Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορω να αλλαξω καρτα γραφικων στο laptop για να παιζει ας πουμε το καινουργιο προ?εαν ναι μπορει καποιος να μου προτεινει μια καλη και σχετικα φθηνη?
Στα laptops μπορείς να αλλάξεις μόνο συγκεκριμένα τμήματα, όπως δίσκο και μνήμη. Πολύ σπάνια (ή ποτέ) μπορείς να αλλάξεις κάτι όπως ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών.

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sifo13 από αυτά που προτείνεις το acer D250 μια χαρά αλλά με 50 ευρώ ακόμη μπορείς να κάνεις ακόμη καλύτερη επιλογή HP Mini 2140

:)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Sifo13 από αυτά που προτείνεις το acer D250 μια χαρά αλλά με 50 ευρώ ακόμη μπορείς να κάνεις ακόμη καλύτερη επιλογή HP Mini 2140

:)

Με ενδιαφέρει και μένα κάτι σε ''μικρό''

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις?Θέλεις 10" ιντσών οθόνη ή λίγο μεγαλύτερη? (αν και πιστεύω ότι πλέον με 400 ευρώ μπορείς να πάρεις από τα καλύτερα Netbook αν όχι το καλύτερο.)

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Με ενδιαφέρει και μένα κάτι σε ''μικρό''

Πάρε το Sony W Series με την καλύτερη οθόνη στον κόσμο των netbooks (X-Black 10" και 1366x768). To έχω και του έχω βάλει και 2GB RAM και 500GB-7200 σκληρό και τη μεγάλη μπαταρία και Dual Boot WinXP & Win7 Ultimate. Μόνο netbook δε το λες τώρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

καλησπέρα!

θα ήθελα κ εγώ μια γνώμη για ένα φορητό υπολογιστή που σκέφτομαι να αγοράσω. δεν ξέρω κ πολλά από υπολογιστές οπότε η γνώμη κάποιου πιο έμπειρου θα βοηθήσει πολύ!

επέλεξα τον Toshiba Satellite L500D-149 για 2 λόγους. πρώτον για την εγγύηση "ότι κ αν συμβεί" που διαφημίζει η Toshiba κ που απ ότι είδα πήρε παράταση μέχρι 31/01 κ δεύτερον για την τιμή (499 ευρω http://www.multirama.gr/products/product?pid=0429988&catid=010200 ) η χρήση που κάνω είναι κυρίως internet (youtube δηλαδή :p), office, άντε κ καμιά ταινία στο τσακίρ κέφι. πιστεύετε θα με καλύψει; έχετε κάποια καλύτερη πρόταση το πολύ μέχρι 600 ευρω;

αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όταν το βάζω στη σύγκριση με άλλους φορητούς βγάζει "κύρια πλακέτα, ταχύτητα διαύλου δεδομένων : 200" ενώ στα 2 αμέσως ακριβότερα Toshiba που έχει αυτό το κατάστημα το αντίστοιχο νούμερο είναι 800 ή 667. κάνω καλά που το παρατηρώ αυτό ή είναι κάτι το εντελώς ασήμαντο;

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Πάντως ενώ τα netbooks βγήκαν προσφέροντας αυτά που προσφέρoyn με λίγα χρήματα(με υποχωρήσεις φυσικά σε specs), έχουν φτάσει πλέον να πωλούνται το ίδιο με τα φθηνα μεγαλύτερα notebooks. Άρα τα όρια του χώρου που αφορά το καθένα είδος αρχίζουν και συμπιπτουν μεταξύ τους. Μπέρδεμα η κατάσταση και πάλι για υποψίφιους αγοραστες.

Πάρε το Sony W Series με την καλύτερη οθόνη στον κόσμο των netbooks (X-Black 10" και 1366x768). To έχω και του έχω βάλει και 2GB RAM και 500GB-7200 σκληρό και τη μεγάλη μπαταρία και Dual Boot WinXP & Win7 Ultimate. Μόνο netbook δε το λες τώρα...

............Τιμή?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

To έχω ξαναφέρει πρίν λίγο καιρό,αλλά δεν πειράζει.

Ο Intel Atom Ζ520 υποστηρίζει τις εντολές της Intel για hardware virtualization (VT-x) και έχει λίγο πιο βελτιωμένο thermal envelope κατά 0.5Watt.

Virtualization

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ναι δεν θα σέρνετε τόσο γιατί το ξεζιπάρισμα δεν είναι τόσο βαριά εργασία ακόμη και για netbook.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

282 ευρώ και το σκέφτεσαι ακόμη? :)

Πάρτο και δεν θα το μετανιώσεις,το έχω δοκιμάσει και πραγματικά είναι από τα "δυνατά" netbook της αγοράς.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ανοίγω το laptop και διαπιστώνω ότι τα windows δεν καλύπτουν όλη την οθόνη. Αφήνουν ένα μαύρο κενό περίπου δέκα εκατοστών (στα δεξιά) και η οθόνη προσαρμόζεται στο υπόλοιπο (15,4" οθόνη). Συνεχόμενα restart αλλά καμία βελτίωση. Στον device manager δεν φαίνεται κάποιο πρόγραμμα.

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι τα ίδια μου κάνει όταν κάνω boot και από Ubuntu.

Καμιά ιδέα? (το format μάλλον δεν το γλιτώνω, τουλάχιστον να μην είναι θέμα hardware)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα laptop Toshiba A100-912 (αν παίζει ρόλο). Εδώ και αρκετό καιρό δε δουλεύουν κάποια πλήκτρα που έχει στο πλάι για να χειρίζεσαι το media player ενώ είσαι σε αλλη εφαρμογή. Συγκεκριμένα δεν παίζουν τα Play/Pause, Stop και <</>>. To περίεργο είναι πάνω από αυτά είναι ένα άλλο ακριβώς ίδιο που ανοίγει τον internet explorer και αυτό λειτουργεί κανονικά. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ πλύ για πιθανές απαντήσεις!:)

Μήπως ήταν από την αρχή κάπως περίεργα?Αρκετά laptop της σειράς A είχαν προβλήματα κατασκευής,όπως είχα τύχη να αλλάξω τρία laptop επειδή είχαν ξεκολλημένα το τελάρο γύρω από την οθόνη.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Μήπως ήταν από την αρχή κάπως περίεργα?Αρκετά laptop της σειράς A είχαν προβλήματα κατασκευής,όπως είχα τύχη να αλλάξω τρία laptop επειδή είχαν ξεκολλημένα το τελάρο γύρω από την οθόνη.

Μπα δε θα το έλεγα ιδιαίτερα. Τώρα κοντεύω να κλείσω τρία χρόνια με αυτό το πισι και μπορώ να πω πως είναι το μοναδικό πρόβλημα που μου έχει παρουσιαστεί ποτέ... Και μέχρι να το εμφανίσει τα πλήκτρα αυτά δούλευαν κανινικά. Κάποιος φίλος μου πρότεινε system restore για να διορθωθεί, αλλά πραγματικά μου το χει πολύ καιρό αυτό το πρόβλημα (μήνες) και δεν ξέρω σε ποια χρονική στιγμή να το επαναφέρω.

Μπα δε θα το έλεγα ιδιαίτερα. Τώρα κοντεύω να κλείσω τρία χρόνια με αυτό το πισι και μπορώ να πω πως είναι το μοναδικό πρόβλημα που μου έχει παρουσιαστεί ποτέ... Και μέχρι να το εμφανίσει τα πλήκτρα αυτά δούλευαν κανινικά. Κάποιος φίλος μου πρότεινε system restore για να διορθωθεί, αλλά πραγματικά μου το χει πολύ καιρό αυτό το πρόβλημα (μήνες) και δεν ξέρω σε ποια χρονική στιγμή να το επαναφέρω.

Μηπως εκανες φορματ?? αλλιως δεν εχεις προβλημα..βαλε το cd-recovery και περασε τις εφαρμογες που θελεις;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρέπει να έχει έναν οδηγό εγκατάστασης νομίζω για την ενεργοποίηση bluetooth.Για ψάξε λίγο στα windows να βρείς έναν τέτοιο οδηγό εγκατάστασης.

Πήρα τηλ στο e-shop και μου είπαν ότι δεν έχει bluetooth αυτό το μοντέλο.. και ότι κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις μία με bluetooth και μία χωρίς. Τα μαθητικό acer 751h δεν έχει bluetooth.

Γιατί δεν το πήρες από πλαίσιο? Είχε και την έκδοση με bluetooth και μπορούσες να την πάρεις και με την επιδότηση. Θα στο έλεγα κιόλας μήπως πήρες αυτήν που δεν έχει, αλλά φαντάστηκα ότι είχες την άλλη. ;)

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Προτίμησα το e-shop γιατί υπάρχει κατάστημα στην Ξάνθη.. και έδινε πολύ καλύτερα δώρα από το πλαίσιο το οποίο έδινε μόνο ασύρματο ίντερνετ για μερικούς μήνες. :p

Βασικά δεν φαντάστηκα ότι το ίδιο μοντέλο μπορεί να κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις!! Στο πλαίσιο τώρα δεν το βρίσκω να δω τα χαρακτηριστικά. Είσαι σίγουρος ότι από το πλαίσιο το μαθητικό acer είχε bluetooth?

Πριν έναν μήνα περίπου πήρε το συγκεκριμένο acer μια μικρή ξαδέρφη μου από το πλαίσιο και είχε bluetooth.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...