mcde Δημ. November 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 στο notebookreview μια έρευνα (πρόσφατα) έδειξε ότι ούτε ένας στους 5 δεν χρησιμοποιεί την επέκταση εγγύησης που αγόρασε.Στο notebookreview αγοράζονται φορητά κάθε 3 και λίγο... Όπως και να έχει όταν λέω εγγύηση μεγαλύτερης διάρκειας εννοώ τουλάχιστον 2 χρόνια (συνήθως 3 όταν λέμε για μηχάνημα πάνω από €2000). Εκτός αν σκοπεύει κανείς να δίνει €2000-€3000 για φορητό κάθε 1.5-2 χρόνια. Σ'αυτή την περίπτωση... δεν λέω τίποτα :rolleyes: http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 η άποψή σας για το Toshiba Satellite A100-906 στα 1140 ευρώ? το θέλω για λίγο gaming (LFS :shifty: ) άπειρο surfing και λίγο επεξεργασία φωτογραφιών. θέλω αξιοπιστία άρα Toshiba only (8-9 χρόνια έχω τέτοια) και δεν θέλω να δώσω πολλά ευρώ γιατί απαξιώνονται γρήγορα. νομίζω ότι είναι ότι πρέπει... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Φίλε Elteo, πάρε το με κλειστά μάτια! Τα Toshiba είναι εγγύηση (όπως φαίνεται, το ξέρεις άλλωστε!)... (ΥΓ: Λεω συνέχεια τόσα καλά για τα toshiba, θα με περάσουν για εργαζόμενο στην εταιρία :p) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Ξερει καποιος ποσο κοστιζει μια επεκταση εγγυησης σε φορητο της τοσιμπα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 αυτό θα με ενδιέφερε κι εμένα...όπως κ επίσης η διαδικασία να την επεκτείνεις...γίνεται στην ideal ή στο κατάστημα που αγοράζεις το μηχάνημα? Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Εγω μαγκες εχω 2 φορητους toshiba και εως τωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,μαλιστα τον εναν τον εχω 2 χρονια και ειναι σαν να το πηρα προσφατα,τον εχω σκισει στην κυριολεξεια και παραμενει σταθεροτατος.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 αυτό θα με ενδιέφερε κι εμένα...όπως κ επίσης η διαδικασία να την επεκτείνεις...γίνεται στην ideal ή στο κατάστημα που αγοράζεις το μηχάνημα? Μπορείς να την πάρεις -πριν λήξει η εγγύση- από οποιοδήποτε κατάστημα την έχει διαθέσιμη. Τιμές αν θες θα σου πω αύριο :) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arodo Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 για σας παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε άμα υπάρχει κανένα "λαπτοπακι" με 500-600€? το θέλω πιο πολύ για δουλειά γραφείου. Δεν με ενδιαφέρει για games και τέτοια... please help γιατί το χρειάζομαι... ευχαριστω aristof Υπάρχει και το toshiba a100-220 γύρω στα 550 ευρώ νομίζω ψάξτο στο νετ Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Στο μοντέλο Toshiba Satellite A110-195, τι τύπου μνήμες παίρνει; Αν γνωρίζει κανείς ας μου πει :rolleyes: Αν εννοείς ότι θέλεις να κάνεις επέκταση ram έχει δυο slots, την μια ελεύθερη στην οποία μπορείς να προσθέσεις μνήμη.Η ram επεκτείνεται μέχρι τα 4 GB νομίζω.Αν δεν θες να τρέχεις όμως πολλές απαιτητικές εφαρμογές δεν νομίζω ότι είναι και τόσο απαραίτητη.Αυτά για περισσότερες πληροφορίες http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=118639 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Είναι λογικό το touchpad στο laptop μου ορισμένες φορές να μή λειτουργεί? λειτουργούν τα κουμπια (δεξί-αριστερό κλίκ) κανονικά, το touchpad μετακινεί κανονικά τον κέρσορα αλλα δέν επιλέγει. Δηλαδή αν το χτυπήσεις απαλά για να επιλέξει κάτι δε δουλεύει.. Το παθαίνει πού και πού και το laptop το πήρα πρίν κανα δυό μήνες.... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Σ' ευχαριστώ arodo :) Βασικά θέλω να επεκτείνω την RAM επειδή η κάρτα γραφικών ειναι shared (στα 128 mb) και παίρνει κάποια ΜΒ από την RAM. Εκεί που θα έπρεπε να δείχνει 512 mb, δείχνει τελικά 504 mb. Παίζω κάποια παιχνίδια και χρησιμοποιώ αρκετά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου και του Photoshop. Και σκέφτομαι να βάλω και δεύτερη RAM 512 mb για να τρέχει πιο άνετα το μηχάνημα, όχι ότι δεν το κάνει ήδη, απλά αφού υπάρχει κενή θέση, ας βάλω άλλη μια :rolleyes: Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 eisai sigouh oti pernei kapoia mb apo thn ram? sunithos otan pernoun pernoun arketa h 32 h 64 !!:) alla kalo einia na valeis ram an exeis adeia thesh !!:) Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Εγώ είχα δει αρχικά το λαπτοπ στο κατάστημα σε λειτουργία, και βλέποντας τη RAM στα 504, ρώτησα το γιατί κι ο πωλητής μου είπε ότι τα υπόλοιπα τα παίρνει η κάρτα γραφικών. Εγώ το αγόρασα συσκευασμένο, και δείχνει κι εκείνο 504 mb ram. Από εκεί και πέρα, δεν με απασχολεί, μια και λειτουργεί κανονικά, με 128 mb κάρτα γραφικών και όχι λιγότερο απο 500 mb ram. Είναι ικανοποιητικά για μένα, πόσο μάλλον όταν διπλασιάσω την ram ;) Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 pantos einai kalo na exei 1gb mesa !! :) mporei tora akoma na mhn xreiazesai tosh ram alla kalo einai na thn valeis !! giati argotera tha psaxneis kai den tha vriskeis eukola ram gia to forhto epeidh tha exoun vgei pio kainouria!! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ναι κι εγω αυτης της αποψης ειμαι,για να μπορεις να δουλεψεις ανετα με ενα λαπτοπ θα πρεπει να εχεις 1γιγα μνημη ραμ γιατι τα 512 ειναι λιγα.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Εγώ είχα δει αρχικά το λαπτοπ στο κατάστημα σε λειτουργία, και βλέποντας τη RAM στα 504, ρώτησα το γιατί κι ο πωλητής μου είπε ότι τα υπόλοιπα τα παίρνει η κάρτα γραφικών. Εγώ το αγόρασα συσκευασμένο, και δείχνει κι εκείνο 504 mb ram. Από εκεί και πέρα, δεν με απασχολεί, μια και λειτουργεί κανονικά, με 128 mb κάρτα γραφικών και όχι λιγότερο απο 500 mb ram. Είναι ικανοποιητικά για μένα, πόσο μάλλον όταν διπλασιάσω την ram ;) Το δικό μου με 512ΜΒ RAM στέκεται αξιοπρεπώς (downloading, επεξεργασία αποτελεσμάτων, λίγο PhotoShop, εφαρμογές γραφείου, internet, μουσική και πολύ προγραμματισμός τα όσα κάνω) οπότε fishfemale λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Πάντως όσο πιο πολύ μνήμη τόσο πιο καλά. Κάποια στιγμή σίγουρα θα μου χρειαστεί το 1GB. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Έτσι πιστεύω κι εγώ, πως με καλύπτει προς το παρόν. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς άλλος το ίδιο μοντέλο (Toshiba Satellite A110-195), μια και δεν είδα να αναφέρεται αυτό το μοντέλο εδώ... Μέχρι στιγμής εμένα δεν μου έχει κάνει τίποτα αρνητικό, και ρωτάω μήπως υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θα πρέπει να έχω υπόψη μου η να προσέχω (μια κι έχω διαβάσει κάποια αρνητικά εδώ για μερικά άλλα μοντέλα). Ευχαριστώ :) Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Kαλησπερα ! Εχω σκοπο να παρω τον Acer Aspire 9412AWSMi 120GB 17'' 1024MB απο megamarket με 949€ (η ποιο φθηνη τιμη) η μηπως εχετε να προτινετε κατι καλυτερο ? ευχαριστω! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 to montelo exei polu kala xarakthristika !! alla auto pou xero genikotera gia tous acer einai oti den einai kai oti kalutero se forhtous !! exo duo treis filous pou exoun oi opoioi exoun arketa provlimata!!:) Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Makis εξαρτάται για τι χρήση το θες....πάντως η κάρτα γραφικών του είναι μετριότατη. Τώρα εάν θες να μπλέξεις με Acer do it. Πάντως έχει δελεαστικότατη τιμή. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 αυτό θα με ενδιέφερε κι εμένα...όπως κ επίσης η διαδικασία να την επεκτείνεις...γίνεται στην ideal ή στο κατάστημα που αγοράζεις το μηχάνημα? Φιλε elteo σημερα ρωτησα στα multirama για την επεκταση και μου ειπαν οτι κοστιζει 200 ευρω για 3 χρονια!Πιστευω ομως πως αξιζει τον κοπο! μαλλον θα παρω τον Α100-912 στα 1570 ευρω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 paidia ta antallaktika gia ena forhto kostizoun trela lefta !! den mporeite na fantasteite times an den exete paei stis antiprosopies !! ena antigrafiko ecer ithele enas filos mou kai tou zhthsan 350 euro !! sthn egguhsh einai mesa kai h mpataria? rothste to auto !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikarathegreat Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα. Εδώ και καιρό παρακολουθώ το thread γιατί ψάχνω και γω ένα laptop σαν καλό κοριτσάκι. Γύρω στα 900-1000 ευρώ. Πάντως όποιον ρώτησα για acer δε μου έχει πει άσχημα λόγια. Προσανατολίζομαι στα εξής: 1. SONY VAIO VGN-N11MW 2. Acer Aspire 5633WLMi_T5500 (ή καλύτερα TravelMate 4233WLMi) 3. Toshiba Satellite A100-906. Η αλήθεια είναι πάντως ότι κλίνω προς τον acer διότι φαίνεται να υπερέχει σε επιδόσεις σε σχέση με τα λεφτά που διαθέτω. Γι΄αυτό ρώτησα, διότι οι μόνοι μου ενδοιασμοί αφορούν σ' αυτά που διαβάζω εδώ. Εσείς τι λέτε;.... Αν (λέω αν) τελικά το πάρω και έχω κανα πρόβλημα θα σας το πω να με βρίσετε. :love: :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα. Εδώ και καιρό παρακολουθώ το thread γιατί ψάχνω και γω ένα laptop σαν καλό κοριτσάκι. Γύρω στα 900-1000 ευρώ. Πάντως όποιον ρώτησα για acer δε μου έχει πει άσχημα λόγια. καλημερα.μαλλον θα ρωτησες κανεναν που θα δουλευει στην acer και θα πηρες την απαντηση αυτη :p παντως οσοι αγορασαν acer το μετανοιωσαν και ψαχνουν να :worry: τι εγινε :ninja: Σε αυτα τα λεφτα θα σου προτεινα να επιλεξεις τον Toshiba Satellite A100-906,που ειναι πολυ καλο μηχανημα και μαλιστα το εχουν τιμησει αρκετα ατομα,και φιλοι μου.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα. Εδώ και καιρό παρακολουθώ το thread γιατί ψάχνω και γω ένα laptop σαν καλό κοριτσάκι. Γύρω στα 900-1000 ευρώ. Πάντως όποιον ρώτησα για acer δε μου έχει πει άσχημα λόγια. Προσανατολίζομαι στα εξής: 1. SONY VAIO VGN-N11MW 2. Acer Aspire 5633WLMi_T5500 (ή καλύτερα TravelMate 4233WLMi) 3. Toshiba Satellite A100-906. Η αλήθεια είναι πάντως ότι κλίνω προς τον acer διότι φαίνεται να υπερέχει σε επιδόσεις σε σχέση με τα λεφτά που διαθέτω. Γι΄αυτό ρώτησα, διότι οι μόνοι μου ενδοιασμοί αφορούν σ' αυτά που διαβάζω εδώ. Εσείς τι λέτε;.... Αν (λέω αν) τελικά το πάρω και έχω κανα πρόβλημα θα σας το πω να με βρίσετε. :love: Εγώ από την άλλη θα προτείνω τον Sony... Πάντως απέφυγε τους ACER γενικά, υπάρχει λόγος που η τιμή τους για αυτά που προσφέρουν είναι χαμηλή. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 ki ego den exo kanena filo euxaristhmeno apo acer !! oloi thelan na ta poulhsoun meta apo kapoio kairo !!:) den nomizo oi einai tuxaio gegonos !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts