nobleman Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Οποιαδηποτε συσκευη μπαινει σε πριζα εχει 2 χρονια εγγυηση βαση νομοθεσιας ΕΕ, πολες εταιρειες κανουν πως δεν το ξερουν , αλλα με μια καταγγελια αναγκαζωνται να το δεχθουν. Το θεμα ειναι πως πρεπει να το κυνηγησεις. Φιλος μετα απο 18 μηνες επεστρεψε χαλασμενο TURBO-X στο πλαισιο και πηρε ΗΡ συν καποια πραγματακια για την διαφορα της τιμης ( αρχικο κοστος 2150... ο ΗΡ 1850 + 2-3 παρελκομενα για 300 ευρω), ο συγκεκριμενος δουλευει σε αλυσιδα ηλεκτρικων και ηξερε την νομοθεσια. Να προσθέσω ότι η νομοθεσία ισχύει για οτιδήποτε κινητό, με τρανταχτά παραδείγματα δερμάτινο σαλόνι που μου αντικατέστησαν και την Piaggio, από την οποία με πήραν τηλέφωνο μόλις έκλεισε χρόνο η Vespa μου, για να μου πουν ότι έχω άλλο ένα χρόνο εγγύησης με ευρωπαϊκή οδηγία...! *Έπρεπε κάτι να γράψω να φύγω από το ...666!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 δλδ όσα λαπτοπ πωλούνται (τα περισσότερα) με 1 χρόνο εγγύηση ουσιαστικά είναι 1+1? :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 δλδ όσα λαπτοπ πωλούνται (τα περισσότερα) με 1 χρόνο εγγύηση ουσιαστικά είναι 1+1? :) Ναι και μάλιστα μέχρι τώρα το έχουν αποδεχτεί/επιβεβαιώσει σε σχετικές ερωτήσεις στο ΠΛΑΙΣΙΟ, στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και στο MULTIRAMA... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Για το Dell μου ισχύει το ίδιο δλδ; Αν σε περίπτωση (φτου φτου) που χρειαστεί πέρα από τον 1 χρόνο που έχει εγγύηση μπορώ να απαιτήσω αυτό που λέτε με τη διετία; Κάποιο site ή κάποια επίσημη οδηγία που να το δηλώνει αυτό, υπάρχει για να έχουμε να ανατρέχουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Παιδιά βοήθεια...:worry::worry: Έψαξα αρκετά αλλά τα θέματα είναι πολλά και δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Έχω ένα λαπτοπ που έχω φέρει απο UK. Είναι ADVENT 7113 με windows Vista. Είναι μέτριος. Αν έχει κάποιος χρόνο και καμιά ιδέα ας μπου πει γιατί κοντεύω να σκάσω και παέι απο το κακό στο χειρότερο.:(:cry: Αρχικά το πρόβλημα ξεκίνησε από το ότι δεν γινόταν update στα windows και στο defender εδώ και δύο μήνες. Ούτε install των ενημερώσεων που κατέβαζε πρόσφατα. Άλλα προγράμματα, εφαρμγές, antivirus τα κατέβαζε κανονικά.:) Έλεγξα τα ΠΑΝΤΑ, έψαξα και σε site support κλπ. Ακολουθούσα οδηγίες και συνέχεια μου έβγαζε διάφορα errors. Τελικά πήγα να κάνω restore απο τελευταίο backup που είχα κάνει σε δύο dvd. Είχα διαγράψει όμως το αρχικό προφίλ μου (περιβάλον) και όλα πέρασαν στο C. Μπάινω τώρα με νέο προφίλ (user) και μου βγάζει νέο περιβάλον όμως με τα ίδια προβλήματα. Ενώ στο C μπορώ να δω αυτά που έκανα restore.:mad::mad: Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω για να μπω κανονικά ως χρήστης και να μου ανοίξει κατευθείαν τα προγράμματα του C? Θα είναι ο υπολογιστής το ίδιο όπως ήταν και πριν με όλα τα αρχεία, drivers κλπ? Ήθελά να κάνω format αλλά πάλι δεν γινόταν και αν γίνει με άλλο τρόπο θα χάσω και τα vista και μετά τι??? Υπάρχει κάποια λύση?:wacko: Διαφορετικά να πάω σε κανένα τεχνικό γιατί να το πάω πάλι Αγγλία για service εφόσων έχω εγγύηση πάλι δεν αξίζει. Δεν ξέρω αν καταλάβατε κάτι από αυτά, αλλά όποιος μπορέσει ας μου πει μια γνώμη. [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Το έχεις αγοράσει χωρίς λειτουργικό ? Αν ήρθε έτοιμο με τα vista δεν έχει και τα cd για να το κάνεις όπως όταν το πήρες? y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Οποιαδηποτε συσκευη μπαινει σε πριζα εχει 2 χρονια εγγυηση βαση νομοθεσιας ΕΕ, πολες εταιρειες κανουν πως δεν το ξερουν , αλλα με μια καταγγελια αναγκαζωνται να το δεχθουν. Το θεμα ειναι πως πρεπει να το κυνηγησεις. Φιλος μετα απο 18 μηνες επεστρεψε χαλασμενο TURBO-X στο πλαισιο και πηρε ΗΡ συν καποια πραγματακια για την διαφορα της τιμης ( αρχικο κοστος 2150... ο ΗΡ 1850 + 2-3 παρελκομενα για 300 ευρω), ο συγκεκριμενος δουλευει σε αλυσιδα ηλεκτρικων και ηξερε την νομοθεσια. Κοίτα φίλε μου εάν ήταν για μένα θα τους είχε πάρει και θα τους είχε σηκώσει ο διάολος εκεί στην toshiba αλλά βλέπεις είναι για ένα φίλο που παρόλο που του έχω ανοίξει το μυαλό εν τουτοις "κολώνει" να το κάνει. London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Φίλε δυστυχώς ναι. Υπήρχε μόνο ένα cd με driver, manual. Ομως έχει όταν μπαίνεις στο system εκτός από το C και ένα άλλο φάκελο που πρέπει να είναι το partition. Από κει κάτι πρέπει να γίνεται. Πήγα σήμερα σε διάφορα κέντρα service και όλοι μου είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα. Τελικά πήρα τηλ UK cs της εταιρείας και ω του θαύματος. Μου είπαν να τους το στείλω και δωρεάν επαναφορά στην αρχική κατάσταση αφού είναι στην εγγύηση και αν όχι μόνο 50€ χρέωση. Οι δικοί μας εδώ "πέρα βρέχει" ή βαριούνται να ασχοληθούν. Ούτως ή άλλως θα πλήρωνα. [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Πια ραμ παιζει δοκιμαμενα σε Compaq; http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&category2=SO%20DIMM%20DDR2&title=1GB ??? █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Πια ραμ παιζει δοκιμαμενα σε Compaq; Link :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Φίλε δυστυχώς ναι. Υπήρχε μόνο ένα cd με driver, manual. Ομως έχει όταν μπαίνεις στο system εκτός από το C και ένα άλλο φάκελο που πρέπει να είναι το partition. Από κει κάτι πρέπει να γίνεται. Πήγα σήμερα σε διάφορα κέντρα service και όλοι μου είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα. Τελικά πήρα τηλ UK cs της εταιρείας και ω του θαύματος. Μου είπαν να τους το στείλω και δωρεάν επαναφορά στην αρχική κατάσταση αφού είναι στην εγγύηση και αν όχι μόνο 50€ χρέωση. Οι δικοί μας εδώ "πέρα βρέχει" ή βαριούνται να ασχοληθούν. Ούτως ή άλλως θα πλήρωνα. Εφόσον το αγόρασες χωρίς λειτουργικό, τα vista του τα πέρασες εσύ? Τι errors είναι αυτά που σου βγάζει ? Βασικά όπως τα λες το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι έχεις ‘ανακατέψει’ τα windows. Σώσε κάπου ότι data έχεις, κάνε ένα format και πέρνα τα vista. Μετά πέρνα τα drivers με το cd που έχεις. Αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου σίγουρα κάποιος φίλος σου θα ξέρει. y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Link :) Μα γνωριζω οτι θελω ddr2-667 1GB, εγω ρωταω πια μαρκα ειναι 100% συμβατη.:) Xανω την εγγυηση αμα τη βαλω εγω; █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Δεν έχει σημασία η μάρκα. Όλες ίδιες είναι. y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Καλησπέρα σε όλους . Δεκαπέντε χρόνια από την αγορά του πρώτου μου pc αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα για έναν φορητό. Ο λόγος? Όχι ουσιαστικά δεν θα παίξει το ρόλο του φορητού. Τουλάχιστον όχι κύρια. Άντε να τον πάρω μαζί μου σε ένα όχι τόσο συχνό επαγγελματικό ταξίδι και τα καλοκαίρια διακοπές . Να εξοικονομήσω και χώρο στο γραφείο.. Που σημαίνει ότι ενδιαφέρομαι για 17 οθόνη και για δυνατότητες ανάλογες ενός pc. Δεν είχα ποτέ φορητό, Δεν έχω δοκιμάσει καν ‘πως είναι’ εκτός από ολιγόλεπτες επαφές σε καταστήματα . Επειδή έτσι κι αλλιώς έχω κάνει όλες τις αγορές τεχνολογικών προϊόντων από ΠΛΑΙΣΙΟ είπα να μην κάνω εξαίρεση Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας παιδία , τουλάχιστον από αυτούς που έχουν πείρα για την αγορά ενός laptop της τάξης των 2200-2500 ε. Επειδή έχω ακούσει διάφορα για βλάβες και για την αναγκαιότητα αποστολής σε χώρα προέλευσης , λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας ούτε για αστείο πάνω από 1 βδομάδα….. Θέλω λοιπόν κάτι σε 17΄ αρκετά δυνατό ώστε να αντικαθιστά pc και προπάντων αντιπροσωπεία για πιθανή βλάβη σε Ελλάδα . Η δική μου αρχική επιλογή είναι ένας turbo-x http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975850&product=988790 Εκτός των άλλων μου αρέσει ως εμφάνιση και με καλύπτει για όλα όσα ανέφερα . Δεν ξέρω αν είναι καλής ποιότητας κατασκευης και πως είναι τα turbo x laptops . Αν υπάρχει γνώμη για τον συγκεκριμένο ή για κάτι άλλο είναι για μένα πολύτιμη κάθε βοήθεια. Μια δεύτερη επιλογή: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=1010859 Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο η χειρότερο και δεν μιλάω φυσικά για το τι λένε τα χαρτια.. Με προβληματίζει και το θέμα του service που σας προανέφερα .. Ευχαριστώ και συγνώμη για το ‘σεντόνι’ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Εφόσον το αγόρασες χωρίς λειτουργικό, τα vista του τα πέρασες εσύ? Τι errors είναι αυτά που σου βγάζει ? Βασικά όπως τα λες το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι έχεις ‘ανακατέψει’ τα windows. Σώσε κάπου ότι data έχεις, κάνε ένα format και πέρνα τα vista. Μετά πέρνα τα drivers με το cd που έχεις. Αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου σίγουρα κάποιος φίλος σου θα ξέρει. Errors βγάζει μόνο όταν προσπαθώ να κάνω windows & defender update. Ενώ τις περισσότερες φορές βγάζει ότι δεν υπάρχει στο περίπου "%windir%..system32...underdll.exe" κάτι τέτοιο. Αυτό που λες το σκέφτικα. Τα Vista προυπήρχαν και όταν το άνοιξα ξεκίνησε αυτόματα η εγκατάσταση. Οπότε αν κάνω format δεν θα έχω με τι να ξεκινήσω. Πάντως σε ευχαριστώ φίλε.:) [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Καλησπέρα σε όλους . Δεκαπέντε χρόνια από την αγορά του πρώτου μου pc αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα για έναν φορητό. Ο λόγος? Όχι ουσιαστικά δεν θα παίξει το ρόλο του φορητού. Τουλάχιστον όχι κύρια. Άντε να τον πάρω μαζί μου σε ένα όχι τόσο συχνό επαγγελματικό ταξίδι και τα καλοκαίρια διακοπές . Να εξοικονομήσω και χώρο στο γραφείο.. Που σημαίνει ότι ενδιαφέρομαι για 17 οθόνη και για δυνατότητες ανάλογες ενός pc. Δεν είχα ποτέ φορητό, Δεν έχω δοκιμάσει καν ‘πως είναι’ εκτός από ολιγόλεπτες επαφές σε καταστήματα . Επειδή έτσι κι αλλιώς έχω κάνει όλες τις αγορές τεχνολογικών προϊόντων από ΠΛΑΙΣΙΟ είπα να μην κάνω εξαίρεση Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας παιδία , τουλάχιστον από αυτούς που έχουν πείρα για την αγορά ενός laptop της τάξης των 2200-2500 ε. Επειδή έχω ακούσει διάφορα για βλάβες και για την αναγκαιότητα αποστολής σε χώρα προέλευσης , λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας ούτε για αστείο πάνω από 1 βδομάδα….. Θέλω λοιπόν κάτι σε 17΄ αρκετά δυνατό ώστε να αντικαθιστά pc και προπάντων αντιπροσωπεία για πιθανή βλάβη σε Ελλάδα . Η δική μου αρχική επιλογή είναι ένας turbo-x http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975850&product=988790 Εκτός των άλλων μου αρέσει ως εμφάνιση και με καλύπτει για όλα όσα ανέφερα . Δεν ξέρω αν είναι καλής ποιότητας κατασκευης και πως είναι τα turbo x laptops . Αν υπάρχει γνώμη για τον