f_ste Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 αν το απεγκαταστήσει το πρόγραμμα αυτό απλά θα %#$%@# το laptop. είναι βασική εφαρμογή για τα laptop hp/compaq. Efxaristw gia tis apantiseis sas.OI rithmiseis gia to kleisimo einai swstes. Alexkass otan les oti tha mou %#$%@# to laptop ennoeis oti den tha doulevoun ta quick launch i tha exw kai alla provlimata? Exw dokimasei sxedon ta panta ektos apo tin apeggatastasi (lew sxedon giati an ta eixa dokimasei ola tha eixa vrei tin lusi;)), akoma kai sta bios epsaxna mipws exei kapoia rithmisi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 δεν θα δουλεύουν τα quick buttons και ίσως και αρκετά shortcuts "fn". είναι βασικό πρόγραμμα. αυτό τα λέει όλα. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Telika meta apo 2 wres prospatheias den vrika allo tropo gia na ta apenergopoiisw kai ta afisa etsi.Afto to laptop einai enos filou mou alla mou fanike arketa stathero mixanima.Ti gnwmi exete eseis?Rwtaw giati thelw na parw laptop kai einai mia apo tis epiloges mou..Exete tpt kalutero na mou proteinete sta idia lefta +/-100 EURO??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Καλησπερα σε όλους. Θέλω να αγοράσω laptop μεχρι 1500 ευρω. Μοντέλα δεν ξέρω αλλά θα ήθελα μια αξιόπιστη μάρκα. Νομίζω ότι κατι σε Sony είναι αξιόπιστο. Δεν ξέρω αν κάνω λαθος. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει μην κάνω καμία πατάτα. όσο για την τιμή το να ξεφύγει και λιγάκι ειμαι συζητήσιμος. Ευχαριστώ προκαταβολικά http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Καλησπερα σε όλους. Θέλω να αγοράσω laptop μεχρι 1500 ευρω. Μοντέλα δεν ξέρω αλλά θα ήθελα μια αξιόπιστη μάρκα. Νομίζω ότι κατι σε Sony είναι αξιόπιστο. Δεν ξέρω αν κάνω λαθος. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει μην κάνω καμία πατάτα. όσο για την τιμή το να ξεφύγει και λιγάκι ειμαι συζητήσιμος. Ευχαριστώ προκαταβολικά http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1026003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Δηλαδή πιστευεις οτι ο Fujitsu Siemens Amilo Xi 2528-006 ειναι καλύτερος απο τον Vaio VGN-AR51J? Επίσης κατι Lenovo που εχω ακούσει και thinkpad τι λενε? Και αν ναι.. ποια μοντελα προτείνετε? http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Δηλαδή πιστευεις οτι ο Fujitsu Siemens Amilo Xi 2528-006 ειναι καλύτερος απο τον Vaio VGN-AR51J? Επίσης κατι Lenovo που εχω ακούσει και thinkpad τι λενε? Και αν ναι.. ποια μοντελα προτείνετε? Σκληρός Δίσκος: 250GB 4200rpm sata. Στα αρνητικά του vaio.Επίσης το γεγονός ότι πρέπει να σταλθεί στο Βέλγιο αν χαλάσει είναι αρνητικό. Επίσης ο fujitsu έχει πάρα πολύ καλό επεξεργαστή :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Δεν ξερω η Fujitsu Siemens δεν μοθ κάθεται καλα σαν μαρκα ισως να κανω και λάθος. Συμφωνο δε για τις 4200 στροφες του sony. Η χρηση που το θέλω είναι για παιχνίδια, ιντερνετ , downloads οπου να μπορει να μένει το laptop μερα νοιχτα ανοιχτο. Κατι δυνατό .. δεν χερω. Επίσης κατι ακομα, διαβασα κάπου για τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν με Penrynn. Τι ακριβως ειναι αυτο και κατα πόσο πρεπει να περιμενω ή οχι λόγω αυτου? Καμια προταση κανεις? http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juniorjack Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Το Pavilion dv6661ev αποσύρθηκε από το Πλαίσιο;; Δεν το βλέπω στη λίστα.. :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 ίσως επειδή έρχονται τα Peryn. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Παιδες καλημερα , θα εκτιμουσα απεριοριστα την βοηθεια σας ... Μαλλον ειναι τοσο απλο , αλλα και τοσο δυσκολο να το βρω μονος μου ... χθες και ενω ειχα το laptop ανοιχτο , καποιο 3χρονο ξαδερφακι ται πειραξε με τα χερακια του στο πληκτρολογιο του FUJITSU SIEMENS amilo 2428 και εκτοτε το laptop κλειδωσε ... δεν σαλευει ..... :lol: και αναβουν τα 3 λουκετακια κατω απο την οθονη ... ξερει κανεις τιποτα ? http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 τι δε σαλεύει? κάνε το reset και θα ανοίξει. δε μπορώ να πιστέψω ότι ένα μωρό που δεν ξέρει καν τους αριθμούς έβαλε bios password. :p Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 paidia kalispera thelw na agorasw amesa ena ftino laptop me grigoro epeksergasti...(to palio mou dn tin paleyei pia...) mexri 700 euro kai oso pio elafry ginetai ti mou proteinete? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 699€ Carrefour ACER AS5720-102G16 Intel Core 2 Duo T7100 (1.80GHZ) Κάρτας Γραφικών Intel με Chipset X3100 358MB SHARED Μνήμη 2048MB 160GB :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Υπάρχουν ορισμένα μοντέλα που έχουν πάνω τους blu-ray reader ή writer όπως η σειρά FZ με το 21 και το 31 (νέο) και η πιο ακριβή σειρά AR. Όπως το βλέπω εγώ ο σοβαρότερος λόγος να πάρεις κάτι τέτοιο είναι αν θες εκτός από το λαπτοπ να συνδυάσεις κι ένας home theater pc (2 σ' ένα!) Βρήκα διάφορα review αλλά δεν είδα αναλυτικά τουλάχιστον σχόλια για τη χρήση blu-ray δίσκων σε vaio που ναι συνδεδεμένο μεσω HDMI σε μιά μεγάλη π.χ.42 τηλεόραση. Μπορεί κανείς να σχολιάσει επ' αυτού; Παίζει; Φαίνεται καλά; Κομπιάζει η εικόνα; Έχει ομαλή κίνηση; Δίνει και τον ήχο μέσα απ' το HDMI; κλπ κλπ για το αν μπορεί να σταθεί σαν HTPC. Εγω δεν είμαι φανατική των παιγνιδιών, αλλά το αδέλφι μου ρωτάει και πως παίζουν με την 8400M GT GS κλπ. τα νεώτερα παιγνίδια ap;o Far cry μέχρι Crysis. Οποιός το χει, παιδιά, ας απαντήσει (μην πετάξουμε τα 1200 άδικα!) Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 crysis σε λάπτοπ? :lol: μόνο σε sager, alienware or msi. και στα πολύ ακριβά dell xps. όσο για το blue-ray πάρε το φτηνό ps3 που είναι το καλύτερο και το φτηνότερο blue-ray player. λάπτοπ για htpc? είμαι από τους πρώτους στην ελλάδα που είχα (και έχω) living-room pc (από τα mce 2005 μέχρι τα vista home pr, now) και μπορώ να σου πω κάτι... ΜΗΝ πάρεις λάπτοπ. πάρε κάτι που να μη κολλάει (σχεδόν όλα τα laptops είναι πιο buggy από το χειρότερο desktop για λόγους config), που να μη ζεσταίνεται τόσο πολύ και που να έχει αρκετά usb ports. επίσης οι κάρτες tv που δίνουν στα laptops είναι μέτριες. η καλύτερες είναι οι Pinnacle για αυτή τη δουλεία. θες τουλάχιστον 500-1000GB HDD για αρχή αλλιώς ΠΕΤΑ το. το htpc το θες για stop, rew etc αλλά και για record. (ανά GB και ώρα...) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ευχαριστώ Alex για την απάντηση! Κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ. Αλλά... ...παρόλα αυτά θα θελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου ιδιοκτήτη του Sοny Vaio FZ21M ή κάποιου ανάλογου, που έβαλε ένα blu-ray δισκάκι στο Vaio του και το έπαιξε μέσω HDMI στη τηλεόραση στο σαλόνι του. Κάπως έτσι το διαφημίζει και η Σόνυ στο σάιτ της Υ.Γ. Και όποιες εντυπώσεις του ιδιοκτήτη από παιγνίδια first person για το αδέλφι μου επίσης ευπρόσδεκτες! . Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 κοίτα θα παίζει μια χαρά blue-ray γιατί γιαυτό έχει φτιαχτεί. απλά δεν είναι και το πιο value4money blue-ray player :) τώρα για το htpc είμαι κατηγορηματικός! κανένα laptop δεν κάνει για htpc για τους λόγους που ανέφερα σε παραπάνω μήνυμα. όσο για το crysis θα παίζει αλλά μη περιμένεις να το παίξεις στα ultra high settings. στα medium λογικά θα παίζει. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Μπορεί κανείς να σχολιάσει επ' αυτού; Παίζει; Φαίνεται καλά; Κομπιάζει η εικόνα; Έχει ομαλή κίνηση; Δίνει και τον ήχο μέσα απ' το HDMI; κλπ κλπ για το αν μπορεί να σταθεί σαν HTPC. Ήχος μέσα από hdmi? Δεν νομίζω να γίνεται αυτό. Αλλά με ένα καλώδιο από την κάρτα ήχου στην tv γίνεται πολύ απλά και όμορφα. Κατά τα άλλα, η απόδοση εξαρτάται από τον ισχύ του ίδιου του pc, είτε πρόκεται για επιτραπέζιο, είτε για laptop.... MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ήχος μέσα από hdmi? Δεν νομίζω να γίνεται αυτό. Δεν ξέρω αν το κάνει το συγκεκριμένο μηχάνημα, αλλά γίνεται. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ήχος μέσα από hdmi? Δεν νομίζω να γίνεται αυτό. Φυσικά και γίνεται! HDMI=Type Digital audio/video connector όπως λέει και η wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Hdmi Το ερώτημα μου αφορά τα συγκεκριμένα Laptop. Κατά τα άλλα, η απόδοση εξαρτάται από τον ισχύ του ίδιου του pc, είτε πρόκεται για επιτραπέζιο, είτε για laptop.... Ευχαριστώ για τη συνεισφορά σου ddr2 αλλά αυτό αφενός είναι προφανές κι αφετέρου θα θελα τη γνώμη κάποιου που το αγόρασε. Ακούω συνεχώς ότι τα Vaio FZ πουλάνε σαν τα ζεστα ψωμάκια. Μάλιστα τους αλλάζουν και τους δίσκους όταν είναι στις 4200 στροφές κλπ. κλπ. κόλπα. Πως παίζουν όμως τα blu-ray μέσω HDMI στο σαλόνι θέλω να μάθω η καημένη! Θέλω όμως απάντηση από καποιον ιδιοκτήτη κι όχι "ε αφού το χει θα παίζει". Το αγόρι μιας φίλης μου πήρε ένα ασύρματο πράγμα για να μεταφέρει σήμα απ' το PC στη μεγάλη tv. Όμως αυτό κομπιάζει ή αν προτιμάτε "δεν κάνει αυτό που υπόσχεται ποιοτικά". Άρα πέταξε τα 100+ ευρώ. Μην πετάξω κι εγώ ένα μηνιάτικο για το τίποτα! Δεν το χει κανείς εδώ να μας πει; Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Ευχαριστώ για τη συνεισφορά σου ddr2 αλλά αυτό αφενός είναι προφανές κι αφετέρου θα θελα τη γνώμη κάποιου που το αγόρασε. Ακούω συνεχώς ότι τα Vaio FZ πουλάνε σαν τα ζεστα ψωμάκια. Μάλιστα τους αλλάζουν και τους δίσκους όταν είναι στις 4200 στροφές κλπ. κλπ. κόλπα. Πως παίζουν όμως τα blu-ray μέσω HDMI στο σαλόνι θέλω να μάθω η καημένη! Θέλω όμως απάντηση από καποιον ιδιοκτήτη κι όχι "ε αφού το χει θα παίζει". Το αγόρι μιας φίλης μου πήρε ένα ασύρματο πράγμα για να μεταφέρει σήμα απ' το PC στη μεγάλη tv. Όμως αυτό κομπιάζει ή αν προτιμάτε "δεν κάνει αυτό που υπόσχεται ποιοτικά". Άρα πέταξε τα 100+ ευρώ. Μην πετάξω κι εγώ ένα μηνιάτικο για το τίποτα! Δεν το χει κανείς εδώ να μας πει; Μάλλον δεν απαντάει ιδιοκτήτης γιατί δεν είναι πολλοί που έχουν πάρει τέτοιο μηχάνημα που δεν ξέρει τί είναι... Όχι απλά είναι αρκετά χειρότερο και ακριβότερο από εξειδικευμένες συσκευές ή desktops σε θέματα αναπαραγωγής HD ή gaming αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά ούτως ή άλλως ακυρώνουν αυτομάτως κάθε έννοια φορητότητας λόγω αυξημένου βάρους και μειωμένης αυτονομίας στα laptops που έχουν πραγματικά ικανοποιητικές επιδόσεις σ' αυτούς τους τομείς όπως το Dell XPS 1730, τα Alienware κλπ. Τώρα το Vaio δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα laptops, έχει αργό σκληρό δίσκο, συμπαθητικό επεξεργαστή και μια μέτρια κάρτα γραφικών που ειδικά το Crysis θα το παίζει σαν slideshow.... Επίσης, η αναπαραγωγή HD (ιδίως κωδικοποιημένου με το πολύ απαιτητικό H.264) καλό είναι να γίνεται με PC που να έχει GPU με hardware acceleration για τους HD codecs - που η nVIDIA 8400 αν δεν κάνω λάθος δεν προσφέρει- αλλιώς ο επεξεργαστής χτυπάει 80άρια, η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι ανεμιστήρες δουλεύουν στο full και κάποια frames λογικά χάνονται (ειδικά σε συνδυασμό με κανένα norton antivirus και όλο το bloatware που συνηθίζει να φορτώνει η Sony τα μηχανήματά της). Το Vaio FZ είναι ένα αρκετά ωραίο mainstream laptop που του έχουν βάλει Blu-ray drive μάλλον χωρίς λόγο. Η Sony προωθεί το format της και γι' αυτό το έκανε αλλά δεν είναι τυχαίο ότι κανένας άλλος κατασκευαστής δεν προσφέρει BD σε laptops αυτής της τιμής γιατί πραγματικά δεν υπάρχει λόγος. Ακόμη laptop για HTPC? Καταλαβαίνεις πόσο άβολο θα είναι; Βάλε καλώδια, βγάλε καλώδια, φόρτισε μπαταρία κλπ. Ή θα βλέπεις Blu-ray στην οθονίτσα των 15.4'' και θα προσπαθείς να καταλάβεις διαφορές από το DVD; Πάρε ένα φθηνότερο laptop και ένα PS3 όπως είπε ο Alexkass ή ξέχνα το laptop αν δε θες φορητότητα και πάρε ένα καλό HTPC που να έχει Blu-ray και δυνατή κάρτα γραφικών για τα παιχνίδια. Τέλος, η γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ νωρίς για Blu-ray στο PC. Τα άγραφα δισκάκια είναι ακριβά, οι εξωτερικοί σκληροί είναι απίστευτα πιο βολικοί, δεν χρησιμοποιείται για τη διανομή κανενός προγράμματος ακόμα και γενικώς δεν βλέπω κάποια χρησιμότητα πέρα από την αναπαραγωγη ταινιών που γίνεται πολύ καλύτερα & φθηνότερα από ένα εξειδικευμένο Blu-ray player/PS3. Ακόμα και οι τελειωμένοι που κατεβάζουν ταινίες των 25-50GB από torrents και newsgroups τις παίζουν κατευθείαν από το σκληρό γιατί και τα δισκάκια είναι ακόμη πανάκριβα και τα BD authoring tools είναι δύσχρηστα και ανώριμα. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 πες τα χρυσόστομε! 2 μέρες τα ίδια λέμε. τα vaio είναι υπερτιμημένα και ένα μάτσο crap. τα θάβουν γενικώς γιατί έχουν πέσει πολύ + ότι βάζουν ότι πιο stockαρισμένο υπάρχει για hw. 1. αφού θες να βλέπεις σωστά blue-ray πάρε ένα ps3. 2. αφού θες ένα htpc, στήσε ένα από το eshop (700e θα σου πάει και θα φυσάει) 3. έτσι θα παίζεις και crysis και με το καλό όταν το blue-ray γίνει Massive παίρνεις και ένα blue-ray drive για το htpc. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 η φιλη μου εχει το fz21m και θα σου πω μερικες εντυπωσεις. καταρχην δεν το εχουμε συνδεσει ποτε σε μεγαλη οθονη για να εχω αποψη, ουτε και εχουμε βαλει blueray, δε μας κινησε και πολυ την περιεργεια γιατι σε 15" οθονη, ποση διαφορα να δουμε?... Τωρα απο παιχνιδια, τερματισα ανετα call of duty 4, medal of honor (to teleytaio), αλλα το crysis.... slideshow που ειπε και φιλος... αμα εχεις καμια αλλη απορια, εδω ειμαστε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 slide show ακόμα και στα medium? :worry: Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts