stereo Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Άντε πάλι... Sony battery recall hits 100,000 -- adds Lenovo and Acer to list Recalled: 35,000 volatile Sony batteries in Dell / HP / Toshiba laptops http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Το πήρα εγώ την περασμένη εβδομάδα! Είναι εκπληκτικό! Είναι όμως και πολύ μεγάλο (ως desktop replacement). Στα αρνητικά το ότι δεν υπάρχει τσάντα μεταφοράς και έπρεπε να παραγγείλω την MBA-10 που έχει 159€. Ό,τι θέλεις να ρωτήσεις, εδώ είμαι! Κακό αυτό :(!! Το δοκίμασες και σε τσάντα για 17άρι ? Όσον αφορά το μέγεθος δεν με πειράζει (εξάλλου μια φορά το χρόνο το μετακινώ).. Εκτός των άλλων για μετακίνηση έχω και ένα 12” Fujitsu-Siemens + ένα 10,2” Multirama-HT Xpress Book ;). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Κακό αυτό :(!! Το δοκίμασες και σε τσάντα για 17άρι ? Όσον αφορά το μέγεθος δεν με πειράζει (εξάλλου μια φορά το χρόνο το μετακινώ).. Εκτός των άλλων για μετακίνηση έχω και ένα 12” Fujitsu-Siemens + ένα 10,2” Multirama-HT Xpress Book ;). Ναι, το δοκίμασα και δε μπίνει με τίποτα. Από το Πλαίσιο όμως μου είπαν ότι θα παραλάβουν σύντομα τις τσάντες της Acer για τα δικά της 18άρια, η οποία θα κάνει. Εντούτοις, εγώ θέλω να γράφει Sony, οπότε ΜΒΑ... [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 μα DDR2 με τέτοια λεφτά? όλα σχεδόν τα νέα λάπτοπ πάνω από 1000ε έχουν DDR3. 4GB να τα κάνεις ΤΙ με 32bit vista? κάρτα γραφικών καλή αλλά υπάρχουν και καλύτερες... γενικά δεν το συστήνω: 1. είναι sony, υπερτιμημένα με τόνους bloatware. 2. τα παραπάνω αρνητικά στο hardware. 3. ΤΕΡΑΣΤΙΟ. πιο φτηνό είναι να πάρεις μια 32άρα Scralet και ένα htpc. Σχετικά με το 1ο, ναι είναι υπερτιμημένα, αλλά έχουν και την καλύτερη ποιότητα κατασκευής (τα ακριβά μοντέλα) και αξιοπιστία. Λίγο πριν από το AW-11 πήρα και το Sony Z11 (13.1") που είναι κατά 80% φτιαγμένο από ανθρακονήματα (πραγματικό κόσμημα) και με οθόνη LED (με μηδαμινό πλαίσιο) και ανάλυση 1600Χ900! Ναι, έχουν bloatware, γι΄αυτό και κάνω πάντα δεύτερο partition στο σκληρό όπου σε δεύτερη καθαρή εγκατάσταση βάζω μόνο ό,τι με ενδιαφέρει και κρατάω την πρώτη για backup σε περίπτωση κρασαρίσματος. Σχετικά με το 2ο, είναι περίεργο αλλά από τη μία το λειτουργικό βλέπει κανονικά τα 4GB μνήμης (και στο AW και στο Ζ στις "μαμά" εγκαταστάσεις), από την άλλη δεν παρατήρησα διαφορές ανάμεσα σε DDR3 και DDR2 (Ζ & ΑW αντίστοιχα). 3. Άμα έχεις ήδη ότιδήποτε ηλεκτρονικό κυκλοφορεί, δε σε νοιάζει (είναι το 9ο laptop μου)! Απλά ήθελα να έχω όλα τα μεγέθη, από 4.5" έως 18.4"... Τέλος, μόνο τα Toshiba θεωρώ ότι έχουν την ποιότητα, την αξιοπιστία και το design των Sony. Tα υπόλοιπα, sorry but I'll pass... [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 3. Άμα έχεις ήδη ότιδήποτε ηλεκτρονικό κυκλοφορεί, δε σε νοιάζει (είναι το 9ο laptop μου)! Απλά ήθελα να έχω όλα τα μεγέθη, από 4.5" έως 18.4"... Τέλος, μόνο τα Toshiba θεωρώ ότι έχουν την ποιότητα, την αξιοπιστία και το design των Sony. Tα υπόλοιπα, sorry but I'll pass... Τώρα αυτό θεωρείς ότι είναι καλό???...:):rolleyes::happy: 9 laptop??? ... Δώσε και στο λαό κάτι...!!!! :D [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Σχετικά με το 1ο, ναι είναι υπερτιμημένα, αλλά έχουν και την καλύτερη ποιότητα κατασκευής (τα ακριβά μοντέλα) και αξιοπιστία. Λίγο πριν από το AW-11 πήρα και το Sony Z11 (13.1") που είναι κατά 80% φτιαγμένο από ανθρακονήματα (πραγματικό κόσμημα) και με οθόνη LED (με μηδαμινό πλαίσιο) και ανάλυση 1600Χ900! Ναι, έχουν bloatware, γι΄αυτό και κάνω πάντα δεύτερο partition στο σκληρό όπου σε δεύτερη καθαρή εγκατάσταση βάζω μόνο ό,τι με ενδιαφέρει και κρατάω την πρώτη για backup σε περίπτωση κρασαρίσματος. Σχετικά με το 2ο, είναι περίεργο αλλά από τη μία το λειτουργικό βλέπει κανονικά τα 4GB μνήμης (και στο AW και στο Ζ στις "μαμά" εγκαταστάσεις), από την άλλη δεν παρατήρησα διαφορές ανάμεσα σε DDR3 και DDR2 (Ζ & ΑW αντίστοιχα). 3. Άμα έχεις ήδη ότιδήποτε ηλεκτρονικό κυκλοφορεί, δε σε νοιάζει (είναι το 9ο laptop μου)! Απλά ήθελα να έχω όλα τα μεγέθη, από 4.5" έως 18.4"... Τέλος, μόνο τα Toshiba θεωρώ ότι έχουν την ποιότητα, την αξιοπιστία και το design των Sony. Tα υπόλοιπα, sorry but I'll pass... και που σου γράφει 4GB ΔΕΝ δουλεύει τα 4 αλλά τα 3. αν επιμένεις δες στον task manager ;) είσαι ο πρώτος που μου λέει ότι τα sony έχουν την καλύτερη ποιότητα... πρώτα τα lenovo (t, x series) και μετά το χάος. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Για τους lenovo τη γνώμη έχετε; είδα σήμερα τον N200 και μου άρεσε πολύ. ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Τώρα αυτό θεωρείς ότι είναι καλό???...:):rolleyes::happy: 9 laptop??? ... Δώσε και στο λαό κάτι...!!!! :D Θα πουλήσω σύντομα ένα Toshiba θηριάκι 17" (P100-143). Πολύ καλό και με αναβαθμισμένη μνήμη στα 2GB, περασμένα 2 φορές τα Vista Ultimate (dual boot) και αναβαθμισμένο σκληρό στα 320GB. Αν ενδιαφέρεσαι, πες μου (θα τον δώσω κοψοχρονιά). [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 και που σου γράφει 4GB ΔΕΝ δουλεύει τα 4 αλλά τα 3. αν επιμένεις δες στον task manager ;) είσαι ο πρώτος που μου λέει ότι τα sony έχουν την καλύτερη ποιότητα... πρώτα τα lenovo (t, x series) και μετά το χάος. Δεν αμφιβάλλω γι' αυτό που λες. Απλά πρώτον μου φαίνεται περίεργο να έχουν βάλει 4GB χωρίς 64-bit λειτουργικό και δεύτερον το γεγονός ότι στη "μαμά" εγκατάσταση τα "βλέπει" όλα, ενώ στη δεύτερη που έκανα εγώ βλέπει μόνο τα 3 (όχι ότι είναι τόσο απαραίτητα τα 4, αλλά λέμε τώρα). Τα Lenovo έχουν αξιοπιστία και ποιότητα, αλλά από design είναι προϊστορικά (άντε, καλύτερα να πω πολύ συντηρητικά). Σε αυτό το τομέα κυριαρχεί η Apple (MacBook Air) και η Sony (όμορφες κατασκευές και εξωτικά υλικά). Και πάλι - για μένα - κερδίζει η Sony αφού καταφέρνει να στριμώξει και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Το μόνο που της προσάπτω είναι το bloatware (που μπορείς να το "στείλεις") και το service που τα στέλνει στο Βέλγιο (εδώ η Toshiba δεν παίζεται). [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Θα πουλήσω σύντομα ένα Toshiba θηριάκι 17" (P100-143). Πολύ καλό και με αναβαθμισμένη μνήμη στα 2GB, περασμένα 2 φορές τα Vista Ultimate (dual boot) και αναβαθμισμένο σκληρό στα 320GB. Αν ενδιαφέρεσαι, πες μου (θα τον δώσω κοψοχρονιά). Ένα 12'άκι ή 13'άρι αν είχες τη καλοσύνη! :):p Σκέφτομαι να πουλήσω και γω το HTC X7500 (που αραχνιάζει τόσο καιρό... να επαναφέρω στη δράση το Qtek 9000 μου. ) και το 12' Fujitsu-Siemens που είχα αγοράσει πέρσι. Σκέφτομαι ή να πάω σε macbook το 2.0 αλουμινένιο ή να πάρω ένα 10' asus και ότι προκύψει... πολύ μπέδρεμα η κατάσταση! :):happy: [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Σκέφτομαι ή να πάω σε macbook το 2.0 αλουμινένιο ή να πάρω ένα 10' asus και ότι προκύψει... πολύ μπέδρεμα η κατάσταση! :):happy: Καθόλου μπέρδεμα δεν είναι :rolleyes:!! Είναι καθαρά τι σε εξυπηρετεί περισσότερο εσένα ;). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 ρε παιδια εχω φαει 2μιση ωρες ψαχνοντας.... προσπαθω να ανανεωσω τους drivers της 8400M GT του vaio VGN-FZ21M. H nvidia δεν εχει, η sony δεν εχει νεοτερους απ'οσο ειδα, εχω κοιταξει κ σε μερικα αλλα site που βρηκα με αναζητηση, αλλα π....ρια. Εσεις που βρισκετε οδηγους για την καρτα γραφικων??? αυτοι που εχει τωρα ειναι απο 11/5/2007 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Δεν αμφιβάλλω γι' αυτό που λες. Απλά πρώτον μου φαίνεται περίεργο να έχουν βάλει 4GB χωρίς 64-bit λειτουργικό και δεύτερον το γεγονός ότι στη "μαμά" εγκατάσταση τα "βλέπει" όλα, ενώ στη δεύτερη που έκανα εγώ βλέπει μόνο τα 3 (όχι ότι είναι τόσο απαραίτητα τα 4, αλλά λέμε τώρα). Τα Lenovo έχουν αξιοπιστία και ποιότητα, αλλά από design είναι προϊστορικά (άντε, καλύτερα να πω πολύ συντηρητικά). Σε αυτό το τομέα κυριαρχεί η Apple (MacBook Air) και η Sony (όμορφες κατασκευές και εξωτικά υλικά). Και πάλι - για μένα - κερδίζει η Sony αφού καταφέρνει να στριμώξει και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Το μόνο που της προσάπτω είναι το bloatware (που μπορείς να το "στείλεις") και το service που τα στέλνει στο Βέλγιο (εδώ η Toshiba δεν παίζεται). ... 1. ΜΟΝΟ μετά από το sp1 (δλδ όχι μετά απο καθαρή εγκατάσταση) εμφανίζει τα 4Gb αλλά και πάλι βλέπει μόνο τα 3072MB. 2. για να δεις τι λειτουργικό έχεις δες στο system type στα properties του my computer. 3. σε ομορφιά είναι υποκειμενικό. εγώ πάντα compaq και ibm είχα/έχω και δε νομίζω να μη με κάνουν παρέα... ;) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 @Pharmex: Το είδα σήμερα από κοντά στο Multirama.. Είναι ΦΟΒΕΡΟ :love:, θα το πάρω σίγουρα !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 υπαρχει κανα site το οποιο να εχει οδηγους για το πως θα κανουμε φυλο και φτερο τον φορητο μας?με εικονες και οδηγους...??? My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 αν δεν κανω λαθος,υπαρχουν και βιντεο στο youtube. τι λαπτοπ εχεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Παιδια σκεφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο netbook http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907453 ποιά η γνώμη σας;;; Έχω ακριβώς το ίδιο σε μπλε. Παλιότερα είχα το Eee 701. Το Acer έχει πολύ καλύτερο πληκτρολόγιο και ελαφρώς χειρότερο touchpad. Από ποιότητα κατασκευής τα δυο τους είναι πολύ κοντά. Και πάλι όμως το πληκτρολόγιο του Asus δεν είχε σωστό "πάτημα" και διαφορα κουμπιά του έκαναν το ενοχλητικό "κλικ" μετά από κάποια χρήση. Το πληκτρολόγιο του Acer δίνει σαφώς καλύτερη αίσθηση. Τώρα το έδωσα και το Acer στην κοπελια μου και έχω παραγγείλει το HP Mini 1000 :p. "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geologos Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 μιασ και γινεται λογοσ για netbooks εχει κανεις να πει κατι για αυτο LG X110-L.A711HS φαινεται αρκετα καλο καλη τιμη. Το εχει κανεισ? υπαρχει καποιο συγκριτικο σε σχεση με το acer netbook? σας ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Δες εδώ και στα υπόλοιπα related βίντεο... مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Και αφού δεις το πιο πάνω video δες και αυτό για το καινούριο Mini της HP :p : "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 αν δεν κανω λαθος,υπαρχουν και βιντεο στο youtube. τι λαπτοπ εχεις? pavillion 9000. ποια ειναι η λεξη κλειδι για την αναζητηση ? My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 για ποντικακι μεχρι 25-30 ευρω θα εγκρινόταν κατι τετοιο ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570716 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Δες και αυτά: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1087118&page=2&category=69978174&catalog=23 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=932736&catalog=23&category=69978174&page=3 مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 αυτα ειναι καπως μεγαλα...του πλαισιου το αποκλειω.. το ιδιο με πριν.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1027301&HYPONTIKIHRISI=Notebook&page=2&category=69978174&catalog=23 καθως κ αυτην την τσαντουλα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Στο plaisio έχει το Fujitsu Siemens Amilo Si 2636H στα 650 ευρώ ενώ στο skroutz η τιμή της σειράς αυτής με ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά κυμαίνεται πάνω από 1000 ευρώ. Μήπως γνωρίζετε για πιο λόγο το συγκεκριμένο μοντέλο είναι τόσο φθηνό? ... τα υπόλοιπα 13' του plaisiou είναι στα 1000+. [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts