Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατάλαβα, οπότε στην άκρη το MSI. Ωστόσο το WiFi 802.11n δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Σήμερα είδα στην βιτρίνα ενός καταστήματος "Γερμανός" το HP Mini και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά εντυπωσιακό!

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν είναι το παλιό με τον VIA τότε είναι πέταμα. το νέο μοντέλο έχει τον atom.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

+1

asus και samsung εκει να καταληξεις εκτος αν θες να περιμενεις τους 2 πυρηνους atom (αν και ακουσα οτι μπορει να μην βγουν ποτε!!)

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Το touchpad του asus ειναι πολυ μεγαλος ταφος, κριμα γιατι τετοια mini notebooks προοριζονται κυριως για σερφαρισμα...
Γιατι το λες αυτο?εχει απο τα πιο μεγαλα σε διαστασεις και ειναι και Multi touch
Υπογραφή....

Το touchpad του asus ειναι πολυ μεγαλος ταφος, κριμα γιατι τετοια mini notebooks προοριζονται κυριως για σερφαρισμα...

Μπορείς να το τεκμηριώσεις και για εμάς που βρισκόμαστε στο ψάξιμο; :cry:

129026.png?1640591734

Μπορείς να το τεκμηριώσεις και για εμάς που βρισκόμαστε στο ψάξιμο; :cry:
Κι εγω πρωτη φορα ακουω αρνητικο σχολιο για το touchpad.Ειναι απο τα καλυτερα πιστευω και βρισκεις μαλιστα και λειτουργιες που έχουν τα MAC.
Υπογραφή....

τι εννοεις μακρια.. απο hp?

k΄εγω μαλλον για hp παω κ΄με τρομαζεις (απλως κατεληξα οτι μαλλον θελω 17΄οθονη) ,η αλλη επιλογη μου ειναι turbox αλλα τους 17 τους εχει ακριβους ακομα

δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω, έχω παραθέσει 3 λίνκ που δείχουν τι παίζει.

Κατεβατά ολόκληρα απο χρήστες με καμένη γραφικών, ενας εκ των οποίων κι εγώ μέσα στο επίσημο φόρουμ της.

Και η hp κάνει τον κινέζο...

1250 ευρώ για πέταμα σε 16 μήνες.

Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop μέχρι 13.3" & 1,5 κιλό με ενσωματωμένο DVD writer τι προτείνετε?

13.3 και 1.5kg δεν γίνεται.

Kι όμως γίνεται! ;)

δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω, έχω παραθέσει 3 λίνκ που δείχουν τι παίζει.

Κατεβατά ολόκληρα απο χρήστες με καμένη γραφικών, ενας εκ των οποίων κι εγώ μέσα στο επίσημο φόρουμ της.

Και η hp κάνει τον κινέζο...

1250 ευρώ για πέταμα σε 16 μήνες.

οχι ρε φιλε σοβαρα??Και τι σου λεει η αντιπροσωπεια?Γιατι δεν μπορεις να βγαλεις ακρη?

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Συμφωνώ με τον dantouan.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

100 γραμμάρια παραπάνω από το επιθυμητό.:protest:

Φίλε μου, αν προτίθεσαι να αδειάσεις τις τσέπες σου, πάρε το Sony 11 ή 21 της σειράς Ζ και καθάρισες (εγώ έχω το 11)...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Συμφωνώ με τον dantouan.

Επειδή διαφωνώ κάθετα με την άποψή σας, καθώς δουλεύω το 1000Η τρεις μήνες τώρα, θα μπορούσατε να την αιτιολογήσετε; Πού ακριβώς πιστεύετε ότι υστερεί και γιατί;

:shifty:

Συμφωνώ με τον dantouan.

για αιτιολογησε!

Παίδες καλησπέρα,

Μια ερώτηση σχετικά με τη δυνατότητα του 5920 να παίξει dolby suround.

Πως γίνεται?

Εννοώ ότι...αντε και τα ενσωματωμένα ηχεία και το woofer δίνουν μία υποτυπώδη άισθηση dolby suround. Πώς μπορώ αυτό να το πάρω και να το βάλω σε εξωτερικό σύστημα 5:1 της προκοπης? Το jack για εξωτερικό ηχείο είναι απλά στερεοφωνικό άρα από που πέρνω τον 5καναλο ήχο?

baxy

100 γραμμάρια παραπάνω από το επιθυμητό.:protest:

Φτου ρε γμτ και ήλπιζα πως δε θα το πρόσεχε κανείς.:( Έλα τώρα για 100 ψωρογραμμάρια μην κολλάς σου λέω το μηχάνημα είναι φτιαγμένο για σένα τέλος! :rotfl:

Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας το κουφο προβλημα που αντιπετωπιζω με το acer

5672 notebook μου!

Το εχω 2 χρονια τωρα χωρις να μου παρουσιασει πολλα προβληματα SW αλλα κυριως χωρις προβληματα HW.

Πριν απο μια βδομαδα την ωρα που βρισκοταν σε λειτουργια αρκετη ωρα χωρις ομως

να το χρησιμοποιω το keyb και το mouse δεν αντιδρουσαν καθολου!Σε μια προσπαθεια να το κλεισω ανακαλυψα οτι ουτε o διακοπτης power ανταποκρινεται...

Κανοντας 1-2 reboot καταλαβα οτι η κατασταση δεν θα διορθωθει απο μονη της και ειπα να κανω μερικες δοκιμες!Οταν το μηχανακι ανοιγει πατοντας το F2 μπαινω στο BIOS και το πληκτρολογιο παιζει κανονικα!Επισης και ο διακοπτης power!Χρησιμοποιησα το recover cd του μηχανηματος και ειδα οτι και εκει το keyb το mouse και ο διακοπτης παιζουν κανονικα!Ολα αυτα μεχρι να μπω στα windows!

Εκει ολα νεκρονουν....Αν βαλω εξωτερικες συσκευες mouse και keyb αυτες ανταποκρινονται...Εστησα το μηχανημα με αλλον δισκο και παλι τα ιδια...

Μπορει κανεις να μου πει αν εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο??

Τι προβλημα μπορει αν εχω?

Μολις κατεβασα το memtest86 για να τεσταρω τις μνημες μου αλλιως μαλλον παω

για board....:cry:

Αγόρασα το eee pc 900 (linux) τον Σεπτέμβριο...θα ήθελα να μάθω τις εμπειρίες και τις απόψεις σας...καθώς και δυνατότητες που προτείνετε..

βρηκα στο e-shop asus x71sl-7so23c με 17΄3072mb k΄καρτα γραφικων nvidia 9300 512mb στα 629e. μου φαινεται αρκετα καλο για αυτα που χρειαζομαι, καμμια γνωμη???

(πως βαζω link ,για να μην παιδευομαι?)

βρηκα στο e-shop asus x71sl-7so23c με 17΄3072mb k΄καρτα γραφικων nvidia 9300 512mb στα 629e. μου φαινεται αρκετα καλο για αυτα που χρειαζομαι, καμμια γνωμη???

(πως βαζω link ,για να μην παιδευομαι?)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908080

Αλλά εξαντλήθηκε ήδη!

129026.png?1640591734

Παίδες καλησπέρα,

Μια ερώτηση σχετικά με τη δυνατότητα του 5920 να παίξει dolby suround.

Πως γίνεται?

Εννοώ ότι...αντε και τα ενσωματωμένα ηχεία και το woofer δίνουν μία υποτυπώδη άισθηση dolby suround. Πώς μπορώ αυτό να το πάρω και να το βάλω σε εξωτερικό σύστημα 5:1 της προκοπης? Το jack για εξωτερικό ηχείο είναι απλά στερεοφωνικό άρα από που πέρνω τον 5καναλο ήχο?

baxy

Δεν υπάρχει τιποτα ε?

Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας το κουφο προβλημα που αντιπετωπιζω με το acer

5672 notebook μου!

Το εχω 2 χρονια τωρα χωρις να μου παρουσιασει πολλα προβληματα SW αλλα κυριως χωρις προβληματα HW.

Πριν απο μια βδομαδα την ωρα που βρισκοταν σε λειτουργια αρκετη ωρα χωρις ομως

να το χρησιμοποιω το keyb και το mouse δεν αντιδρουσαν καθολου!Σε μια προσπαθεια να το κλεισω ανακαλυψα οτι ουτε o διακοπτης power ανταποκρινεται...

Κανοντας 1-2 reboot καταλαβα οτι η κατασταση δεν θα διορθωθει απο μονη της και ειπα να κανω μερικες δοκιμες!Οταν το μηχανακι ανοιγει πατοντας το F2 μπαινω στο BIOS και το πληκτρολογιο παιζει κανονικα!Επισης και ο διακοπτης power!Χρησιμοποιησα το recover cd του μηχανηματος και ειδα οτι και εκει το keyb το mouse και ο διακοπτης παιζουν κανονικα!Ολα αυτα μεχρι να μπω στα windows!

Εκει ολα νεκρονουν....Αν βαλω εξωτερικες συσκευες mouse και keyb αυτες ανταποκρινονται...Εστησα το μηχανημα με αλλον δισκο και παλι τα ιδια...

Μπορει κανεις να μου πει αν εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο??

Τι προβλημα μπορει αν εχω?

Μολις κατεβασα το memtest86 για να τεσταρω τις μνημες μου αλλιως μαλλον παω

για board....:cry:

ο δευτερος δισκος που εβαλες ηταν αντιγραφο του πρωτου ?

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...