Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου τεράστιο λάθος κατά τη γνώμη μου που με τέτοιο budget πήρες turbo-x!

Ασυζητητί σε κάτι επώνυμο, toshiba/hp/dell έπρεπε να πας και ας είχε και DDR2. Άλλο αξιοπιστία, άλλο απόδοση!

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγώ είχα κακή εμπειρία από Turbo-X. Aξιοπιστία μηδέν και μπαταρία για κλάμματα (πεθαίνει νωρίς). Κρίμα γιατί από το Πλαίσιο γενικά έχω τις καλύτερες εντυπώσειςς (και ψωνίζω πάντα από εκεί). Θα έλεγα ότι τα Turbo-X είναι σαν τα Acer. Τα φορτώνουν με τεχνικά χαρακτηριστικά σε πολύ ανταγωνιστική τιμή για να προσελκύσουν κόσμο και μετά έρχεται το χάος...
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Και εγώ είχα κακή εμπειρία από Turbo-X. Aξιοπιστία μηδέν και μπαταρία για κλάμματα (πεθαίνει νωρίς). Κρίμα γιατί από το Πλαίσιο γενικά έχω τις καλύτερες εντυπώσειςς (και ψωνίζω πάντα από εκεί). Θα έλεγα ότι τα Turbo-X είναι σαν τα Acer. Τα φορτώνουν με τεχνικά χαρακτηριστικά σε πολύ ανταγωνιστική τιμή για να προσελκύσουν κόσμο και μετά έρχεται το χάος...

χειράτερα. είναι clevo...

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Ωχ... το λογικό θα ήταν βέβαια πρώτα να ρωτήσω και μετά να το αγοράσω, αλλά εγώ έκανα το αντίθετο. :wacko:

Θα το έχω αύριο, ελπίζω να μου βγει καλό. :rolleyes:

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω laptop και είπα να διαθέσω μέχρι 600 ευρώ γιατί έχω σταθερό 2.5 χρόνων.

2 μοντέλα που μου άρεσαν είναι:

1. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905232

2. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900763

Κάνω καλή επιλογή; Αν έχετε άλλες προτάσεις, ευπρόσδεκτες.

Γενικά προτείνετε 15,4 ή 17? εντάξει έχει διαφορά στην τιμή. Απλά έχω συνηθίσει σε 19αρα οθόνη και δεν ξέρω αν θα μου κακοφανεί...

Παιδια ποσο κοστιζει ενα drive DVd-CD recorder Για το Toshiba μου που τελευταια δεν γραφει cd audio αλλα dvd και mp3 χωρις προβλημα :!:

αξιζει να το αλλαξω(κοστος) η να παρω κανενα φορητο ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια ποσο κοστιζει ενα drive DVd-CD recorder Για το Toshiba μου που τελευταια δεν γραφει cd audio αλλα dvd και mp3 χωρις προβλημα :!:

αξιζει να το αλλαξω(κοστος) η να παρω κανενα φορητο ??

65 ευρώ στο Multirama (+15e τοποθέτησή σε περίπτωση που δεν μπορείς μόνος σου) :).

και Blu-Ray με 275 ευρώ :p

65 ευρώ στο Multirama (+15e τοποθέτησή σε περίπτωση που δεν μπορείς μόνος σου) :).

και Blu-Ray με 275 ευρώ :p

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου.

οντως ειναι καλη προσφορα.:up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερώτηση... το HP Compaq 792ev και το HP Presario C792EV είναι το ίδιο laptop;

Στο δεύτερο αναφέρεται η ύπαρξη Bluetooth και Card Reader ενώ στο πρώτο όχι. Τι ισχύει; Στο site της hp πάντως δεν αναφέρει τίποτα ούτε για BT ούτε για Card Reader. :worry:

Ok είναι το ίδιο αλλά τα 2 επιπλέον χαρακτηριστικά που έχει αυτός στα μουλτιράμα έναντι του πλαισίου τελικά υπάρχουν ή όχι;

ρε παιδια εξηγηστε μου το παρακατω..

το hp dv5-1020ev κανει 479

πως γινεται και το hp dv5-1030ev να κανει 479?ενω το 2ο εχει 1gb παραπανω επεξεργαστη+0,4hz+bt?

(μηπως επειδη το 1020ev εχει *δωρο* και τον 500αρη σκληρο??)

και παλι δεν αξιζει την αγορα του οπως επισης κ αυτη του dv5-1040ev το οποιο εχει μικροτερο επεξεργαστη αλλα εχει blu-ray..περιμενω τα σχολια σας..μιλαμε παντα για το e-shop.gr

ρε παιδια εξηγηστε μου το παρακατω..

το hp dv5-1020ev κανει 479

πως γινεται και το hp dv5-1030ev να κανει 479?ενω το 2ο εχει 1gb παραπανω επεξεργαστη+0,4hz+bt?

(μηπως επειδη το 1020ev εχει *δωρο* και τον 500αρη σκληρο??)

και παλι δεν αξιζει την αγορα του οπως επισης κ αυτη του dv5-1040ev το οποιο εχει μικροτερο επεξεργαστη αλλα εχει blu-ray..περιμενω τα σχολια σας..μιλαμε παντα για το e-shop.gr

Σου διέφυγε κάτι... το πρώτο έχει στο πακέτο Microsoft Office το οποίο το πληρώνεις περίπου 70 ευρώ extra από την αρχική τιμή του laptop ενώ στη δεύτερη περίπτωση παίρνεις το laptop με openoffice το οποίο επειδή είναι λογισμικό ανοικτού κώδικα το παίρνεις δωρεάν. :)

Εγώ σκέφτομαι πάντως την αγορά του hp dv5 1040ev λόγω bluray. τι λέτε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

σωστα,δε το προσεξα..πιστευω δεν αξιζει να παρεις με τα ms office για ευνοητους λογους :rolleyes:

οποτε hp dv5 1030ev?

ο dv5 1040 που λες,εχει χειροτερο επεξεργαστη..αλλα αν το θες οπωσδηποτε για το bluray μαλλον ειναι μονοδρομος..κατα τα αλλα απ οτι ειδα δεν εχουν διαφορα..

τα acer τωρα διαβαζω με την infoquest ειναι καλυτερα τα πραγματα απο αποψη service..

ειδα κατι τετοιο

acer aspire 5930..τι λετε?

Καλησπέρα!

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το notebook :

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0328779&catid=010200

To θέλω βασικά για την δουλειά μου και θέλω ένα σχετικά γρήγορο και δυνατό μηχανάκι . Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι απ'ότι διάβασα ορισμένες "παρτίδες" αυτού του μοντέλου έχουν οθόνη samsung η οποία είναι προβληματική. Επίσης, ισχύει ότι είναι λίγο θορυβώδες?

Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας? Και ακόμη καλύτερα να μου πει εντυπώσεις όποιος έχει το αντίστοιχο μοντέλο.

Για αμέσως επόμενη λύση από το Dell σκέφτομαι Sony Vaio.

Ευχαριστώ:)

αγόρασέ το απευθειας από την dell.gr θα σου κάνει καλύτερη τιμή.

πάντως έχει βγει ήδη η σειρά 9χχχ της intel με μιο μεγάλο bus.

Alex = the best!

Η dell δεν πουλάει λιανική πλέον.

Πουλάει φίλε μου!

Ο αδελφός μου από το site το παρήγγειλε και του ήρθε κανονικά ;).

Πουλάει φίλε μου!

Ο αδελφός μου από το site το παρήγγειλε και του ήρθε κανονικά ;).

1 laptop? Γιατί έχω την εντύπωση ότι τους μεμονωμένους αγοραστές με μικρές παραγγελίες τους παραπέμπουν στα Multirama πλέον.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

ΕΧΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ FUJITSU-SIEMENS AMILO PI 2550 ME EΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΕΡΟΜ 1,83 GHZ 2MB L2 ΣΤΑ 667 MHZ KAI H MNHMH ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ 3072MB DDR2 667MHZ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΗΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Π.Χ.Τ7700 800ΜΗΖ Ή ΜΝΗΜΗ 800ΜΗΖ DDR2 Ή ΚΑΙ 1066ΜΗΖ??SAN ANABAΘΜΙΣΗ?? Ή ΝΑ ΜΠΕΙ SOLID STATE DISC SATA 2??

ΕΧΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ FUJITSU-SIEMENS AMILO PI 2550 ME EΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΕΡΟΜ 1,83 GHZ 2MB L2 ΣΤΑ 667 MHZ KAI H MNHMH ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ 3072MB DDR2 667MHZ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΗΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Π.Χ.Τ7700 800ΜΗΖ Ή ΜΝΗΜΗ 800ΜΗΖ DDR2 Ή ΚΑΙ 1066ΜΗΖ??SAN ANABAΘΜΙΣΗ?? Ή ΝΑ ΜΠΕΙ SOLID STATE DISC SATA 2??

Δεν συμφερει!!:(

ΦΙΛΙΚΑ

ΠΕΤΡΟΣ:)

Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas

Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για το laptop μου?4GB RAM,Windows Vista Home Premium,Intel Core 2 Duo CPU@1,83 GHz,32-bit.Είναι toshiba

1 laptop? Γιατί έχω την εντύπωση ότι τους μεμονωμένους αγοραστές με μικρές παραγγελίες τους παραπέμπουν στα Multirama πλέον.

Ναι ένα πήρε αλλά από την σειρά "Latitude E" (την οποία δεν φέρνει το multirama).. Το μόνο κακό είναι ότι θέλει σχεδόν 1 μήνα παράδοση.

πάρε τηλ και δοκίμασε.

φίλος πήρες 1330 κανονικά. βέβαια αυτό έγινε πριν 5 μήνες.

Alex = the best!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...