Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Nikos2004dj

Εγώ σου προτίνω να πάρεις Fujitsu-Siemens γιατί έχουν πολύ καλή ποιότητας κατασκευής.Όλοι οι φίλοι μου που έχουν πάει σε κατάστημα να αγοράσουν υπολογιστή τους είπαν να πάρουν Fujitsu-Siemens και είναι πολύ ευχαριστημένοι και εγώ που έχω Fujitsu-Siemens.Όταν θα πας να αγοράσεις laptop μπορείς να αγοράσεις Windows XP και να τους πεις ο υπολογιστής σου να μην έχει καθόλου λειτούργικο σύστημα και να κάνεις εσύ εγκατάσταση τα XP απο το cd.:)

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Nikos2004dj

Εγώ σου προτίνω να πάρεις Fujitsu-Siemens γιατί έχουν πολύ καλή ποιότητας κατασκευής.Όλοι οι φίλοι μου που έχουν πάει σε κατάστημα να αγοράσουν υπολογιστή τους είπαν να πάρουν Fujitsu-Siemens και είναι πολύ ευχαριστημένοι και εγώ που έχω Fujitsu-Siemens.Όταν θα πας να αγοράσεις laptop μπορείς να αγοράσεις Windows XP και να τους πεις ο υπολογιστής σου να μην έχει καθόλου λειτούργικο σύστημα και να κάνεις εσύ εγκατάσταση τα XP απο το cd.:)

σε κανένα μαγαζί δεν πουλάνε "άδεια" λάπτοπ.

όλα έχουν vista μέσα. ελάχιστα xp.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Η μαμά μου που πήρε τις προάλλες καινούργιο pc ήταν σκέτο και ζήτησε να αγοράσει τα XP.Μπορεί να ήταν άδειο επειδή αυτή ήθελε XP και μέσα το pc είχε Vista.:)

για ριξε καμια καλη προταση με καρτα γραφικων ..

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Εφτασε η ωρα να αγορασω lap top και επειδη ταξιδευω συνεχεια θελω κατι μικρο, ελαφρυ, βολικο και σχετικα φθηνο και κατεληξα σε αυτα τα δυο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908077

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904118

Μπορει κανεις να με βγαλει απο το δίλημμα...; ASUS EEE PC1000 ή MSI WIND U100..;;;

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Εγω θα έλεγα Asus χωρις δευτερη κουβέντα,Υπερεχει σε μπαταρια-αυτονομια (6cell,το MSI εχει 3cell),καλυτερη καρτα δικτύου(b+g+n) και άλλα βεβαια.Μπορεις να δεις μια αναλυτική παρουσιαση του εδώ κι εδώ
Υπογραφή....

Και γιατι να μην παρεις αυτο που ειναι 8,9 ιντσες, ιδια μπαταρια και 100 ευρω πιο φτηνο?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908075

Υπάρχει κανένα άλλο στην αγορά αυτή την στιγμή με μεγαλύτερη αυτονομία?

Μηπως επειδη το 1000HD εχει τον Atom 1.6GHz ενώ το 904HD εχει celeron 900MHz και ενώ το πρώτο εχει 160Gb σκληρό το 904 έχει 80?

Βασικά το σημαντικότερο για μένα είναι το επεξεργαστής. Από τη στιγμή που βγήκαν τόσα netbooks με τον Atom δε λέει τώρα να πάρεις με celeron..

t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Μηπως επειδη το 1000HD εχει τον Atom 1.6GHz ενώ το 904HD εχει celeron 900MHz?

Πολυ σωστα αν δεν σε ενδιαφερει η τιμη, ναι εχεις δικιο.

Εκτος απο επεξεργαστη εχουν αλλες σημαντικες διαφορες?

Το 1000D ειναι και μια ιντσα παραπανω.

Ειναι σημαντικο και αυτο.

Αναλογα τι θελει κανεις.

Προφανως και το βαρος μετραει.

Ευχαριστω πολυ παιδιά!! Επειδη λογω δουλειας παιζει σημαντικο ρολο η μπαταρια για μενα και επειδη με λιγο ψαξιμο βρηκα οτι για να βαλω 6cell μπαταρια στον MSI θελω περιπου 100 ευρω εξτρα και θα αυξηθει και το βαρος του σχεδον στο 1,4 kg(οσο του Asus), μαλλον θα προτιμησω εξαρχης τον Asus να γλιτωσω και τη "φασαρια". Θα επιστρεψω με εντυπωσεις μολις τον αποκτησω..

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Καλησπερα.δεν εχω βρει πουθενα εντυπωσεις για το lg x110.υπαρχει καποιος που να γνωριζει αν αξιζει αυτο το laptop? σε συγκριση με το asus 1000h? ευχαριστω προκαταβολικα

Καλησπερα.δεν εχω βρει πουθενα εντυπωσεις για το lg x110.υπαρχει καποιος που να γνωριζει αν αξιζει αυτο το laptop? σε συγκριση με το asus 1000h? ευχαριστω προκαταβολικα

Απο οτι βλεπω απο τα χαρακτηριστικα τους το lg εχει 3G,ενω το asus εχει μεγαλυτερη μπαταρια,WLAN 802.11 b/g/n,και ακετα καλες κριτικες.Το 1000Η τοχω 2 μηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!!

ΦΙΛΙΚΑ

ΠΕΤΡΟΣ:)

Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas

Απο οτι βλεπω απο τα χαρακτηριστικα τους το lg εχει 3G,ενω το asus εχει μεγαλυτερη μπαταρια,?b/g/n,και ακετα καλες κριτικες.Το 1000Η τοχω 2 μηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!!

θα συμφωνησω μαζι σου αλλα και αυτη η led οθονη του lg ειναι ολα τα λεφτα! ισως με μια 6cell μπαταρια στο lg να ειναι η μεση λυση.επειδη δεν κατεχω ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των δυο wlan?

Παιδια μην θεωρειται δεδομενο ότι το LG εχει 3G ειδικά αυτο που έχει στη σελιδα του το Plaisio.Οταν το είχε πρωτοανεβασει στο site ειχε το χαρακτηριστικό 3G αλλά μετά το έβγαλε προφανως αυτο που θα φερει δεν θα έχει 3G.Αυτη την στιγμή δεν το βλεπω παντως στο site.Τωρα οσο για την LED οθονη εχω να πω οτι όλα τα ΕΕΕ εχουν LED Backlight.Το wlan IEEE 802.11 N ως πρωτόκολλο επικοινωνίας θεωρητικά μπορει να φτάσει στα 600/ 300 Mbit/s (2 streams) με συχνότητα λειτουργίας 5 GHz με/ή 2.4 GHz σε αντίθεση με το G που μπορεί να φτάσει στα 54 Mbit/s (2.4 GHz) και B 11 Mbit/s (2.4 GHz)
Υπογραφή....

αν δεν ζεστενεται δεν χρειαζεται να παρεις.αλλα απο την αλλη ειναι καλο, γιατι γινεται καλυτερα η ροη του αερα.

το λαπτοπ το χρησιμοποιω περιπου 3 μερες τη βδομαδα..και το χω η στα ποδια μου η σε τραπεζι..δεν παιζω παιχνιδια κτλ..σερφαρω μονο κ τραγουδια..κ το λαπτοπ ειναι καινουργιο..(hp dv5 1030ev)

το λαπτοπ το χρησιμοποιω περιπου 3 μερες τη βδομαδα..και το χω η στα ποδια μου η σε τραπεζι..δεν παιζω παιχνιδια κτλ..σερφαρω μονο κ τραγουδια..κ το λαπτοπ ειναι καινουργιο..(hp dv5 1030ev)

προσωπικα εγω αυτο που κανω ειναι να βαλω δυο μαρκαδορακια υπογραμισεως απο κατω στο πισω μερος ετσι ωστε οταν δουλευει το ανεμιστηρακι να φευγει ο αερας και να μην μενει απο κατω ....

λυστε μου μια απορια.

απο τοτε που μου ειχαν αλλαξει τα πλαστικα της οθονης στο service της hp, υπαρχουν κατι κυλιδες στην οθονη .

βαζω μια φωτο για να καταλαβετε το τι ειναι ..Η οθονη εχει προστατευτικο πλαστικο απο πανω η ειναι κατευεθειαν οθονη ?

http://img520.imageshack.us/img520/165/pixelswx1.th.jpg

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Θα ήθελα βοήθεια , από όποιον ξέρει.Προσπαθώ να αγοράσω μνήμη για το laptop μου και δεν μπορώ να βρώ ποιά κάνει.Ακόμα και από το site της hp δεν μπορούν να με βοηθήσουν.Έχω τον hp Pavilion dv4204EA.Αυτή η μνήμη που έχω είναι PC 2700-DDR 333Mhz.Ευχαριστώ.

Εφόσον γνωρίζεις τον τύπο της μνήμης που δέχεται το laptop σου δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.

Πας σε ένα κατάστημα και αγοράζεις μια ίδια (PC2700-DDR 333Mhz) της χωρητικότητας που θέλεις.

Πάντως και εγώ που έψαχνα ακριβώς το ίδιο τύπο μνήμης για ένα laptop λίγο καιρό πριν κατάφερα να βρω μόνο στο Multirama Extreme στη Στουρνάρη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το προβλημα νομιζω οτι ειναι το οτι δεν βρηκα DDR1 για Laptop σε online καταστηματα.

Λογικα αν κατεβει κεντρο,θα βρει.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

θελω να αγορασω laptop γυρω στα 600Ε , οι αναγκες μου απλες ,για αποθηκευση φωτογραφιων κ΄video ,απλα παιχνιδια online k; ισως λιγο κατεβασμα τραγουδιων.

μετακινηση μικρη θα ηθελα 17΄αλλα ειναι ακριβα , μονο ASUS βρισκω στα700περ.

Η σειρα προτ/τος ειναι. 1. XP 2.TURBO Κ΄ΠΡΟΣΦΟΡΕς.

καμμια προταση ?

θελω να αγορασω laptop γυρω στα 600Ε , οι αναγκες μου απλες ,για αποθηκευση φωτογραφιων κ΄video ,απλα παιχνιδια online k; ισως λιγο κατεβασμα τραγουδιων.

μετακινηση μικρη θα ηθελα 17΄αλλα ειναι ακριβα , μονο ASUS βρισκω στα700περ.

Η σειρα προτ/τος ειναι. 1. XP 2.TURBO Κ΄ΠΡΟΣΦΟΡΕς.

καμμια προταση ?

με αναζητηση ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις καλο μηχανημα σε αυτα τα χρηματα που θελεις.

αποψη μου ειναι να μην παρεις υπολογιστη απο πλαισιο(turbo xp).

ψαξε για Toshiba & Hp,αλλα εφοσον το θελεις για μετακινηση καλυτερα να επιλεξεις ενα με οθονη 15.4 ιντσες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...