συγκεκριμένο ή για κάτι άλλο είναι για μένα πολύτιμη κάθε βοήθεια. Μια δεύτερη επιλογή: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=1010859 Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο η χειρότερο και δεν μιλάω φυσικά για το τι λένε τα χαρτια.. Με προβληματίζει και το θέμα του service που σας προανέφερα .. Ευχαριστώ και συγνώμη για το ‘σεντόνι’ anamesa sta 2 pou se endiaferoun tha sou elega to Toshiba gia polous kai eunoitous logous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Μα γνωριζω οτι θελω ddr2-667 1GB, εγω ρωταω πια μαρκα ειναι 100% συμβατη.:) Xανω την εγγυηση αμα τη βαλω εγω; όχι δεν την χάνεις. αυτό έλειπε :p Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 anamesa sta 2 pou se endiaferoun tha sou elega to Toshiba gia polous kai eunoitous logous Μονο που φίλε μου , ούτε τους πολλούς λόγους μου έγραψες, ούτε τους ευνόητους .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Μονο που φίλε μου , ούτε τους πολλούς λόγους μου έγραψες, ούτε τους ευνόητους .... Toshiba : Άψογη ποιότητα κατασκευής,πολύ καλά υλικά και άψογη εγγύηση.Γρήγορο και ουσιαστικό service. :) Όσο για επιδόσεις το μηχάνημα που παρέθεσες,φυσάει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 δε νομίζω πια η toshiba να έχει άριστη ποιότητα κατασκευής. μάλλον αρκετό flex βλέπω... :confused: ακόμα και σε ακριβά μοντέλα (pοrtege r series) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 δε νομίζω πια η toshiba να έχει άριστη ποιότητα κατασκευής. μάλλον αρκετό flex βλέπω... :confused: ακόμα και σε ακριβά μοντέλα (protege r series) Για το συγκεκριμένο μοντέλο turbo - x που ενδιαφέρομαι φίλε? Ειμαι έτοιμος να πάω να το πάρω αλλά ήθελα γνώμες από έμπειρους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 εγώ θα έμενα μακριά από τέτοια laptops και θα πήγαινα μόνο σε branded. πες το ιδιοτροπία... τα θεωρώ (και έτσι είναι) ποιοτικότερο και με πολύ καλύτερο support. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Προτείνω HP σαν πρώτη επιλογή. Μετά Toshiba ή Sony. Εγώ από το service της HP είμαι απόλυτα ευχαριστημένος :) Πάντως μη δώσεις πάνω από 1200 ευρώ για φορητό, δεν αξίζει γιατί σε ένα χρόνο θα έχεις πάνω από 50% απώλεια τιμής ;) Για τους TurboX έχω ακούσει οτι ζεσταίνονται πολύ και οτι δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής... Εγώ προτείνω αυτόν: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=985546 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 επίσης δες και σε lenovo μεριά ;) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Προτιμοτερο ειναι να αποφευγοντε μαρκες τυπου turbo-x ακομη και στα desktops ποσο μαλλον στα laptops γιατι εαν σου χαλασει το φορητο τοτε μονο η αντιπροσωπεια μπορει να στο φτιαξει(καλα και οχι μονο για να δουλεψει κανενα μηνα) και εσυ δεν μπορεις να επεμβεις ακομη και εαν εισαι εμπειρος χρηστης.οποτε δωσε κατι παραπανω (ετσι και αλλιως εχουν ξεφτιλιστει η τιμες των φορητων) αρκει να εχεις μια καλη εγγυηση και αξιοπιστο σερβις(προσωπικα στα desktops την εγγυηση δεν την κοιτουσα ποτε καθως τα εκανα ολα μονος αλλα στους φορητους θα ηταν ενα απο τα πρωτα πραγματα που θα κοιτουσα).απο προσωπικη εμπειρια στην κοπελα μου το HP ενα φθηνο των 750 ευρω το πηρε το καλοκαιρι,ειδαμε καμια 10 dvds ταινιες σε 2 μηνες και τις εκαψε την Motherboard στα καλα καθουμενα (2 μηνες μετα που το ειχε αγορασει).αλλα υστερα απο 2 εβδομαδες στο service (αργησε γιατι νομιζαν οτι ηταν τροφοδοτικο) που το πηραμε ολα μια χαρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts