tasosvel Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 mpa oxi den tha to lega auto !! apla sunithos to mpip to kanei otan exo polla parathira anoixta kai pao na anoixo kai kati allo !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Συμφωνω πολυ για τον toshiba που εκτος απο ποιοτητα κατασκευης και αντοχη στον χρονο εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα και φυσικα οι διπηρυνοι μπορουν να δεχθουν τα καινουργια Βιστα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Toshiba A100-906 ή Α100-912? Για βοηθήστε;;; Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 ton a100-912 den ton vrika !! ton 906 pou eid einai polu kalos forhtos me polu kala xarakthristika !! exei arketo disko kathos kai polu kalh karta grafikon kai 1024mb ram !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 mpa oxi den tha to lega auto !! apla sunithos to mpip to kanei otan exo polla parathira anoixta kai pao na anoixo kai kati allo !! Μήπως λές τα ασύγχρονα πλήκτρα(αν και δεν νομίζω). Πάτα 5 φορές γρήγορα το shift και πες μου αν κάνει τον ίδιο θόρυβο [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 oxi !!:) allo thoruvo kanei !! :) apla thimamai pou edo sto myphone kapoios eixe grapsei ena thema kai exhgouse ti shmainoun auta ta mpip!!:) Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 έχετε υπόψιν σας κάποιο φορητό με τιμή μέχρι 700Ε-750Ε? Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τους ACER οι οποίοι είναι φθηνοί για τα χαρακτηριστικά τους.Εκτός όμως του service τους,έχουν κάποιο άλλο σοβαρό μειονέκτημα; Είχε μια καταπληκτική προσφορά ο Κωστόβολος με τον http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse;jsessionid=66B9EE8C674BDFE14E78353330F8318C?product=36098&category=475&stats=7 HP Pavilion 800E+ δώρο HOL ADSL 6 μήνες αλλά δυστυχώς έχασα την προσφορά(προφανώς η σύνδεση ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα πωλούνταν...) Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Εκτός όμως του service τους,έχουν κάποιο άλλο σοβαρό μειονέκτημα; Ναι, έχουν πολύ κακή ποιότητα κατασκευής. Με λίγα λόγια δεν αξίζει να πάρει κανείς Acer αν αναλογιστείς την ταλαιπωρία που είναι πολύ πιθανό να υποστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Ρε παιδια, σε μενα γιατι δεν μου εχει τυχει τιποτα και στους δυο acer που χειριζομαι? ειναι ενας TravelMate 4050 και ενας Aspire 5672 WMLi... Μακαρι να ειμαι ο ********** της παρεας! :lol: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Ρε παιδια, σε μενα γιατι δεν μου εχει τυχει τιποτα και στους δυο acer που χειριζομαι? ειναι ενας TravelMate 4050 και ενας Aspire 5672 WMLi... Μακαρι να ειμαι ο ********** της παρεας! :lol: εχεις χρησιμοποιησει φορητους αλλης εταιριας; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Τι προτείνετε: Κάτι σε intel core duo ή κατι σε pentium m Σε λαπτοπ αποδίδουν καλά οι core?? Προκειται για δουλειά σχεδιαστική. Και 1 gb ram λέτε να φτάνει?? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Νέα MacBook με Core 2 Duo http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 MacBook με Core 2 Duo Πού κολλάει αυτό;; Του το προτείνεις για αγορά;; :wacko: "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Όχι, χθες βγήκαν και είπα να το αναφέρω :) http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Και γιατί όχι στο θέμα με τα apple?? :confused: Καλά έκανες, να ενημερωνόμαστε (αν και εγώ το έμαθα στη δουλειά :) ) απλά νόμιζα πως τους προτείνεις και ήθελα να σου πω πως μέχρι να αποφασίσει να μας τους φέρει Ελλάδα η Rainbow θα έχουν βγει οι Quad :p "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 τρεχει και ΧΡ.. σαν νεο ενδιαφερον.. :) Apple iPad (2021) | Creek A50i R | Huawei P20 | Huawei Watch GT 3 Pro | KLH Model Six | MB397G/A | Pro-Ject Primary E Phono Ortofon OM | QED XT Evolution | Yamaha CD-S303 Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Ναι, έχουν πολύ κακή ποιότητα κατασκευής. Με λίγα λόγια δεν αξίζει να πάρει κανείς Acer αν αναλογιστείς την ταλαιπωρία που είναι πολύ πιθανό να υποστείς. Αυτό φοβόμουν περισσότερο. Και το χειρότερο είναι πως αυτή τη φορά δεν επιλέγω για εμένα αλλά για την αδερφή μου και είναι πολύ δύσκολο να της πάρω κάτι που δεν αξίζει σαν ποιότητα κατασκευής(οι δυνατότητες είναι το λιγότερο) Εξαρχής ήθελα να πάω προς ΗΡ γιατί και εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος από ΗΡ Compaq που έχω από πλευράς υποστήριξης,απόδοσης και κυρίως ποιότητας...αλλά υπάρχει και ένα φράγμα τιμής:O Προτείνετε κάτι άλλο; Τα TOSHIBA satellite αν και είναι κατηγορία για απλούς χρήστες μου φαίνονται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ από πλευράς ποιότητας,ακόμα και από Pavillion,αλλά ακριβά:!: μήπως ξέρετε κανένα Toshiba λοιπόν γύρω στα 700,το πολύ 750Ε; Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 mixtri Toshiba έχω και στα προτείνω ανεπιφύλακτα. Καρα-αξιόπιστα! Λοιπόν υπάρχει ένα: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_207&products_id=4233 στα 684 ευρώ από εκεί και πέρα ξεφεύγουν...900+... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Χαιρετώ σας :) Αντιμετωπίζω ενα προβληματάκι με ένα HP Pavilion που έχω..Όταν το ανάβω,πρίν ξεκινήσει να φορτώνει τα Windows,μου βγάζει μια προειδοποίηση οτι έχει τοποθετηθεί μη συμβατή μπαταρία και για να με προστατέψει απο δυσλειτουργία του συστήματος δεν ξεκινάει..Όταν βγάζω τη μπαταρία,την ξαναβάζω και το ανάβω όλα καλά :wacko: Τι μπορεί να συμβαίνει?Καμια ιδέα? :) Ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttpyblue Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 O forhtos mou (Fujitsu Amilo Pro V3505) me exei trelanei... ton phra prin duo bdomades kai mono problhmata mou parousiazei. twra den kleinei monos tou kanonika, alla deixnei ena tosOBEX programma pou prepei na kleisei, meta auto to tosOBEX den antidra kai telos prepei na termatiseis to programma amesws... ti einai auto to tosOBEX? P.S. Afou lew na dw mhpws mporesw na kanw ton palio mou na ksanaleitourghsei... den einai katastash auth pia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 O forhtos mou (Fujitsu Amilo Pro V3505) me exei trelanei... ton phra prin duo bdomades kai mono problhmata mou parousiazei. twra den kleinei monos tou kanonika, alla deixnei ena tosOBEX programma pou prepei na kleisei, meta auto to tosOBEX den antidra kai telos prepei na termatiseis to programma amesws... ti einai auto to tosOBEX? P.S. Afou lew na dw mhpws mporesw na kanw ton palio mou na ksanaleitourghsei... den einai katastash auth pia... Mαλλον κατι παιζει με το λογισμικο της Toshiba για το Bluetooth Δοκιμασε την τελευταια εκδοση...:O facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttpyblue Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Mαλλον κατι παιζει με το λογισμικο της Toshiba για το Bluetooth Δοκιμασε την τελευταια εκδοση...:O Nai, fabo114, auto prepei na einai... epeidh omws der to xreiazomai auto to bluetooth, to apegkatesthsa, alla o upologisths deixnei akoma auth thn idia endeiksh kai den kleinei fusiologika. Na ton paw gia service? ti na kanw? Ton eixa dwsei thn perasmenh bdomada gia elegxo, alla upotithetai oti leitourgei swsta... egw alla blepw omws. thn deuterh mera pou ton phra ekleise monos tou otan phga stis ruthmiseis gia na allaksw thn tapetsaria sthn othonh kai den anabe pia. Meta apo eks oloklhrou nea egkatastash tvn windows XP professional kai tou CD drivers and Utilities fanhke na leitourgei kanonika, alla merika programmata den leitourgoun, apo o,ti blepw (ok, auto mporei na ofeiletai se diafora) alla exei eksafanistei kai ena koumpi pou uphrxe arxika sto "termatismos" mazi me ta "sleep", "end" kai "cancel". to tetarto koumpi "suspend" den uparxei pia... Please please, as me bohthsei opoios mporei, paideuomai edw kai duo bdomades... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Παιδιά μόλις εβγαλα από την συσκευασία το νέο μου Toshiba U200-182. Ξέρει κανεις που μπορώ να βρω να αγοράσω μια καλή τσαντα μεταφοράς. Υπενθυμίζω οτι έχει 12" οθόνη. ΤΗΝΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 καλορίζικο. πόσο τον πήρες κ από πού? Ενδιαφέρομαι για έναν τέτοιον. Τσάντα σε κάποιο pc store ή οnline store (eshop, plaisio κτλ) Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 1388 Ευρώ από Τechnicomer. Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Θέλω κάτι πολύ διακριτικό και είδικα για 12" οθόνη. Δεν έχω βρει ακόμα το καταλληλο. Αν μπόρει καποιος να βοηθήσει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts