VeCo Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 nai exeis dikio se auto !! alla polla laptop eixan xamhloteres times kai ta xristougenna !!px ena fujitsu-siemens pou ithela eixe pesei 200 euro peripou !! loipon exo mia aporia !! exo ena laptop 3,5 xronia !!einai compaq presario 2100 exei pano enan amd sta 2200+ enan 80ri disko stis 5400rpm ,1gb ram kai mia karta ati 64mb !! lete na axizei na ton allaxo na paro kapoion allo h na ton krathso mexri to kalokairaki na exoun vgei kai ta vista? Νομίζω πως η αγορά laptop με Vista τώρα που είναι ακόμη «φρέσκα», δεν είναι ενδεδειγμένη επιλογή λόγων πιθανών προβλημάτων, bugs κλπ. Καλύτερα να πάρεις κάποιον υπολογιστή που να τα «σηκώνει» και τα βάζεις αργότερα... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Στο insomnia δεν ξέρουμε, αλλά στο myphone υπάρχει εδώ :) LOL:lol: :lol: kektimenh taxitita giati egrafa prin sto insomnia thanx padws stereo http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Ψαχνω για λαπτοπ με 13.3" ή 14.1" , καλη οθονη και μετρια καρτα ργαφικων (1 παιχνιδι με ενδιαφερει μονο). Το μονο που εχω βρει σε λογικη τιμη και πληρει τις απαιτησεις μου ειναι αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905539 Εχετε να προτεινεται κατι; Any help? █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Παιδια ο HP PAVILION DV 6187 που πηρα χθες ειναι τελειος! πανεμορφο μηχανημα με πολυ καλες δυνατοτητες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 εγω τελικα πηρα τον hp 6144.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια τον DesertSMisSRaiN κ Pasxos_C !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Any help? Για 13άρα οθόνη, αυτό που σκέφτεσαι είναι μια καλή λύση αλλά ως best value for money θεωρώ το MacBook, αν φυσικά σε ενδιαφέρει να πας σε άλλο λειτουργικό, με πολύ ταχύτερο επεξεργαστή και πλέον μπαίνεις σε ένα άλλο κόσμο... :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Πληροφοριακά θέλω να ρωτήσω κάτι. Είχα δουλέψει Mac πριν πολλά χρόνια, τουλάχιστον 10. Σε περίπτωση που αρχίσω να δουλεύω Mac OS θα έχω κανένα πρόβλημα; Θέλω να πω είναι ιδιαίτερα δύσκολο σαν λειτουργικό; This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 :offtopic: Πληροφοριακά θέλω να ρωτήσω κάτι. Είχα δουλέψει Mac πριν πολλά χρόνια, τουλάχιστον 10. Σε περίπτωση που αρχίσω να δουλεύω Mac OS θα έχω κανένα πρόβλημα; Θέλω να πω είναι ιδιαίτερα δύσκολο σαν λειτουργικό; Μπήκα στο Mac OS X το καλοκαίρι... τις 2 πρώτες μέρες έπαθα πλάκα με πολύ απλά πράγματα που δεν μπορούσα να σκεφτώ πόσο απλά είναι... μέχρι σήμερα έμαθα τόσα για το Mac όσα έμαθα για τα Windows σε χρόνια χρήση... προσωπική μου πάντα άποψη θα του έβαζα βαθμό δυσκολίας 2 με maximum το 10 για τα παράθυρα... Όμως καλύτερα να συνεχίσουμε με τους φορητούς υπολογιστές που είναι και το θέμα μας... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Προχθες πηρα το Acer Aspire 5102 WLMi (βασικα ο μπαμπας μου το πηρε...) και ειναι τελειος!!! Πληροφοριακα,μηπως ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησουν τα windows vista?? ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Πληροφοριακά θέλω να ρωτήσω κάτι. Είχα δουλέψει Mac πριν πολλά χρόνια, τουλάχιστον 10. Σε περίπτωση που αρχίσω να δουλεύω Mac OS θα έχω κανένα πρόβλημα; Θέλω να πω είναι ιδιαίτερα δύσκολο σαν λειτουργικό; (Αν και μάλλον θα μας το μεταφέρουν, here goes nothing). 1. Ξεχνάς ό,τι ήξερες από το παλιό Mac OS. Το Χ είναι πλέον πάρα πολύ καλό, δεν έχεις προβλήματα με unicode, συμβατότητας με τα windows, περιφερειακών κλπ 2. Αν ξεπεράσεις το πρώτο σοκ (=αλλού το πλήκτρο control) τότε όλα τέλειωσαν. Μετά απλά θα αναρωτιέσαι γιατί δεν το κάνουν και οι άλλοι έτσι και γιατί ταλαιπωριόσουν με τα windows τόσα χρόνια. :) http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Προχθες πηρα το Acer Aspire 5102 WLMi (βασικα ο μπαμπας μου το πηρε...) και ειναι τελειος!!! Πληροφοριακα,μηπως ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησουν τα windows vista?? episima 30 ianouariou!:) htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 episima 30 ianouariou!:) thanks tayros!!! :rolleyes: ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 episima 30 ianouariou!:) το επίσημο event είναι για τις 29 του μήνα στην Νέα Υόρκη. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 για να καταλάβω, πήρες μετρητά με 100 ευρώ ένα λαπτοπ που κάνει 1300 ευρώ + dsl + router στην ίδια τιμή?????? και γιατί δεν ακούστηκε τόσεσ μέρες απο κανένα να τρέξουμε κι εμείς???? "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Για 13άρα οθόνη, αυτό που σκέφτεσαι είναι μια καλή λύση αλλά ως best value for money θεωρώ το MacBook, αν φυσικά σε ενδιαφέρει να πας σε άλλο λειτουργικό, με πολύ ταχύτερο επεξεργαστή και πλέον μπαίνεις σε ένα άλλο κόσμο... :) Οχι.Vista θελω και M$. Δε θελω να πληρωνω το χρωμα και δυστυχως δεν εχω καιρο για πειραματισμους. Τι αλλο υπαρχει; █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Οχι.Vista θελω και M$. Δε θελω να πληρωνω το χρωμα και δυστυχως δεν εχω καιρο για πειραματισμους. Τι αλλο υπαρχει; Χρώμα;;;; Πειραματισμούς;;; Αν μη τι άλλο, τα επιχειρήματά σου με κατέπληξαν!!! :blink: Πάντως και τα Μ$ OS δουλεύουν άψογα σε ένα μηχανάκι τέλειο από κάθε πλευρά και δη στα χρήματα αυτά με βάση τις ανάγκες σου, όπως βέβαια τις περιέγραψες, πλην όμως η πρότασή μου ήταν ατυχής... ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 για να καταλάβω, πήρες μετρητά με 100 ευρώ ένα λαπτοπ που κάνει 1300 ευρώ + dsl + router στην ίδια τιμή?????? και γιατί δεν ακούστηκε τόσεσ μέρες απο κανένα να τρέξουμε κι εμείς???? Φιλε M_e_v, αν εννοεις εμενα, πηρα ολο αυτο το πακετο με 1030 ευρω απο τον γερμανο! ειδα την διαφημηση στην τηλεοραση η οποια ηταν για λιγες μερες (ως την περασμενη παρασκευη) και εγινε χαμος! 16 φορητους σε 2 μερες εδωσε ο γερμανος εδω στη Δραμα! (εχω ενα φιλο μου μεσα που δουλευει)! πιστευω οτι ηταν πολυ καλη προσφορα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Πάντως και τα Μ$ OS δουλεύουν άψογα σε ένα μηχανάκι τέλειο από κάθε πλευρά και δη στα χρήματα αυτά με βάση τις ανάγκες σου, όπως βέβαια τις περιέγραψες, πλην όμως η πρότασή μου ήταν ατυχής... ;) Δεν ηξερα κατα ποσο ισχυει οτι μπορουν να τρεχουν M$, αλλα γι ανα το λες θα ξερεις.:) Ποσο σταθερα ειναι σε ενα macbook pro τα ΧΡ (ή τα βιστα), τι ασυμβατοτητες υπαρχουν και τι γινεται με την ταχυτητα; Στην περιπτωση που δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα παραπανω ειναι πραγματι μια πολυ καλη προταση. █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Φιλε M_e_v, αν εννοεις εμενα, πηρα ολο αυτο το πακετο με 1030 ευρω απο τον γερμανο! ειδα την διαφημηση στην τηλεοραση η οποια ηταν για λιγες μερες (ως την περασμενη παρασκευη) και εγινε χαμος! 16 φορητους σε 2 μερες εδωσε ο γερμανος εδω στη Δραμα! (εχω ενα φιλο μου μεσα που δουλευει)! πιστευω οτι ηταν πολυ καλη προσφορα! Ναι, αλλά ξέρεις γιατί το έκανε;; Γιατί μου κάνει εντύπωση...Και οι εταιρίες δεν τα ρίχνουν κοψοχρονιά για την ψυχή της μάνας τους...Κάτι δεν μου αρέσει καθόλου σε αυτή την ιστορία! "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Δεν ηξερα κατα ποσο ισχυει οτι μπορουν να τρεχουν M$, αλλα γι ανα το λες θα ξερεις.:) Ποσο σταθερα ειναι σε ενα macbook pro τα ΧΡ (ή τα βιστα), τι ασυμβατοτητες υπαρχουν και τι γινεται με την ταχυτητα; Στην περιπτωση που δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα παραπανω ειναι πραγματι μια πολυ καλη προταση. Πιο σταθερά κι από το Mac ακόμα, ενώ δεν παρουσιάζουν καμία ασυμβατότητα και τρέχουν σε τρομερές ταχύτητες!!! Σε όλα αυτά που ρωτάς, να προσθέσω στα συν και το θέμα θερμοκρασία, μια και τα περισσότερα laptops λειτουργούν και ως τοστιέρες... :rolleyes: Πάντως, αξιόπιστες ποιοτικά λύσεις αποτελούν από πλευράς εγγύησης και service οι συνθέσεις multirama, σε πολύ καλές τιμές με επένδυση στα vista, όπως ισχυρίζονται... Τέλος, καλά λόγια ακούγονται για τα LG... αλλά από τιμές, σίγουρα πιο οικονομικά όμως από τα Vaio, πάντα σε 13άρες οθόνες... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ναι, αλλά ξέρεις γιατί το έκανε;; Γιατί μου κάνει εντύπωση...Και οι εταιρίες δεν τα ρίχνουν κοψοχρονιά για την ψυχή της μάνας τους...Κάτι δεν μου αρέσει καθόλου σε αυτή την ιστορία! Σαν τι! η προσφορα ηταν για ολους τους φορητους! οχι για συγκεκριμενα μοντελα! αυτον που πηρα ηταν απο καινουρια παραλαβη και οχι απο στοκ!:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Πιο σταθερά κι από το Mac ακόμα, ενώ δεν παρουσιάζουν καμία ασυμβατότητα και τρέχουν σε τρομερές ταχύτητες!!! Σε όλα αυτά που ρωτάς, να προσθέσω στα συν και το θέμα θερμοκρασία, μια και τα περισσότερα laptops λειτουργούν και ως τοστιέρες... :rolleyes: Πάντως, αξιόπιστες ποιοτικά λύσεις αποτελούν από πλευράς εγγύησης και service οι συνθέσεις multirama, σε πολύ καλές τιμές με επένδυση στα vista, όπως ισχυρίζονται... Τέλος, καλά λόγια ακούγονται για τα LG... αλλά από τιμές, σίγουρα πιο οικονομικά όμως από τα Vaio, πάντα σε 13άρες οθόνες... τα ibm και τα compaq έχουν την καλύτερη ποιότητα για μένα. ειδικά τα ibm. προσωπική εμπειρία. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Σαν τι! η προσφορα ηταν για ολους τους φορητους! οχι για συγκεκριμενα μοντελα! αυτον που πηρα ηταν απο καινουρια παραλαβη και οχι απο στοκ!:confused: Αν είναι έτσι ίσως να ήταν απλά ένα τρικ του marketing! Πάντως πολύ καλή ευκαιρία!:) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Παιδιά, από τι εξαρτάται η συχνότητα της ram ? Έχω τον Toshiba Α110-195 και η ram του είναι στα 533. Έψαξα για συμβατές ram βάση του μοντέλου, και μου βγαίνουν ram στα 667 !!! Μπορώ να βάλω ότι ram θέλω; Με μπέρδεψε :blink: Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 nomizo oti einai analoga me to motherboard !! sunithos den uposthrizoun mono mia taxuthta alla pio polles!! sigoura pantos mporeis na vreis kai sta 533mhz ram!! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts