Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει δυνατότητα να αγοράσεις το συγκεκριμένο από το site μιας και δεν έχουν περάσει τις τιμές.

Πάντως εμένα με ανησυχεί η καθυστέρηση... Έχουν περάσει 3 βδομάδες και ακόμα τπτ. Βέβαια με είχε προειδοποιήσει ο πωλητής ότι έχουν έξτρα καθυστέρηση λόγω των santa rosa επεξεργαστών αλλά άμα φτάσω μήνα θα χαλαστώ πολύ

Μήνα να υπολογίζεις περίπου, τόσο έκανε και το desktop μου. Και εγώ εκνευριζόμουν, κοίταγα στο tracking status κάθε μέρα, πήρα τηλέφωνο - ακριβώς 30 μέρες έκανε.

Έλα, υπομονή - μια εβδομάδα έμεινε. :happy:

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δε θα αγχωνώμουν αν το status άλλαζε! Αλλά από την πρώτη μέρα της παραγγελίας είναι στο Pre-Production δλδ συλλογή προϊόντων!! Άμα σε μια βδομάδα προλάβουν και το συναρμολογήσουν και μου το στείλουν τότε χαλάλι!

Πάντως εμένα με ανησυχεί η καθυστέρηση... Έχουν περάσει 3 βδομάδες και ακόμα τπτ. Βέβαια με είχε προειδοποιήσει ο πωλητής ότι έχουν έξτρα καθυστέρηση λόγω των santa rosa επεξεργαστών αλλά άμα φτάσω μήνα θα χαλαστώ πολύ
Η καθυστέρηση που αντιμετωπίζεις δεν έχει να κάνει με την πλατφόρμα Santa Rosa (που είναι η νεότερη). Πιθανότατα έχει να κάνει με το ότι το Μ1330 είναι ένα πολύ πρόσφατο μοντέλο τους. Το λέω αυτό γιατί το Latitude D830 που παρήγγειλα πριν ένα μήνα, ήρθε μέσα σε 10 μέρες, ακριβώς όπως μου είχαν πει αρχικά. Σε κάθε περίπτωση θα σου έλεγα να επικοινωνήσεις μαζί τους και συγκεκριμένα με τον πωλητή στον οποίο έκανες την παραγγελία.

Δυστυχώς επειδή θα βάλω δόσεις δε με βολεύει το Dell.

Κρίμα και φαινόταν καλό.

Για αυτό τι λέτε;

Πάντα σε σχέση με το Sony.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Η καθυστέρηση που αντιμετωπίζεις δεν έχει να κάνει με την πλατφόρμα Santa Rosa (που είναι η νεότερη). Πιθανότατα έχει να κάνει με το ότι το Μ1330 είναι ένα πολύ πρόσφατο μοντέλο τους. Το λέω αυτό γιατί το Latitude D830 που παρήγγειλα πριν ένα μήνα, ήρθε μέσα σε 10 μέρες, ακριβώς όπως μου είχαν πει αρχικά. Σε κάθε περίπτωση θα σου έλεγα να επικοινωνήσεις μαζί τους και συγκεκριμένα με τον πωλητή στον οποίο έκανες την παραγγελία.

Πάντως στο link που μου έδωσαν για να κοιτάζω την εξέλιξη γράφει αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 24 Αυγούστου δλδ ένα μήνα ακριβώς μετά την ημερομηνία παραγγελίας. Το ίδιο έγραφε και το χαρτί επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Άρα θεωρητικά είμαι ακόμα "μέσα" στο χρονικό περιθώριο. Μπορεί να μου έρθει κανονικά στην ώρα του και στο site να γράφει ακόμα υπο κατασκευή! Λέμε τώρα...

Γιαυτό λέω να αρχίσω τα τηλέφωνα αφού περάσει αυτή η ημερομηνία

Δυστυχώς επειδή θα βάλω δόσεις δε με βολεύει το Dell.

Κρίμα και φαινόταν καλό.

Σε συνεννόηση μαζί τους μπορείς να βάλεις δόσεις με πιστωτική νομίζω. Ή να πληρώσεις ένα τμήμα των χρημάτων μετρητά και τα υπόλοιπα με πιστωτική. Γενικά -και σε αυτή την περίπτωση- καλύτερα είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Πάντως στο link που μου έδωσαν για να κοιτάζω την εξέλιξη γράφει αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 24 Αυγούστου δλδ ένα μήνα ακριβώς μετά την ημερομηνία παραγγελίας. Το ίδιο έγραφε και το χαρτί επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Άρα θεωρητικά είμαι ακόμα "μέσα" στο χρονικό περιθώριο. Μπορεί να μου έρθει κανονικά στην ώρα του και στο site να γράφει ακόμα υπο κατασκευή! Λέμε τώρα...

