Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μιλας για τον sirus duo 2 η τον 1? γιατι ο 2 εχει επεξεργαστη στα 2ghz !! αν μιλας για τον 2 πιστευω οτι σε αυτα τα λεφτα εχει πολλα καλυτερα λαπτοπ πχ http://www.alfa4.gr/s96s_t7500.htm που πηρα πριν καμια 15αρια μερες και πολλα αλλα !!

Θελω να σε ρωτησω μερικα πραγματα για το λαπτοπ σου...

Απο χαρακτηριστικα φαινεται φοβερος ισως απο τους καλυτερους που εχω δει...απο θερμοκρασιες τι λεει?Μπορεις να βαλεις τα Xp χωρις ασυμβατοτητες η μονο vista?Απο παιχνηδια παει καλα?Hdmi εξοδο εχει?Αν οχι γινεται να βαλεις?

Εχεις κανα αλλο site για built to order laptoπ?

Και σου πηγε μονο 1200 ευρα?

Ευχαριστω!:D

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σου εστειλα πμ και σου απαντησα σε ολα !! μπορεις να δεις και review εδω :) http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3804 το μονο μερος που ζεσταινεται λιγο ειναι εκει που ειναι ο δισκος !! εγω εχω 100σταρι στις 7200 δεν εχω αυτον που λεει στο site !!

Παιδια βοηθεια... πηγα χθες να γραψω ενα dvd στο sony vaio που εχω και το drive ειναι νεκρο, μπορει καποιος να μου πει πως αλλαζω το drive και γενικα αν ειναι μια ευκολη διαδικασια???

Παιδια βοηθεια... πηγα χθες να γραψω ενα dvd στο sony vaio που εχω και το drive ειναι νεκρο, μπορει καποιος να μου πει πως αλλαζω το drive και γενικα αν ειναι μια ευκολη διαδικασια???

γιατι δεν το πας στο service?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

φιλε μου αμα ψαξεις λιγο στο θεμα ειχα και εγω το ιδιο προβλημα μονο που εγω δεν μπορουσε να γραπσει και μερικα δεν τα αναγνωριζε...

εγω σαν και εσενα δεν ηθελα να παω σε σερωιψε και τετοια τον πηγα στα multirama οπου δεν κανανε και τιποτα το τρομερο αλλαξανε μερικα σοφτγουερ λογισμικα και μετα κανανε φορματ(τα οποια ειχα κανει και εγω..)και τελος μου ειπα οτι 8α το στειλουν στο εξωτερικο και με ειδικι αποστολη καιτετοια και θα δουμε ποτε θα ερθει.................στανταρρρρ

πηγα και πηρα εναν εξωτερικο αντιγραφεα ακι κανω δουλεια μου ...να και οπου να νε θα αλλαξω υπολογιστη δεν ηθελα να τον αφησω ετσι σαν να ειναι αχρηστος!!!

By the way τα πιο πολλα σονυ σερβις ειναι για τον π....ο

αν καποιος ξερει τιποτα για κανα καλο να το πει(μακρι απο μας αλλα να ξερουμε)!!!!

http://r3.fodey.com/1c5007f17dd1f4df4a5b4e0676910148f.1.gif

φιλε μου αμα ψαξεις λιγο στο θεμα ειχα και εγω το ιδιο προβλημα μονο που εγω δεν μπορουσε να γραπσει και μερικα δεν τα αναγνωριζε...

εγω σαν και εσενα δεν ηθελα να παω σε σερωιψε και τετοια τον πηγα στα multirama οπου δεν κανανε και τιποτα το τρομερο αλλαξανε μερικα σοφτγουερ λογισμικα και μετα κανανε φορματ(τα οποια ειχα κανει και εγω..)και τελος μου ειπα οτι 8α το στειλουν στο εξωτερικο και με ειδικι αποστολη καιτετοια και θα δουμε ποτε θα ερθει.................στανταρρρρ

πηγα και πηρα εναν εξωτερικο αντιγραφεα ακι κανω δουλεια μου ...να και οπου να νε θα αλλαξω υπολογιστη δεν ηθελα να τον αφησω ετσι σαν να ειναι αχρηστος!!!

By the way τα πιο πολλα σονυ σερβις ειναι για τον π....ο

αν καποιος ξερει τιποτα για κανα καλο να το πει(μακρι απο μας αλλα να ξερουμε)!!!!

Ο εξωτερικος διαβαζει και dvd κιολας?? γιατι εγω θελω να διαβαζει και dvd το pc μου...

να έχεις τουλάχιστον 2GB ram.

αν δεν έχει dedicated graphics card (δλδ intel) τότε θες πάνω από 2GB (εγώ με 2.5GB είμαι οκ).

γιατί το rotate με λιγότερα από 2GB γίνεται αργά (όταν γεμίσει αδειάσει κάπως η cache των vista). και το rotate το δουλεύω (στο tablet) ΟΛΗ την ώρα.

Έχω την intel με shared μνήμη. Επικοινώνησα με το service και μου πρότειναν να βάλω μια κάρτα γραφικών pci-express. Υπάρχουν κάρτες γραφικών για Laptop στο εμπόρειο;

Το rotate είναι για την software περιστοφή της οθόνης;

Ο εξωτερικος διαβαζει και dvd κιολας?? γιατι εγω θελω να διαβαζει και dvd το pc μου...

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.330597

εγω πηρα το παραπανω μηχανηματακι που μπορεις κιολας να κανει και τα label ta εξωτερικα με οτι εικονες θελεις εσυ και ειναι πολυ δυνατο γραφει γρηγορα ...ειναι λιγο μεγαλο βεβαια αλλα δεν ειναι πολυ βαρυ!!

δεν ειναι πολυ ξενερα ρε γιλε να μενεις απο αντιγραφικο και να μην εχεις να κανεις τιποτα...ασε και εγω ειμαι πολλους μηνες ετσι ....

αρε sony ti μας κανεις εχεις γαμο τα μηχανιματακια αλλα apo service :cry::cry:

Ερώτηση: Υπάρχει κίνδυνος βλάβης αν αφήνω το notebook ανοικτό για αρκετές ημέρες; (η οθόνη σβηστή).

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Μια χαρά είναι, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα bluetooth για να γλυτώσω μια θύρα usb και για να μη χρειάζεται να κρατάω και να συνδέω το usb stickάκι τι έχει. Έχω ψάξει αλλά απο την MS δεν βρήκα κάποιο ποντίκι για φορητό με bluetooth...

Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο??:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο??:)

Bluetooth mouse για laptop έχω βρεί μονάχα αυτό που είχε προτείνει και ο Alexkass προηγουμένως που είναι αρκετά καλό.

η πιο καλή λύση είναι αυτή

Εκτός αν πάρεις κανονικού μεγέθους mouse που τότε μπορείς να δείς και το Microsoft Wireless Laser 8000

μιλας για τον sirus duo 2 η τον 1? γιατι ο 2 εχει επεξεργαστη στα 2ghz !! αν μιλας για τον 2 πιστευω οτι σε αυτα τα λεφτα εχει πολλα καλυτερα λαπτοπ πχ http://www.alfa4.gr/s96s_t7500.htm που πηρα πριν καμια 15αρια μερες και πολλα αλλα !!

gia ton 2 milao.kai oi 2 exoun 1.83ghz.ta 2ghz pou grafoun den isxioun.na rotiso kati:pira ena pontiki me usb(gia laptop) kai den to kanei egkatastasi.kai ena allo pontiki pou dokimasa den leitourgei oute ekeino.vgazei ena minima pou leei kati gia mi anagnorisi ilikou.kai sta 2 to idio minima vgazei.

oxi.einai me kalodio.kanei tin anagnorisi alla vgazei sfalma.poses ores to exo sindemano kai den leitourgei.oute to fotaki anavei apo kato.

to fotaki anavei mono stin ekinisi tou pc,mexri na vgalei tin mpara pou fortonei ta xp.

Να ρωτησω και εγω:

Ηθελα να προσθεσω μνημη στο laptop (& το desktop, κατι που θα αναφερω μετα) αλλα τελικα ανακαλυψα οτι εχει μονο 2 slots, τα οποια ηταν κατειλημμενα (απο 2x512MB). Μιας και δεν ειχα σκοπο να ξοδεψω πανω απο 100 ευρω, αλλαξα μονο το ενα stickακι και αντι για 2x512MB τωρα εχω 1x512MB & 1x1GB.

Το οτι δεν θα λειτουργουν ως dual channel θα εχει μεγαλη επιπτωση στην αποδοση; Αξιζει δηλαδη τα +5- ευρω για να αλλαξω και το αλλο stickακι (απλα, εκτος των χρηματων σκεφτομαι οτι ο υπολογιστης ειναι καινουργιος και δεν θα θελα να αχρηστεψω τοσο νωρις και τις δυο μνημες του χωρις σοβαρο λογο) ; Επισης, υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει προβληματα ασταθειας;:worry:

Υ.Γ: Αν και το laptop δειχνει να ειναι σταθερο ως τωρα, το desktop που ειχε και αυτο 2x512 και του προσθεσα αλλο ενα γιγα τωρα, οποτε εκκινουν κανονικα τα xp crashαρει. Αν εκκινησω σε safe mode ή με Vista, δεν εχει προβλημα.

Αν γνωριζει καποιος ας ενημερωσει αν υπαρχει περιπτωση να φταιει η προσθηκη μνημης (Το προβλημα το εμφανιζει ακομα και αν βγαλω την νεα μνημη ή και αν αφησω μονο αυτην)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

τι εννοεις ως dual channel;

εγω εβαλα μια 1gb 667mhz ενω ειχε ηδη μια 512 533mhz και δεν εχει κανενα προβλημα..

τι εννοεις ως dual channel;

εγω εβαλα μια 1gb 667mhz ενω ειχε ηδη μια 512 533mhz και δεν εχει κανενα προβλημα..

Δεν ειμαι και ειδικος στο θεμα, αλλα εχω την εντυπωση οτι:

1. Αν τα εχεις οπως λες, τοτε θα λειτουργουν και οι δυο στα 533.

2. Αν εχεις στο ιδιο bank δυο ιδιες μνημες, τοτε πετυχαινεις βελτιωση επιδοσεων. Δες εδω

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Παιδιά νας σας πω και εγώ το πρόβλημα μου. Προ οχτώ μηνών αγόρασα το πρώτο μου λαπτοπ (fujitsou siemens). Αν και χρόνια χρήστρια επιτραπέζιου, το μόνο που ήξερα για τους φορητούς είναι ότι είναι πιο "ευαίσθητοι". Μέσα στους πρώτους δυο μήνες μου κάηκε η κάρτα γραφικών παρόλο που δεν το χρησιμοποιούσα συχνά. Το πιο βαρύ πρόγραμμα που είχα περάσει ήταν το autocad (για όσους ξέρουν). Αφού μου αντικατέστησαν την κάρτα και μου έκαναν φορμάτ (όλα μέσα στην εγγύηση), δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έτσι τώρα στις διακοπές τον πήρα μαζί μου και τον χρησιμοποιούσα για να ακούω μουσική και να βλέπω ταινίες, σχεδόν καθημερινά. Και τώρα εντελώς ξαφνικά δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου ήχος, αλλά ίσα που ακουγόταν παρόλο που έλεγξα όλες τις εντάσεις (ήταν στο φουλ) και τους ελεγκτές ήχου. Έτσι τον ξαναπήγα για σέρβις. Το ερώτημα μου όσο ηλίθιο κι αν ακούγεται είναι το παρακάτω: Πόση ώρα μπορείς να λειτουργείς ένα λαπτοπ? Π.χ εγώ τον είχα αναμμένο για 5-6 ώρες καθημερινώς, μήπως είναι υπερβολικό για ένα λαπτοπ? Δεν φανταζόμουν πως είναι τόσο ευαίσθητα και μετάνιωσα για την αγορά του:worry:

Παιδιά νας σας πω και εγώ το πρόβλημα μου. Προ οχτώ μηνών αγόρασα το πρώτο μου λαπτοπ (fujitsou siemens). Αν και χρόνια χρήστρια επιτραπέζιου, το μόνο που ήξερα για τους φορητούς είναι ότι είναι πιο "ευαίσθητοι". Μέσα στους πρώτους δυο μήνες μου κάηκε η κάρτα γραφικών παρόλο που δεν το χρησιμοποιούσα συχνά. Το πιο βαρύ πρόγραμμα που είχα περάσει ήταν το autocad (για όσους ξέρουν). Αφού μου αντικατέστησαν την κάρτα και μου έκαναν φορμάτ (όλα μέσα στην εγγύηση), δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έτσι τώρα στις διακοπές τον πήρα μαζί μου και τον χρησιμοποιούσα για να ακούω μουσική και να βλέπω ταινίες, σχεδόν καθημερινά. Και τώρα εντελώς ξαφνικά δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου ήχος, αλλά ίσα που ακουγόταν παρόλο που έλεγξα όλες τις εντάσεις (ήταν στο φουλ) και τους ελεγκτές ήχου. Έτσι τον ξαναπήγα για σέρβις. Το ερώτημα μου όσο ηλίθιο κι αν ακούγεται είναι το παρακάτω: Πόση ώρα μπορείς να λειτουργείς ένα λαπτοπ? Π.χ εγώ τον είχα αναμμένο για 5-6 ώρες καθημερινώς, μήπως είναι υπερβολικό για ένα λαπτοπ? Δεν φανταζόμουν πως είναι τόσο ευαίσθητα και μετάνιωσα για την αγορά του:worry:

Εγω χρησιμοποιω τους φορητους μου εδω και χρονια σχεδον 24/7. Οχι, ΔΕΝ ειναι ευαισθητοι... οχι παραπανω απο εναν desktop... απλα επελεξες Fujitsu Siemens και ισως γι αυτο να πρεπει να μετανοιωσεις και οχι γιατι πηρες φορητο.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Συμφωνώ αν και είναι αργά. Όσον αφορά τον ήχο τι μπορεί να συμβαίνει? Να κάηκε και η κάρτα ήχου? Γιατί αυτό το λαπτοπ θερμαίνεται πολύ εύκολα και είναι ζεστή η επιφάνεια του διαρκώς. Υπάρχει ένα κουμπί που ενεργοποιεί ένα ανεμιστηράκι, αλλα δεν το έχω ανοιχτό συνέχεια.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...