DesertSMisSRaiN Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Έχεις αγοράσει φορητό από το Πλαίσιο και είσαι τόσο κατηγορηματικός; Γιατί κι εγώ είχα προβλήματα και με το service του Πλαισίου και με άλλα καταστήματα, αλλά φορητό δεν έχω αγοράσει και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Τα προϊόντα με το δικό τους band name τα προσέχουν πολύ περισσότερο στο after sales service για ευνόητους λόγους, οπότε ας πει την άποψη του κάποιος που έχει αγοράσει κάτι τέτοιο. Δεν έχω αγοράσει laptop. Είχα αγοράσει όμως σταθερό πριν κάποια χρόνια (από εκεί ήταν και η παραπάνω εμπειρία που αναφέρω, mcde). Tι να πω, όντως δεν ξέρω αν στα laptop έχουν καλύτερο service αλλά και το σταθερό που είχα πάρει ήταν Turbo-X. Δεν βρίσκω λόγο να υπάρχει διαφορά στην αντιμετώπιση του service ενός φορητού με έναν σταθερό, όμως, για να σου πω την αλήθεια :) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Δεν έχω αγοράσει laptop. Είχα αγοράσει όμως σταθερό πριν κάποια χρόνια (από εκεί ήταν και η παραπάνω εμπειρία που αναφέρω, mcde). Tι να πω, όντως δεν ξέρω αν στα laptop έχουν καλύτερο service αλλά και το σταθερό που είχα πάρει ήταν Turbo-X. Δεν βρίσκω λόγο να υπάρχει διαφορά στην αντιμετώπιση του service ενός φορητού με έναν σταθερό, όμως, για να σου πω την αλήθεια :) μια φιλη και μια γνωστη(:p) αγορασαν σταθερο και φορητο αντιστοιχα...και τα δυο με προβληματα...ο σταθερος ποτε δε δουλεψε σωστα, τι φορματ αν του'κανα, τι drivers, τι το εστειλα στο service...παλι τα ιδια, μια δεν ειχε ηχο, μια εκανε νερα η οθονη, το σιχαθηκα. της γνωστης μου ο φορητος καηκε ή 2 ή3 φορες, ενα τσαφ και παει...το εφτιαξαν βεβαια αλλα τι να το κανεις, ουτε τσαμπα δεν το επαιρνα :X τι αλλο μπορει να θες; :cry: ενας φιλος μου με acer επισης ολο προβληματα. ξερει απο υπολογιστες, οποτε δεν ηταν απο δικη του αγνοια, παντα κατι εβγαζε, κατι παντα δε δουλευε σωστα, BSOD, κολληματα ανεξηγητα κλπ κλπ... αντιθετα εγω με τον toshiba, ουτε ενα προβλημα, εδω και ενα χρονο ακριβως που εβαλα συγχρονως και dsl δεν εχει κλεισει ποτε, ποτε ομως, δεν εχει πει κιχ... δεν ειναι ο κανονας, αλλα μια ιδεα την παιρνεις. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragman75 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 γεια σας. εχω ενα προβληματακι με το laptop μου και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω εδω και καιρο ενα travelmate 252 lmi και χαλασε το dvd εγγραφης. Μπορω να το αλλαξώ και αν ναι πως και τι drive μπορω να βαλω? ευχαριστω!!!!!!!! δεν θελω ομως εξωτερικο dvd εγγραφης. Υπαρχει τροπος να αλλαξω το παρον με καποιο αλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Επειδη αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με το laptop Μου, θα ηθελα να μαθω αν μπορω να συνδεσω καποιον εξωτερικο driver(ποσο κοστιζει?), χωρις να πειραξω τον ενσωματωμενο... http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Επειδη αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με το laptop Μου, θα ηθελα να μαθω αν μπορω να συνδεσω καποιον εξωτερικο driver(ποσο κοστιζει?), χωρις να πειραξω τον ενσωματωμενο... Βέβαια μπορείς. Υπάρχουν πολλά εξωτερικά DVD-RW Drives στην αγορά. Ένα από αυτά το οποίο είναι και πολύ καλό είναι αυτό το LG. Καλύτερα να σου πω ένα εξωτερικό. Αν χαλάσει μπορείς και πάλι εύκολα να πάρεις κάποιο άλλο χωρίς να μπαίνεις σε διαδικασίες... ;) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragman75 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 γεια σας. εχω ενα προβληματακι με το laptop μου και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω εδω και καιρο ενα travelmate 252 lmi και χαλασε το dvd εγγραφης. Μπορω να το αλλαξώ και αν ναι πως και τι drive μπορω να βαλω? ευχαριστω!!!!!!!! δεν θελω ομως εξωτερικο dvd εγγραφης. Υπαρχει τροπος να αλλαξω το παρον με καποιο αλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 γεια σας. εχω ενα προβληματακι με το laptop μου και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω εδω και καιρο ενα travelmate 252 lmi και χαλασε το dvd εγγραφης. Μπορω να το αλλαξώ και αν ναι πως και τι drive μπορω να βαλω? ευχαριστω!!!!!!!! δεν θελω ομως εξωτερικο dvd εγγραφης. Υπαρχει τροπος να αλλαξω το παρον με καποιο αλλο? Καλως ήρθες στο forum. :) Nα απευθυνθείς στο service της εταιρίας ή να μιλήσεις με το κατάστημα απ' όπου το αγόρασες. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragman75 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 το εκανα. επειδη το μοντελο ειναι παλιο δεν μπορουν να το διορθωσουν. Για αυτο ψαχνω να βρω μια λυση. Ξερω οτι υπαρχουν dvd εγγραφης για φορητους αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι και συμβατο με το notebook. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Επειδη αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με το laptop Μου, θα ηθελα να μαθω αν μπορω να συνδεσω καποιον εξωτερικο driver(ποσο κοστιζει?), χωρις να πειραξω τον ενσωματωμενο... Αν είναι πολύ παλιό (π.χ. 4 ετών) και δεν έχει μία τουλάχιστον θύρα usb 2.0 δεν μπορείς. Μικρή η πιθανότητα αλλά την αναφέρω. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 γεια σας. εχω ενα προβληματακι με το laptop μου και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω εδω και καιρο ενα travelmate 252 lmi και χαλασε το dvd εγγραφης. Μπορω να το αλλαξώ και αν ναι πως και τι drive μπορω να βαλω? δεν θελω ομως εξωτερικο dvd εγγραφης. Υπαρχει τροπος να αλλαξω το παρον με καποιο αλλο? Αν μας έδινες μία φωτογραφία του laptop από την πλευρά του drive θα βοηθούσε. Εαν παίρνει κανονικό drive με συρταράκι (δηλαδή όχι slot-in με σχισμή), τότε το πιθανότερο είναι ότι θα σου κάνει αυτό. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570215 με αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575106 τι διαφορα εχουν?μηπως στο οτι το 1ο ειναι retail η οχι? επισης ειδα κι αυτο με 2 ΑΑ μπαταριες(ενω τα παραπανω ειναι με 1 ΑΑ) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570207 ποιο να προτιμησω και γιατι? προτιμησα logitech λογο εγγυησης..παντως στα χερια μου εχουν περασει και απο τις 2 μαρκες..ιδιαιτερα ομως η logitech ..:) κανεις να απαντησει σε αυτο?παντως εγω με τον ΗΡ 6181 ειμαι υπερευχαριστημενος...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 κανεις να απαντησει σε αυτο?παντως εγω με τον ΗΡ 6181 ειμαι υπερευχαριστημενος...:) Δωσε κατι παραπανω και παρε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570225 οτι καλυτερο κυκλοφορει με διαφορα. Ειχα πολλα ποντικια αλλα αυτο ειναι κορυφη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 κι εγω εχω το ΜΧ1000 :) αλλα για το λαπτοπ το θελω... δεν θα θελα να δοσω τοσα..:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Έχω εναν φορητό hp compaq nx1905 θέλω να μου πείτε αν αξίζει να το αναβαθμίσω. Το pc exei 2 memory slots αλλά δεν ξέρω αν έχω 2χ256 , 1χ512΄πως μπορώ να το δώ αυτό; Πόσο αναβάθμιση δέχεται το λαπτοπ μου που μπορώ να βρω hardware μνήμη δίσκο για το λαπτοπ μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Κατεβασε το cpuz ενα προγραματακι που δειχνει ποσα dimm εχεις και πολλα αλλα για τον φορητο σου :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsilos Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Παιδια εχω ενα προβληματακι. Εχω TOSHIBA A100-906 και τις τελευταιες μερες κατι εχει παθει. Δεν μου εμφανιζει κατω δεξια στην γραμμη εργασιων το εικοίδιο της ασφαλης καταργησης, και το power saver ενω το εχω ρυθμισμενο να τρεχει με την εκκινηση του υπολογιστη. Χρησιμοποιω το Your Uninstaller ομως και απο αυτο το επιτρεπω να εκτελειτε. Βασικα αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο της ασφαλης καταργησης γιατι χρησιμοποιω εξωτερικο σκληρο και καθημερινα μνημες USB οποτε μου ειναι απαραιτητο. Η βοηθεια σας θα μου ηταν πολυ χρησιμη.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 κάμε ένα system restore πριν παρουστεί το "πρόβλημα" αυτό. μήπως εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα αυτές τις μέρες? Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 ΣΙΓΟΥΡΑ για κατοχους laptop ACER για αναβαθμιση σε VISTA (για αλλες μαρκες δεν ξερω ημερ/νια) Η περίοδος προώθησης για αυτήν την προσφορά αρχίζει στις 26 Οκτωβρίου 2006. Η προώθηση θα τελειώσει 15 Μαρτίου 2007 και η υποβολή τελικών χρηστών για την εξαγορά πρέπει να είναι πλήρης μέχρι τις 31 Μαρτίου 2007. γιαυτο καντε αναβαθμιση παραγγελιας dvd vista μην χασετε αυτην την δυνατοτητα. :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsilos Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 κάμε ένα system restore πριν παρουστεί το "πρόβλημα" αυτό. μήπως εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα αυτές τις μέρες? Ναι εχω εγκαταστησει.Υπαρχει περιπτωση να φταιει καποιο προγραμμα που εβαλα? Αν το απεγκαταστησω θα θα λυθει το προβλημα? Οσο για την επαναφορα συστηματος την εχω απενεργοποιημενη.:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 να την ενεργοποιήσεις αμέσως για τα επόμενα προβλήματα που ίσως έρθουν! σκέψου ποιο πρόγραμμα έβαλες και αν άλλαξες παραμέτρους σε τπτ άλλο. (αρχεία συστήματος, drivers etc). ΟΛΑ αυτά τα κάνει άριστα το system restore (το μόνο Millenium feature των windows Me :lol: ) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsilos Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 να την ενεργοποιήσεις αμέσως για τα επόμενα προβλήματα που ίσως έρθουν! σκέψου ποιο πρόγραμμα έβαλες και αν άλλαξες παραμέτρους σε τπτ άλλο. (αρχεία συστήματος, drivers etc). ΟΛΑ αυτά τα κάνει άριστα το system restore (το μόνο Millenium feature των windows Me :lol: ) Οκ. Ευχαριστώ για την συμβουλή. Εκανα μ.....α που απενεργοποίησα την επαναφορά συστήματος. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 ξερει κανεις τι παιζει με αυτο το θεμα για τον περιβόητο ηχο(σφυριγμα) στα λαπτοπς της Hp? -Pavilion Dv5000, Dv6000 Kai Dv9000- ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARDANA Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Διαθετω το πολυ μεχρι 800€ και δεν εχω μεγαλες απαιτησεις αλλα δεν ξερω τι να προσεξω στους επεξεργαστες αναμεσα σε CORE DUO, CENTRINO, CELERON, AMD TURION αν κι εχω κλιση προς τα sony vaio αλλα θα ηθελα την γνωμη σας για οποιαδηποτε αλλη μαρκα αν με συμφερει. Φυσικα προτιμω τα vista... :O Μη μου άπτου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Διαθετω το πολυ μεχρι 800€ και δεν εχω μεγαλες απαιτησεις αλλα δεν ξερω τι να προσεξω στους επεξεργαστες αναμεσα σε CORE DUO, CENTRINO, CELERON, AMD TURION αν κι εχω κλιση προς τα sony vaio αλλα θα ηθελα την γνωμη σας για οποιαδηποτε αλλη μαρκα αν με συμφερει. Φυσικα προτιμω τα vista... :O Προσοχή: Εαν μπορείς κάνε την αγορά (ή φρόντισε να κοπεί τουλάχιστον η απόδειξη) μέχρι και την Πέμπτη 15 Μαρτίου, ώστε να μπορείς να κάνεις αίτηση για το CD δωρεάν αναβάθμισης σε Windows Vista (αποστολή αίτησης πρίν τις 30 Μαρτίου) Μην πάρεις οποιοδήποτε μηχάνημα έρχεται με Vista και έχει 512 RAM γιατί θα σέρνεται. Επίσης μην πάρεις μηχάνημα με Vista Home Basic. Καλύτερα XP Home GR για να δουλεύει γρήγορα το μηχάνημα και μετά δωρεάν αναβάθμιση σε Vista Home Premium αν το θελήσεις στο μέλλον! Από τα παρακάτω, προτείνω με σειρά προτεραιότητας τα 1 και 2, έχουν εξαιρετική απόδοση προς την τιμή με τον Core2Duo. 1. €799 - LENOVO 3000 N100 TY0B9GM :up: Προτείνεται Core 2 Duo 1.66GHz, 15.4 1280x800, 512 RAM, 80GB 5400RPM, DVD-R DL, CAMERA, INTEL GMA 950 (128MB), XP HOME GR (Χαρακτηριστικά | Περιγραφή | 3D tour από το site της Lenovo) 2. €818 - Fujitsu Siemens Amilo Pi1505R Core 2 Duo 1.66GHz, 15.4 1280x800, 1GB RAM, 120GB ?RPM, DVD-R DL, INTEL GMA 950 (128MB), XP HOME GR 3. €680 - HP 510 RU964AA Centrino 2.13 GHz, 15.4 1280x800, 512 RAM, 60GB 5400RPM, DVD-R DL, INTEL GMA 900 (128MB) XP HOME GR 4. €674 - Fujitsu Siemens Amilo Pi1505 Core Solo 1.86GHz, 15.4 1280x800, 512 RAM, 80GB 5400RPM, DVD-R DL, INTEL GMA 950 (128MB), XP Home GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 ACER Aspire 9303WSMi_1024MB http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=4931 pws sas fainete? Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts