me opoiodipote allo. simferei na xasw 500e(exoun katevei oi times) kai na parw allon i na ton kratisw?ton eixa parei 2500 kai mou ton pairnoun twra me 2000. ti na kanw? an ton allaksw poion na protimisw me efamiles epidoseis?(apo aytous pou exoun ekei) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΦΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ E-SHOP ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ 1199 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ. ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗ; Λιανα κοιτα στην ιδια σειρα τα καινουργια 1691wlmi 1692wlmi με καλύτερα χαρακτηριστικα οπως καρτα γραφικών pci express, dvd με double layer, ταχυτερη μνήμη τα ποιο σημαντικα η τιμή ειναι λιγο παραπάνω αλλα πολύ μικρή διαφορα με αυτα που προσφέρει παραπάνω.. Και ενα site με τις ποιο καλές τιμές φορητών που εχω βρει στην ελλαδα http://www.my-shop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 pedes ta fota sas. Skopevw na parw laptop kai eimai anamesa se 2 1) HP pavilion 5365EA Pentium 4 3ghz 256 mb ram (den me endiaferei kai tosw giati exei dinatotites anavathmishs) Intel extreme graphics 64mb 1180 euro 2)fujitsu siemens Amilo 1640 AMD sempron 3000+ 512Mb ram 1050 euro den me endiaferoun kai tosw oi epidwseis giati h xrish tou tha einai ta vasika office kai dvd. Endiaferomai omws gia piotita kataskevhs pio tha protinate? H eggihsh tou hp einai diethnes enw tou fujitzu isxuei mono gia to katastima. Epidh taxidevw kai to metaferw exw kolisei sthn eggyhsh. Eseis th lete? tha exw provlima me to fujitsu? h na parw ton Hp pou eixa kai tosa xronia kai den eixa provlima??? Efxaristo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Καλησπερα και απο μενα! Ηρθε ο καιρος να αγορασω ενα φορητο! Τον θελω μονο οταν κατεβαινω Ελλαδα αν εχω τπτ εργασιες κλπ,καθως και γιατι δεν εχω pc στην Ελλαδα. Η χρηση του θα ειναι πολυ περιορισμενη. Κυριως office και web σπανιως autoCAD! Γενικα δεν "σκιζω" τους υπολογιστες, και στο pc που εχω, μονο office και browsing κανω,βαρια βαρια κανενα game, να φανταστειτε εχω εναν Athlon 1400+ με 256ΜΒ ram και ειμαι ικανοποιημενος :blink: :wacko: :lol: Θα ηθελα να εχει παραπανω απο 1 χρονο εγγυηση χωρις εξτρα χρεωση ή εστω με μια λογικη χρεωση. Επειδη η χρηση του θα ειναι πολυ λιγη στο χρονο (4-5 μηνες το χρονο) οπως καταλαβαινεται ο 1 χρονος εγγυηση ειναι λιγος. Αυτο βεβαια δεν ειναι βασικο κριτηριο. Βασικο κριτηριο ειναι η αξιοπιστια σε συναρτηση με αριστο service-after sales support και το χαμηλο κοστος,αρα μιλαμε για επωνυμο κατασκευαστη. Το budget μου ειναι μεχρι 800 Ευρω και θα αγοραστει απο την Αγγλια εκτος αν βρω κατι καλο στην Ελλαδα. Μερικα laptop που εχω κοιταξει οταν πχ στην Ελλαδα εχουν 800 Ευρω, εδω στην Αγγλια τα βρισκω με 750 ανετα. Αν εχετε κατι καλο με λιγα περισσοτερα χρηματα let me know :) Δεν με ενδιαφερει αν θα εχει DVD-CD Writer ή καλη καρτα γραφικων κλπ! Θελω η οθονη να ειναι 15" και να εχει ενα σκληρο δισκο 40 GΒ. Απο εκει και περα τιποτα παραπανω,καθως οπως ειπα η χρηση του θα ειναι πολυ βασικη! Επειδη θα ειναι το 1ο μου laptop θελω το touchpad να ειναι αρκετα ευκολοχρηστο, ενα HP που ειχα δοκιμασει μου ειχε φανει αρκετα ευκολο! Βεβαια στη τελικη παιρνω ενα ποντικακι :p Περιμενω γνωμες :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 ayto pou theleis einai enas TOSHIBA me dio xronia eggihsh free. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 ayto pou theleis einai enas TOSHIBA me dio xronia eggihsh free. Οι περισσοτεροι ομως στοιχιζουν πολυ πανω απο τα 800 Ευρω..Εχεις καποιο συγκεκριμενο να προτεινεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 liga posts proigoumena eixa protinei ena sta 999euro checkare ton. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 liga posts proigoumena eixa protinei ena sta 999euro checkare ton. 800 με 1000 ειναι μεγαλη διαφορα,δεν νομιζεις? ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Προσφορά του Shop21. Acer Aspire 1362LM Το δίνει 749 ευρώ.Έχει 40gb σκληρό και 15' Οθόνη αλλά εγγύηση 12 μήνες. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Η Acer εκτος απο την 12μηνη εγγυηση εχει και μια επεκτασιμη ή ταξιδιου, καπως ετσι λεγετε. Ψαξτε το. Νατο http://www.shop21.gr/product_computers.asp?lngProductId=19247&lngProductFamilyId=21350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 ναί αλλά κοστίζει 200 ευρώ παραπάνω και ο φίλος μας είπε οτί το budget του φτάνει εώς και 800 ευρώ.Αυτό πάει να πεί οτί πρέπει να επιλέξει Acer το οποίο κοστίζει 600 ευρώ.Δεν θα είναι και ότι καλύτερο :p iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Προσφορά του Shop21. Acer Aspire 1362LM Το δίνει 749 ευρώ.Έχει 40gb σκληρό και 15' Οθόνη αλλά εγγύηση 12 μήνες. Στο e-shop το εχουν 717 Ευρω. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907567 ομως εδω λεει για 30αρη σκληρο :worry: Κάρτα γραφικών:Ενσωματωμένη UniChrome Pro IGP με χρήση έως και 64MB από την κύρια μνήμη του υπολογιστή, έξοδος TV S-Video. Μαλλον να ξεχασω τα παιχνιδια με αυτο το laptop ε? :X Οσο για την εγγυηση αν ειναι να δωσω 150-200 Ευρω παιρνω ενα Dell ή ενα Toshiba και εχω το κεφαλι μου ησυχο και ισως και ενα δυνατοτερο μηχανημα. Αυτο εδω http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&oc=N03515&rbc=N03515&s=dhs&sbc=ukdhsftdppnotebook1 πως σας φαινεται? Αν βγαλετε τα 3 χρονια εγγυηση που κοστιζουν εξτρα βγαινει 850 Ευρω,αλλα μιλαμε για dell... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Παιδειά μια ερώτηση σχετικά με laptop (δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά..) Πρόσφατα είδα στην πράξη να δουλεύει ένα laptop και ήταν μια χαρά. Κάθε 3 -4 min όμως άρχιζε και δούλευε η ψύκτρα (λογικό θα μου πείτε) και έκανε θόρυβο (πάλι λογικό :) ). Το ερώτημα είναι αν υπάρχουν αθόρυβες ψύκτρες για laptop , δηλαδή αν υπάρχει τρόπος να μην ακούγεται ΚΑΘΟΛΟΥ ο υπολογιστής.. Μήπως βάζοντας Centrino (δεν ήταν Centrino) δεν θα υπήρχε αυ΄το prob? Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Ενας φίλος μου μου λεει να κοιταξω και κατι σε AMD . Ο παλιος μου ειναι με AMD αλλα ακουγεται σαν φορτηγο το ανεμιστηρακι του. Ειναι βεβαια και 2 χρονων. Δεν ξερω ομως τι γινεται με τους καινουργιους. Αν εχει καποιος ας μου πει τη φνωμη του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 ναί αλλά κοστίζει 200 ευρώ παραπάνω και ο φίλος μας είπε οτί το budget του φτάνει εώς και 800 ευρώ.Αυτό πάει να πεί οτί πρέπει να επιλέξει Acer το οποίο κοστίζει 600 ευρώ.Δεν θα είναι και ότι καλύτερο :p Φιλε μου, αυτην την επεκταση μπορει να την αγορασει μεσα σε διαστημα 360 ημερων απο την αγορα του υπολογιστη. Το οποιο σημαινει οτι αν δεν εχει τα λεφτα τωρα, βαζει στην μπαντα για κανα 2-3 μηνες μερικα φραγκα παει να το αγορασει οταν εχει. Το θεμα ομως ειναι να παει να το αγορασει πριν κλεισει και η 360η μερα. Οποτε, μετα απο ενα χρονο δεν θα χει 200 ευρω να αγορασει την επεκταση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 @Haris1977 o dikos mou toshiba centrino an kai energopoiei ton anemistira kathe ligo kai ligaki o hxos pou paragei den einai dinatos. @Nrg sigoura na ksexaseis ta paixnidia.ayto pou tha sou protina padws einai 512mb ram.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts