Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πως περνας ευκολα τα windows σε stick?

Υπάρχει ανάλογο θέμα?

Εχει μια διαδικασια αλλά όλα γινονται αρκει να υπαρχει χρονος και διαθεση.

Υπογραφή....

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν έχει 3g...

Εχει 3g ;)

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Δεν έχει 3g, δεν έχει bluetooth...

Έχεi 1giga ram και είναι κολημένο απο ότι λένε επάνω στο board και δεν αλλάζει.

Το αγόρασα αλλά ψιλο-απογοητεύτηκα γιατί δεν αναβαθμίζεται στην μνήμη (κυρίως), απο ότι λένε αυτοί που το έχουν ανοίξει (εγώ όχι).

Κατά τα άλλα, είναι μια χαρά αν το θέλεις για χρήση γραφείου/φορητό.

Δεν έχει 3g,δεν έχει bt, είναι καταδικασμένο όπως λέει κάποιος που το άνοιξε να μείνει στα 2giga. Το αγόρασα και εγώ και αυτό ήταν που με στεναχώρησε περισσότερο (το θέμα μνήμης).:blink:

Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό, μικρό...ελαφρύ. Τώρα γιατί η LG το έκανε αυτό στην ελληνική αγορά δεν ξέρω, αλλά μάλλον θα καταλάβει το λάθος της αργά.

Δεν έχει GPS, δεν έχει 3g (είναι optional), δεν έχει bt.

Και το χειρότερο από οτι λένε, δεν σηκώνει αναβάθμιση πάνω απο 1gb που έχει ήδη. :blink:

Κατα τα άλλα, είναι καλό, μικρό και βολικό.

υ.γ σε άλλο forum τα 3 μηνύματα θα ήταν σε 1..αν γίνεται ας τα κάνει merge κάποιος..ξεχάστηκα και έγραψα τα ίδια σε 3 μηνύματα.

Εχει 3g ;)

Τα LG netbooks που υπαρχουν στην Ελλαδα ΔΕΝ εχουν 3G ποσες φορες θα το πουμε...Με το ζορι εσυ να μας πείσεις οτι εχει?Το γραφει το παλικαρι οτι το εχει αγορασει και δεν εχει 3G .Ειναι προαιρετικο ,Optional.οταν το πρωτοανεβασε στο site το Plaisio έκανε την παπ..ια και εβαλε και το 3G στα χαρακτηριστικα ομως τα κομματια που θα εφερνε δεν θα ειχαν και το εβγαλαν

Υπογραφή....

Τα LG netbooks που υπαρχουν στην Ελλαδα ΔΕΝ εχουν 3G ποσες φορες θα το πουμε...Με το ζορι εσυ να μας πείσεις οτι εχει?Το γραφει το παλικαρι οτι το εχει αγορασει και δεν εχει 3G .Ειναι προαιρετικο ,Optional.οταν το πρωτοανεβασε στο site το Plaisio έκανε την παπ..ια και εβαλε και το 3G στα χαρακτηριστικα ομως τα κομματια που θα εφερνε δεν θα ειχαν και το εβγαλαν

:heat::heat::heat: τιποτα με το ζορι μαστορα απλα ειδα πριν 3 ωρες με τα ματια μου το σηματακι κεραιας διπλα απο το lan να αναβοσβηνει Και νομιζα οτι εφεραν με 3g

κουλαρε

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

No 3g, no bluetooth (για το 2ο σκασίλα)...το έχω δίπλα μου αυτή τη στιγμή (το laptop).

οκ φιλε να εισαι καλα απλα για να μην την πατησουμε !!

Εντάξει...δεν είναι και τόσο χάλια..απλά μην μπει κάποιος στην διαδικασία να το αγοράσει και καλά για το 3g...είναι optional.

Ενδιαφέρομαι για το ASUS EEE PC900 λόγω μικρού μεγέθους σε σχέση με το eeePC1000H που σαφώς υπερέχει. Ωστόσο οι περιορισμένες διαστάσεις του pc900 με εξυπηρετούν. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία απο τη χρήση του μικρού asus και εντυπώσεις γενικά. Και τα δύο φοράνε την ίδια μπαταρία και η αυτονομία είναι ίση και στα δύο;

Ευχαριστώ

Fiat justitia et pereat mundus.

Ενδιαφέρομαι για το ASUS EEE PC900 λόγω μικρού μεγέθους σε σχέση με το eeePC1000H που σαφώς υπερέχει. Ωστόσο οι περιορισμένες διαστάσεις του pc900 με εξυπηρετούν. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία απο τη χρήση του μικρού asus και εντυπώσεις γενικά. Και τα δύο φοράνε την ίδια μπαταρία και η αυτονομία είναι ίση και στα δύο;

Ευχαριστώ

Έχω και το 900 και το 1000. Το μεν 900 είναι λίγο μκρότερο, αλλά πάσχει στο τομέα του πληκτρολογίου που έχει πολύ μικρά πλήκτρα με μέτρια αίσθηση. Επίσης, η οθόνη του 1000 βολεύει περισσότερο στο σερφάρισμα. Οι μπαταρίες που πέρνουν είναι διαφορετικές και η κατανάλωση στο 900 είναι μεγαλύτερη λόγω διαφορετικού (και παλαιότερου) επεξεργαστή (Celeron 900, αντί για Atom 1.6). Κατά συνέπεια, το 1000 βγάζει τουλάχιστον 3.5-4 ώρες πραγματικού χρόνου με τη μαμά μπαταρία, ενώ το 900 δεν βγάζει ούτε 2.5. Βέβαια, εγώ έχω χτυπήσει και μεγάλες μπαταρίες και για τα 2 με αποκορύφωμα μια 13.000mah (!) με εξωπραγματική αναμονή (τουλάχιστον 8 ώρες με Wi-Fi on) και πολύ ωραίο design που δε φουσκώνει ιδιαίτερα τη συσκευή (τη βαραίνει βέβαια, καθότι 9-cell).

Τέλος, το 1000Η έχει το πλεονέκτημα της δυνατότητας αλλαγής σκληρού. Εγώ από τα 80GB του αρχικού (τώρα το δίνουν με 160), του πέρασα αρχικά 320 και τώρα 500! Του έβαλα και 2GB RAM, του έβαλα και Dual Boot σε XP και Vista (τα οποία σηκώνει άνετα) και είναι ΤΕΛΕΙΟ. Όπως κατάλαβες, σου προτείνω το 1000Η με τα χίλια!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Και εγω για το 1000H ψηνομουν.. μεχρι που διαβασα για το Samsung NP-NC10

(http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=288507)

Το εχει δουλεψει κανενας να πει εντυπωσεις?

το 1000 βγάζει τουλάχιστον 3.5-4 ώρες πραγματικού χρόνου με τη μαμά μπαταρία

Με τι συνθήκες; Στο δικό μου 1000Η έχω 5 ώρες αυτονομία με φωτεινότητα στο 1/4, WiFi και webcam ON, BT off και σερφάρισμα στο νετ.

Και εγω για το 1000H ψηνομουν.. μεχρι που διαβασα για το Samsung NP-NC10

(http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=288507)

Το εχει δουλεψει κανενας να πει εντυπωσεις?

Οι δικές μου δηλαδή δε σου φτάνουν; :p

:shifty:

Με τι συνθήκες; Στο δικό μου 1000Η έχω 5 ώρες αυτονομία με φωτεινότητα στο 1/4, WiFi και webcam ON, BT off και σερφάρισμα στο νετ.

Mε όλα on και τη φωτεινότητα στo full.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

σε κανένα μαγαζί δεν πουλάνε "άδεια" λάπτοπ.

όλα έχουν vista μέσα. ελάχιστα xp.

:confused: - λενε το e-shop δινει τα innovator κενα δηλαδη βαζεις οτι θες εσυ κατα παραγγελια ,ξερεις αν ισχυει ?

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

σε κανένα μαγαζί δεν πουλάνε "άδεια" λάπτοπ.

όλα έχουν vista μέσα. ελάχιστα xp.

Η μαμά μου όταν πήγε να πάρει υπολογιστή την ρώτησαν τι λειτουργικό σύστημα να έχει ο υπολογιστής γιατί δεν είχε κάνενα λειτουργικό σύστημα μέσα.:)

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Σκέφτομαι να πάρω αυτό το λαπτοπ, http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1187619

Πώς σας φαίνεται; δεν ξέρω και πολλά από λάπτοπ. Το θέλω βασικά για ιντερνετ και για κανενα παιχνιδάκι τύπου sims, pro evolution...

Επίσης θα το έχω για δεύτερο, έχω και ντεσκτοπ, για να το παίρνει και καμιά φορά η αδερφή μου εκεί που σπουδάζει.

Μια ερώτηση, τα λαπτοπ έχουν ενσωματωμένο μόντεμ ; απλό για dial-up σύνδεση;

Σκέφτομαι να πάρω αυτό το λαπτοπ, http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1187619

Πώς σας φαίνεται; δεν ξέρω και πολλά από λάπτοπ. Το θέλω βασικά για ιντερνετ και για κανενα παιχνιδάκι τύπου sims, pro evolution...

Επίσης θα το έχω για δεύτερο, έχω και ντεσκτοπ, για να το παίρνει και καμιά φορά η αδερφή μου εκεί που σπουδάζει.

Μια ερώτηση, τα λαπτοπ έχουν ενσωματωμένο μόντεμ ; απλό για dial-up σύνδεση;

Κλάσεις καλύτερο και με χαμηλότερη τιμή. Η πλειοψηφία των notebooks έχουν ενσωματωμένο modem, το ίδιο και το HP που σου προτείνω.

:shifty:

Οι δικές μου δηλαδή δε σου φτάνουν; :p

Φτανουν και περισσευουν!Αλλα οπως λεει και ο σοφος λαος μας,"οσο περισσοτερες,(εντυπωσεις) τοσο καλυτερα!!!;)

Απ οτι καταλαβα προτινεις το Samsung ...

Αυτο το HP πηρε και ο αδερφος μου!Ειναι πολυ καλο με πολυ καλη καρτα γραφικων και 3 gb μνημη.Για την τιμη του,το προτεινω ανεπυφυλακτα !!Τωρα ψαχνει drivers για τα xp αλλα δυσκολευεται..Ξερεις τιποτα?

πριν πάρεις hp με nvidia ρίξε μια ματιά εδω εδω και στο νεοσύστατο εδώ ... και συμβουλή απο μένα, μακριάάάάά... :-(

τι εννοεις μακρια.. απο hp?

k΄εγω μαλλον για hp παω κ΄με τρομαζεις (απλως κατεληξα οτι μαλλον θελω 17΄οθονη) ,η αλλη επιλογη μου ειναι turbox αλλα τους 17 τους εχει ακριβους ακομα

τι εννοεις μακρια.. απο hp?

k΄εγω μαλλον για hp παω κ΄με τρομαζεις (απλως κατεληξα οτι μαλλον θελω 17΄οθονη) ,η αλλη επιλογη μου ειναι turbox αλλα τους 17 τους εχει ακριβους ακομα

για τουσ asus τι γνωμη εχετε??

Hello guys και καλές γιορτές σ'όλους! :)

Σκέφτομαι να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα netbook (μάλλον με 10'' oθόνη μιας και υποθέτω θα βολεύει καλύτερα στο surfing και για καμιά ταινία/σειρά που το θέλω). Επειδή δεν έχω (ξανά)ασχοληθεί με τόσο μικρό μέγεθος οθόνης πιστεύετε ότι είναι κουραστικό για surfing και να δεις καμιά ταινιούλα;

Το netbook που θα διαλέξω κοιτάω να έχει όσο το δυνατόν την μεγαλύτερη αυτονομία!!! Είναι το πρωταρχικό κριτήριο για την αγορά του.

Εσείς που είστε κάτοχοι τί θα μου προτείνατε;

ΤΙΑ :)

129026.png?1640591734

Hello guys και καλές γιορτές σ'όλους! :)

Σκέφτομαι να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα netbook (μάλλον με 10'' oθόνη μιας και υποθέτω θα βολεύει καλύτερα στο surfing και για καμιά ταινία/σειρά που το θέλω). Επειδή δεν έχω (ξανά)ασχοληθεί με τόσο μικρό μέγεθος οθόνης πιστεύετε ότι είναι κουραστικό για surfing και να δεις καμιά ταινιούλα;

Το netbook που θα διαλέξω κοιτάω να έχει όσο το δυνατόν την μεγαλύτερη αυτονομία!!! Είναι το πρωταρχικό κριτήριο για την αγορά του.

Εσείς που είστε κάτοχοι τί θα μου προτείνατε;

ΤΙΑ :)

Samsung NC10 ή ASUS EeePC1000H

Το samsung έχει καλύτερη αυτονομία... Δες τα reviews και διάλεξε! Είναι πλήρως κατατοπιστικά και αναλυτικά.

Fiat justitia et pereat mundus.

ThanQ, διάβασα και το review του φίλου kotetsi. Μάλλον για το NC10 με βλέπω αν και από διαθεσιμότητα πάσχει λίγο (το χρειάζομαι μέχρι την Παρασκευή).

Επίσης είδα και τα MSI WIND U100 BLACK 160GB 2048MB καθώς και το HP Mini με 10.2'' oθόνη.

Κάποιο feedback;

129026.png?1640591734

Επίσης είδα και τα MSI WIND U100 BLACK 160GB 2048MB

Βλεπω οτι σε ενδιαφερει η αυτονομια οποτε ξεχνα το msi.συν οτι δεν εχει

WiFi 802.11 b/g/n

Kαι εγω μεταξυ asus και samsung ειμαι...αλλα μαλλον για asus με κοβω...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...