elteo Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dogas (27 Αύγ. 2004 , 10:28) Φίλε uncle_blade είναι πάρα πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου! Για το λόγο αυτο έκανα και το post με ζητήματα αξιοπιστίας. Αναφορικά με τα Toshiba: Υπάρχει service εντός Ελλάδος και μάλιστα εξυπηρετικότατο! Στον προσωπικό μου Satellite 1410-67 αναγκάστηκα αν αλλάξω πληκτρολόγιο (από δική μου μαμακία κατέστρεψα τα arrows) και ήταν έτοιμος σε 4 εργάσιμες :cool: . Αν προλάβω θα σου στείλω περισσότερες πληροφορίες (που,πόσο κλπ)σήμερα αλλίως θα τις έχεις από Δευτέρα. Φιλικά, dogas Eχω κι εγώ toshiba...μπορείς να μου δώσεις διεύθυνση κ τηλ...με ενδιαφέρει.. :o Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Σύμφωνα και με το site της toshiba: IDEAL Κρέωντος 25 Σεπόλια - Αθήνα τηλ 210-5193940 Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αυτό το ξέρω...έλεγα μήπως υπήρχε κάποιο άλλο..:) Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddie Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ctony_a (18 Ιούν. 2004 , 10:45) Παιδιά για δείτε λίγο και αυτό το site: http://www.shop-acer.co.uk είναι εξουσιοδοτημένο κατάστημα της acer στέλνει Ελλάδα έχει μοντέλα που ούτε καν έχουν ακουστεί Ελλάδα και έιναι πολύ πιο φθηνό. Ένας φίλος μου αγόρασε απο κει πέρισυ τα χριστούγεννα τον ferrari με 2000 ευρώ και δουλεύει τέλεια φυσικά τότε ούτε είχε ακουστεί Ελλάδα μπηκα σε αυτο το site και οντως ηταν ενδιαφερον.Ο φιλος σου μπαινει εδω στο myphone?θα θελα περισσοτερες λεπτομερειες.thanx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddie Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Ρε παιδες καποιος που ξερει ας κανει μια λιστα με on-line shops για αγορα φορητου.Θα με υποχρεωνε!Thanx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Παιδιά προσοχή! Δεν φτάνει να αγοράσεις μόνο το φορητό. Πρέπει να έχεις και support μετά γιατί τα ανταλλακτικά είναι ακριβά. Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dogas (27 Αύγ. 2004 , 10:28) Αναφορικά με τα Toshiba: Υπάρχει service εντός Ελλάδος και μάλιστα εξυπηρετικότατο! Στον προσωπικό μου Satellite 1410-67 αναγκάστηκα αν αλλάξω πληκτρολόγιο (από δική μου μαμακία κατέστρεψα τα arrows) και ήταν έτοιμος σε 4 εργάσιμες :cool: . Πρός τον φίλο dogas και όλους τους συμμετέχοντες. Να αναφέρω πληροφοριακά ότι το τελευταίο πρόβλημα που είχα ήταν ότι το μηχάνημα έσβηνε ξαφνικά και αδικαιολόγητα. Εχθές το μεσημέρι λοιπόν παρέλαβα από Αμερική το μηχάνημά μου "επισκευασμένο" από best-buy. Το πλάκωσα κατ' έυθείαν και μετά από κάποιες ώρες ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξανακλατάρησε... Από την πρώτη μέρα ρε παιδιά... Αυτό για όσους δεν κατάλαβαν, σημαίνει ότι αν δεν βρώ μια λύση με την sony hellas θα πρέπει να το ξαναστείλω στην Αμερική... Σημειώστε ότι πλήρωσα 77,50 ευρώ για να το στείλω με ΕΛΤΑ και άλλα 150,00 $ για να επιστρέψει με courier. Επικοινώνησα λοιπόν και πάλι με sony hellas (μήπως και βρώ λύση) και σας έχω νέα. Επισημαίνω επίσης μερικές θετικές αλλαγές παρά την προσωπική μου αγανάκτηση. α. Επίσης η sony hellas ήταν εξυπηρετικότατη και ευγενέστατη μπορώ να πω. Πλήν όμως, το service εξακολουθεί να γίνεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Βέλγιο... β. Έχουμε μια βελτίωση σε ότι αφορά το "Αγγλόφωνο" τηλεφώνημα. Τώρα πλέον σε βοηθούν ΑΥΤΟΙ να τακτοποιήσεις το θέμα σου εάν δεν μιλάς καλά Αγγλικά. γ. Η minimum χρέωση (μεταφορικά) είναι "νομίζουν" περίπου 60,00 ευρώ πήγαινε-έλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κόστος της βλάβης. δ. Δεν διευκρίνησα εάν πρέπει να πληρώσεις αυτά τα 60,00 ευρώ όταν είσαι καλλυμένος από την εγγύηση της sony. Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει, αλλά θα σας ενημερώσω έγκυρα από Δευτέρα που θα τους επικοινωνήσω πάλι... ε. Οφείλω να ενημερώσω ότι εφόσον προσπέρασα (εύκολα) τον αρχικό υπάλληλο και ζήτησα την υπεύθυνη, φρόντισε να απαντήσει μέσα στην ίδια μέρα καλώντας με εκείνη. στ. Θα ήταν άδικο να μην σας ενημερώσω ότι αυτή τη φορά, η γυναίκα αυτή έδειξε προσοχή στο πρόβλημά μου και ζήτησε να της στείλω τα απαραίτητα έγγραφα μήπως βρούμε μια λύση... Παιδιά κακά τα ψέματα μέσα στην απελπισία μου ένιωσα λίγο καλύτερα από την ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ αντιμετώπιση. Ίδωμεν (dogas ευχαριστώ για την πληροφόρηση και τα καλά σου λόγια.) Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Eγώ θα το πούλαγα στην θέση σου....αλήθεια μετά από τόσα το εμπιστεύεσαι σαν μηχάνημα ακόμα..? Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (27 Αύγ. 2004 , 16:57) Παιδιά προσοχή! Δεν φτάνει να αγοράσεις μόνο το φορητό. Πρέπει να έχεις και support μετά γιατί τα ανταλλακτικά είναι ακριβά. Φίλε aimilios συμφωνώ και επαυξάνω. Άν αγοράσετε απ' έξω πρέπει διπλοτσεκάρετε την μελοντική σας δυνατότητα στο support και τους όρους της εγγύησης. Υπάρχει πιθανότητα να μείνετε "ακάλυπτοι" σε σχέση με αυτούς που αγόρασαν ακριβότερα από Ελλάδα. Όταν όλα πάνε καλά, τότε θα ωφεληθείτε. Αν όμως γίνει ζημιά, ενδέχεται να πληρώσετε πολύ παραπάνω απ΄οσα κερδίσατε την ώρα της αγοράς... Κάτι άλλο. Αν δεν είστε οικονομικά άνετοι, καλό είναι να μην ρισκάρετε αγοράζοντας από τους πρώτους τα νέα μοντέλα. Αφ' ενός γίνεστε πειραματόζωα, γιατί το μοντέλο μπορεί να βγει πατάτα. Αφ' ετέρου είναι κοινό μυστικό ότι όλα κομπιουτεροειδή αρχικά πωλούνται ακριβότερα από την πραγματική τους τιμή. Αυτός είναι και ο λόγος που οι τιμές συνήθως πέφτουν μήνα με τον μήνα... Αν βεβαίως είστε άνετοι οικονομικά, τότε δεν γεννάται θέμα!!! Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (27 Αύγ. 2004 , 21:17) Eγώ θα το πούλαγα στην θέση σου....αλήθεια μετά από τόσα το εμπιστεύεσαι σαν μηχάνημα ακόμα..? Αααααχ φίλε elteo, βλέπω πως με ένιωσες! Να το εμπιστευτώ πως και σε τι; μήπως μπόρεσα να δουλέψω καθόλου;!!! Από την άλλη πως να πουλήσω ελλατωματικό μηχάνημα ρε παιδιά; Υπάρχει η πιθανότητα να το ανοίξεις για να το μοστράρεις και να "πέσει" σε 1 λεπτό! Μέχρι να μετρήσω τα χρήματα θα μου το φέρουν στο κεφάλι!!! Σε γνωστό μου το αποκλείω γιατί είμαι και λίγο μαλ..πίτουρας σε αυτά. Θέλω να έχω και λίγο τσίπα... Αν έχεις, ρίξε καμμιά ιδέα σε παρακαλώ. και από τιμή; Δεν ξέρω τι παίζει αυτή τη στιγμή αλλά νομίζω ότι έχουν πέσει τρομερά οι τιμές. Βέβαια έχει ευτυχώς την οθόνη που είναι μεγαλύτερη και από αυτή που έχω στο desktop!!! Sony VAIO PCG-GRX570 Notebook Processor: 1.6 GHz Intel Pentium 4 System Bus Speed: 400 MHz Number of Processors: 1 RAM: 512 MB RAM Type: DDR DRAM Max RAM: 512 MB L2 Cache: 512 KB Memory Slots: 2 Operating System: Windows XP Home Edition Bundled Software: Quicken 2002 New User Edition,Microsoft Word 2002,Sony DVgate,Sony MovieShakerSony SonicStage Special Features: Swappable multi-bay Keyboard and Mouse Keyboard: 86 key QWERTY layout Pointing device(s): Touch pad Hard Drive Size: 40 GB Hard Drives: 1 Type: Ultra ATA CD-RW: 24x (read), 16x (write), 10x (rewrite) DVD-ROM: 12x Graphics Card: ATI MOBILITY RADEON 7500 Graphics RAM: 32 MB Interface: AGP Display Diagonal Size: 16.1 inches Display Viewable Size: 16.1 inches LCD Native Resolution: 1600-by-1200 Colors at Native Resolution: 16000000 LCD Type: active-matrix Sound Speakers: Built-in stereo speakers 3-D Sound: Yes Ports and Connectivity PC Card Slots: 2 USB Ports: 3 FireWire Ports: 1 Parallel Ports: 1 Serial Ports: 1 S-Video Out Ports: 1 Modem: 56 Kbps Network Connection: 10BASE-T/100BASE-TX Ethernet VGA Video Out Ports: 1 Cases and Expandability Size (LWH): 11.5 inches, 14.0 inches, 1.8 inches Weight: 8.4 pounds + Τσάντα Denisson Κατάσταση: Αρίστη (μη βαράτε ρε παιδιά, εξωτερικά εννοώ) Λοιπόν δοθείσης της ευκαιρίας τα παραπάνω είναι ενα καλό παράδειγμα για το πως την πατά κανείς εάν σταθεί μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Μην μου πείτε ότι δεν σκίζει; Μην ξεχνάτε ότι αγοράστηκε μόλις τον Ιούνιο του 2002. Αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα δεν ήρθε ποτέ. Αντε πάρτε και μια photo του όμορφου βασανιστή μου.... Διόρθωση: Επιτέλους βρήκα τον τρόπο να βάλω την φωτογραφία σωστά... ευχαριστώ πολύ elteo. (28/08/04) http://www.hardwarecentral.com/graphics/screenshots/1029437217550grx413.jpg ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΕ Bye Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 ...η φωτό δεν εμφανίζεται διότι δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση από το myphone στο mygallery που την έχεις. Βάζω μία εγώ που βρήκα μέσω του Googlορα... :lol: http://www.hardwarecentral.com/graphics/screenshots/1029435850250grx250.jpg Εγώ θα το πούλαγα...ή θα έστελνα ένα mail στην SONY λέγοντας ότι θα πάω στα δικαστήρια διότι πωλούν προιόντα εν Ελλάδι δίχως επίσημη τεχνική υποστήριξη! Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 eixa postarei prin dio mhnes peripou pou skeftomoun na parw to vaio grt 3650 oti den iparxei service sthn ellada. pantws phra ena to shiba tote apo bestbuy kai to epestrepsa meta mia bdomada giati eprepe na plhrwsw extra sthn ellada kai de me kalipte gia thn karta tv.otan girisa agorasa edw ena toshiba kai prwth mera kolise alla mou to antikatasthsan sth toshiba.genika sthn amerikh pantws kikloforoun polla problhmatika ta opoia an den eisai ekei de mporeis na bgaleis akrh. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (28 Αύγ. 2004 , 09:47) Εγώ θα το πούλαγα...ή θα έστελνα ένα mail στην SONY λέγοντας ότι θα πάω στα δικαστήρια διότι πωλούν προιόντα εν Ελλάδι δίχως επίσημη τεχνική υποστήριξη! Φοβάμαι ότι δύσκολα θα το πουλήσω σε μια αξιοπρεπή τιμή αν δεν το επισκευάσω πρώτα. Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι έχω ακόμα 1 χρόνο πλήρη εγγύηση (best-buy). Σε ότι αφορά την sony θα έχουμε εξελίξεις από Δευτέρα και αν δεν δωθεί μια λύση, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Οφείλω να ξαναπώ οτι αν μη τι άλλο, δείχνουν ενδιαφέρον να εξυπηρετήσουν. Πάντως μάλλον είναι σωστότερο να απειλήσω την best-buy (αυτό κάνω τώρα), γιατί αυτοί πήραν τα λεφτά της εγγύησης... Το θέμα είναι ότι όλα αυτά έπρεπε να τα είχα ψαξει από πριν, γιατί τώρα την έχω ήδη πατήσει. Γι΄αυτό φωνάζω σε όλους να ψάχνονται ΠΡΙΝ αγοράσουν. Ωστόσο όσοι έχουν αγοράσει vaio από Ελλάδα δικαιούνται να φωνάζουν και με το παραπάνω... Είναι απαράδεκτο να πηγαινοέρχονται στο Βέλγιο τα μηχανάκια ακόμα και για μια απλή διάγνωση. Στους υπόλοιπους συνιστώ να μην αγοράσουν vaio έως ότου μεταφερθεί το service στην Ελλάδα. Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (28 Αύγ. 2004 , 11:56) genika sthn amerikh pantws kikloforoun polla problhmatika ta opoia an den eisai ekei de mporeis na bgaleis akrh. Αυτό ξαναπέστο φίλε brebosgeo! Χμμμμμ..... συνεχίζονται τα καλά λόγια για την toshiba. Ξέρει κανείς να μας πεί από τιμές που κυμαίνονται στο περίπου; Ακριβά - φθηνά - μεσαία; Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Πρόβλημα με το Dh Mod Tool v2.0b! Θέλω να περάσω τους τελευταίους Catalyst στο laptop (ΑΤΙ Μοbility Radeon 9600 η κάρτα) αλλά όταν πάω να τρέξω το παραπάνω προγραμματάκι μου βγάζει μήνυμα "Run-time error '68' Device unavailable". Tί μπορεί να συμβαίνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 ρε παιδια μια ερωτηση λιγο...στο site της Acer βρισκω τον 2026 με 80 GB σκληρο ενω σε ελληνικα online shops (infoshop,ramshop,eshop,mgmanager) λεει οτι εχει πανω του 60 G...ποιο απο ολα ισχυει?? ειναι δυνατον να φερνουν μοντελα τροποποιημενα για την Ελλαδα?? ευχαριστω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Ισχύει αυτό που γράφουν κι έχουν τα ελληνικά site... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος uncle_blade (28 Αύγ. 2004 , 12:19) Φοβάμαι ότι δύσκολα θα το πουλήσω σε μια αξιοπρεπή τιμή αν δεν το επισκευάσω πρώτα. Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι έχω ακόμα 1 χρόνο πλήρη εγγύηση (best-buy). Σε ότι αφορά την sony θα έχουμε εξελίξεις από Δευτέρα και αν δεν δωθεί μια λύση, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Οφείλω να ξαναπώ οτι αν μη τι άλλο, δείχνουν ενδιαφέρον να εξυπηρετήσουν. Πάντως μάλλον είναι σωστότερο να απειλήσω την best-buy (αυτό κάνω τώρα), γιατί αυτοί πήραν τα λεφτά της εγγύησης... Το θέμα είναι ότι όλα αυτά έπρεπε να τα είχα ψαξει από πριν, γιατί τώρα την έχω ήδη πατήσει. Γι΄αυτό φωνάζω σε όλους να ψάχνονται ΠΡΙΝ αγοράσουν. Ωστόσο όσοι έχουν αγοράσει vaio από Ελλάδα δικαιούνται να φωνάζουν και με το παραπάνω... Είναι απαράδεκτο να πηγαινοέρχονται στο Βέλγιο τα μηχανάκια ακόμα και για μια απλή διάγνωση. Στους υπόλοιπους συνιστώ να μην αγοράσουν vaio έως ότου μεταφερθεί το service στην Ελλάδα. h eggyhsh pou exei h bestbuy einai mono gia na to ftiaksoun aftoi ekei an thimamai kala Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (31 Αύγ. 2004 , 02:53) h eggyhsh pou exei h bestbuy einai mono gia na to ftiaksoun aftoi ekei an thimamai kala Το είδα και το δικό τους το service, φίλε brebosgeo! Έκανα ολόκληρη ιστορία να το στείλω εκεί, και γύρισε με το ίδιο πρόβλημα.... Απόψε θα έχω επικοινωνία και με bestbuy και θα ενημερώσω το forum για τυχόν εξελίξεις. Πάντως η εγγύηση είναι worldwide... τουλάχιστον στη θεωρία. Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Telika ta asus ta fernei kanenas ellada? Kai ti ginetai me to service... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Έχω αρκετό καιρό να δω asus στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Για asus laptop δεν είμαι σίγουρος. Όμως για desktop και barebone υπάρχει η interset (πάρα πολύ καλό service).... Ελπίζω να βοήθησα. Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Τους πηρα τηλ. Δεν φερνουν τα φορητα. Βασικα κανεις δεν τα φερνει. Κριμα. Μονον απο εξωτερικο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon ( 1 Σεπ. 2004 , 14:22) Τους πηρα τηλ. Δεν φερνουν τα φορητα. Βασικα κανεις δεν τα φερνει. Κριμα. Μονον απο εξωτερικο. Basika ante geia, giati ama sou pa8ei i einai tipota elatomatiko :whistle: ... Italika einai? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος evripidis ( 1 Σεπ. 2004 , 14:43) Basika ante geia, giati ama sou pa8ei i einai tipota elatomatiko :whistle: ... Italika einai? Δεν τα φερνουν αυτοι. Μονον αν παρει καποιος απο εξω, αλλα οπως λες αν παθει κατι... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts