ariadgr Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 κάτι άσχετο, είναι φυσιολογικό να κλείνει το laptop με το που βγάζω [απότομα όμως] το καλόδιο τροφοδοσίας απο το laptop? (όχι απο την πρίζα...) Το ανησυχητικό είναι οτι δεν το κάνει πάντα! Απλά "έτυχε" δύο τρείς φορές και μου φαίνεται περίεργο... Οχι, δεν είναι φυσιολογικό. Με το που κόβεται το ρεύμα πρέπει να λειτουγεί με τη μπαταρία. Δεν παίζει ρόλο αν θα το βγάλεις από τη μπρίζα του τοίχου ή από το μπριζάκι του laptop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykman Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Kάπου πήρε το μάτι μου για "bug της κάρτας γραφικών", σε μοντέλα της Fujitsu Siemens... Μπορεί κάποιος να μου πει? Ρωτάω γιατί υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα με κάποια μοντέλα της... Θελω να δω αν λέτε το ίδιο πράγμα. http://www.fractalbit.gr :: http://www.dpgr.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 και εγώ για αυτό το λόγο έχω αποκλείσει προ πολλού τις γυαλιστερές οθόνες.Επειδή κάθομαι 10 ώρες την ημέρα μπροστά σε ένα laptop...δε θα χαλάσω και τα μάτια μου.Επιπλέον για λόγους ευκρίνειας σε εξωτερικούς χώρους δε τις προτίμησα.έτσι πήρα το laptop που φαίνεται στην υπογραφή μου πριν 7 μήνες που έχει αισθητήρα φωτός,οθόνη ευρείας έκθεσης,και μια πάρα πολύ καλη ανάλυση στην οθόνη(WXGA+)για να κάνω τη δουλειά μου.Επιπλέον η μεγάλη ανάλυση στην συγκεκριμένη οθόνη δεν πειράζει καθόλου! Υπάρχουν εργαλεία που εξομαλύνουν το μέγεθος. Επιπλέον αυτό μου με ενοχλεί πάρα πολύ στις γυαλιστερές οθόνες είναι η θέασή τους στους εξωτερικούς χώρους.Πρέπει να βρες σκιά! Αλλά η απόδοσή τους σε μέρη με πολύ χαμηλό φωτισμό είναι πάρα πολύ καλή! Η υλοποίηση τους επιπλέον είναι πιο φθηνή:p πριν 7 μήνες είχε centrino 2,13 ghz?? εγώ που πήρα τώρα vaio και έχει x-black 15,4 είναι άψογη η οθόνη και πολύ βολική.και κάθομαι κι εγώ πολλές ώρες.είναι παρα πολύ φωτεινή αλλά έχει ρυθμιστή φωτεινότητας,οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 πριν 7 μήνες είχε centrino 2,13 ghz?? εγώ που πήρα τώρα vaio και έχει x-black 15,4 είναι άψογη η οθόνη και πολύ βολική.και κάθομαι κι εγώ πολλές ώρες.είναι παρα πολύ φωτεινή αλλά έχει ρυθμιστή φωτεινότητας,οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. 2500Ε τον είχα πάρει,να μην είχε 2,13Ghz...12 Σεπτεμβρίου,σαν χθες είναι:p Πάντως σε ενός φίλου τον vaio είχα κουραστεί στις 2 ώρες.Δε ξέρω αν έτυχε(αυτός είχε δώσει 2000Ε βέβαια:happy: ) αλλά μου φάνηκε επίπονη διαδικασία να παρακολουθώ και κυρίως,να προγραμματίζω σε τέτοια οθόνη.Κουραστική τη βρήκα...Δε λέω,σε ευκρίνεια είναι καλύτερη αλλά και πάλι μόνο σε λίγο φωτισμό ή σε λευκό(αυτό δεν είδα να το τονίζει κανένας για τις X-black,είναι πολύ καλές στο λευκό φωτισμό) Εγώ δε θα μπορούσα να πάρω γυαλιστερή οθόνη,ακόμα και την καλύτερη ανάλυση να είχε... @nobleman: ο presario της ξαδέλφης μου με κουράζει στα μάτια σε αντίθεση με τον δικό μου NX8220 που κάθομαι ως και 4 ώρες συνεχόμενα και δε το καταλαβαίνω...Αν πάω να διαβάσω e-books σε γυαλιστερή οθόνη δε θα αντέξω! Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Νομίζω ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με τα vaio είναι να το λειτουργείς με μπαταρία... Όταν είχα την εξεταστική και του έκανα τρελλή χρήση, παρατήρησα για πρώτη φορά ότι η φωτεινότητα πέφτει όταν λειτουργεί με μπαταρία και είναι πολύ πιο καλή για εργασία... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Στα περισσότερα φορητά η φωτεινότητα της οθόνης είναι χαμηλότερη όταν δουλεύουν με μπαταρία κι αυτό για να εξοικονομήσουν ενέργεια. Πολλές φορές βέβαια αυτό αλλάζει από τις ρυθμίσεις για τα διάφορα προφίλ που έχουν, ανάλογα με το αν είναι στο ρεύμα ή όχι. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Νομίζω ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με τα vaio είναι να το λειτουργείς με μπαταρία... Όταν είχα την εξεταστική και του έκανα τρελλή χρήση, παρατήρησα για πρώτη φορά ότι η φωτεινότητα πέφτει όταν λειτουργεί με μπαταρία και είναι πολύ πιο καλή για εργασία... Πρέπει να γίνει με εξωτερικό πρόγραμμα η ρύθμιση της φωτεινότητας γιατί τα win δεν έχουν τέτοια επιλογη. Εμένα στον Acer, έχει το ePerformance.. Παιδιά, δοκίμασα το πρόγραμμα που αναφέρετε παραπάνω για διαχείρηση ενέργειας στο φορητό (δεν θυμάμαι πως λεγόταν κ δεν βρισκω το λινκ - Notebook Hardware ... κάτι) και μόλις το έτρεχα μου πετούσαν τα XP μπλε οθόνη κ αμέσως έκανα επανεκίννηση... και εγώ για αυτό το λόγο έχω αποκλείσει προ πολλού τις γυαλιστερές οθόνες.Επειδή κάθομαι 10 ώρες την ημέρα μπροστά σε ένα laptop...δε θα χαλάσω και τα μάτια μου.Επιπλέον για λόγους ευκρίνειας σε εξωτερικούς χώρους δε τις προτίμησα.έτσι πήρα το laptop που φαίνεται στην υπογραφή μου πριν 7 μήνες που έχει αισθητήρα φωτός,οθόνη ευρείας έκθεσης,και μια πάρα πολύ καλη ανάλυση στην οθόνη(WXGA+)για να κάνω τη δουλειά μου.Επιπλέον η μεγάλη ανάλυση στην συγκεκριμένη οθόνη δεν πειράζει καθόλου! Υπάρχουν εργαλεία που εξομαλύνουν το μέγεθος. Επιπλέον αυτό μου με ενοχλεί πάρα πολύ στις γυαλιστερές οθόνες είναι η θέασή τους στους εξωτερικούς χώρους.Πρέπει να βρες σκιά! Αλλά η απόδοσή τους σε μέρη με πολύ χαμηλό φωτισμό είναι πάρα πολύ καλή! Η υλοποίηση τους επιπλέον είναι πιο φθηνή:p Κι εμένα με κουράζει η οθόνη του Acer μου (Wide VGA 15,4") όχι λόγω φωτεινότητας (Το έχω δουλέψει σε γραφείο μέχρι στιγμής με καλό σχετικά φωτισμό και δεν παρατήρησα τη 'γυαλάδα' που λέτε), αλλά λόγω ανάλυσης μου φαίνονται τα γράμματα και τα εικονίδια μικρά κ κουράζουν τα μάτια μου.. Και δυστυχώς δεν μου δίνει δυνατότηα να αλλάξω ανάλυση... :( Κάποια ιδέα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Σε κάποιους φορητούς η μητρική ΔΕΝ επιτρέπει τη διαχείρηση της ενέργειας από άλλα προγράμματα σε windows(στο LINUX μπορείς) αν και μέσα το windows έχει auto επιλογή για αυτά. Μπορείς όμως να βάλεις ένα πρόγραμμα για τον επεξεργαστή σου.Για παράδειγμα όταν είμαι στο Internet σε εξωτερικό χώρο ή κάνω μια πολύ απλή εργασία(mp3,word processor) γίνεται να ρυθμιστεί κάλλιστα ο επεξεργαστής να "τρέχει" σε ότι συχνότητα θες.Εγώ κατά προτίμηση το έχω στα 633Mhz περίπου.έτσι εξοικονομείς ΤΡΕΛΑ ποσά μπαταρίας και θερμότητας. τώρα αν έχετε linux στα SUSE το yast είναι πολύ εύκολο για αυτά,στo mandriva είναι χειρότερα τα πράγματα γιατί μπορεί να σου λένε χαμηλή κατανάλωση αλλά τρώνε πολύ μπαταρία και χρειάζονται και άλλα κόλπα... Από εκεί και πέρα GiorgosH αν έχει μεγάλη ανάλυση η οθόνη σου απλά ανεβάζεις τα dpi από την κάρτα γραφικών.Στα 120dpi είμαι πολύ καλά:) Η γυαλάδα είναι σχετικό και εξαρτάται από το φωτισμό...Είναι θέμα συνήθειας σε μεγάλο βαθμό:cool: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Ρε παιδιά, τα μοντέλα που είχαν παρουσιαστεί πρίν απο 3-4 μήνες στην CES 2006 και σιγκεκριμένα της Fujitsu Siemens πότε θα έρθουν στην Ελλάδα; Έχουν κυκλοφορίσει στο εξωτερικό; http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 αυτα περιμενω και γω αλλα δεν βιαζομαι.. θα βγει και Ε8210 wide με ATI.. :) Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Τρελό μπέρδεμα με το φορμάτ στο λαπτόπι μου εγώ.. Από τη 'μαμά' του, έχει TV Tuner και μάζι τηλε-κοντρολ. Όταν το πήρα είχε κ μια εφαρμογή (Acer Arcade) μέσα απο το οποίο έκανες scan για κανάλια και λογικα (δεν το δοκίμασα) έβλεπες και TV. Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να βρω το πρόγραμμα αυτό πουθενά. Έψαξα στο σάιτ της εταιρείας, στις πιο πολλές χώρες αλλά τπτ..:( Παίζει να καταφέρω να δω TV χωρίς αυτό το πρόγραμμα μήπως? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 χρησιμοποιούσα το vaio χωρίς μπαταρία εδώ και 3 μέρες. χτές την φόρτισα όλο το βράδυ και τώρα που το λειτουργώ με μπαταρία μόνο βλέπω οτι πέφτει πολύ γρήγορα.μέσα σε μισή ώρα κατέβηκε απο το 95% στο 57%.είναι φυσιολογικό αυτό?επειδή είναι πρώτη φόρτιση ή υπάρχει πρόβλημα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Παιδιά,θέλω τη βοήθειά σας...Έχω εδώ κι ένα μήνα ένα Notebook που ζυγίζει σχεδόν 3 κιλά και η τσάντα του λόγω του ότι έχει πάρα πολύ επένδυση για ασφάλεια είναι επίσης πολύ βαριά.Θέλω αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει μια τσάντα για 15,4" η οποία να παρέχει ασφάλεια χωρίς να είναι τόσο βαριά,γιατί περιττό να σας πω ότι με έχει πονέσει η μέση μου και δεν μπορώ άλλο να κουβαλάω το laptop το αφήνω σπίτι.Δεν με πειράζει η τιμή αρκεί να μην ταλαιπωρούμαι με τόσο βάρος.Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή...Ευχαριστώ προκαταβολικά!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Παιδιά,θέλω τη βοήθειά σας...Έχω εδώ κι ένα μήνα ένα Notebook που ζυγίζει σχεδόν 3 κιλά και η τσάντα του λόγω του ότι έχει πάρα πολύ επένδυση για ασφάλεια είναι επίσης πολύ βαριά.Θέλω αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει μια τσάντα για 15,4" η οποία να παρέχει ασφάλεια χωρίς να είναι τόσο βαριά,γιατί περιττό να σας πω ότι με έχει πονέσει η μέση μου και δεν μπορώ άλλο να κουβαλάω το laptop το αφήνω σπίτι.Δεν με πειράζει η τιμή αρκεί να μην ταλαιπωρούμαι με τόσο βάρος.Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή...Ευχαριστώ προκαταβολικά!:) εγώ πήρα μια απο κοτσώβολο.hana λέγεται,κάπως έτσι.είναι για 17¨ οθόνες,αλλά προσαρμόζεται η βάση εσωτερικά.έχει και δώρα dockin station και ενα mouse.πολύ ελαφριά,και βολική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Παιδιά,θέλω τη βοήθειά σας...Έχω εδώ κι ένα μήνα ένα Notebook που ζυγίζει σχεδόν 3 κιλά και η τσάντα του λόγω του ότι έχει πάρα πολύ επένδυση για ασφάλεια είναι επίσης πολύ βαριά.Θέλω αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει μια τσάντα για 15,4" η οποία να παρέχει ασφάλεια χωρίς να είναι τόσο βαριά,γιατί περιττό να σας πω ότι με έχει πονέσει η μέση μου και δεν μπορώ άλλο να κουβαλάω το laptop το αφήνω σπίτι.Δεν με πειράζει η τιμή αρκεί να μην ταλαιπωρούμαι με τόσο βάρος.Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή...Ευχαριστώ προκαταβολικά!:) Αυτή που μου έδωσαν 'δώρο' στο ΠΛΑΙΣΙ είναι αρκετα βολική κ 'κομψή' σε σχέση με αυτή που είχα πάρει απο την compaq μ τον presario πριν 4 χρόνια.. Μάρκα δεν θυμάμαι αλλά όταν πάω σπίτι θα το κοιτάξω.. Είναι για 15,4" ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον,βρήκα αυτή:http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1087&Nav_Section_Id=1086&Catalog_Id=1&Product_Id=148407&Merchant_Id=1&sts_cid=3 στο Πλαίσιο που μου φαίνεται καλή,αλλά δεν ξέρω αν κάνει για το δικό μου laptop αφού δεν αναφέρει πουθενά χαρακτηριστικα.H τιμή είναι λίγο :X βέβαια...Λέω να πάω μια βόλτα στη Στουρνάρη να τη δω από κοντά...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον,βρήκα αυτή:http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1087&Nav_Section_Id=1086&Catalog_Id=1&Product_Id=148407&Merchant_Id=1&sts_cid=3 στο Πλαίσιο που μου φαίνεται καλή,αλλά δεν ξέρω αν κάνει για το δικό μου laptop αφού δεν αναφέρει πουθενά χαρακτηριστικα.H τιμή είναι λίγο :X βέβαια...Λέω να πάω μια βόλτα στη Στουρνάρη να τη δω από κοντά...:) Συγνωμη αλλα να δωσεις 105 για μια τσαντα μοθ φαινεται λιγο τραβηγμενο. και επιπλεον να σοθ πο τη δικη μου εμπειρια. Η τσαντα ειναι αυτη που φθειρεται περισσοτερο απο ολα διοτι δεν την προσεχουμε. Σιγουρα αυτη φαινεται καλη επιλογη αλλα και τα 105 για τσαντα? Δωσε 40 παρε μια και τα αλλα παρε ακομη κατι που μπορει να σου χρειαστει στο laptop. Τελικη αποφαση δικη σου βεβαια εμεις τισ αποψεις μας εκφραζουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον,βρήκα αυτή:http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1087&Nav_Section_Id=1086&Catalog_Id=1&Product_Id=148407&Merchant_Id=1&sts_cid=3 στο Πλαίσιο που μου φαίνεται καλή,αλλά δεν ξέρω αν κάνει για το δικό μου laptop αφού δεν αναφέρει πουθενά χαρακτηριστικα.H τιμή είναι λίγο :X βέβαια...Λέω να πάω μια βόλτα στη Στουρνάρη να τη δω από κοντά...:) Εγω την εχω παρει εδω και 1.5 χρονο και με εχει βολεψει παρα πολυ. Συμφωνω οτι τα χρηματα ειναι αρκετα αλλα οταν εχεις να προστατεψεις κατι που κοστιζει πολλαπλασια νομιζω οτι δεν πρεπει να τα σκεφτεις. Ασε που ειναι και παρα πολυ ομορφη και λειτουργικη και με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, οχι σαν αυτες που δινει το Πλαισιο δωρεαν... my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Στα Windows XP, εκεινο που καθοριζει την καταταναλωση της μπαταριας ειναι το power scheme που χρησιμοποιουμε. Ετσι, π.χ. το "Portable/Laptop", ριχνει μονιμα την ισχυ του επεξεργαστη περιπου στο μισο και αναλογα με τον processor (Intel η AMD) χρησιμοποιειται η τεχνολογια Speedstep (η PowerNOW! αναλογα για AMD) μεσω της οποιας ο επεξεργαστης δουλευει σχεδον στο full της δυναμης του ΜΟΝΟ οποτε αυτο κρινεται απαραιτητο (π.χ. σε intensive applications). Επισης, οταν το power scheme ειναι το "max battery", και αναλογα τον επεξεργαστη που εχουμε, μπορει να κερδισουμε ακομα περισσοτερη ενεργεια μιας και γινονται ακομα περισσοτερα processor optimizations γι'αυτο το σκοπο. Εκεινο που εγω χρησιμοποιω, ειναι το "Ηome/Office Desk". Αυτο μου δινει τη δυνατοτητα να τρεχω τον επεξεργαστη σε full mode οταν το laptop ειναι συνδεδεμενο στο ρευμα (χωρις να χανω δηλ. σε δυναμη), και αυτοματα σε half mode (αυτο που περιγραφω πιο πανω για το "portable/laptop") οταν βλεπει οτι ειναι με την μπαταρια. Επισης, οσο περισσοτερο "φωτιζουμε" την οθονη μας, τοσο περισσοτερο μπαταρια καταναλωνουμε. Επειδη ομως το να δουλευεις με πολυ χαμηλο φωτισμο, εχει μεν πολυ καλυτερη αποδοση αλλα θα μας κουρασει τα ματια γρηγορα, καλυτερο ειναι να βρουμε ενα balance σε αυτο και με το καταλληλο power scheme να δουμε τι μπορουμε να πετυχουμε απο αυτονομια... my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Επειδή βλέπω να συζητάτε για τσάντες για φορητούς κι επειδή με έχει πονέσει κι εμένα η μέση μου κουβαλώντας φορητό, θα σας πρότεινα να προτιμήσετε, αν μπορείτε βέβαια, αυτές που μπαίνουν στην πλάτη. Είναι πολύ πιο ξεκούραστο να κουβαλάτε μία τέτοια από μία που στηρίζεται στον έναν ώμο. Επίσης αν πρόκειται να δώσετε αρκετά χρήματα προτιμήστε έναν κατασκευαστή που έχει παράδοση στα είδη ταξειδιού γενικότερα, π.χ. samsonite. Έχουν σειρές ειδικά για φορητά και είναι αθάνατα προϊόντα. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Επειδή βλέπω να συζητάτε για τσάντες για φορητούς κι επειδή με έχει πονέσει κι εμένα η μέση μου κουβαλώντας φορητό, θα σας πρότεινα να προτιμήσετε, αν μπορείτε βέβαια, αυτές που μπαίνουν στην πλάτη. Είναι πολύ πιο ξεκούραστο να κουβαλάτε μία τέτοια από μία που στηρίζεται στον έναν ώμο. Εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα σε μερικες περιπτωσεις αυτο το ειδος τσαντας δεν βολευει (οταν φορας π.χ. ενα χοντρο μπουφαν). Ενω με τον αλλο τροπο, την φορας "χιαστι" και μειωνεις καπως το προβλημα (ασε που ετσι δεν γινεσαι και στοχος να στο κλεψουν) my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 (ασε που ετσι δεν γινεσαι και στοχος να στο κλεψουν)Οι χειρότερες τσάντες είναι αυτές που μπαίνουν στον ώμο από αυτή την άποψη. Κάνουν "μπαμ" από πολύ μακριά ότι κουβαλάς φορητό υπολογιστή. Όλες πάντως έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης ώστε να μπορείς άνετα να τις βάλεις στον ώμο ή στην πλάτη σου (ανάλογα με την τσάντα). http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Οι χειρότερες τσάντες είναι αυτές που μπαίνουν στον ώμο από αυτή την άποψη. Κάνουν "μπαμ" από πολύ μακριά ότι κουβαλάς φορητό υπολογιστή. Όλες πάντως έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης ώστε να μπορείς άνετα να τις βάλεις στον ώμο ή στην πλάτη σου (ανάλογα με την τσάντα). Δες λιγο τη συγκεκριμενη, δεν ειναι σαν τις πολλες λαπτοπο-τσαντες που κυκλοφορουν και κανουν "κρα" οτι εχεις λαπτοπ μεσα. Επισης, οταν την εχεις "χιαστει" δεν κυνδυνευεις, δεν μπορει καποιος να σου την παρει/αρπαξει, οπως βεβαια δεν κινδυνευεις και οταν εχεις και μια απο αυτες που λες. my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Τελικά έψαξα,έψαξα και βρήκα μία ακριβώς όπως την ήθελα από τα Multirama:http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Product_Id=166289#AS.Kαι ελαφριά,και με επαρκή εσωτερική επένδυση ώστε να προστατεύει το laptop,επίσης είναι αρκετά casual,οπότε δεν κάνει μπαμ όπως λέτε ότι έχει μέσα φορητό.Δυστυχώς αυτή που έβαλα στο πρώτο link το πρωί δεν υπήρχε στο Πλαίσιο Καλλιθέας που πήγα,και όσες Samsonite βρήκα είχαν μόνο ένα χερούλι χειρός (το χειρότερό μου),αν και πραγματικά δεν πιστεύω ότι έχει τίποτα να ζηλέψει από τις επώνυμες,έχει πολύ καλή ποιότητα,και πιστέψτε με είμαι πολύ δύσκολη στις επιλογές μου...:D Άντε μεγεια μου και μπάι μπάι στην τσάντα-θωρηκτό της Dell :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Τελικά έψαξα,έψαξα και βρήκα μία ακριβώς όπως την ήθελα από τα Multirama:http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Product_Id=166289#AS.Kαι ελαφριά,και με επαρκή εσωτερική επένδυση ώστε να προστατεύει το laptop,επίσης είναι αρκετά casual,οπότε δεν κάνει μπαμ όπως λέτε ότι έχει μέσα φορητό.Δυστυχώς αυτή που έβαλα στο πρώτο link το πρωί δεν υπήρχε στο Πλαίσιο Καλλιθέας που πήγα,και όσες Samsonite βρήκα είχαν μόνο ένα χερούλι χειρός (το χειρότερό μου),αν και πραγματικά δεν πιστεύω ότι έχει τίποτα να ζηλέψει από τις επώνυμες,έχει πολύ καλή ποιότητα,και πιστέψτε με είμαι πολύ δύσκολη στις επιλογές μου...:D Άντε μεγεια μου και μπάι μπάι στην τσάντα-θωρηκτό της Dell :wacko: Πολύ όμορφη φαίνεται.. Την φέρνει το ΠΛΑΙΣΙΟ? Τιμούλα έχουμε? Στα Windows XP, εκεινο που καθοριζει την καταταναλωση της μπαταριας ειναι το power scheme που χρησιμοποιουμε. Πολλές εταιρείες έχουν δίκο τους λογισμικό για διαχείρηση ενέργειας.. Στον Acer μου για παράδειγμα η εφαρμογή τους έχει αντικαταστήσει πλήρως το Power των Windows και σου δίνει επιλογες για ρύθμιση φωτεινότητας της οθόνης, ρύθμισης της ισχύς του επεξεργαστη (με ποσοστά αυτά), ποιες συσκευές να λειτουργούν (BT, Firewire, Lan, WiLan).. Βέβαια, επειδή δεν είναι Microsoft πρόγραμμα δεν εμπιστεύομαι και πολύ ότι όντως ρίχνει την ισχύ του CPU, αλλά τι να κάνουμε.. Μένουμε σ'αυτά που βλέπουμε... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts