tasosvel Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Nα του πεις να μην τον πλησιάσει καν μην τυχόν κολλήσει τίποτα από τα Acer :p Εννοείται πως όχι! xaxa!!:) sumfono ki ego pos den axizei na pareis acer!! eidika gia autocad tha thelei enan polu dunato upologisth !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους, Σκεφτομαι να αγορασω ενα notebook και εχω καταληξει στο Dell Latitude D620. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι η αξιοπιστια της Dell και το service της. Ευχαριστω πολυ, Τακης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους, Σκεφτομαι να αγορασω ενα notebook και εχω καταληξει στο Dell Latitude D620. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι η αξιοπιστια της Dell και το service της. Ευχαριστω πολυ, Τακης. Δεν εχω δουλεψει με dell αλλα 2 φιλοι μου που εχουν ειναι απολυτα ευχαριστημενοι και εως τωρα (2,5 χρονια) δεν εχουν χρειαστει το service.απ'οτι διαβαζω ομως εχουν πολυ καλο service.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 το macbook το απλο λευκο το εχει 1174 το multirama, αλλα λεει τιμη μονο internet.. με αντικαταβολη το στελνει κανεις? -------------------- Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 xaxa!!:) sumfono ki ego pos den axizei na pareis acer!! eidika gia autocad tha thelei enan polu dunato upologisth !! όντως μακρυά από τα "επαγγελματικά" της acer. Υ.Γ. το autocad ΔΕΝ θέλει τρομερό υπολογιστή, αντιθέτως ;) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 έχει κανείς υπόψην του τα καινούρια Toshiba Satellite A100-912 και HP Pavilion dv6187ea ? Δε διαφέρουν πολύ στα χαρακτηριστικά τους, ο πρώτος έχει καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών αλλά και μια διαφορά στην τιμή γύρω στα 300 ευρώ.. Ποια είναι η γνώμη σας?? Τα HP είναι αξιόπιαστα ή καλύτερα να τα αποφύγει κανείς??? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4237 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4407 κάποιος να μπορεί να βοηθήσει κι εμένα?? "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 το macbook το απλο λευκο το εχει 1174 το multirama, αλλα λεει τιμη μονο internet.. με αντικαταβολη το στελνει κανεις? -------------------- Δέχεται έμβασμα πάντως μέσω τράπεζας το site του Multirama. Πάντως μου κάνει εντύπωση η τιμή αυτή διότι είναι ένα ευρώ πάνω από την επίσημη τιμή της Rainbow. Δυστυχώς δεν πρόσεξα σήμερα που πέρασα πόσο το δίνουν, πρόσεξα όμως ότι το fnac έδινε το άσπρο στα 2 Ghz 1300κάτι (λίγο κάτω από 1400), το οποίο το multirama το έχει 1450. Για ψάξτο. http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Δέχεται έμβασμα πάντως μέσω τράπεζας το site του Multirama. Πάντως μου κάνει εντύπωση η τιμή αυτή διότι είναι ένα ευρώ πάνω από την επίσημη τιμή της Rainbow. Δυστυχώς δεν πρόσεξα σήμερα που πέρασα πόσο το δίνουν, πρόσεξα όμως ότι το fnac έδινε το άσπρο στα 2 Ghz 1300κάτι (λίγο κάτω από 1400), το οποίο το multirama το έχει 1450. Για ψάξτο. H Fnac (όχι το, ρε stereo!) το έχει γύρω στα 1383 αν θυμάμαι καλά :happy: κάποιος να μπορεί να βοηθήσει κι εμένα?? Εξάρτάται για τι χρήση το θες! Αν π.χ. σε ενδιαφέρει περισσότερο για εργασίες γραφείου/ίντερνετ και να βλέπεις DVD τότε HP. Aν θες εκτός από όλα αυτά να παίζεις και παιχνίδια με πολύ καλά γραφικά, τότε ο Toshiba. Γενικότερα, οι Toshiba έχουν πολύ καλό όνομα στο χώρο. Είναι αξιόπιστοι, δεν χαλάνε εύκολα, έχουν πολύ καλό service και είναι ακόμα και σαν κατασκευή πιο "γεροί" από τα HP. Ωστόσο, να σου πω την αλήθεια, για λίίίίγο καλύτερο επεξεργαστή και λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών, δεν ξέρω αν θα έδινα 300 ευρώ πάνω. Άλλωστε και η HP έχει καλό όνομα στο χώρο και ιδιαίτερα στα μοντέλα γκάμας 800-1000€. Αν ήμουν στη θέση σου (αν και δε μας λες γιατί το θες) θα έπαιρνα τον HP και ας έχω αδυναμία στους Toshiba...Εξ άλλου, και ένας από τους λόγους που δεν μου άρεσαν παλιότερα τα HP (το απαίσιο design τύπου "κούτα") διορθώθηκε Επίσης όσο για την αξιοπιστία που ρωτάς, ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι η HP...Την Acer να αποφεύγεις και θα είσαι ΟΚ. Δώσε περισσότερες πληροφορίες να λάβεις περισσότερες συμβουλές :p "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Δέχεται έμβασμα πάντως μέσω τράπεζας το site του Multirama. Πάντως μου κάνει εντύπωση η τιμή αυτή διότι είναι ένα ευρώ πάνω από την επίσημη τιμή της Rainbow. Δυστυχώς δεν πρόσεξα σήμερα που πέρασα πόσο το δίνουν, πρόσεξα όμως ότι το fnac έδινε το άσπρο στα 2 Ghz 1300κάτι (λίγο κάτω από 1400), το οποίο το multirama το έχει 1450. Για ψάξτο. 1175 στην ακριβεια.. http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=120529 το θεμα οτι δεν εχω πιστωτικη και ειμαι Ροδο.. Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 1175 στην ακριβεια.. http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=120529 το θεμα οτι δεν εχω πιστωτικη και ειμαι Ροδο.. Ναι αλλά μπορείς να καταθέσεις τα χρήματα σε τράπεζα, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα λέει η παράγραφος 4 εδώ. Το υποκατάστημα στη Ρόδο δεν έχει; (BTW χαιρετίσματα στο νησί :)) http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 xtes hmoun sto multirama stn rodo !! den eixe kanena macbook mesa !! alla logika tha mporoun na sto feroun !!:) Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει αυτή η λύση... αφορά πώληση MacBook σε τιμή χαμηλότερη -χωρίς ΦΠΑ- λόγω αντικατάστασης για επαγγελματικούς λόγους με MacBook Pro... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 όντως μακρυά από τα "επαγγελματικά" της acer. Υ.Γ. το autocad ΔΕΝ θέλει τρομερό υπολογιστή, αντιθέτως ;) Γιατί μακριά? Τι παραπάνω προσφέρουν οι υπόλοιποι? (εκτός τις μεγαλύτερες τιμής). Εγώ θα σας πω για την δικιά μου εμπειρία σε laptops που ξεκινά από το 1997 και έχω πάρει σχεδόν όλες τις μάρκες (αλλάζω laptop κάθε 1 με 2 χρόνια) και πάντα έχω 2 λόγο δουλειάς. Σας έχει πάθει ποτέ κάτι κάποιο Vaio ή κάποιο Powerbook? Θα τρελαθείτε με αυτά που θα ακούσετε στο servis, και μπορεί να μην είναι και η αλήθεια, χώρια τα λεφτά που θα έχετε σκάσει για να τα αποκτήσετε. Δεν λέω μπορεί να έχουν κάποια options παραπάνω αλλά ποτέ δεν κατάλαβα το εξής γιατί να πρέπει να αγοράσω ένα laptop που θα τα κάνει "ΟΛΑ" όταν με τα μισά λεφτά μπορώ να αγοράσω desktop που τα κάνει ΟΛΑ και πιο γρήγορα. Προσωπικά θεωρώ πολύ extreme να έχω laptop για video editing όταν μπορώ να έχω desktop που θα κάνω το κάνω πολύ καλύτερα και πολύ πιο γρήγορα. Η αγορά laptop ή notebook γίνετε κάτω από μία ανάγκη μεταφορικότητας και μόνο με ότι περιλαμβάνει αυτό, κάποιες φορές θυσιάζω κάποια πράγματα στον βωμό του mobillity, αυτή είναι η γνώμη μου. Οσο για τις εταιρείες προτιμώ 2-3 και μέσα σε αυτές είναι και η acer γιατί πρώτον έχει άψογο servis και δεύτερον δεν ζητάει ένα σκασμό λεφτά. Σχεδόν πάντα σε συγκρίσεις τιμών ίδιων περίπου laptops σε χαρακτηριστικά υπερτερή σε τιμή. Αν κάποιος φίλος έχει κάποια εμπειρία παραπάνω ας την πει. Tον καιρό αυτό έχω ένα Fujitsu-Siemens Amilo A1650G και ένα Acer Aspire 5633WLMi. Και πάλι λέω ότι απλά καταθέτω την γνώμη μου και τίποτα παραπάνω και προς θεού δεν θέλω να ξεκινήσω καμιά διαμάχη και καμιά κόντρα. Καλές γιορτές και καλή χρονιά....:) [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 ego exo empeiria apo service acer !! exeis paei pote sthn acer ena pc otan exei lhxei h egguhsh tou? oi times pou sou lene einai exofrenikes !! oute uper ton vaio eimai giati ta theoro polu akriva !! ego exo ena hp(compaq) edo kai 3.5 xronia !! ton eixa parei polla lefta tote alla auto pou xero einai oti den eixa pote kapoio provlima !! proteimo ta fujitsu-siemens kai ta toshiba ta opoia exoun logikes times kai polu kala proionta !!! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Να παρακαλάς να μην σου πάθει κάτι το laptop σου γιατί αν θεωρείς ακριβή την acer έλα να μου πεις για την ΗΡ μετά.... [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 sugnomh kiolas !! alla ena dvd rw pou xalase sto acer tou filou mou kai phgame sthn acer mou zhthsan 350 euro mono gia to dvd rw !! nomizo oti einai uparvoliko !! telika phra kati gnostous kai to phga ekei kai mou valan allo kai kalutero me 98 euro !!:) exeis paei sto service ths compaq? mia fora phga kai phra ena fortisth gia to laptop epeidh eixa afhsei ton diko mou sth rodo kai oi anthropoi htan para polu exuphretikoi !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 sugnomh kiolas !! alla ena dvd rw pou xalase sto acer tou filou mou kai phgame sthn acer mou zhthsan 350 euro mono gia to dvd rw !! nomizo oti einai uparvoliko !! telika phra kati gnostous kai to phga ekei kai mou valan allo kai kalutero me 98 euro !!:) exeis paei sto service ths compaq? mia fora phga kai phra ena fortisth gia to laptop epeidh eixa afhsei ton diko mou sth rodo kai oi anthropoi htan para polu exuphretikoi !! Γιατί δεν λές και πόσο τον πλήρωσες τον φορτιστή.....Γιατί έχω πάει και στο service της compaq και και στο μετέπειτα ΗΡ. Κλαύτα...... [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 nomizo 50 euro ekane !! isos kai ligo pio kato !! kai me phran kai thlefono oti ton eferan na pao na ton paro !! ego mono sths compaq to service exo paei pou to eixe h infoquest !! tora den xero an exoun allaxei kai pou einai ta service !! genikotera kalo einai na mhn mpexeis sta service !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 nomizo 50 euro ekane !! isos kai ligo pio kato !! kai me phran kai thlefono oti ton eferan na pao na ton paro !! ego mono sths compaq to service exo paei pou to eixe h infoquest !! tora den xero an exoun allaxei kai pou einai ta service !! genikotera kalo einai na mhn mpexeis sta service !! Το μόνο σίγουρο είναι ότι καλύτερα να μην μπλέξεις. Εμένα για καλώδιο τροφοδοτικού το servis της compaq μου είχε πάρει 12.000 δρχ ενώ αντίθετα το servis της acer για δικό μου καθαρά λάθος (έσπασα τα "αφτάκια" της θήκης που μπαίνει η μπαταρία) δεν μου πήραν δεκάρα.....και ήταν και ευγενέστατοι. Μου άλλαξαν όλο το κάτω μέρος του laptop!!!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Nick, στην ΑΛΜΑΝ ΕΛΛΑΣ έγινε ήταν τόσο εξυπηρετικοί; :blink: http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ειλικρινά δεν θυμάμαι το όνομα της εταιρείας και πρέπει να ψαξω για να το βρώ. Εγώ ακολούθησα την διαδικασία απο την αρχή Τηλέφωνο στο Πλαισιο όπου μου έδωσαν ένα 801..... μίλησα με κάποια τύπισσα στην Γερμανία, Ελληνικά η οποία μου έδωσε το κοντινότερο σε μένα servis που θα με εξυπηρετούσε (κάπου στην Πειραιώς). [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Μαλλον θα μιλας για την MDI, το δευτερο service για acer... Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Εξάρτάται για τι χρήση το θες! Αν π.χ. σε ενδιαφέρει περισσότερο για εργασίες γραφείου/ίντερνετ και να βλέπεις DVD τότε HP. Aν θες εκτός από όλα αυτά να παίζεις και παιχνίδια με πολύ καλά γραφικά, τότε ο Toshiba. Γενικότερα, οι Toshiba έχουν πολύ καλό όνομα στο χώρο. Είναι αξιόπιστοι, δεν χαλάνε εύκολα, έχουν πολύ καλό service και είναι ακόμα και σαν κατασκευή πιο "γεροί" από τα HP. Ωστόσο, να σου πω την αλήθεια, για λίίίίγο καλύτερο επεξεργαστή και λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών, δεν ξέρω αν θα έδινα 300 ευρώ πάνω. Άλλωστε και η HP έχει καλό όνομα στο χώρο και ιδιαίτερα στα μοντέλα γκάμας 800-1000€. Αν ήμουν στη θέση σου (αν και δε μας λες γιατί το θες) θα έπαιρνα τον HP και ας έχω αδυναμία στους Toshiba...Εξ άλλου, και ένας από τους λόγους που δεν μου άρεσαν παλιότερα τα HP (το απαίσιο design τύπου "κούτα") διορθώθηκε Επίσης όσο για την αξιοπιστία που ρωτάς, ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι η HP...Την Acer να αποφεύγεις και θα είσαι ΟΚ. Δώσε περισσότερες πληροφορίες να λάβεις περισσότερες συμβουλές :p η χρήση που θα γίνει θα είναι, εργασίες γραφείου, ίντερνετ, dvd, άντε autocad, matlab το πολύ πολύ, και σίγουρα όχι παιχνίδια.. το συγκεκριμένο hp 6187 μ'εχει ξετρελάνει εμφανισιακά κι λόγω των χαρακτηριστικών του, μου είναι δύσκολο να αντισταθώ. απ'την άλλη οι πολλές διαφορετικές απόψεισ με έχουν μπερδέψει. είναι αλήθεια ότι είναι ακριβά τα ανταλλακτικά της hp? έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση και φοβάμαι για μετά.. μήπως να έψαχνα κάτι άλλο με περισσότερη εγγύηση??(μου έχουν προτείνει packard bell MX66) "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση και φοβάμαι για μετά.. μήπως να έψαχνα κάτι άλλο με περισσότερη εγγύηση Μην ξεχνάς την δυνατότητα της επέκτασης εγγύησης εάν σε απασχολεί τόσο πολύ. Είναι κάτι που συμφέρει γενικότερα γιατί έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ψάχνω να αγοράσω καινούριο λαπτοπ, και μου πρότειναν τον ΜΧ66 της Packard Bell. (15,4" ,Intel® T7200 Core® 2 Duo,Memory 1024 MB DD2,120 GB HDD Geforce 7300 up to 512MB) Έχει κανείς υπόψην του τη συγκεκριμένη εταιρία (γιατί εγώ δεν την έχω) και φοβάμαι να την εμπιστευτώ?? Στα ίδια χαρακτηριστικά περίπου είναι και ο hp 6187 ο οποίος όμως έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση ενώ ο Packard Bell 2 χρόνια.. Ξέρει κανείς πόσο "αξιόπιστα" και "καλά" είναι τα λαπτοπ της?? "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts