Haris1977 Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 :!: :alien: :alien: Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 @Haris1977 o dikos mou toshiba centrino an kai energopoiei ton anemistira kathe ligo kai ligaki o hxos pou paragei den einai dinatos. @Nrg sigoura na ksexaseis ta paixnidia.ayto pou tha sou protina padws einai 512mb ram.. Συνεπώς ΥΠΑΡΧΕΙ ήχος αν και μικρής έντασης.. Εγώ ρωτάω αν υπάρχει εντελώς αθόρυβη ψύκτρα όπως υπάρχουν στα dektop συστήματα :( Υ.Γ Sorry για το προηγούμενο post .. Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Haris1977 o filos onefluffycloud itan ipermetra metriofrwn i den exei akousei laptop me p4.. O anemistiras apo ta centrino laptopakia, exw 2 tetoia, douleyei se 2 i se 3 skales tin prwti k tin deyteri den einai eykolo na tin akouseis an den iparxei pragmatika apolith isixia giayto den kserw an iparxei diafora metaksi tous twra i triti skala mpainei se leitourgia afou i cpu doulepseii liga lepta sta8era sto 100% alla akoma k ayti einai poio a8oryvh apo ka8e desktop systima pou exw akousei.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Δεν συγκρίνονται καν αυτά τα δύο...όταν πρωτοαγόρασα laptop έπαθα σοκ από την ησυχία του. Καμία σχέση απολύτως, τα desktop όσο και αθόρυβο τροφοδοτικό και αν έχουν δεν παράγουν τον ήχο των laptop! Χώρια που δεν δουλεύει συνέχεια γιατί έχουν ένα feature που τους επιτρέπει να μειώνουν την συχνότητα της cpu όταν δεν χρειάζεται η ισχύς. Το ανεμιστηράκι δουλεύει αραιά... edit : Kαι αν συνυπολογίσεις πλην του τροφοδοτικού, το ανεμιστηράκι της cpu, το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών και τα κάθε είδους ανεμιστηράκια μέσα στο κουτί καταλαβαίνεις ότι είναι έντελως άτοπη η σύγκριση με τα laptop. Αυτά από την χρήση των 2 laptop που έχω, ένα Toshiba Satellite με Celeron (2 ετών) αλλά και ένα Τοshiba A50-111 μερικών μηνών. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Ρωτάω γιατί θέλω να πάρω ένα laptop , να του βάλω μια επαγγελματική κάρτα ήχου (ασχολούμε με ηχογραφήσεις γι αυτό) και να το κάνω studio. Το θέμα είναι πως δεν πρέπει να δουλεύει το ανεμηστηράκι , διότι αν γίνεται αυτό το πυκνωτικό mic που χρησιμοποιώ καταγράφει ΟΛΟΥΣ τους ήχους που παράγονται.. Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 ...νομίζω ότι δεν υπάρχει pc το οποίο να μην δουλεύει το ανεμιστηράκι! Αλλιώς θα το πάρεις στο χέρι από την θερμοκρασία που θα ανεβάσει! ;) Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Ρωτάω γιατί θέλω να πάρω ένα laptop , να του βάλω μια επαγγελματική κάρτα ήχου (ασχολούμε με ηχογραφήσεις γι αυτό) και να το κάνω studio. Το θέμα είναι πως δεν πρέπει να δουλεύει το ανεμηστηράκι , διότι αν γίνεται αυτό το πυκνωτικό mic που χρησιμοποιώ καταγράφει ΟΛΟΥΣ τους ήχους που παράγονται.. Έχεις σκεφτεί το Mac Mini; Μπορεί να μην είναι Laptop αλλά είναι αθόρυβο... Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Έχεις σκεφτεί το Mac Mini; Μπορεί να μην είναι Laptop αλλά είναι αθόρυβο... Πολύ καλή ιδέα Valerio... [imgalign=right]http://80.76.59.73/Rainbow/images/mainpage/macmini.jpg[/imgalign] Mac mini Tο μικρό! Aγγλική Έκδοση PowerPC G4 1.25GHz Mνήμη 256MB DDR SDRAM PC2700 ΑΤΙ Radeon 9200/32MB DDR SDRAM 40GB Ultra ATA drive Εσωτερικό DVD-RΟΜ&CD-RW (Combo drive) Eσωτερικό Modem 56K V.92 Mac OS X v10.3 και Aγγλικο Classic με μόλις 432.00 Euro αλλά χωρίς οθόνη, πληκτρολόγιο, mouse και τα συναφή. :) Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Έχεις σκεφτεί το Mac Mini; Μπορεί να μην είναι Laptop αλλά είναι αθόρυβο... Xμμ το είδα.. :) Όμως : 1) Eίναι Mac (τι τώρα στα γεράματα θα αλλάκσουμε λειτουργικό? :blink: ) 2) Η τελική τιμή (μαζί με τα συναφή - κάρτα ήχου, πληκτρολόγια , tv κλπ) πάει στα .. ύψη! 3) Που λέει πως είναι αθόρυβο?? :worry: :worry: Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Πάντως φίλε μου την απόλυτη ησυχία που θες δύσκολα θα την βρεις και ΑΝ την βρεις θα την πληρώσεις ακριβά... ;) Τα desktop τα ξεχνάς τελείως σε αυτό τον τομέα που τα θες αλλά κ τα laptop που είναι πολύ ήσυχα παράγουν ένα πολύ μικρό θόρυβο από την ψύκτρα κατα αραιά διαστήματα που δεν ενοχλεί καθόλου τον κοινό χρήστη όμως για τόσο extreme καταστάσεις που το θες...χμμμ :rolleyes: Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Στα desktop υπάρχουν συστήματα που είναι εντελώς αθόρυβα αυτό είναι σίγουρο (http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1039&Nav_Section_Id=1039&Catalog_Id=1&Product_Id=190084&Merchant_Id=1&sts_cid=3). Όπως επίσης υπάρχουν και αθόρυβες ψύκτρες , αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τις έχω ακούσει πως δουλεύουν στην πράξη. Τώρα για τα laptop δεν ξέρω τι παίζει γι αυτό ρωτώ να μάθω.. Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Στα desktop υπάρχουν συστήματα που είναι εντελώς αθόρυβα αυτό είναι σίγουρο (http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1039&Nav_Section_Id=1039&Catalog_Id=1&Product_Id=190084&Merchant_Id=1&sts_cid=3). Όπως επίσης υπάρχουν και αθόρυβες ψύκτρες , αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τις έχω ακούσει πως δουλεύουν στην πράξη. Τώρα για τα laptop δεν ξέρω τι παίζει γι αυτό ρωτώ να μάθω.. Aυτό που μου δείχνεις ψύχει μόνο την cpu και προαιρετικά ίσως την κάρτα γραφικών. Με το τροφοδοτικό των 350-400W τι γίνεται; :rolleyes: Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Echo to parakato laptop pou to teleteo kairo mou ekane kolimata kai itan argo kai skeftika na tou kano formaat skeftika na kano katharo instal kai ochi na ta peraso apo pano afou prochorisa na diagrafco to partition kai na to xanaformaro den ginete topothetisa ta xp alla telika ime me misi othoni kai ichous den echi kai stin archi mou bgazi me poio litourgiko thelo na xekiniso prota mou tiche ayto. Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Για το συγκεκριμένο ίσως έχεις δίκιο . Πάντως υπάρχουν τέτοια συστήματα (κουτιά)σαν αυτό του link στα οποία στην ουσία βάζεις μέσα όλα τα components του pc και δεν ακούγεται τίποτε. Βέβαια είναι και πανάκριβα..και δεν υπάρχουν βέβαια για laptops.. Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Για το συγκεκριμένο ίσως έχεις δίκιο . Πάντως υπάρχουν τέτοια συστήματα (κουτιά)σαν αυτό του link στα οποία στην ουσία βάζεις μέσα όλα τα components του pc και δεν ακούγεται τίποτε. Βέβαια είναι και πανάκριβα..και δεν υπάρχουν βέβαια για laptops.. Αυτό σου λέω λίγα ποστ πιο πάνω... Πάντως φίλε μου την απόλυτη ησυχία που θες δύσκολα θα την βρεις και ΑΝ την βρεις θα την πληρώσεις ακριβά... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 alh8eia afou asxoleisai epagelmatika me to pc, eisai sigouros pws 8es na pareis laptop? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Echo to parakato laptop pou to teleteo kairo mou ekane kolimata kai itan argo kai skeftika na tou kano formaat skeftika na kano katharo instal kai ochi na ta peraso apo pano afou prochorisa na diagrafco to partition kai na to xanaformaro den ginete topothetisa ta xp alla telika ime me misi othoni kai ichous den echi kai stin archi mou bgazi me poio litourgiko thelo na xekiniso prota mou tiche ayto.με συγχωρεις αλλα δεν μπορω να καταλαβω τη συνταξη σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 alh8eia afou asxoleisai epagelmatika me to pc, eisai sigouros pws 8es na pareis laptop? Με τον ήχο ασχολούμε όχι με το pc :) Anyway, ήλπιζα ότι μπορεί να υπήρχε κανά σύστημα για αθόρυβο laptop αλλά μάλλον δεν υπάρχει. Μάλλον θα τσιμπήσω μια ''αθόρυβη ψύκτρα και τροφοδοτικό'' για το desktop μου ;) Υ.Γ Ελπίζω η ''αθόρυβη ψύκτρα'' να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθόρυβη όμως και όχι απλά λίγο πιο αθόρυβη απ τις κανονικές .. :lol: Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Xμμ το είδα.. :) Όμως : 1) Eίναι Mac (τι τώρα στα γεράματα θα αλλάκσουμε λειτουργικό? :blink: ) Είναι ένα point and click environment πόσο δύσκολο να είναι; :rolleyes: 2) Η τελική τιμή (μαζί με τα συναφή - κάρτα ήχου, πληκτρολόγια , tv κλπ) πάει στα .. ύψη! Μη είσαι κορόιδο! Το Mac Mini είναι BYODKM (Bring Your Own Display Keyboard Mouse). Πάρε Microsoft Basic Mouse και Microsoft Basic Keyboad (ή όποιο άλλο USB Keyboard θέλεις), μια οποιαδήποτε οθόνη και είσαι έτοιμος. Δε σε υποχρεώνει κανείς να βάλεις Apple ;) 3) Που λέει πως είναι αθόρυβο?? :worry: :worry: Όλα τα reviews του που μπορείς να βρεις στο internet :D Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Χμμ.. Ενδιαφέρων δεν τα ξερα αυτά.. :) Τhanks για τα tips. Όπως λέει και ο ''αναποφάσιστος αγοραστής θα το..σκεφτώ'' ;) Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Παιδιά καλησπέρα... Σκέπτομαι αυτές τις ημέρες να αλλάξω το παλιό μου λαπτοπ (qompaq presario 700) και να πάρω το acer 1692 με τιμή ~1400 Ευρώ... Mερικές απόψεις γενικά για τα acer, αν είναι αξιόπιστα, με χαμηλό δείκτη βλαβών, και αν υπάρχει καλή και άμεση εξυπηρέτηση στο σέρβις τους.... Και φυσικά και μερικες απόψεις για το συγκεκριμένο μοντέλο.... Ευχαριστώ.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Αφού ενδιαφέρεσαι για Acer, δες και αυτό το topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=43411 αναφέρεται αποκλειστικά σε προβλήματα που έχουν εμφανίστει σε αυτά τα μηχανήματα. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Χμμ.. Ενδιαφέρων δεν τα ξερα αυτά.. :) Τhanks για τα tips. Όπως λέει και ο ''αναποφάσιστος αγοραστής θα το..σκεφτώ'' ;) Φιλε μου καλημερα επειδη το macmini το εχω "ακουσει"να δουλευει μπορω να σου πω οτι η λέξη "αθορυβο" ειναι πολυ θορυβωδης :p νομιζα οτι με κοροιδευανε οταν μου λεγανε οτι δουλευει. :) Btw Η αλλαγη λειτουργικου δεν παει με το τι ηλικια εχεις :D και αν εισαι εσυ στα γεραματα τι να πουμε εμεις? :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Δύο ερωτήσεις: 1/ Οι επεξεργαστές P4 x.x GHz ενδείκνυται για χρήση στα φορητά; (θερμοκρασία) 2/ Σήμερα ένα laptop για να μπορεί να παίζει games κυρίως racing τι cpu και τι κάρτα γραφικών πρέπει να διαθέτει...πλην του καλού hdd και της δεδομένης μνήμης Ram...; Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Φιλε μου καλημερα επειδη το macmini το εχω "ακουσει"να δουλευει μπορω να σου πω οτι η λέξη "αθορυβο" ειναι πολυ θορυβωδης :p νομιζα οτι με κοροιδευανε οταν μου λεγανε οτι δουλευει. Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω.. Το μόνο αρνητικό είναι πως το τίμημα (μαζί με τα συμπεριλαμβανόμενα) θα είναι υψηλό Φιλε elteo : Eπειδή είμαι τρελός με τα racing ένα σου λέω. Ούτε να το σκέφτεσαι για laptop και racing games, όσο δυνατό και αν είναι το μηχάνημα :O Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts