redcon Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 ποσα slot ελευθερα εχει το 9016;4; αφου το καθε module ειναι 512 εχει πιασμενα 2 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69981007&product=870420 ποσες τετοιες να παρω 2 ; η μια ;θελω να εχω 2 gb μνημη 2 θεσεις εχει για μνημη. Οποτε παρε 2χ1γβ και αντικατεστησε τα υπαρχοντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 πιο φτηνά είναι μια 2GB ram. 51 ευρώ τελική στο play247.gr Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 πιο φτηνά είναι μια 2GB ram. 51 ευρώ τελική στο play247.gr 2x20=40, pws to 51 einai mikrotero tou 40? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 πιο φτηνά είναι μια 2GB ram. 51 ευρώ τελική στο play247.gr ναι αλλα το DUAL channel? My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 τι να το κάνεις όταν χάνεις ένα ολόκληρο GB. αν τρέχεις vista και 2-3 καλές εφαρμογές τα 3GB είναι βολικά. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Πως θα χασει ρε Αλεξ 1? Το παιδι δεν θελει να παρει 2χ2, θελει 2 στο συνολο. Συγκεντρωσου, που χαζευεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Πως θα χασει ρε Αλεξ 1? Το παιδι δεν θελει να παρει 2χ2, θελει 2 στο συνολο. Συγκεντρωσου, που χαζευεις? μαλλον εννοει οτι με 4 gb μνημη δεν τα βλεπει στα xp βλεπει μεχρι 3,6! εγω θελω να εχω 2 γιγα μνημη . οποτε πρεπει να παρω αυτα απο το πλαισιο .. φτου και ειπα θα τη βγαλω με 20 ευρω αλλα... My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 μαλλον εννοει οτι με 4 gb μνημη δεν τα βλεπει στα xp βλεπει μεχρι 3,6! εγω θελω να εχω 2 γιγα μνημη . οποτε πρεπει να παρω αυτα απο το πλαισιο .. φτου και ειπα θα τη βγαλω με 20 ευρω αλλα... φυσικά και θα χάσει 1 GB. θέλει 2GB dual channel. του λέω να πάρει 1+2GB. δε θα δει διαφορά. αντιθέτως το superfetch θα δουλεύει άριστα. (για vista πάντα). Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogerio Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Έχω καταλήξει σε δύο λάπτοπ: το Toshiba Satellite P200D-12O και το HP Pavilion dv9710. Ο επεξεργαστής του Toshiba είναι ο Turion 64 X2 TL-62 στα 2,10GHz της AMD ενώ του HP είναι ο Intel Core 2 Duo Τ5500 στα 1,83GHz. Ποιός επεξεργαστής πιστεύετε ότι είναι καλύτερος καθώς και ποιό λάπτοπ είναι καλύτερό; Αν γνωρίζετε κάποιο άλλο καλό λάπτοπ παρόμοιο με αυτούς τους δύο πείτε τον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stekav Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Παιδιά μια ερώτηση:) Έχει αγοράσει τελικά κανείς από εδώ http://www.laptopsdirect.ie/ ?? Γιατί έχει πραγματικά καλές τιμές:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Έχω καταλήξει σε δύο λάπτοπ: το Toshiba Satellite P200D-12O και το HP Pavilion dv9710. Ο επεξεργαστής του Toshiba είναι ο Turion 64 X2 TL-62 στα 2,10GHz της AMD ενώ του HP είναι ο Intel Core 2 Duo Τ5500 στα 1,83GHz. Ποιός επεξεργαστής πιστεύετε ότι είναι καλύτερος καθώς και ποιό λάπτοπ είναι καλύτερό; Αν γνωρίζετε κάποιο άλλο καλό λάπτοπ παρόμοιο με αυτούς τους δύο πείτε τον. και τα 2 ειναι πολυ καλες λυσεις -μη πω αριστες- για 17αρια φορητα. ο toshiba εχει μεγαλυτερο σκληρο και θελω να πιστευω οτι εχει και καλυτερη καρτα γραφικων. Ο επεξεργαστης της intel μπορει να ειναι λιγο καλυτερος. εγω εχω εδω και 2 μερες τον Toshiba και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο ολα τα στοιχεια του (οθονη-αποδοση-θορυβο-ηχο κλπ) ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 απόσο ξέρω (τους έστειλα 2-3 μέιλς) δε στέλνουν ελλάδα... αντίθετα στέλνουν σε κάτι άλλες κ*λοχώρες της βαλκανικής... :mad: Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Οι ΙΤ παιρνουν ΗΡ, Ντελ, ΙΒΜ και μονον. Αυτο δεν λεει και τιποτα αφου και οι περισσοτεροι ειναι τσομπανηδες και τσιπιδες. 1.Καταρχάς όταν εννοείς ΙΤ τι εννοείς? 2.Εσύ τι θα πρότεινες στους ΙΤ λοιπόν εκτός από όσα προανέφερες? Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 1.Καταρχάς όταν εννοείς ΙΤ τι εννοείς? 2.Εσύ τι θα πρότεινες στους ΙΤ λοιπόν εκτός από όσα προανέφερες? ITδες ειναι οι "υπευθυνοι" (με η χωρις "") πληροφορικης σε εταιρειες. Εκει τα κριτηρια ειναι αλλα απο ενα ιδωτη χρηστη. Κοιταν το κοστος λογω αριθμου συστηματων, υποστηριξη, αντοχη, κλπ και συνηθως καταληγουν στο φτηνοτερο. Εχεις δει ποτε σε εταιρεια φορητο της προκοπης σε ποσοτητα? Μονο κανενας διευθυντης για τον εαυτο του παιρνει. Οι 3 που ανεφερα εχουν παραδοση στο χωρο αυτο για πολλους λογους, οποτε ειναι σχεδο μονοδρομος. Απλα παιρνουν τα χειροτερα μοντελλα απο αυτους. Μονο σε πλουσιες χωρες θα δεις high-end laptops, Vaio, Mac, tablets, 11-12ιντσα, κλπ. Εδω βλεπω servers απο quest pcs και turbo-x, τι να λεμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 απόσο ξέρω (τους έστειλα 2-3 μέιλς) δε στέλνουν ελλάδα... αντίθετα στέλνουν σε κάτι άλλες κ*λοχώρες της βαλκανικής... :mad: Μηπως τελικα ειμαστε εμεις η κ@λοχωρα της Βαλκανικης? Η μαλλον της Βορειας Αφρικης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Μα να στελνουν Κυπρο... και Κροατια? :mad: Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Μηπως τελικα ειμαστε εμεις η κ@λοχωρα της Βαλκανικης? Η μαλλον της Βορειας Αφρικης? Ρε συ, εμείς είμαστε κ@λοχώρα επειδή αυτοί δεν στέλνουν εδώ?? Αυτοί είναι απλά ηλίθιοι.... MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stekav Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Λοιπόν παιδιά τους έστειλα ενα mail την προηγούμενη εβδομάδα και δεν είχα ανταπόκριση:mad: Σε δεύτερο χτες το βράδυ μου στείλανε σήμερα Hi, Yes we can deliver to Greece, it will take between 5-6 working days and is £34. You would have to pay by bank transfer. regards, Nicola Jessop Business and Education Account Manager Easy Computers Ltd Trading as Laptops Direct, Acer Notebooks, Direct Tvs and HP Outlet Trident Business Park, Leeds Road, Huddersfield HD2 1UA Telephone : 0870 460 9679 Fax : 0870 167 0801 E-mail : NicolaJessop@laptopsdirect.co.uk Είναι αξιόπιστο μαγαζί αυτό ρε παιδιά ή θα χάσουμε τα λεφτά μας?:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Εκει τα κριτηρια ειναι αλλα απο ενα ιδωτη χρηστη.Κοιταν το κοστος λογω αριθμου συστηματων, υποστηριξη, αντοχη, κλπ και συνηθως καταληγουν στο φτηνοτερο. Καταρχάς το φθηνότερο δεν σημαίνει το χειρότερο.Και επίσης οι ITήδες δεν έχουν ίδια τιμολόγηση με αυτή που έχει ο ιδιώτης χρήστης.Οι ITήδες εκτός από υποστήριξη,αντοχή και κόστος κοιτούν και τον τομέα των επιδόσεων.Και τέλος μην ξεχνάς ότι οι μεγάλες εταιρίες αναβαθμίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον εξοπλισμό τους.Πολλοί δηλαδή είναι τις άποψης καλύτερα να έχω πάντα κάτι με βαθμολογία 6/10 παρά να έχω ένα με 10/10 και μέχρι να κάνω απόσβεση να έχει καταντήσει 3/10... Εχεις δει ποτε σε εταιρεια φορητο της προκοπης σε ποσοτητα? Γενικώς οι εταιρίες δεν επενδύουν σε μεγάλες αγορές laptop.Αλλά όπου χρειάζεται υπάρχουν και δυνατά μηχανήματα.Στον δικό μου χώρο (επειδή ΙΤής είμαι) τα notebooks είναι μεσαίας κατηγορίας γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται κάτι καλύτερο.Τώρα αν εσύ ξέρεις εταιρία που θα χρειαστεί πχ notebooks με SLI,500GB δίσκο,8gb ram σε ποσότητα οκ,πάω πάσο! Μονο σε πλουσιες χωρες θα δεις high-end laptops, Vaio, Mac, tablets, 11-12ιντσα, κλπ. Επειδή έχει τύχει να συνεργαστώ με ανθρώπους από πολλά μέρη του κόσμου δεν είδα πουθενά high end laptop.Είδα notebooks 12 - 15 ιντσών,με max 2gb ram,δίσκο max 160gb,εναν αξιοπρεπή intel core 2 duo.Γενικώς είδα και εκεί laptops μέσης κατηγορίας.Γιατί πολύ απλά στο 95% δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω σε επαγγελματικό επίπεδο.Συμφωνώ πάντως για τις 12 ίντσες.Παίζει πολύ αυτό,είναι trend!Στο high end διαφωνώ πλήρως. PS:Από τα "laptops του κόσμου" που έχω δει αυτά των ελλήνων ήταν τα πιο καλοστημένα. Εδω βλεπω servers απο quest pcs και turbo-x, τι να λεμε? Δεν ξέρω αν η quest ή το πλαίσιο βγάζουν αξιόπιστα μηχανήματα servers.Εγώ προσωπικά στα computer rooms των εταιριών που συνεργάστηκα δεν είδα κάτι no name.Είδα ΙΒΜ Netfinity,είδα HP servers,Blades,Dell servers και ποτέ κάτι τέτοιο.Εκτός και αν εννοείς πχ εταιρία το μπακάλικο του ξαδερφού μου.Και δεν το λέω υποτιμητικά!Και εγώ αν είχα μπακάλικο δεν θα έριχνα 5000 ευρώ για να πάρω server ΙΒΜ.O turbo X θα μου ήταν υπέρ αρκετός. Αν τώρα από όσα σου είπα πιστεύεις ότι οι ΙΤήδες είναι τσομπαναραίοι και τσίπηδες τι να πω...Νομίζω πως έχεις άδικο! Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Λοιπόν παιδιά τους έστειλα ενα mail την προηγούμενη εβδομάδα και δεν είχα ανταπόκριση:mad: Σε δεύτερο χτες το βράδυ μου στείλανε σήμερα Hi, Yes we can deliver to Greece, it will take between 5-6 working days and is £34. You would have to pay by bank transfer. regards, Nicola Jessop Business and Education Account Manager Easy Computers Ltd Trading as Laptops Direct, Acer Notebooks, Direct Tvs and HP Outlet Trident Business Park, Leeds Road, Huddersfield HD2 1UA Telephone : 0870 460 9679 Fax : 0870 167 0801 E-mail : NicolaJessop@laptopsdirect.co.uk Είναι αξιόπιστο μαγαζί αυτό ρε παιδιά ή θα χάσουμε τα λεφτά μας?:confused: και με μένα κάτι αντίστοιχο. τους έστειλα 2 μέιλ. στο ένα απάντησαν ότι στέλνουν, στο ένα ότι δε στέλνουν. πάντως στην Αγγλία έχει και κατάστημα. απλά δε ξέρω αν όντως στέλνουν ελλάδα... και αν βασικά ξέρουν που είναι η ελλάδα... Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 @geo... Σε γενικες γραμμες φτηνοτερο=χειροτερο. Υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν το κανονα. Οι μεγαλυτερες εταιρειες στην Ελλαδα εχουν 98αρια, ΝΤ, 2000, αντε ΧΡ και κατι τερματικα απο το καιρο του 21. Θα σου ελεγα και ενα-ενα τα ονοματα, αλλα δεν κανει δημοσια. Ο εξοπλισμος τους ειναι τουλαχιστον αθλιος. Οχι δεν αναβαθμιζουν σε τακτα διατηματα, καθε 6-7 χρονια αναβαθμιζουν. Ενα λαπτοπ στα 3+ κιλα δεν ειναι λαπτοπ. Το σκοτωνεις τον αλλο. Παρε καλυτερα ενα desktop. Αν ειναι να το κουβαλαει ο ανθρωπος, παρτου ενα ελεφρυ. Το τελευταιο μου λαπτοπ εταιρικο ηταν ενα Dell D420 2GB RAM, κλπ. Καμμια Ελληνικη εταιρεια δεν θα εδινε τα σχεδον 2000 ευρω που κανει. Και δεν μου εκαναν χαρη, ειναι στανταρντ εξοπλισμος για τη θεση μου και τη φυση της δουλειας μου (πωλησεις). Απο servers εχω δει και πολλους επωνυμους που αναφερεις αλλα με χαρακτηριστικα 5-ετιας. Και ξερεις γιατι γινονται αυτα? Διοτι οι μεγαλοι που εχουν τα χρηματα βαριουνται να νταντευουν 5000 και 10000 και 15000 τερματικα και οι μικροτεροι η δεν εχουν τα χρηματα η προτιμα ο επιχειρηματιας βιλα στη Μυκονο και σκαφος, και ασε το λακαμα να βγαζει στα στραβα του. Δες το μπατζετ που εχουν για πληροφορικη οι Ελληνικες εταιρειες και θα καταλαβεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Σε γενικες γραμμες φτηνοτερο=χειροτερο. Συμφωνώ στο "σε γενικές γραμμές" Οι μεγαλυτερες εταιρειες στην Ελλαδα εχουν 98αρια, ΝΤ, 2000, αντε ΧΡ και κατι τερματικα απο το καιρο του 21. Αυτό που λες δεν ισχύει εκτός και αν δεν μιλάς για τις μεγαλύτερες εταιρίες.Έχεις δει στη vodafone,στην cosmote,στην Intracom και σε εταιρίες τέτοιου μεγέθους μηχάνημα με windows 98?Τις ΔΕΚΟ άστες είναι ειδική περίπτωση... Οχι δεν αναβαθμιζουν σε τακτα διατηματα, καθε 6-7 χρονια αναβαθμιζουν. Άρα αναβαθμίζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα... Ενα λαπτοπ στα 3+ κιλα δεν ειναι λαπτοπ. Το σκοτωνεις τον αλλο. Παρε καλυτερα ενα desktop. Αν ειναι να το κουβαλαει ο ανθρωπος, παρτου ενα ελεφρυ. Συμφωνώ σε αυτό. Το τελευταιο μου λαπτοπ εταιρικο ηταν ενα Dell D420 2GB RAM, κλπ. Καμμια Ελληνικη εταιρεια δεν θα εδινε τα σχεδον 2000 ευρω που κανει. Και δεν μου εκαναν χαρη, ειναι στανταρντ εξοπλισμος για τη θεση μου και τη φυση της δουλειας μου (πωλησεις). Σιγά μην το πήρε 2000 ευρώ η εταιρία σου.Βέβαια Dell = ΚΟΡΥΦΑΙΟ support.Και για αυτό και τέτοια μηχανήματα κοστίζουν τόσο. Απο servers εχω δει και πολλους επωνυμους που αναφερεις αλλα με χαρακτηριστικα 5-ετιας. Οι servers είναι ειδική περίπτωση.Δεν θα σου μιλήσω για servers θα σου πω όμως για δικτυακό εξοπλισμό τον οποίο γνωρίζω πολύ καλύτερα.Δεν είναι δυνατόν να ανανεώνεις εναν router cisco κόστους 30.000 ευρώ κάθε 2 χρόνια αλλά μπορείς να τον αναβαθμίζεις με πολύ λιγότερα.Κάπως έτσι γίνεται και με τους servers.Και φυσικά όλα αυτά εξαρτώνται από την περίπτωση.Αν πχ θέλεις να στήσεις ένα citrix ή μια oracle ή ένα μεγάλο domain θα σκάσεις 500.000 ευρώ για υπερυπολογιστή με blades και θα τον έχεις για πολλά χρόνια.(εννοείται πως που και που μια αναβάθμιση είναι απαραίτητη...). Και ξερεις γιατι γινονται αυτα?Διοτι οι μεγαλοι που εχουν τα χρηματα βαριουνται να νταντευουν 5000 και 10000 και 15000 τερματικα και οι μικροτεροι η δεν εχουν τα χρηματα η προτιμα ο επιχειρηματιας βιλα στη Μυκονο και σκαφος, και ασε το λακαμα να βγαζει στα στραβα του. Αυτό δεν το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής... Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Στο τελευταιο σχολιο εννοω οτι οι μεγαλοι οργανισμοι η ειναι δημοσιοι η εχουν δημοσια νοοτροπια, οποτε δεν ειναι χαζοι να βαζουν δουλεια στον εαυτο τους οι εργαζομενοι. Οι μικροι η δεν εχουν χρηματα η και οταν εχουν δεν τα δινει ο επιχειρηματιας διοτι θεωρει το ΙΤ πολυτελεια και στη καλυτερη περιπτωση αναγκαιο κακο και δινει τα ελαχιστα απαραιτητα. Αυτο λογω μιζερης κουλτουρας που εχει. Εχει αλλες προτεραιοτητες να ξοδεψει τα χρηματα του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stekav Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Τι να πω φίλε Alexkass. Πάντως αν την κάνω την κίνηση θα ενημερώσω για να ξέρετε:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Τι να πω φίλε Alexkass. Πάντως αν την κάνω την κίνηση θα ενημερώσω για να ξέρετε:) Τωρα μου ηρθε. Απο αυτους ειχα παρει ενα Samsung 12ari το Σεπτεμβριο του 2006. Με ζαλισαν αρκετα με τη παραγγελια, δεν υπηρχε σε στοκ και με καθυστερησαν, τελικα μου εδωσαν ενα καλυτερο μοντελλο στην ιδια τιμη. Ειναι αξιοπιστοι, θελουν λιγο follow-up διοτι δεν εβρισκαν τη πληρωμη μου (μεσω τραπεζης περιπου 5 μερες θελει) κλπ. Η αποστολη ΟΚ. Αν το εχουν σε στοκ το μηχανημα δεν υπαρχει προβλημα, οποτε ΠΑΡΕ τηλ να ρωτησεις αν ειναι σε στοκ και κλειστο. Αδειαζουν πολυ ευκολα απο στοκ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts