Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανάμεσα στα τρία, θα κοίταγα τα 2 πρώτα, το fujitsu λόγω μεγαλύτερου σκληρού ή το toshiba λόγω μάρκας. Αν πάντως τα θες για παιχνίδια δεν σου κάνει κανένα από τα τρία, είναι πιο πολύ για δουλειά. Αν επιτρέπεται, γιατί θες αποκλειστικά από το Γερμανό; με τα ίδια λεφτά πήρα το Acer 5024 που είναι ανώτερο των τριων παραπάνω ειδικά σε ότι αφορά την κάρτα γραφικών.

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ανάμεσα στα τρία, θα κοίταγα τα 2 πρώτα, το fujitsu λόγω μεγαλύτερου σκληρού ή το toshiba λόγω μάρκας. Αν πάντως τα θες για παιχνίδια δεν σου κάνει κανένα από τα τρία, είναι πιο πολύ για δουλειά. Αν επιτρέπεται, γιατί θες αποκλειστικά από το Γερμανό; με τα ίδια λεφτά πήρα το Acer 5024 που είναι ανώτερο των τριων παραπάνω ειδικά σε ότι αφορά την κάρτα γραφικών.

Απλά επειδή το αυτοί οι τρεις ήταν ετοιμοπαράδοτοι στον ΓΕΡΜΑΝΟ και το παιδί που θέλει να αγοράσει φορητό βιαζόταν, για αυτό ήθελα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Τελικά όμως, επειδή από ότι είδα τις τσούζουν τις τιμές λέω να τον παραγγείλω από το e-shop.gr!

Βρήκα αυτά τα μοντέλα:

ASUS A6727GLH PENTIUM M 725 1.6GHz

FUJITSU-SIEMENS AMILO M 7440 PENTIUM M750 1024MB 80GB

Τι λέτε;

Από το shop21.gr γίνεται να παραγγείλεις με αντικαταβολή,έτσι;

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

episis o 417M

iparxei sto http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=2635&catid=241

Κωδικός: VGN-A417M. Ο συγκεκριμένος φορητός Η/Υ διαθέτει γερμανικό πληκτρολόγιο με κυριότερη διαφορά την αλλαγή θέσης στα πλήκτρα Ζ και Υ.

Επεξεργαστής :Intel Pentium M 750 - 1.86GHz , 2MB L2 Cashe.

Οθόνη: 17'' X-black WUXGA TFT μέγιστη ανάλυση 1440 x 900 pixels.

Μνήμη:512 MB DDR2 SDRAM PC2 3200 επεκτάσιμη στα 1024 MB.

Σκληρός Δίσκος:80GB.

Οπτικός Δίσκος:DVD±RW DUAL LAYER.

Κάρτα γραφικών:ATI MOBILITY RADEON X600 256 MB

Modem:V92/V.90, K56 flex

Κάρτα δικτύου:Ενσύρματη 10/100Mbps, Wireless LAN 802.11b/g 54 Mbps, Bluetooth 1.2 με εμβέλεια 10 μέτρα

Θύρες επικοινωνίας:4 ακίδων i.LINK (IEEE1394) στα 400 Mbps, Είσοδος DC, Υποδοχή διασύνδεσης σταθμού σύνδεσης, Υποδοχή ακουστικών, Υποδοχή Memory Stick (Κανονικό μέγεθος, με Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, συμβατότητα μεταφοράς δεδομένων υψηλής ταχύτητας), Υποδοχή μικροφώνου, Θύρα άμεσης σύνδεσης RJ-11 (μόντεμ), Θύρα άμεσης σύνδεσης RJ-45 (δίκτυο), 3x Θύρα USB 2.0, Υποδοχή σύνδεσης VGA για οθόνη, Κάρτα PCMCIA τύπου I ή II

Διαστάσεις:280.1 x 42.2/45.2 x 405.5 mm.

Βάρος: 3.9 Kg.

Μπαταρία:Ιόντων Λιθίου με διάρκεια 112 λεπτά.

Προεγκατεστημένο Λειτουργικό:Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2

Προεγκατεστημένο Λογισμικό:Click to DVD 2.2, DVgate Plus 2.0, PictureGear Studio 2.0, Power Panel Power Management 1.3, SonicStage 2.1, VAIO Media 3.1, Σύστημα ανάκτησης DVD, Στούντιο παραγωγής SonicStage 1.4, Vaio Zone 1.2, Adobe Acrobat Reader 6.0, Adobe Photoshop Elements 2.0, Adobe Premiere Τυπικό, WinDVD for VAIO 5.0, Microsoft Works 8.0, Norton Internet Security 2005, Στοιχεία του Adobe Acrobat 6.0, Norton Password Manager 2004 .

Η παράδοση στο προϊόν αυτό δεν είναι άμεση όπως στα υπόλοιπα είδη χωρίς αυτή την υποσημείωση , αλλά απαιτεί λίγες ημέρες.

1,589.00 €

Εγγύηση 1 έτoς

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται 19% Φ.Π.A

thx tomorrow, alla den m les, pos tha ton paro apo ekei!!?!? edo(herakleio krhths)den exei tetio shop! :(

δεν πειραζει.Απλα κανεις τηλεφωνικη παραγγελια αν δεν θες μεσω ιντερνετ να κανεις την παραγγελια και στο στελνουν π.χ. με αντικαταβολη.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

thx tomorrow, alla den m les, pos tha ton paro apo ekei!!?!? edo(herakleio krhths)den exei tetio shop! :(

Φίλε μου, πρόσεξε ότι θα πληρώσεις περίπου 2000€ (μαζί με πιθανά μεταφορικά και ΦΠΑ) και θα έχεις μόνο 1 χρόνο εγγύηση ενώ η μνήμη απ'οτι λέει αναβαθμίζεται μόνο στο 1GB (δηλαδή έχει μόνο δύο slot?), και σε κανα χρόνο από τώρα με τα Windows Longhorn (ή Vista όπως λέγονται τώρα) ίσως το 1GB να μοιάζει λίγο.

Αυτό που σου περιορίζει κατά την προσωπική μου άποψη πολύ τις επιλογές σου είναι ότι θες συνδυασμό οθόνη 17΄΄ και Centrino. Η τόσο μεγάλη οθόνη μην ξεχνάς ότι αυξάνει τις διαστάσεις του φορητού και είναι πιθανόν οι συνηθισμένες τσάντες που τα μεταφέρουν να μην το χωράνε. Μια οθόνη 17 ιντσών συνδυάζεται πιο πολύ με desktop replacement notebook (άρα όχι με Centrino).

Τέσπα, δική σου επιλογή είναι, κάνε ό,τι θέλεις :)

file kterz gia to aspire 1682 ti gnomi exeis?ine ena klik pio piso apo to 1692(kirios to chipset).omos kata ta alla einai kalo kai exei poli kalo sxedio.aisthitika moy aresei poli.

P800

Αφού χρησιμοποιεί τον Pentium M 725 θα έχει FSB στα 400MHz. Δεν αξίζει να δώσεις €1000 για ένα μηχάνημα που δεν έχει 533ΜΗz FSB. Ακόμα χειρότερα έχει μόνο 256ΜΒ μνήμη που είναι ελάχιστα πλέον. Υπάρχουν μηχανήματα που είναι ελάχιστα ακριβότερα και έχουν πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα το HP 6110, κοστίζει περίπου €200 περισσότερα αλλά έχει περισσότερη μνήμη, καλύτερο επεξεργαστή και κυρίως βασίζεται στην πλατφόρμα centrino δεύτερης γενιάς. Εκτός αυτού, θα προτιμούσα ένα μηχάνημα HP από ένα Acer (προσωπική άποψη αυτό).

Θέτω το εξής ερώτημα: Amilo D1845 ή Amilo M3438G?

Αξίζει να δώσω €800 επιπλέον για τον M3438G ή θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και με τον D1845? Θυμίζω πως το laptop το θέλω κυρίως σαν desktop replacement για εργασία με σχεδιαστικά προγράμματα (AutoCAD, 3D Studio MAX κλπ), μουσική και ίσως και κάποιο παιχνίδι σαν το San Andreas (και πιο παλιά ακόμη), το οποίο παίζει καλά με την 5200 στο desktop μου (δεν είμαι πολύ των παιχνιδιών γενικότερα).

Σύγκριση χαρακτηριστικών εδώ: http://www.multirama.gr/Multirama/ProductCompare.aspx?productCodes=47727,59706

Ποια είναι η γνώμη σας? Τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα, αλλά αν είναι να γλιτώσω τα €800 προκειμένου να τα διαθέσω κάπου αλλού θα ήταν ό,τι καλύτερο για μένα.

:shifty:

Φίλε μου, πρόσεξε ότι θα πληρώσεις περίπου 2000€ (μαζί με πιθανά μεταφορικά και ΦΠΑ) και θα έχεις μόνο 1 χρόνο εγγύηση ενώ η μνήμη απ'οτι λέει αναβαθμίζεται μόνο στο 1GB (δηλαδή έχει μόνο δύο slot?), και σε κανα χρόνο από τώρα με τα Windows Longhorn (ή Vista όπως λέγονται τώρα) ίσως το 1GB να μοιάζει λίγο.

Αυτό που σου περιορίζει κατά την προσωπική μου άποψη πολύ τις επιλογές σου είναι ότι θες συνδυασμό οθόνη 17΄΄ και Centrino. Η τόσο μεγάλη οθόνη μην ξεχνάς ότι αυξάνει τις διαστάσεις του φορητού και είναι πιθανόν οι συνηθισμένες τσάντες που τα μεταφέρουν να μην το χωράνε. Μια οθόνη 17 ιντσών συνδυάζεται πιο πολύ με desktop replacement notebook (άρα όχι με Centrino).

Τέσπα, δική σου επιλογή είναι, κάνε ό,τι θέλεις :)

exeis dikio file mu alla pao fitiths kai den leei na kuvalao ena olokliro desktop kathe summer xristugena kai pasxa :( e?

gia afto thelo ena laptop. oso gia thn 17ara.. einai allh fash kaka ta cemata ;)

oso gia ton centrino einai oti kalitero mboro na foreso pano re laptop afoson otidipote allo tha ton zestane ypervolika pio poly kai den tha mborusa kan na kano ta vasika.. opote.. alla rotao kai plz edo thelo mia apantish!

px se 1 xrono, eno tha exo valei 2-3games mesa sto laptop, mia adsl kai diafora alola, yparxei periptosh na mhn travaei!?!? kai na pezo 1 game me diskolia??? oloi afto m lene. oti tha to pareis k se ena xrono den tha mboreis na kaneis tpt para ta vasika kai tpt parapano dld, games me diskolia kai tetia.. help..

signomi alla o 725 den einai proti genia.Oi proti centrino eixan 1mb cache.Deyteron to brhka 900 teliki.Triton exei 15,4 instes exei radeon 9700 64 mb kai kati alla extra.einai oreo sxediastika.

pantos to plaisio exei turbox se kales times kai me 533 fsb afoy exei m740.Mpori na bgalei problima mporei kai oxi omos apo oti akoysa to ftiaxnoyn grigora.

an exei kali karta grafikon kalo epeksergasti kai 512 to ligotero mnimi tote giati na exeis problima sto na treksis pexnidia?

to acer exei 400 fsb omos einai me 2mb cache.Oi protoi pentium m eixan 1mb cache.

Gia ta turbo x afoy exei pentium m 740 sigoyra exei 533 fsb.o 740 bgenei mono se 533 fsb.

Nai tha simfoniso mazi soy oti o epeksergastis kai i mnimi einai perissotera shmantika.omos den einai arnitiko na exei ena mhxanhma kala grafika alla einai sta sin.

file koretsi apla to montelo me ton HT me ta 1200 tha exeis mikri aytonomia peripoy 1 ora.

P800

Όταν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι σε υπάρχον post μπορείς να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif ώστε να αποφύγεις τα συνεχόμενα posts.

Στο θέμα τώρα, το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει 400ΜΗz FSB, ψάξε λίγο στο Google και θα το δεις. Από εκεί και πέρα, ξαναλέω ότι όταν σκέφτεσαι να αγοράσεις κάτι πρέπει να έχεις καταλήξει τι θέλεις να το κάνεις. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, ένα μηχάνημα σαν το 6110 που αναφέρω στο προηγούμενο post μου είναι καλύτερη επιλογή. Έχει μεγάλη σημασία ο καλύτερος επεξεργαστής και η περισσότερη μνήμη στην καθημερινή χρήση.

metaksi fujitsu siemens amilo 7405 centrino 1.4/256 mb/15 tft/40gb kai

fujitsu siemens amilo pro v2000 pentium m 1.6/256/15,1 tft,40 gb ti protinete?

file junior giati soy eipan min paris fujitsu siemens?

P800

file MIB epeidh to idio montelo skeftomai na paro kai ego alla stin pio mikri ekdosi me 256ram kai 40giga skliro tha itheles na peis tis entiposis tis aderfis soy apo ayto to mhxanhma?

P800

metaksi fujitsu siemens amilo 7405 centrino 1.4/256 mb/15 tft/40gb kai

fujitsu siemens amilo pro v2000 pentium m 1.6/256/15,1 tft,40 gb ti protinete?

file junior giati soy eipan min paris fujitsu siemens?

m exun pei arketoi oti san service den leei tpt apolitos..

mcde , ego thelo na pezo games se megalo vathmo malista kai thelo na exei kai 17" othonh opos exo pei arketes fores san proigumena post mu, ti m protineis(centrino ktl ennounte..)

oyte ta acer exoyn kalo service.omos theoritika ta fujitsu siemens exoyn liges pithanotites na pathoyn kati.by the way to 1682 stixizei oso to v2020 tis fujitsu siemens me moni basiki diafora ta grafika opote mallon tha protimiso fujitsu siemens giati exoyn kai to bonus tis epektasis eggyhshs poy logika tha ine kaliteri apo oti ta acer.sin oti ta acer den exoyn kali poiotita kataskeyis.

P800

παιδιά σήμερα νευρίασα η αλήθεια πολύ :mad:

ενώ είχα αποφασίσει να αγοράσω τον HP compaq NX8220(2ghz centrino,1024Mb RAM) πάω σήμερα στο site της hp και βλέπω ότι αποσύρθηκε.Είναι αλήθεια;δηλαδή ρε παιδιά τόσο πάλιωσε το μοντέλο(δε νομίζω να έχει 2 μήνες στην ελληνική αγορά...) και το έβαλαν εκτός; :mad: Και να πάλι αρχίζει το ψάξιμο...από ότι βλέπω ο αντικαταστάτης του είναι ένα laptop πιο ελαφρύ κατά 800gr με επεξεργαστή AMD turion 1.8ghz.Και σας ρωτώ ένας επεξεργαστής turion στα 1.8 είναι ισάξιος με έναν intel centrino 2ghz; τι παραπάνω ή τι λιγότερο έχει; γιατί λογικά η hp compaq θα βελτιώνε με την αντικατάσταση του NX8220 αλλά από ότι βλέπω τα specs είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΡΕ HP; πω πω...πάλι ψάξιμο.ένα μήνα έκανα να καταλήξω εκεί... :wacko:

UMTS power!:cool:

παιδιά σήμερα νευρίασα η αλήθεια πολύ :mad:

ενώ είχα αποφασίσει να αγοράσω τον HP compaq NX8220(2ghz centrino,1024Mb RAM) πάω σήμερα στο site της hp και βλέπω ότι αποσύρθηκε.Είναι αλήθεια;δηλαδή ρε παιδιά τόσο πάλιωσε το μοντέλο(δε νομίζω να έχει 2 μήνες στην ελληνική αγορά...) και το έβαλαν εκτός; :mad: Και να πάλι αρχίζει το ψάξιμο...από ότι βλέπω ο αντικαταστάτης του είναι ένα laptop πιο ελαφρύ κατά 800gr με επεξεργαστή AMD turion 1.8ghz.Και σας ρωτώ ένας επεξεργαστής turion στα 1.8 είναι ισάξιος με έναν intel centrino 2ghz; τι παραπάνω ή τι λιγότερο έχει; γιατί λογικά η hp compaq θα βελτιώνε με την αντικατάσταση του NX8220 αλλά από ότι βλέπω τα specs είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΡΕ HP; πω πω...πάλι ψάξιμο.ένα μήνα έκανα να καταλήξω εκεί... :wacko:

Φίλε μου αν έκρινε κανείς από το nick name σου, θα περίμενε κανείς να μπορείς να φιλοσοφείς τα πράγματα λιγάκι και να μην τα παίρνεις και τόσο σοβαρά ;) Μπορεί να αποσύρθηκε το NX8220, αλλά δες αυτή τη σελίδα

Στο κάτω κάτω ο turion είναι 64bit

metaksi fujitsu siemens v2020 256mb ,pentium m 1,6 ,dvd writer kai ibm r51 512 pentium m 1,5 me ati 32 megabyte karta grafikon kai dvd/cdrw.o ibm exei kai doro 12 mhnes internet.

apo service poio ine kalitero?

diabasa kapoy oti to service ths fujitsu siemens to phre h alman.alitheyei?

P800

Ελεεινό service έχουνε˙ κατ'εμέ τα Acer είναι απλά μια φτηνή λύση.

ναι ελεεινό σέρβις εδώ στην ελλάδα.αλλα αμα το στείλεις ιταλία θα σου έλθει πίσω χαρτί.

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

ναι ελεεινό σέρβις εδώ στην ελλάδα.αλλα αμα το στείλεις ιταλία θα σου έλθει πίσω χαρτί.

Έχεις προσωπική εμπειρία από το service στην Ιταλία; Είναι τόσο καλό όσο νομίζω και εγώ; (δηλαδή αυτά που λεέι η εγγύηση ότι έρχεται στο παίρνει courier τζάμπα και στο φέρνει πίσω φτιαγμένο αληθεύουν; )

Φίλε μου αν έκρινε κανείς από το nick name σου, θα περίμενε κανείς να μπορείς να φιλοσοφείς τα πράγματα λιγάκι και να μην τα παίρνεις και τόσο σοβαρά ;) Μπορεί να αποσύρθηκε το NX8220, αλλά δες αυτή τη σελίδα

εγώ φίλε μου το φιλοσόφησα και το έψαξα.Πήγα και στην σελίδα που μου είπες αλλά εκεί έπαθα το μεγάλο shock: δε ξέρω τι ποιότητα έχουν οι nc αλλά δε νομίζω ότι είναι και η καλύτερη πρόταση value for money όπως ήταν το nx8220.Λάθος της HP-Compaq,μεγάλο λάθος...ήταν το μόνο μοντέλο Value for money ενώ ταυτόχρονα κάλυπτε κάποιες επαγγελματικές ανάγκες(φορητότητα,δύναμη,αναμονή) και η οθόνη του ήταν απλά εξαιρετική. έτσι λοιπόν το φιλοσόφησα και είπα: γιατί δε γυρίζω σε amilo? μόνο το βάρος τους με προβληματίζει και η ανάλυση της οθόνης... ο ΝΧ8220 ήταν χρυσάφι για εμένα.και μόνο 1900Ε έκανε...τόσο άσχημα πήγε σε πωλήσεις;

Έχεις προσωπική εμπειρία από το service στην Ιταλία; Είναι τόσο καλό όσο νομίζω και εγώ; (δηλαδή αυτά που λεέι η εγγύηση ότι έρχεται στο παίρνει courier τζάμπα και στο φέρνει πίσω φτιαγμένο αληθεύουν; )

δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλα μαρτυρία φίλου που έχει το acer με την στρυφογυριστή οθόνη.το έστειλε ιταλία και του το έφεραν σαν καινούργιο.

για να μπορεις να το στείλεις ιταλία όμως πρεπει να τους στείλεις την εγγύηση δηλ. ενα χαρτί που υπάρχει οταν αγοράζεις αcer.

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

α και κάτι άλλο φίλε μου με την παγαποντιά της hp compaq:τώρα σπρώχνουν τους υποψήφιους αγοραστές στον nw8240 που με το έτσι θέλω έχει 3 χρόνια εγγύηση και λιγότερη RAM(512MB έναντι 1024MB του NX8220) αν και θα προτιμούσα το αντίστροφο.Μια καταναγκαστική διαδικασία +300Ε για τους επαγγελματίες...! Και κάτι άλλο:είδα σε ένα site ότι η κυκλοφορία του NX8220 έγινε Δεκέμβριο 2004.αντίθετα σε κάποια site το είδα ως νέο προϊόν...τι κάνει ο κόσμος για να πουλήσει.Αν πραγματικά είναι παλιό καλά έκανε η HP Compaq.Αλλά δε βλέπω και κάποιο λογικό αντικαταστάτη :mad:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...