nkoumo Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 (edited) Eγκατεστησα και εγω το netguard και: 1) Λειτουργει στο Web (chrome) , OXI ομως μεσα στις εφαρμογες. Μπορει να γινει κατι? 2)Οταν κανει επανακινηση τι κινητο, το netguard ειναι απενεργοποιημενο και πρεπει να το φορτωσω και να κουνησω τον διακοπτη για enable. Μπορει να ειναι μονιμο και κατα την εκκινηση του κινητου? 3)Φορτωσα για το πρώτο 1) το DNS CHANGER και εβαλα 176.103.130.130 176.103.130.131 και κοπηκαν οι διαφημισεις και στο chrome και στα aps!!! αλλά απενεργοποιήθηκε το netguard. Kαλα πως ειναι δυνατον να κοβουντε οι διαφημισεις ΜΟΝΟ με το dns changer αφου το netguard ειναι disable? Δεν συνδιαζονται και τα 2? Mηπως κατι δεν κανω σωστα?. Πρωτα φορωθηκε το netguard και μετα το dns changer. 4) και το dns changer γινετε disable κατα την εκκινηση, μπορει να ειναι μονιμα enable? Edited January 5, 2018 by nkoumo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Eγκατεστησα και εγω το netguard και: 1) Λειτουργει στο Web (chrome) , OXI ομως μεσα στις εφαρμογες. Μπορει να γινει κατι? 2)Οταν κανει επανακινηση τι κινητο, το netguard ειναι απενεργοποιημενο και πρεπει να το φορτωσω και να κουνησω τον διακοπτη για enable. Μπορει να ειναι μονιμο και κατα την εκκινηση του κινητου? 3)Φορτωσα για το πρώτο 1) το DNS CHANGER και εβαλα 176.103.130.130 176.103.130.131 και κοπηκαν οι διαφημισεις και στο chrome και στα aps!!! αλλά απενεργοποιήθηκε το netguard. Kαλα πως ειναι δυνατον να κοβουντε οι διαφημισεις ΜΟΝΟ με το dns changer αφου το netguard ειναι disable? Δεν συνδιαζονται και τα 2? Mηπως κατι δεν κανω σωστα?. Πρωτα φορωθηκε το netguard και μετα το dns changer. 4) και το dns changer γινετε disable κατα την εκκινηση, μπορει να ειναι μονιμα enable?Αν έχεις βάλει το Adguard από το Playstore τότε δεν έχει δυνατότητα τέτοια, να κόβει από παντού ads, παρά μόνο από browsers. Εναλλακτικά υπάρχει το Adguard από το site της εταιρείας, ολοκληρωμένο, με autostart, επί πληρωμή βέβαια. Κόβει ads από παντού, εξαιρετικό. Αυτό χρησιμοποιώ. Το DNS Changer δεν έχει autostart. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Δεν κατέβασα το adguatd αλλά το netguard , εκτός αν είναι το ίδιο από το λινκ της 1ης σελίδας από το github. Στο netguard μου γράφει κάτω αν θέλω πλήρη έκδοση να πληρώσω. Δεν έχει autostart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 (edited) Δεν κατέβασα το adguatd αλλά το netguard , εκτός αν είναι το ίδιο από το λινκ της 1ης σελίδας από το github. Στο netguard μου γράφει κάτω αν θέλω πλήρη έκδοση να πληρώσω. Δεν έχει autostart? Το netguard το κατεβάζεις από εδώ https://github.com/M66B/NetGuard/releases Τι έκδοση Android έχεις? Δεν θα έπρεπε να κλείνει, έκανες όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο κινητό ώστε να μην κλείνει την εφαρμογή? Δηλαδή, βελτιστοποίηση και να μένει ανοικτή η εφαρμογή? Δεδομένου ότι το ίδιο σου κάνει και με το dns changer, κάποια ρύθμιση πρέπει Να κανεις. Επίσης δεν μπορείς Να έχεις 2 εφαρμογές που χρησιμοποιούν dns, γι αυτό όταν βάζεις τη μια δεν δουλεύει η άλλη. Επίσης θα έπρεπε να κόβει και διαφημίσεις από εφαρμογές, όχι από όλες βέβαια γιατί θέλει την επί πληρωμή για να μπορείς σε κόβεις σε ορισμένες Όπως πχ tapatalk. Δες τις οδηγίες για το netguard https://github.com/M66B/NetGuard/blob/master/ADBLOCKING.md Μήπως σου έχει ξεφύγει κάποια ρύθμιση και Κάνε το τεστ που έχει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited January 6, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Ναι απο το github to κατεβασα, το τεστ λειτουργησε. Δεν θα έπρεπε να κλείνει, έκανες όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο κινητό ώστε να μην κλείνει την εφαρμογή? Δηλαδή, βελτιστοποίηση και να μένει ανοικτή η εφαρμογή? Δηλαδή που? Σε ποιες ρυθμισεις ? Πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Ναι απο το github to κατεβασα, το τεστ λειτουργησε. Δηλαδή που? Σε ποιες ρυθμισεις ? Πως?Τι έκδοση Android και τι κινητό έχεις? Αν έχεις από Android 6 και πάνω, αρχικά επιλέγεις να μην γίνεται βελτιστοποίηση της εφαρμογής, στο ζητάει όταν κάνεις και εγκατάσταση. Από εκεί και πέρα, ανάλογα το κινητό που έχεις, πρέπει να ρυθμίσεις να μένει ανοικτή η εφαρμογή όταν κλείνεις την οθόνη. Επίσης φαντάζομαι ότι η επιλογή να είναι always on η υπηρεσία dns είναι ενεργοποιημένη στο κινητό by default. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 (edited) Έχω android 7 , motorola g5s ολοκαίνουργιο. να μην γίνεται βελτιστοποίηση εννοείς κατά την εγκατάσταση του netguard?. Αν ναι και δεν το έκανα πρέπει να το ξαναεγκαταστησω? Επίσης φαντάζομαι ότι η επιλογή να είναι always on η υπηρεσία dns είναι ενεργοποιημένη στο κινητό by default. Που είναι αυτές οι επιλογές? Στο netguard? Edited January 6, 2018 by nkoumo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Έχω android 7 , motorola g5s ολοκαίνουργιο. να μην γίνεται βελτιστοποίηση εννοείς κατά την εγκατάσταση του netguard?. Αν ναι και δεν το έκανα πρέπει να το ξαναεγκαταστησω? Που είναι αυτές οι επιλογές? Στο netguard?Όχι δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσεις ξανά. Δεν γνωρίζω το μενού του κινητού σου, Πήγαινε στις ρυθμίσεις κάπου θα έχει επιλογή για να εξαιρείται η εφαρμογή από βελτιστοποίηση, λογικά κάπου στη μπαταρία κοίτα. Επίσης τσέκαρε αν υπάρχει κάποια επιλογή να μην κλείνει η εφαρμογή όταν κλείνεις την οθόνη. Αν δεν τα βρεις, Κάνε απεγκατάσταση, reboot και ξανά εγκατάσταση, στην αρχή στο ζητάει η εφαρμογή για τη βελτιστοποίηση. Για το τελευταίο εφόσον έχεις Android 7, είναι ενεργοποιημένο by default. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 1)Βρηκα βελτιστοποίηση χρησης μπαραρίας για τις εφαρμογες στο μενου περι μπαραρίας. Αυτο εννοεις? Και τι κερδιζεις με αυτο αφου αν το αποενεργοποιήσεις σπαταλάς μπαταρια? 2) Διαπίστωσα το εξης:ΔΕΝ φορτώνω το netguard αλλά μόνο το DNS CHANGER με τα dns οπως παραπάνω. ΠΛΟΚΑΚΡΕΙ τα πάντα!!!!!! Καλά πως μπορεί να γινεται αυτο? Επαθα πλάκα, ουτε να εγκαταστασεις ειδικά adblock ουτε τιποτε! Το μονο μειωνεκτημα, δεν κανει ληψη απο του google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 1)Βρηκα βελτιστοποίηση χρησης μπαραρίας για τις εφαρμογες στο μενου περι μπαραρίας. Αυτο εννοεις? Και τι κερδιζεις με αυτο αφου αν το αποενεργοποιήσεις σπαταλάς μπαταρια? 2) Διαπίστωσα το εξης:ΔΕΝ φορτώνω το netguard αλλά μόνο το DNS CHANGER με τα dns οπως παραπάνω. ΠΛΟΚΑΚΡΕΙ τα πάντα!!!!!! Καλά πως μπορεί να γινεται αυτο? Επαθα πλάκα, ουτε να εγκαταστασεις ειδικά adblock ουτε τιποτε! Το μονο μειωνεκτημα, δεν κανει ληψη απο του google play. Θα κάνεις εξαίρεση βελτιστοποίησης μόνο για την συγκεκριμένη εφαρμογή ή όποιες άλλες θες, πχ viper κλπ. Για να μην κλείνουν όταν το κινητό μπαίνει σε doze mode. Όπως σου είπα μια εφαρμογή μπορείς να χρησιμοποιείς. Τώρα για το dns changer, ας σου πει κάποιο παιδί που το χρησιμοποιεί για επίλυση των προβλημάτων. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Kαλησπερα σας. Αγορασα εχθες το adguard λογω της εκπτωσης που εχει. Οταν το ενεργοποιω μου βγαζει ενα κλειδι πανω αριστερα και επιπλεον μια ειδοποιηση για το vpn τοσο στην οθονη κλειδωματος οσο και στη notification bar. Ξερει κανεις πως μπορω να τα κανω να μη φαινονται? Επισης κατι αλλο. Τωρα που κατεβασα την εφαρμογη μπορω να σβησω τον adguard content blocker που εχω στον browser? ή πρεπει να μεινει εγκαταστημενος? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Kαλησπερα σας. Αγορασα εχθες το adguard λογω της εκπτωσης που εχει. Οταν το ενεργοποιω μου βγαζει ενα κλειδι πανω αριστερα και επιπλεον μια ειδοποιηση για το vpn τοσο στην οθονη κλειδωματος οσο και στη notification bar. Ξερει κανεις πως μπορω να τα κανω να μη φαινονται? Επισης κατι αλλο. Τωρα που κατεβασα την εφαρμογη μπορω να σβησω τον adguard content blocker που εχω στον browser? ή πρεπει να μεινει εγκαταστημενος? Ευχαριστω! Οι ειδοποιήσεις είναι αναγκαίες για τη λειτουργία του προγράμματος. Ακόμα και αν έχεις την επιλογή μέσω του λειτουργικού να κρύψεις τις ειδοποιήσεις από τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η ενημέρωση για το VPN θα φαίνεται. Τέλος ναι μπορείς να το σβήσεις τν content blocker. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Οι ειδοποιήσεις είναι αναγκαίες για τη λειτουργία του προγράμματος. Ακόμα και αν έχεις την επιλογή μέσω του λειτουργικού να κρύψεις τις ειδοποιήσεις από τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η ενημέρωση για το VPN θα φαίνεται. Τέλος ναι μπορείς να το σβήσεις τν content blocker. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστω! Δεν μου πολυαρεσει αυτο με την ειδοποιηση για το vpn να πω την αληθεια αλλα κομματια να γινει... Επισης παρατηρησα οτι οταν κοβει τις διαφημισεις σε εφαρμογες οπως το tapatalk για παραδειγμα, κανει λιγο laggy το scrolling. Στο pc παντως δουλευει τελεια. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 (edited) Λογικό είναι αφού φιλτράρει οτιδήποτε περνάει. Πάντως από τις ρυθμίσεις μπορείς να απενεργοποιήσεις το φιλτράρισμα για όποια εφαρμογή θες ή σου βγάζει πρόβλημα. Και θα ήταν όπως παλιά. Πας στο Apps Management, βρίσκεις το tapatalk και βγάζεις το τικ από το Enabled. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 14, 2018 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Γενικα η εφαρμογη ειναι ασφαλης παιδια? Σκεφτομαι και εγω να την παρω αφου εχει εκπτωση αυτες τις μερες αλλα δεν μου καθεται καλα το οτι περναει ολο το traffic απο δικο τους server. Δεν ειναι ας πουμε λιγο επικινδυνο? Οκ στις περισσοτερες σελιδες ειναι αδιαφορο αν θα παρουν καποιο στοιχειο. Αν μπεις ας πουμε στην σελιδα καποιας τραπεζας ή σε καποια εφαρμογη με προσωπικα στοιχεια ? Και γενικα οταν γουγλαρα να μαθω για το adguard υπηρχε μια αναφορα που ελεγε ''fishy developers'' και αντιπροτειναν οι χρηστες εκει το netguard (αν θυμαμαι καλα το ονομα) που θελει root ομως οποτε τρωει ακυρο εξ αρχης. Α! και τι διαφορα εχει απ το adguard dns ή το assistant? Που απ' οτι βλεπω ειναι και free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Γενικα η εφαρμογη ειναι ασφαλης παιδια? Σκεφτομαι και εγω να την παρω αφου εχει εκπτωση αυτες τις μερες αλλα δεν μου καθεται καλα το οτι περναει ολο το traffic απο δικο τους server. Δεν ειναι ας πουμε λιγο επικινδυνο? Οκ στις περισσοτερες σελιδες ειναι αδιαφορο αν θα παρουν καποιο στοιχειο. Αν μπεις ας πουμε στην σελιδα καποιας τραπεζας ή σε καποια εφαρμογη με προσωπικα στοιχεια ? Και γενικα οταν γουγλαρα να μαθω για το adguard υπηρχε μια αναφορα που ελεγε ''fishy developers'' και αντιπροτειναν οι χρηστες εκει το netguard (αν θυμαμαι καλα το ονομα) που θελει root ομως οποτε τρωει ακυρο εξ αρχης. Α! και τι διαφορα εχει απ το adguard dns ή το assistant? Που απ' οτι βλεπω ειναι και free. Υπάρχουν εναλλακτικές που είναι open source εφαρμογές και δεν χρησιμοποιούν servers αλλά τοπικό δίκτυο vpn, οπότε καμιά ευαίσθητη πληροφορία δεν φεύγει από το κινητό σου. Τέτοιες ειναι το netguard, το blokada και το dns66. Καμιά από αυτές δεν χρειάζεται ρουτ. Έχουν γράφει αρκετές πληροφορίες για τις εν λόγω εφαρμογές σε προηγούμενα ποστ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 (edited) Υπάρχουν εναλλακτικές που είναι open source εφαρμογές και δεν χρησιμοποιούν servers αλλά τοπικό δίκτυο vpn, οπότε καμιά ευαίσθητη πληροφορία δεν φεύγει από το κινητό σου. Τέτοιες ειναι το netguard, το blokada και το dns66. Καμιά από αυτές δεν χρειάζεται ρουτ. Έχουν γράφει αρκετές πληροφορίες για τις εν λόγω εφαρμογές σε προηγούμενα ποστ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk καλησπέρα, εγω δουλευω το προγραμμα F-Droid https://f-droid.org/en/ ειναι ενα playstore ας το πουμε αλλα ειναι ΜΟΝΟ με opensource εφαρμογες, μερικες απο αυτες ειναι και στο google play και πιθανως να μην ξεραμε οτι ειναι open source! απο αυτο εβαλα αυτο εδω αλλα βλεπω υπαρχει και σκετο https://adblockplus.org/android-install αυτο το προγραμμα λοιπον στις συνδεσεις wifi (δεν εχω δοκιμασει σε δεδομενα) πας στις ρυθμισεις και βαζεις proxy, localhost, port 2020 και τα περναει μεσω αυτου. Σε ενα ταμπλετ που εχω παιζει ΤΕΛΕΙΑ, αλλα στο νεο μου κινητο στο Xiaomi mi max 2 για καποιο λογο η miui rom το πεταει και δεν παιζει. Απο αυτες που λες παραπανω ποια θεωρεις καλυτερη ? Εχει δοκιμασει κανεις κατι πανω σε miui rom ? δεν θελω να κανω root γιατι θελει ξεκλειδωμα και δεν υπαρχει και λογος εδω, η miui rom κανει τα παντα κοινως παπαδες και ετσι δεν χρειαζομαι extra apps που βαζω παντα αλλου πχ greenify-gravitybox-xposed κτλ, και θελω και να παιζει το nova go. Edited February 14, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 (edited) καλησπέρα, εγω δουλευω το προγραμμα F-Droid https://f-droid.org/en/ ειναι ενα playstore ας το πουμε αλλα ειναι ΜΟΝΟ με opensource εφαρμογες, μερικες απο αυτες ειναι και στο google play και πιθανως να μην ξεραμε οτι ειναι open source! απο αυτο εβαλα αυτο εδω αλλα βλεπω υπαρχει και σκετο https://adblockplus.org/android-install αυτο το προγραμμα λοιπον στις συνδεσεις wifi (δεν εχω δοκιμασει σε δεδομενα) πας στις ρυθμισεις και βαζεις proxy, localhost, port 2020 και τα περναει μεσω αυτου. Σε ενα ταμπλετ που εχω παιζει ΤΕΛΕΙΑ, αλλα στο νεο μου κινητο στο Xiaomi mi max 2 για καποιο λογο η miui rom το πεταει και δεν παιζει. Απο αυτες που λες παραπανω ποια θεωρεις καλυτερη ? Εχει δοκιμασει κανεις κατι πανω σε miui rom ? δεν θελω να κανω root γιατι θελει ξεκλειδωμα και δεν υπαρχει και λογος εδω, η miui rom κανει τα παντα κοινως παπαδες και ετσι δεν χρειαζομαι extra apps που βαζω παντα αλλου πχ greenify-gravitybox-xposed κτλ, και θελω και να παιζει το nova go. Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο το Netguard, τις άλλες δυο, blokada και dns66 δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα οπότε δεν έχω άποψη, αλλά τα σχόλια που έχω διαβάσει είναι θετικά. Σε miui απ' όσο έχουν αναφέρει διάφοροι χρήστες δουλεύουν και οι τρείς. Δοκιμάζεις και βλέπεις ποια σου ταιριάζει και καλύπτει τις απατήσεις σου. Edited February 15, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 (edited) Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο το Netguard, τις άλλες δυο, blokada και dns66 δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα οπότε δεν έχω άποψη, αλλά τα σχόλια που έχω διαβάσει είναι θετικά. Σε miui απ' όσο έχουν αναφέρει διάφοροι χρήστες δουλεύουν και οι τρείς. Δοκιμάζεις και βλέπεις ποια σου ταιριάζει και καλύπτει τις απατήσεις σου. καλημέρα, ευχαριστω πολύ :) δοκιμασα το 1ο, δεν μου αρεσε γιατι και κατι για αγορες λεει μετα για κάθε πραμα χωριστα, αλλα κυριως επειδή είναι firewall βασικα που δεν θελω. Θελω δλδ μονο για διαφημισεις app. Το 3ο το εβαλα αλλα δεν το δοκιμασα ακομα και τωρα δουλευω το 2ο και μου κανει μια χαρα τo blokada δλδ. Edited February 16, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Blokada ad blocker,μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Blokada ad blocker,μια χαρά. καλησπερα, αυτο δουλευω τωρα αλλα για καποιο λογο κανει το ινσταγραμ να σερνεται τρομερα λες και εχω gprs!!! το εκλεισα για δοκιμη και παει κομματια και παλι...τι στο καλο γινεται? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα σε μένα. Μια χαρά δουλεύει. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα σε μένα. Μια χαρά δουλεύει. Sent from my Mi A1 using Tapatalk εχεις και ινσταγκραμ? και εμενα μια χαρα δουλευει παντου με το ινσταγκραμ εχει τσακωθει.... ξεχασα να πω σε Xiaomi mi max 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Ναι φυσικά. Δεν θα έγραφα αν δεν είχα και τα δύο. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Ναι φυσικά. Δεν θα έγραφα αν δεν είχα και τα δύο. Sent from my Mi A1 using Tapatalk καλημέρα, θελει καμια ρυθμιση μηπως? πως είναι δυνατον αυτό που μου κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts