Guest valeria Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας.Επειδή από laptop είμαι παντελώς άσχετη,αυτές οι επιλογές που έχει για Home/Office Desk,Portable/Laptop,Presentation,Always On,Max Battery κλπ,σίγουρα ξέρετε ποιες λέω,είναι ρυθμίσεις που τις επιλέγεις ανάλογα πχ με το αν είναι στο ρεύμα το laptop;Να πω ότι παρατήρησα ότι σε κάποιες ρυθμίσεις πχ τρέχανε κανονικά τα παιχνίδια,σε κάποιες άλλες κολλούσαν.Μπορεί κάποιος εμπειρικά να μου πει πότε πρέπει να χρησιμοποιείται η κάθε επιλογή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας.Επειδή από laptop είμαι παντελώς άσχετη,αυτές οι επιλογές που έχει για Home/Office Desk,Portable/Laptop,Presentation,Always On,Max Battery κλπ,σίγουρα ξέρετε ποιες λέω,είναι ρυθμίσεις που τις επιλέγεις ανάλογα πχ με το αν είναι στο ρεύμα το laptop;Να πω ότι παρατήρησα ότι σε κάποιες ρυθμίσεις πχ τρέχανε κανονικά τα παιχνίδια,σε κάποιες άλλες κολλούσαν.Μπορεί κάποιος εμπειρικά να μου πει πότε πρέπει να χρησιμοποιείται η κάθε επιλογή; Κατέβασε το Notebook Harware Control και ρύθμισέ το στο Dynamic Switching για να δουλεύει μόνο του στην καλύτερη δυνατή ταχύτητα... με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγείς από το να το ρυθμίζεις εσύ κάθε φορά, σχετικά με τις θέσεις που ρωτάς... ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Κατέβασε το Notebook Harware Control και ρύθμισέ το στο Dynamic Switching για να δουλεύει μόνο του στην καλύτερη δυνατή ταχύτητα... με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγείς από το να το ρυθμίζεις εσύ κάθε φορά, σχετικά με τις θέσεις που ρωτάς... ;)Οk,σ'ευχαριστώ πολύ,θα το κάνω αύριο γιατί απ'ότι είδα θέλει net framework 2.0 ενώ εγώ έχω 1.1,και τώρα είναι ώρα για νάνι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 μπορουμε να ρυθμισουμε το refresh rate σε TFT οθονη;.. Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 μπορουμε να ρυθμισουμε το refresh rate σε TFT οθονη;.. Ναι, αλλά οι TFT οθόνες έχουν μια ανάλυση κανονικής λειτουργίας η οποία λέγεται native. Σε αναλύσεις μικρότερες από αυτήν δεν θα έχεις καλό αποτέλεσμα, ενώ σε μεγαλύτερες μπορεί να μην έχεις καθόλου αποτέλεσμα. Ανέτρεξε στο manual της δικής σου για να βρεις την native ανάλυσή της. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 centrino duo 1,66 ή centrino 2 έχει κανείς amd 4000+ σε laptop??τι εντυπώσεις έχει? ψάχνω για καινούριο κι έχω καταλήξει σε siemens με τα εξής χαρακτηριστικά : centrino 2ghz 160 gb σκληρό 1 gb μνήμη 256 mb ,6800 κάρτα γραφικών 17,1¨¨ οθόνη dvd-rw,wilan και τα λοιπά τυπικά χαρακτηρίστικα φορητού 1889 ευρά. τι λέτε?? η αντιστοιχία centrino και p4 ποιά είναι?? στα games ποιός επεξεργαστής (amd,p4,centrino,duo,) αποδίδει περισσότερο με ίδια κάρτα γραφικών και μνήμη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deriziotis Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Για κοίταξε αυτό ACER Aspire 9504 ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 centrino duo 1,66 ή centrino 2 έχει κανείς amd 4000+ σε laptop??