Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα...

Ήθελα μια πληροφορία σχετικά με μνήμες για laptop μιας και δεν έχω πολυασχοληθεί...:rolleyes:

Αυτή τη στιγμή έχω μια DDR 256ΜΒ (333MHz) CL2.5

Αν βάλω μια DDR CL3 512MB (400MHZ) θα έχω κάποιο πρόβλημα ή θα πρέπει να βάλω DDR CL2.5 256MB (400MHZ) ?:worry:

*είναι λίγο δυσεύρετες οι CL2.5 (333MHz) και έχω μπερδευτεί λίγο

Ευχαριστώ :rolleyes:

Ειναι τοσο ευκολη η αναβαθμιση στο φορητο?γιατι ειμαι ετοιμη να αγορασω desctop, με εχει τρελανει!!!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι τοσο ευκολη η αναβαθμιση στο φορητο?γιατι ειμαι ετοιμη να αγορασω desctop, με εχει τρελανει!!!!

Τι εννοείς βρε?:confused:

*που χάθηκες εσύ?χμμμ:rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Tσεκάρεις αν ο δίσκος του φορητού σου είναι IDE (συνήθως στα μοντέλα του 2006 και παλαιότερα) ή SATA.

Και μετά αγοράζεις εναν οποιοδήποτε δίσκο 2,5".

Αν ο φορητός σου είναι παλιός, μπορεί να μην αναγνωρίζει μεγάλους δίσκους (π.χ. 100 gb και πάνω) λόγω BIOS.

kalo einai na mporeis na dokimaseis prota ton disko an sou kanei kai meta na ton pareis !!:) arketa fthnos einai autos pantos !! sxedon sigoura tha sou kanei !!

Ήθελα μια πληροφορία σχετικά με μνήμες για laptop μιας και δεν έχω πολυασχοληθεί...:rolleyes:

Αυτή τη στιγμή έχω μια DDR 256ΜΒ (333MHz) CL2.5

Αν βάλω μια DDR CL3 512MB (400MHZ) θα έχω κάποιο πρόβλημα ή θα πρέπει να βάλω DDR CL2.5 256MB (400MHZ) ?:worry:

*είναι λίγο δυσεύρετες οι CL2.5 (333MHz) και έχω μπερδευτεί λίγο

To να μπλέξεις διαφορετικού CL μνήμες δεν ξέρω αν θα δουλέψει.

Δώσε το μοντέλο του φορητού.

Η αναβάθμιση μνήμης RAM στο φορητό είναι πολύ εύκολη.

Δώσε και εσύ το μοντέλο του φορητού σου.

Επίσης, άνοιξε το Task Manager (με Ctrl+Alt+Del), και στην καρτέλα Performance πες μας τι νούμερο γράφει στο Physical Memory "Total" και "Available".

sto play247 eixa vrei ego mnhmes kai agorasa ddr 333mhz !! episis eixe kai to edirect !!:)

Guys έχω έναν Toshiba Satellite δε θυμάμαι μοντέλο και θέλω να αλλάξω τον σκληρό.

Μπορώ να αγοράσω οτιδήποτε, σωστά;

Τώρα έχει έναν 30GB.

Μην κάνεις τη βλακεία και πάρεις πάλι 5400...

Πάρε αυτόν. Τα σπάει xxD

Αυτό είναι --> HP Pavilion dv4204EA Notebook PC :rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Αυτό είναι --> HP Pavilion dv4204EA Notebook PC

Crucial link

Tα χαρακτηριστικά των συμβατών μνημών σύμφωνα με την Crucial είναι:

DDR PC2700 • 200-pin SODIMM • CL=2.5 • UNBUFFERED • NON-ECC • DDR333 • 2.5V • 128Meg x 64

Παιδια να ρωτησω κατι. Επειδη τωρα βλεπω ολα τα laptop βγαινουν με wide 15,4 οθονη θα εχω προβλημα στα παιχνιδια; Οχι τιποτα βαρυ, diablo 2, starcraft, dawn of war, wolfenstein ET, αυτα παιζω. Στα windows μου αρεσε που δοκιμασα ενος φιλου αλλα η αναλυση στα παιχνιδια τι γινετε θα τραβαει την εικονα;

Επισης παραηρησα οτι παρολο που ειναι wide στις ταινειες παλι υπαρχει κενο πανω-κατω αλλα και αριστερα-δεξια! Να ψαξω να βρω καποιο με 15,1 ιντσες;

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Μερικούς μήνες μετά τη μαζική ανάκληση ελαττωματικών μπαταριών της Sony, η Lenovo εντόπισε πρόβλημα στις μπαταρίες μεγάλης διάρκειας ορισμένων Thinkpad notebooks και προχώρησε στην ανάκληση 208.000 τεμαχίων σε παγκόσμια κλίμακα.

Πριν από λίγους μόλις μήνες, διάφοροι κατασκευαστές notebooks προχώρησαν στην ανάκληση μπαταριών προέλευσης Sony, οι οποίες μπορούσαν, υπό ορισμένες συνθήκες, να προκαλέσουν ανάφλεξή τους. Αυτή τη φορά, η Lenovo εντόπισε ένα διαφορετικό πρόβλημα σε μπαταρίες υψηλής πυκνότητας που προορίζονται για ορισμένες σειρές Thinkpad notebooks.

Το πρόβλημα αφορά μπαταρίες 9 στοιχείων, τις οποίες η εταιρεία διαθέτει προαιρετικά, καθώς η συνήθης μπαταρία με την οποία εφοδιάζονται τα notebooks είναι εκείνη των 6 στοιχείων. Οι ελαττωματικές μπαταρίες φέρουν τον κωδικό αριθμό FRU P/N 92P1131 και τοποθετούνται σε notebooks Thinkpad, σειρές R60 και R60e, T60 και T60p, καθώς και Z60m, Z61e, Z61m, και Z61p.

Περισσότερες Λεπτομέρειες

Παιδια να ρωτησω κατι. Επειδη τωρα βλεπω ολα τα laptop βγαινουν με wide 15,4 οθονη θα εχω προβλημα στα παιχνιδια; Οχι τιποτα βαρυ, diablo 2, starcraft, dawn of war, wolfenstein ET, αυτα παιζω. Στα windows μου αρεσε που δοκιμασα ενος φιλου αλλα η αναλυση στα παιχνιδια τι γινετε θα τραβαει την εικονα;

Επισης παραηρησα οτι παρολο που ειναι wide στις ταινειες παλι υπαρχει κενο πανω-κατω αλλα και αριστερα-δεξια! Να ψαξω να βρω καποιο με 15,1 ιντσες;

δεν ειναι ακριβως 16:9 αλλα 16:10, γι'αυτο ειχε κενο.

τι εννοεις αν θα τραβαει την εικονα; καποια παιχνιδια εχουν επιλογη wide αναλυσης, αλλιως ρυθμιζεις την καρτα γραφικων αν θες να τα κανει stretch ή να τα δειχνει με τις πραγματικες αναλογιες, εχοντας ομως λιγο κενο. υπαρχουν και καποια patch για διαφορα παιχνιδια που προσαρμοζουν την αναλυση, δυστυχως δε θυμαμαι καθολου το site γι'αυτα :O

Μην κάνεις τη βλακεία και πάρεις πάλι 5400...

Πάρε αυτόν. Τα σπάει xxD

Ήθελα να τον πάρω άμεσα από το πλαίσιο και δεν είχα δυνατότητα επιλογής.

Έτσι πήρα έναν WD 100GB στις 5400.:O

Τουλάχιστον είναι ok.

Καλησπερα!

Τα ote shop εχουν βαλει προσφορα ενα laptop LENOVO 3000 C200 με τα εξης τεχνικα χαρακτηριστικα:

Επεξεργαστης Intel Core Duo T2250 1,73GHz

Μνημη 512MB

Hard Disk 80 GB

DVDR DL

Οθονη 15''

Windows XP Home GR, Vista Capable

Κοστιζει 399 ευρω (απο 849 κανονικη τιμη). Οποιος ξερει απο υπολογιστες ας πει τη γνωμη του... (γιατι η μαρκα μου φαινεται λιγο μουφα:p )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα!

Τα ote shop εχουν βαλει προσφορα ενα laptop LENOVO 3000 C200 με τα εξης τεχνικα χαρακτηριστικα:

Επεξεργαστης Intel Core Duo T2250 1,73GHz

Μνημη 512MB

Hard Disk 80 GB

DVDR DL

Οθονη 15''

Windows XP Home GR, Vista Capable

Κοστιζει 399 ευρω (απο 849 κανονικη τιμη). Οποιος ξερει απο υπολογιστες ας πει τη γνωμη του... (γιατι η μαρκα μου φαινεται λιγο μουφα:p )

Για το συγκεκριμενο φορητο δεν εχω να σου πω κατι γιατι απλα δεν ξερω. Η μαρκα σαν μαρκα ειναι αυτη που ανελαβε τα φορητα και desktop pc απο την IBM. Ουσιαστικα αγορασε τις παραπανω σειρες.Ποια η ibm δεν παραγει οικιακους. Σαν ονομα τουλαχιστον στην Ασια ειναι μεγαλο ονομα. Σαν υποστηριξη σιγουρα θα εχεις γιατι παιζει ακομα το ονομα IBM, αν με ρωτουσες αν θα το αγοραζα μαλλον οχι. Θα προτιμουσα HP.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Δώσε το Link να το δούμε.

Σε διαφημιστικο το βρηκα. Μπηκα και στo site του oteshop αλλα δεν εχει τιποτα για αυτο. Παντως δεν εχει κατι αλλο να δεις... Τα τεχνικα χαρακτηριστικα γραφει μονο και εχει μια αδιαφορη εικονα του laptop. Α, επισης δινει δωρο ενα conn-x με την αγορα του laptop.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε διαφημιστικο το βρηκα. Μπηκα και στo site του oteshop αλλα δεν εχει τιποτα για αυτο. Παντως δεν εχει κατι αλλο να δεις... Τα τεχνικα χαρακτηριστικα γραφει μονο και εχει μια αδιαφορη εικονα του laptop. Α, επισης δινει δωρο ενα conn-x με την αγορα του laptop.

Εγώ (από τη διαφήμιση) κατάλαβα ότι το laptop είναι το δώρο και όχι το conn-x. Απομένει να μάθουμε για πόσο διάστημα σε δεσμεύει. Αν κάποιος θέλει να βάλει adsl και σκοπεύει να πάρει κι ένα laptop ας το σκεφτεί. Διαφορετικά, δε λέει και πολλά.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Τι εννοείς βρε?:confused:

*που χάθηκες εσύ?χμμμ:rolleyes:

Εννοω οτι κανει τα δικα του. Δεν αναγνωριζει πολλες επιφανειες-επωνυμων-cd/dvd, ΣΒΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ οταν παιζω games, υπερθερμαινεται πολυ και αμεσως!Επισης, μπορω να αλλαξω επεξεργαστη να βαλω εναν με μεγαλυτερη συχνοτητα ρολογιου(2,4 ghz π.χ)?Ποσο θα κοστισει μαζι με μια RAM 1 GB?:O

δεν χαθηκα, απλα υφισταται το γνωστο προβλημα με την adsl και εχω την υποψια οτι του κοψανε την συνδεση(του boss).:(

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Εννοω οτι κανει τα δικα του. Δεν αναγνωριζει πολλες επιφανειες-επωνυμων-cd/dvd, ΣΒΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ οταν παιζω games, υπερθερμαινεται πολυ και αμεσως!Επισης, μπορω να αλλαξω επεξεργαστη να βαλω εναν με μεγαλυτερη συχνοτητα ρολογιου(2,4 ghz π.χ)?Ποσο θα κοστισει μαζι με μια RAM 1 GB?:O

δεν χαθηκα, απλα υφισταται το γνωστο προβλημα με την adsl και εχω την υποψια οτι του κοψανε την συνδεση(του boss).:(

επεξεργαστη δε νομιζω οτι μπορεις να αλλαξεις, τουλαχιστον επισημα οχι. η ram περιπου 100 ευρω ;)

Για το συγκεκριμενο φορητο δεν εχω να σου πω κατι γιατι απλα δεν ξερω. Η μαρκα σαν μαρκα ειναι αυτη που ανελαβε τα φορητα και desktop pc απο την IBM. Ουσιαστικα αγορασε τις παραπανω σειρες.Ποια η ibm δεν παραγει οικιακους. Σαν ονομα τουλαχιστον στην Ασια ειναι μεγαλο ονομα. Σαν υποστηριξη σιγουρα θα εχεις γιατι παιζει ακομα το ονομα IBM, αν με ρωτουσες αν θα το αγοραζα μαλλον οχι. Θα προτιμουσα HP.

Προφανώς δεν πρόσεξες την τιμή!

...

Τελικά μήπως έχει μάθει κανείς πως σχετίζεται το laptop με το conn-x? Υπάρχει περίπτωση να θέλει π.χ. υποχρεωτική πολύμηνη παραμονή σε conn-x adsl?

:elephant:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...