Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχουμε πει πολλές φορές ότι το service & support (drivers, readmes etc) είναι το Α & Ω στην αγορά του φορητού.

ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να είναι.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια τι θα προτεινατε για υπολογιστη μεχρι 700 ευρο??

για χρηση τελειως απλη και αν αγινετε μεσα και βιστα!!

εγω παντος λεω στο φιλο μου(αυτο τον θελει )για Hp καλυτερα και οχι τιποτα αλλο σε τετοια τιμη...

παιδια τι θα προτεινατε για υπολογιστη μεχρι 700 ευρο??

για χρηση τελειως απλη και αν αγινετε μεσα και βιστα!!

εγω παντος λεω στο φιλο μου(αυτο τον θελει )για Hp καλυτερα και οχι τιποτα αλλο σε τετοια τιμη...

ας δει κάποιο dell, hp, f-s, toshiba.

σε τέτοια τιμή μπορείς να πάρεις 1GB ram + έναν σεμνό επεξεργαστή + vista basic.

Alex = the best!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σε όσους τις έγραψαν παιδιά .

Αποφάσισα να μην πάρω turbo x . Η άποψη για branded laptop ειδικά για 2000 + ευρω ακούγεται σωστή.

Αποφάσισα να πάρω έναν HP http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7712

Με δεδομένο ότι θέλω τον αγοράσω από Αθήνα ( από play247 έχω αγοράσει αρκετές φορές και είναι οκ , απλά για τέτοιου μεγέθους αγορά θα ήθελα το after sale σε Αθήνα ) και επειδή το ΠΛΑΙΣΙΟ από ότι είδα στο site δεν τον έχει, αν έχει κάποιος ας μου προτείνει ένα επώνυμο κατάστημα . (όχι Κωτσόβολους και τέτοια )

Ο μόνος μου προβληματισμός σε σχέση με τον turbo x είναι η διαφορά στην ανάλυση οθόνης (1680 x 1050 , 1900 x 1200) Γνωρίζει κανεις αν είναι πρακτικά σημαντική η διαφορά?

Ευχαριστώ

ποπο εφαγα μια ξενερα εκει που κοιταγα για το λαπ τοπ του φιλου μου πηρε το ματι μου

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=1020110&tab=specs

και εγω ειχα παρει το ιδιο με 160 σκληρο 1.8 κορ ντουο

και up to 2048 Νομιζω (τοση εχει)

καλα μεσα σε 3 μηνες ...βεβαια εχει πιο αργο σκληρο

λετε να εκανε τρομερη διαφορα με αφτον που εχω τωρα εμενα εχει 5400 ταχυτητα σκληρου μονο αυτο υπερτερει.....

που είναι το ζήτημα? αγώρασέ το από το play (άριστο) και έχεις 3 χρόνια εγγύηση.

έτσι και αλλιώς ό,τι σου πάθει το πας στην hp hellas ή σε εξουσιοδοτημένα σημεία (υπάρχουν πολλά) :)

μην ανησυχείς.

Alex = the best!

εχω ενα hp 9016 μπορω να βαλω αλλα WINDOWS ?ΛΟΓΙΚΑθα με ρωτησει που να βρει τον driver για τον δισκο επειδη ειναι sata!χωρις εξωτερικο floppy γινεται ?
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

απενεργοποίησε το sata από το bios ή τις ρυθμήσεις bios μέσα από τα windows (πρόγραμμα hp)

Alex = the best!

Προτείνω HP σαν πρώτη επιλογή. Μετά Toshiba ή Sony.

Εγώ από το service της HP είμαι απόλυτα ευχαριστημένος :)

Πάντως μη δώσεις πάνω από 1200 ευρώ για φορητό, δεν αξίζει γιατί σε ένα χρόνο θα έχεις πάνω από 50% απώλεια τιμής ;)

Για τους TurboX έχω ακούσει οτι ζεσταίνονται πολύ και οτι δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής...

Εγώ προτείνω αυτόν:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=985546 :)

ontos oi turbo-x zestenontai arketa.oso gia tin poiotita kataskevis den einai kai aristi alla oute kai xalia.einai kaloutsiki pantos.

η ποιότητα στα φορητά είναι μεγάλο ζήτημα.

πρέπει να ξέρεις ότι θα αντέξουν. αυτό βέβαια είναι σχετικό.

Alex = the best!

Κέρδισα αυτό εδώ το laptop από το ebay.

Αν και χρόνια στο κουρμπέτι σκέφτομαι ότι ίσως είναι καλύτερα να δώσω 600 και να πάρω αυτό και να αγοράσω έξτρα μια φθηνή RAM, και να φάω και μια αρνητική φυσικά, παρά να πληρώσω τα κερατιάτικα στο τελωνείο και αν γίνει κάτι άντε τρέχα στο Hong Kong να το φτιάξεις.

Έχω φάει τα eshops για να βρώ μια 13" τσάντα της προκοπής για το Dell γιατί αν και μου έχουν δώσει μια sleeve τσαντούλα που δε βολεύει όταν θέλω να κουβαλώ mouse και φορτιστή...

Καμμία ιδέα; (μή μου πείτε του mac την τσάντα γιατί κάτι πήρε το μάτι μου για 75€...!)

Έχω φάει τα eshops για να βρώ μια 13" τσάντα της προκοπής για το Dell γιατί αν και μου έχουν δώσει μια sleeve τσαντούλα που δε βολεύει όταν θέλω να κουβαλώ mouse και φορτιστή...

Καμμία ιδέα; (μή μου πείτε του mac την τσάντα γιατί κάτι πήρε το μάτι μου για 75€...!)

Για δες αυτή...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και η Tucano (τις έχει και το fnac) βγάζει κάποιες πολύ καλές και βολικές, που δεν είναι ακριβές...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σε όσους τις έγραψαν παιδιά .

Αποφάσισα να μην πάρω turbo x . Η άποψη για branded laptop ειδικά για 2000 + ευρω ακούγεται σωστή.

Αποφάσισα να πάρω έναν HP http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7712

Με δεδομένο ότι θέλω τον αγοράσω από Αθήνα ( από play247 έχω αγοράσει αρκετές φορές και είναι οκ , απλά για τέτοιου μεγέθους αγορά θα ήθελα το after sale σε Αθήνα ) και επειδή το ΠΛΑΙΣΙΟ από ότι είδα στο site δεν τον έχει, αν έχει κάποιος ας μου προτείνει ένα επώνυμο κατάστημα . (όχι Κωτσόβολους και τέτοια )

Ο μόνος μου προβληματισμός σε σχέση με τον turbo x είναι η διαφορά στην ανάλυση οθόνης (1680 x 1050 , 1900 x 1200) Γνωρίζει κανεις αν είναι πρακτικά σημαντική η διαφορά?

Ευχαριστώ

Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πως θα τολμήσεις να δώσεις 2.000 ευρώ για να πάρεις ένα φορητό με 120GB!! εν έτει 2007 :O

Νομίζω πως έχεις κολλήσει με το μέγεθος της οθόνης.

Εργονομικά η καλύτερη διάσταση οθόνης για φορητό είναι 15,4 ίντσες, γι' αυτό το 90% των φορητών της αγοράς έχει τέτοια οθόνη και όχι λόγω κόστους

Προτείνω HP Pavillion και όχι HP Compaq

Ρίξε πάλι μια ματιά στον φορητό που σου πρότεινα...Γλιτώνεις και 1.000 ευρώ!! ;)

Πάντως πιστεύω πως αυτός που διάλεξες είναι μία λάθος αγορά για τα λεφτά που θα δώσεις...:(

Σημ: Έχω δύο HP φορητούς (ο 1ος πριν 8 χρόνια) χωρίς κανένα πρόβλημα...

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πως θα τολμήσεις να δώσεις 2.000 ευρώ για να πάρεις ένα φορητό με 120GB!! εν έτει 2007 :O

Νομίζω πως έχεις κολλήσει με το μέγεθος της οθόνης.

Εργονομικά η καλύτερη διάσταση οθόνης για φορητό είναι 15,4 ίντσες, γι' αυτό το 90% των φορητών της αγοράς έχει τέτοια οθόνη και όχι λόγω κόστους

Προτείνω HP Pavillion και όχι HP Compaq

Ρίξε πάλι μια ματιά στον φορητό που σου πρότεινα...Γλιτώνεις και 1.000 ευρώ!! ;)

Πάντως πιστεύω πως αυτός που διάλεξες είναι μία λάθος αγορά για τα λεφτά που θα δώσεις...:(

Για το μέγεθος της οθόνης θα συμφωνήσω, ούτε εγώ θα έπαιρνα δεκαεφτάρι. Αλλά αφού τόσο θέλει και δεν πρόκειται να το μετακινεί συχνά...

Ο σκληρός είναι μια χαρά, 7200rpm & 120GB δεν είναι καθόλου άσχημα για φορητό. Η εμπειρία λέει ότι σε αυτόν που δεν φτάνουν τα 120 δεν θα φτάσουν ούτε τα 160GB, το πολύ πολύ να του κρατήσουν λίγους μήνες παραπάνω αλλά τον εξωτερικό δεν θα τον γλυτώσει.

Τέλος, η σειρά Compaq είναι αισθητά πιο ποιοτική από την Pavillion. Σε φορητό αυτό πληρώνεται, τώρα το κατά πόσον αξίζει μια μεγάλη διαφορά τιμής είναι καθαρά υποκειμενικό και εξαρτάται βέβαια και από τη χρήση για την οποία προορίζεται το μηχάνημα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

η compaq είναι η επαγγελματική σειρά της hp. καμία σχέση με τα pavillion.

η ποιότητά τους είναι παρόμοια με αυτή των lenovo-ibm.

έχουν άριστο πληκτρολόγιο (μηδενικό flex) και πολύ καλό support. βέβαια υστερούν σε multimedia συνήθως καταστάσεις (glossy screen, vista home premium etc, camera)

Alex = the best!

Για δες αυτή...

Δε με πολυενθουσιάζει να πω την αλήθεια! Αυτό που θέλω εγώ είναι μια τσάντα σαν τις eastpack που ανοίγουν από πάνω μόνο. Το σκέφτηκα να πάρω μια τέτοια αλλά ίσως η τσάντα για λάπτοπ να το προστατεύει περισσότερο ε;!

Και η Tucano (τις έχει και το fnac) βγάζει κάποιες πολύ καλές και βολικές, που δεν είναι ακριβές...

Δυστυχώς εδώ δεν έχουμε fnac και αν δεν κάνω λάθος δεν έχει eshop άρα δυστυχώς δε μπορώ να βρώ κάτι από εδώ...

Λοιπόν..Θέλω λαπτοπ.

Κι επανέρχομαι στα χαρακτηριστικά.

Θέλω οθόνη 15'' τουλάχιστον..

Επεξεργαστή Core 2 Duo 2Ghz

RAM 2GB

Σκληρός 160 GB

Γραφικά 128 ΜΒ ΡΑΜ

Ενσωματωμένη Κάμερα

Πολλές θύρες

ΔΕΝ ΘΕΛΩ HP.

Aκούω προτάσεις...

Λοιπόν..Θέλω λαπτοπ.

RAM 2GB

Σκληρός 160 GB

Γραφικά 128 ΜΒ ΡΑΜ

Ενσωματωμένη Κάμερα

Πολλές θύρες

ΔΕΝ ΘΕΛΩ HP.

Aκούω προτάσεις...

Λοιπον, εγω πηρα πριν απο 2 μερες τον Toshiba satellite a200 1ax ενα πολυ καλο μηχανημα... το μονο που αλλαξα αμεσως ειναι ο δισκος (ειχε 200αρι στις 4200 και εβαλα εναν WD 250αρι στις 5400) συνολο 1149 + 179 =1328 ευρω.

Πολυ καλη κατασκευη καλη καρτα γραφ. 2γιγα ραμ και με τον νεο σκληρο ειναι αρκετα γρηγορος.

Αυτο που ειδα παντως ειναι οτι η σειρα Α200 ειναι αρκετα καλη σε σχεση με την τιμη της, αν ψαξεις θα βρεις και με δισκο 160αρι.

Κάποιες φόρες όταν ανοίγω το φορητό από αναμονή ή hibernate το wifi είναι κλειστό παρόλο που πριν ήταν ΟΝ και διακόπτης είναι στο ON. Μόνο με restart ξανά πάει στο on.

Πόσο σοβαρό είναι;

Windows Vista έχω

Κάποιες φόρες όταν ανοίγω το φορητό από αναμονή ή hibernate το wifi είναι κλειστό παρόλο που πριν ήταν ΟΝ και διακόπτης είναι στο ON. Μόνο με restart ξανά πάει στο on.

Πόσο σοβαρό είναι;

Windows Vista έχω

dokimase na ksanaperaseis tous drivers tou wi-fi

Λοιπόν..Θέλω λαπτοπ.

RAM 2GB

Σκληρός 160 GB

Γραφικά 128 ΜΒ ΡΑΜ

Ενσωματωμένη Κάμερα

Πολλές θύρες

ΔΕΝ ΘΕΛΩ HP.

Aκούω προτάσεις...

για δες αυτον: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=996483

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...