Γιαυτό λέω να αρχίσω τα τηλέφωνα αφού περάσει αυτή η ημερομηνία

Αν σου έχει βγάλει τέτοια ημερομηνία από την αρχή, τότε λογικό είναι να μην έχει έρθει. Πάντως από το pre-production μέχρι το dispatched δεν περνάνε πάνω από 2 μέρες.

Λοιπον μολις πηρα στα χερια μου τον sony vaio cr 11 z/r τον εχω βαλει για φορτηση!!!!

ειναι ολα τα λεφταααααα...αοπ ποιοτητα κατασκευης και πληκτρα και χρωμα απλα τελειος!!!

ενα με ξενερωσεμε τα βιστα δεν εχει το οφισ λεει μονο τραιαλ εχει (δηλαδη σε αναγκαζουν να τους κλεψεις)τοσα εσκασα δεν μπορουσαν να το ειχαν μεσα στο πακετο!!αρε μακ!

κατα τα αλλα ποα επιδωσεις και τα λοιπα αυριο μολις τον ανοιξω!!!

κατι αλλο ψηλοασχετο μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις να βρο το serial number γιατι δεν το εχει απο κατω με τα αρχικα και εχει 2 σειρες αριθμους αλλα δεν ξερω ποιο ειανι ...τεσπα θα το ψαξω και αργοτερα(για να ενεργοποιησω και την ασφαλεια κλοπης απο τα μυλτιραμα)!!

α και κατι αλλο το mouse kai to 8ikaki στο ιδιο χρωμα δεν τα ειχε μεσα η σονυ οπως λεγανε αλλα τα εβαλε σαν εξτρα...δωσε και εσυ ρε σονυ κατι στο λαο σου δωρο...σε λιγες μερες περνω και το P1i ντεεε... :)

και κατι αλλο μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ ωστε να αγωρασω ενα καλωδιο συνδεσης υπολογιστη με την τηλεοραση ...δεν μπορωω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το βρω δεν το εχει κανενας εδω...

ενοω το καλωδιο που εχει απο το στρογκυλο που εχει ο υπολογιστης στα 3 αλλα καρφια η στο σκαρτ...εκτος και εαν εγω το ζηταω λαθος!!!!ξερω γω.

peasan 4ores fortissi kai den anavei lambaki kai oute kaine bataria i metasximatisitis na to anoikso???

Εγώ αγόρασα το Dell M1330. Έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά (2Ghz T7300, 2Gb Ram, intel X3100 γραφικών) με περίπου την ίδια τιμή ανάλογα βέβαι τι θα βάλεις καθώς μπορείς να συναρμολογήσεις το σύστημα όπως θες!

Για τιμές πρέπει να πάρεις τηλ καθώς στο site ακόμα δεν έχουν βάλει. Στα λεφτά του sony πάντως παίρνεις το dell με καλύτερα χαρακτηριστικά σίγουρα. Σχεδιαστικά τώρα το sony είναι ίσως πιο ωραίο αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.

Δε μπορώ να σου πω εντυπώσεις ακόμα μιας και δε το έχω παραλάβει ακόμα...

αργεί πολύ :(

πάντως η led screen είναι όλα τα λεφτά σύμφωνα με προσφατο review το μηχανάκι σκοτώνει.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Λοιπόν, Σεπτέμβριο έρχεται ο αδερφός μου από Γαλλία για λίγες μέρες και μου είπε να βρω ένα lap top μέχρι 1300, 1400 ευρώ το πολύ, με οθόνη 15" και μικρότερη αν γίνεται, και κυρίως καλή αυτονομία. Το χρειάζεται περισσότερο για επεξεργασία φωτογραφίας και video. Τι έχετε να προτείνετε προς το παρόν..;Έτσι για να έχω υπ' όψη 2,3 μοντέλα να του τα πω και να διαλέξει αυτός μετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

κοίτα κάποιο με οθόνη 14.1 ή 13.3 για καλύτερη αυτονομία.

σε αυτά τα λεφτά μπορείς να αγοράσεις και ibm-lenovo (r61) αλλά και compaq (6χχχ series) ;)

αφού μπορείς να αγοράσεις αυτά δεν χρειάζεται να δεις κάτι άλλο. οι leader είναι αυτές οι δύο εταιρίες παγκοσμίως.

Alex = the best!

Λοιπόν αυτό που αντίκρισα σήμερα στο site υποστήριξης της dell (όπου υποτίθεται αύριο είναι η ημερομηνία παράδοσης) είναι απίστευτο.

Αρχικά δεν έμπαινε (ίσως να είχε πέσει ο server ή δεν ξέρω τι) και όταν μπήκε είδα ότι γράφει αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 8/10/2007 !!:blink::mad::cry::lol::(:worry::X

Χωρίς να έχει αλλάξει η κατάσταση της παραγγελίας* .

Κάποιο λάθος έχει γίνει έτσι;! Αύριο το πρωί που θα ξυπνήσω θα βρίσκεται πλάι στο κρεβάτι μου έτσι;!

Σοβαρά τώρα αύριο θα πάρω τηλέφωνο να τα ξεδιαλύνω όλα, και αν η ημερομηνία παράδοσης ισχύει θα τους πω να το ακυρώσω... Ε όχι και Νοέμβριο...!

Θα πάω να πάρω τον Pavilion 6541 ή το 6543 που είδα ότι μόλις κατέφθασαν με πολύ καλά χαρακτηριστικά σε σοβαρά φθηνές τιμές... και πάνω από όλα ετοιμοπαράδοτοι!

(*) Πριν μερικές μέρες είχε αλλάξει η κατάσταση της παραγγελίας στο Production και την επόμενη μέρα γύρισε πίσω στο Pre-Production...

ολα τα Dell Μ1330 εχουν απιστευτες καθυστερησεις, λογω προβληματων στην γραμμη παραγωγης. Προβληματα συναρμολογησης αλλα και βαφης!!! Γι αυτο και απο το λανσαρισμα του εως τωρα... οσοι το παρειγγειλαν εχουν φαει αναβολες στην μαπα.

Σε αυτο το προβλημα ερχονται να προστεθουν και ελειψεις σε διαφορα μερη (οθονες, σκληροι, etc) που επηρεαζουν αρκετους κατασκευαστες.

Υπομονη λοιπον... η ακυρωση...

ps: Γνωμη μου ειναι να το περιμενεις, γιατι ειναι πολυ καλο μηχανηματακι... και στις 13 ιντσες δεν εχω υποψην μου καποιο ανταξιο του.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Σκέφτομαι να τους προτείνω (εάν όντως καθυστερήσει τόσο) να μου κάνουν κάποια έκπτωση.

Ούτως ή άλλως η τιμή του μετά από τόσο καιρό δεν θα έχει πέσει; Δύσκολο να δεκτούν αλλά πιστεύω ότι έχω δίκιο!

Εδώ ένας μήνας πέρασε και βγήκαν τόσα νέα λάπτοπ σε ανταγωνιστικές τιμές, οκ σε 13" δεν υπάρχει άλλο αντίστοιχο αλλά φτάσαμε να μιλάμε για 700 € διαφορά με το pavilion 6541 με ίδια χαρακτηριστικά. Και ας είναι και 15"...

και κατι αλλο μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ ωστε να αγωρασω ενα καλωδιο συνδεσης υπολογιστη με την τηλεοραση ...δεν μπορωω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το βρω δεν το εχει κανενας εδω...

ενοω το καλωδιο που εχει απο το στρογκυλο που εχει ο υπολογιστης στα 3 αλλα καρφια η στο σκαρτ...εκτος και εαν εγω το ζηταω λαθος!!!!ξερω γω.

kala toso aparatirita post exo

kala toso aparatirita post exo

Μιλάς για το laptop σου έτσι;

Το στρογγυλό που λες λέγεται s-video. Το καλώδιο-αντάπτορας που θα πάρεις έχει από τη μία s-video και από την άλλη οδηγεί σε ένα μόνο καρφί, RCA λέγεται. Αυτό είναι για την εικόνα.

Τα άλλα 2 καρφιά RCA που λες είναι για τον ήχο και πρέπει να τα πάρεις από την κάρτα ήχου. Είναι ένα καλώδιο που από mini jack (που μπαίνει στα headphones) καταλήγει σε 2 RCA.

Αυτά τα καλώδια θες λογικά. Δεν υπάρχει δλδ από s-video σε 3 RCA απευθείας. Επίσης υπάρχει και scart που θες το οποίο έχει 3 RCA υποδοχές και συνδέεις τα αντίστοιχα καλώδια ήχου και εικόνας που σου είπα παραπάνω

ολα τα Dell Μ1330 εχουν απιστευτες καθυστερησεις, λογω προβληματων στην γραμμη παραγωγης. Προβληματα συναρμολογησης αλλα και βαφης!!! Γι αυτο και απο το λανσαρισμα του εως τωρα... οσοι το παρειγγειλαν εχουν φαει αναβολες στην μαπα.

Σε αυτο το προβλημα ερχονται να προστεθουν και ελειψεις σε διαφορα μερη (οθονες, σκληροι, etc) που επηρεαζουν αρκετους κατασκευαστες.

Υπομονη λοιπον... η ακυρωση...

ps: Γνωμη μου ειναι να το περιμενεις, γιατι ειναι πολυ καλο μηχανηματακι... και στις 13 ιντσες δεν εχω υποψην μου καποιο ανταξιο του.

φυσικά και υπάρχει.

και sony αλλά και σε λίγο μικρότερο οθόνη: Ibm, compaq, f-s.

γιατί να περιμένει ένα μηχάνιμα με τόσα προβλήματα? (το engadget με κούφανε... :()

Alex = the best!

αργεί πολύ :(

πάντως η led screen είναι όλα τα λεφτά σύμφωνα με προσφατο review το μηχανάκι σκοτώνει.

Σήμερα μίλησα στο τηλέφωνο για αυτή την καθυστέρηση. Μου είπε ότι έχουν πρόβλημα με τις οθόνες... Η ημερομηνία είναι όπως είπα χωρίς να ξέρουν αν υπάρχει περίπτωση να έρθει πιο νωρίς.

Το σκέφτομαι σοβαρά να το ακυρώσω... Κρίμα και μου άρεσε πολύ το λαπτοπ αλλά...

φυσικά και υπάρχει.

και sony αλλά και σε λίγο μικρότερο οθόνη: Ibm, compaq, f-s.

γιατί να περιμένει ένα μηχάνιμα με τόσα προβλήματα? (το engadget με κούφανε... )

Καλά το sony κάνει τουλάχιστον 1000€ παραπάνω από το dell... για τα άλλα δεν ξέρω.

Εγώ μάλλον θα κινηθώ όπως προείπα σε κανένα pavilion φτηνό 15άρη.

Μιλάς για το laptop σου έτσι;

Το στρογγυλό που λες λέγεται s-video. Το καλώδιο-αντάπτορας που θα πάρεις έχει από τη μία s-video και από την άλλη οδηγεί σε ένα μόνο καρφί, RCA λέγεται. Αυτό είναι για την εικόνα.

Τα άλλα 2 καρφιά RCA που λες είναι για τον ήχο και πρέπει να τα πάρεις από την κάρτα ήχου. Είναι ένα καλώδιο που από mini jack (που μπαίνει στα headphones) καταλήγει σε 2 RCA.

Αυτά τα καλώδια θες λογικά. Δεν υπάρχει δλδ από s-video σε 3 RCA απευθείας. Επίσης υπάρχει και scart που θες το οποίο έχει 3 RCA υποδοχές και συνδέεις τα αντίστοιχα καλώδια ήχου και εικόνας που σου είπα παραπάνω

ναι αυτα ενοω!!!

θα παω και στο πλαισιο αν δεν το βρω και εκει αντε γεια ετσι...

γιαυτο ρωταο για κανενα ηλεκτρονικο καταστημα..

θενκσ παντος μαν!

ναι αυτα ενοω!!!

θα παω και στο πλαισιο αν δεν το βρω και εκει αντε γεια ετσι...

γιαυτο ρωταο για κανενα ηλεκτρονικο καταστημα..

θενκσ παντος μαν!

Σε οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρονικά-ηχεία κλπ θα τα βρείς. Για το πλαίσιο δεν ξέρω αν θα βρείς σε όσο μήκος θές.

κατι αλλο που παρατηρησα με τον σκληρο μου ειναι οτι εμενα ειναι 160αρης ο σκληρος και με το γνωστο που αλλα λενε αλλα ειναι,,, ειναι 139 καθαρα..ξέρω οτι χρησιμοποιουνται για μπακαπ και τετοια αλλα οχι και 20 γιγαμπαιτ...και σαν να μην εφτανε αυτο μονο με τα βιστα μεσα και τα αρχικα προγραμματα της σονυ εχο μειον αλλα 25-30 γιγα ...ενο στους φακελους που βλεπω στον σκληρο μεσα σκαρτα να φτανει τα 15 γιγα??μηπως ξερεις τι παιζει?

και κατι αλλο μηπως ξερει κανεις πως γινεται να μην πεταγεται απο το σταρταπ εκεινο που λεει ποια προγραμματα εχουν αποκλεισει τα γουιντος βιστα κατα την εκκινηση? γιατι απο τους παραμετρους συστηματος δεν βρησκω τιποτα!!

Καλά το sony κάνει τουλάχιστον 1000€ παραπάνω από το dell... για τα άλλα δεν ξέρω.

Εγώ μάλλον θα κινηθώ όπως προείπα σε κανένα pavilion φτηνό 15άρη.

Σε Sony υπάρχει και η σειρά CR http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=131250 με Santa Rosa, LED backlight κλπ. που δεν είναι τόσο ακριβή και φαίνεται καλή περίπτωση.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...