τι εντυπώσεις έχει? ψάχνω για καινούριο κι έχω καταλήξει σε siemens με τα εξής χαρακτηριστικά : centrino 2ghz 160 gb σκληρό 1 gb μνήμη 256 mb ,6800 κάρτα γραφικών 17,1¨¨ οθόνη dvd-rw,wilan και τα λοιπά τυπικά χαρακτηρίστικα φορητού 1889 ευρά. τι λέτε?? η αντιστοιχία centrino και p4 ποιά είναι?? στα games ποιός επεξεργαστής (amd,p4,centrino,duo,) αποδίδει περισσότερο με ίδια κάρτα γραφικών και μνήμη? Για την τελευταία ερώτηση: Νομίζω υπερέχει ο AMD 4000+ σε επιδόσεις/αποδόσεις αλλά υστερεί σε αυτονομία, θερμοκρασία... στη συνέχεια πιστεύω ότι είναι ο Centrino dual core 1.66GHz και μετά ο Centrino 2GHz... Δεν θα έπαιρνα ΠΟΤΕ τον P4 λόγω προβληματικής συμπεριφοράς, ειδικά σε θέματα θερμοκρασίας που έχουν αναφερθεί σε πάμπολλα forums! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Για την τελευταία ερώτηση: Νομίζω υπερέχει ο AMD 4000+ σε επιδόσεις/αποδόσεις αλλά υστερεί σε αυτονομία, θερμοκρασία... στη συνέχεια πιστεύω ότι είναι ο Centrino dual core 1.66GHz και μετά ο Centrino 2GHz... Δεν θα έπαιρνα ΠΟΤΕ τον P4 λόγω προβληματικής συμπεριφοράς, ειδικά σε θέματα θερμοκρασίας που έχουν αναφερθεί σε πάμπολλα forums! o dual core που το έψαξα λίγο δεν έχει διαφορές στην απόδοση στο gaming.απλά μπορείς να τρέχεις ταχύτατα 2+ εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα.έτσι δεν ειναι?ή κάνω λάθος? και η 6800 είναι ικανοποιητική ή θεωρείται ξεπερασμένη πλέον? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Παιδιά έχει κανείς να προτείνει καλή κάρτα TV και Radio για το Amilo 1667G2 ? Σε ExpressCard έχει δουλέψει κανένας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Καλημέρα σε όλους!Έχω μια απορία (τώρα που αρχίζουν οι ζέστες).Κανένα ανεμιστήρα έξτρα για laptop,μπορώ να βρω εδώ στην Αθήνα ΕΚΤΟΣ από τη βάση του Πλαισίου,που δυστυχώς,δεν κάνει για τον δικό μου φορητό,την αγόρασα και την επέστρεψα άμεσα.:( Εdit:Να ρωτήσω και κάτι ακόμη:Για καλύτερη διατήρηση της μπαταρίας τι θα πρέπει να κάνω;Πειράζει αν το έχω στο ρεύμα συνέχεια;Αν όχι κάθε πότε να βάζω τη μπαταρία για φόρτιση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Καλημέρα σε όλους!Έχω μια απορία (τώρα που αρχίζουν οι ζέστες).Κανένα ανεμιστήρα έξτρα για laptop,μπορώ να βρω εδώ στην Αθήνα ΕΚΤΟΣ από τη βάση του Πλαισίου,που δυστυχώς,δεν κάνει για τον δικό μου φορητό,την αγόρασα και την επέστρεψα άμεσα.:( Εdit:Να ρωτήσω και κάτι ακόμη:Για καλύτερη διατήρηση της μπαταρίας τι θα πρέπει να κάνω;Πειράζει αν το έχω στο ρεύμα συνέχεια;Αν όχι κάθε πότε να βάζω τη μπαταρία για φόρτιση; Για τις θερμοκρασίες δεν χρειάζονται έξτρα ανεμιστήρες απλώς να είσαι προσεκτική να είναι ελεύθερες οι γκρίλιες εισόδου-εξόδου αέρα π.χ όταν το έχεις ακουμπισμένο στο γραφείο να μην έχεις βιβλία κολλημένα ή στο σαλόνι να μην το ακουμπάς πάνω σε μαξιλάρι κτλ. Για το θέμα μπαταρίας υπάρχουν διάφορες απόψεις. Αυτή που κυριαρχεί είναι να την έχεις μόνιμα μέσα στο λαπτοπ και απλώς να της κάνεις ένα πλήρη κύκλο ξεφώρτισης-φόρτισης μία φορά την εβδομάδα. Ποτέ μπαταρίες ξεχασμένες σε συρτάρι. Μέσα σε δύο μήνες έχουν γίνει άχρηστες. -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Για τις θερμοκρασίες δεν χρειάζονται έξτρα ανεμιστήρες απλώς να είσαι προσεκτική να είναι ελεύθερες οι γκρίλιες εισόδου-εξόδου αέρα π.χ όταν το έχεις ακουμπισμένο στο γραφείο να μην έχεις βιβλία κολλημένα ή στο σαλόνι να μην το ακουμπάς πάνω σε μαξιλάρι κτλ. Για το θέμα μπαταρίας υπάρχουν διάφορες απόψεις. Αυτή που κυριαρχεί είναι να την έχεις μόνιμα μέσα στο λαπτοπ και απλώς να της κάνεις ένα πλήρη κύκλο ξεφώρτισης-φόρτισης μία φορά την εβδομάδα. Ποτέ μπαταρίες ξεχασμένες σε συρτάρι. Μέσα σε δύο μήνες έχουν γίνει άχρηστες.Σ'ευχαριστώ,ήσουν πολύ κατατοπιστικός!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Για το θέμα μπαταρίας υπάρχουν διάφορες απόψεις. Αυτή που κυριαρχεί είναι να την έχεις μόνιμα μέσα στο λαπτοπ και απλώς να της κάνεις ένα πλήρη κύκλο ξεφώρτισης-φόρτισης μία φορά την εβδομάδα. Ποτέ μπαταρίες ξεχασμένες σε συρτάρι. Μέσα σε δύο μήνες έχουν γίνει άχρηστες. Ακριβως το αντιθετο θα ελεγα...Με το να την εχεις μεσα στο laptop συνεχεια και αυτο να δουλευει με το ρευμα, της κανεις ζημια και την φθειρεις πολυ γρηγορα (το ιδιο λαθος ειχα κανει στο προηγ. laptop που ειχα και πανω στον χρονο η μπαταρια βγηκε off...) Η μπαταρια πρεπει να "φθειρεται" με την χρηση, οποτε η την εχεις μονιμα εκτος οταν το δουλευεις σε σπιτι/γραφειο με ρευμα, η την εχεις μονιμα μεσα και το χρησιμοποιεις με αυτη, ποτε και με τα 2 μαζι. my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Ακριβως το αντιθετο θα ελεγα...Με το να την εχεις μεσα στο laptop συνεχεια και αυτο να δουλευει με το ρευμα, της κανεις ζημια και την φθειρεις πολυ γρηγορα (το ιδιο λαθος ειχα κανει στο προηγ. laptop που ειχα και πανω στον χρονο η μπαταρια βγηκε off...) Η μπαταρια πρεπει να "φθειρεται" με την χρηση, οποτε η την εχεις μονιμα εκτος οταν το δουλευεις σε σπιτι/γραφειο με ρευμα, η την εχεις μονιμα μεσα και το χρησιμοποιεις με αυτη, ποτε και με τα 2 μαζι. Το είπα εξ'αρχής ότι υπάρχουν διάφορες απόψεις. Ο ''δικός'' μου τρόπος (μπαταρία πάντα μέσα + ένα πλήρη κύκλο ξεφόρτισης-φόρτισης τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα) μου συστάθηκε από το service της Compaq όταν αγόρασα το λαπτοπ αλλά μετά την είδα να προτείνεται και σε διάφορα φόρα. Και πρέπει να πω ότι μετά από 3 χρόνια και 3 μήνες χρήσης έχω μία πτώση στη διάρκεια της μπαταρίας μικρότερης του 30% (από δυόμισυ ώρες σε μιά ώρα και τρία τέταρτα αυτονομία). Συν το ότι στις διακοπές ρεύματος το λαπτοπ μένει πάντα αναμμένο και είναι και πιο εύκολο στη χρήση (δεν έχει βάλε-βγάζε).... -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Με το σκεπτικο οτι οι περισσοτεροι το λαπτοπ το δουλευουμε σαν σταθερο το να βγαλεις την μπαταρια ειναι οτι χειροτερο, σε 3-4 μηνες που θα καθετε θα ειναι για πεταμα. αντιθετα αυτο που ειπε ο φιλος kpartsi ειναι το καλυτερο και μαλιστα εγω την χρησημοποιω οσο πιο συχνα γινετε ( 1-2 φορες το δεκαημερο) δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι πολλα λαπτοπ χωρις μπαταρια δεν λειτουργουν. αυτα απο εμπειρεια με τρια λαπτοπ που οσο τα ειχα η μπαταρια ειχε πεσει ελαχιστα, ενω φιλος που την ειχε βγαλει μετα απο 5μηνες την ειχε χαλασει με αυτονομια απο 70 λεπτα αρχικα να ειναι τωρα κατω απο μιση ωρα (σε πεντιουμ 4 3,2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Συμφωνώ με τους kpartsi και alfa!!! Είναι η καλύτερη λύση... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Το είπα εξ'αρχής ότι υπάρχουν διάφορες απόψεις. Συμφωνοι, αλλα να μη λες για τον αλλο τροπο οτι "Μέσα σε δύο μήνες έχουν γίνει άχρηστες" γιατι ειναι τελειως λαθος αυτο... Ο χρονος ζωης μιας μπαταριας, ελατωνεται απο τις πολλες φορτισεις/εκφορτισεις, οσες περισσοτερες της κανεις τοσο γρηγοροτερα θα μειωθει η ικανοτητα της. Οποτε, δεν φταει ουτε το "συρταρι" ουτε κατι αλλο παρα μονο η χρηση της. Αρα, οσο λιγοτερο την χρησιμοποιεις, τοσο περισσοτερο θα σου κρατησει. my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Συμφωνοι, αλλα να μη λες για τον αλλο τροπο οτι "Μέσα σε δύο μήνες έχουν γίνει άχρηστες" γιατι ειναι τελειως λαθος αυτο... Ο χρονος ζωης μιας μπαταριας, ελατωνεται απο τις πολλες φορτισεις/εκφορτισεις, οσες περισσοτερες της κανεις τοσο γρηγοροτερα θα μειωθει η ικανοτητα της. Οποτε, δεν φταει ουτε το "συρταρι" ουτε κατι αλλο παρα μονο η χρηση της. Αρα, οσο λιγοτερο την χρησιμοποιεις, τοσο περισσοτερο θα σου κρατησει. Φίλε μου, δεν είπα με τον άλλο τρόπο (τον δικό σου) οι μπαταρίες γίνονται άχρηστες. Εξάλλου είχα ποστάρει πριν από σένα, δεν ήξερα τον δικό σου τρόπο, δεν ξέρω αν την αφήνεις για μήνες την μπαταρία σου αχρησιμοποίητη ή την χρησιμοποιείς συχνά.... Αυτό που είπα ήταν ότι μπαταρίες ξαχασμένες και παρατημένες για μήνες σε ένα συρτάρι γίνονται άχρηστες. Αυτό είναι γενικώς αποδεκτό και έχει συμβεί και σε μένα. Και το ανέφερα γιατί είναι ένα λάθος που κάνουν πολλοί. Από ότι έχω καταλάβει, έχω διαβάσει, έχω πειραματιστεί... οι μπαταρίες για την καλύτερη συντήρησή τους πρέπει να έχουν συχνή επαφή με το ρεύμα. Σίγουρα όσο μικρότερη είναι η χρήση τους, τόσο καλύτερα συντηρούνται... αλλά υπάρχει ένα όριο. Ένας πλήρης κύκλος εκφόρτισης-φόρτισης την εβδομάδα. Αν πέσεις κάτω απ΄αυτό το όριο, ο χρόνος ζωής της μπαταρίας πέφτει δραματικά πιο γρήγορα απ' ότι με κανονική χρήση. -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Φίλε μου, δεν είπα με τον άλλο τρόπο (τον δικό σου) οι μπαταρίες γίνονται άχρηστες. Εξάλλου είχα ποστάρει πριν από σένα, δεν ήξερα τον δικό σου τρόπο, δεν ξέρω αν την αφήνεις για μήνες την μπαταρία σου αχρησιμοποίητη ή την χρησιμοποιείς συχνά.... Αυτό που είπα ήταν ότι μπαταρίες ξαχασμένες και παρατημένες για μήνες σε ένα συρτάρι γίνονται άχρηστες. Αυτό είναι γενικώς αποδεκτό και έχει συμβεί και σε μένα. Και το ανέφερα γιατί είναι ένα λάθος που κάνουν πολλοί. Από ότι έχω καταλάβει, έχω διαβάσει, έχω πειραματιστεί... οι μπαταρίες για την καλύτερη συντήρησή τους πρέπει να έχουν συχνή επαφή με το ρεύμα. Σίγουρα όσο μικρότερη είναι η χρήση τους, τόσο καλύτερα συντηρούνται... αλλά υπάρχει ένα όριο. Ένας πλήρης κύκλος εκφόρτισης-φόρτισης την εβδομάδα. Αν πέσεις κάτω απ΄αυτό το όριο, ο χρόνος ζωής της μπαταρίας πέφτει δραματικά πιο γρήγορα απ' ότι με κανονική χρήση. Δεν διαφωνω για τον κυκλο φορτισης/αποφορτισης που λες, διαφωνω με τον να το δουλευουμε με το ρευμα και να εχουμε την μπαταρια μεσα στο laptop. Φαινεται, πως οταν συμβαινει αυτο, η μπαταρια δεχεται συνεχεια ρευμα, προσπαθωντας δηλαδη να φορτιζεται συνεχεια, και αυτο της δημιουργει φθορα. Εγω παντως, απι το προηγ. laptop μου αυτο το "λαθος" ειχα κανει και το manual οτυ καινουριου λεει οτι αν το χρησιμοποιεις σαν desktop, καλυτερα η μπαταρια να μην ειναι μεσα. Συμφωνω, ξαναλεω, με αυτο που λες για τις αποφορτισεις. my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 παιδια βρήκα ενα τρομερο SONY VAIO με wifi, bluetooth, widescreen, dual core, 1GB ram και ενα turbo-x απο το πλαισιο, με dual core, wifi, ect. οι τιμες τους ειναι, sony: 1800euro και turbo-x: 1300 ποια θα προτιμουσατε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 To manual φορητού που έχω αναγράφει ότι η μπαταρία είναι λιθίου και πρέπει να εκφορτίζεται/φορτίζεται πλήρως τουλάχιστον μια φορά το μήνα για την καλή λειτουργία της... δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα η συνεχής χρήση της... πρόβλημα όμως δημιουργείται όταν η αφαίρεση και τοποθέτησή της εκτός φορητού για αρκετό χρονικό διάστημα την καθιστά άχρηστη... δεν ξέρω σε πόσο χρονικό διάστημα αναφέρεται αλλά υποθέτω ότι είναι εύλογο πέραν του τριμήνου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 παιδια βρήκα ενα τρομερο SONY VAIO με wifi, bluetooth, widescreen, dual core, 1GB ram και ενα turbo-x απο το πλαισιο, με dual core, wifi, ect. οι τιμες τους ειναι, sony: 1800euro και turbo-x: 1300 ποια θα προτιμουσατε? Αν έγραφες link ή μοντέλα θα μπορούσαμε να σου πούμε τη γνώμη μας!!! :happy: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Ρε παιδια εχω ενα HP compaq nx9105.Θελω να βαλω καρτα Mini pci για WiFi..Το λαπτοπ αυτο εχει mini pci??Δεν μπορω να βρω πουθενα πληροφοριες.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Μολις πηρα αυτο απο την HP Hellas, μετα απο σχετικο μου ερωτημα για τον σωστο τροπο χρησης της μπαταριας ενος laptop: ------------------------ Αγαπητέ Πελάτη, Σας ευχαριστούµε που χρησιµοποείτε τις υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης της Hewlett Packard. Η μπαταρία δε χρειάζεται να βγαίνει απο το φορητό καθώς αυτό δουλέυει στο ρεύμα. Το μόνο που σας προτείνουμε είναι να το δουλέυεται συχνά χωρίς ρεύμα, δηλαδή με μπαταρία, γιατί αυτός είναι και ο σκοπός του φορητού. Όταν είναι συνέχεια στο ρεύμα έχει σαν αποτέλεσαμ η μπαταρία να φορτίζεται συνεχώς και με τη χρόνια χρήση να πάθει ζημιά. Δε θα πάθει τίποτα αν τη βγάλετε τη μπαταρία καθώς και να είναι μόνο στο ρεύμα. Με εκτίµηση, Hewlett Packard Εξυπηρέτηση Πελατών my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts