agis_ Δημοσιεύτηκε January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 7, 2017 Καλησπέρα, είμαι νέος στο φόρουμ, μεγάλος στην ηλικία και ζητάω την βοήθεια σας. Ενδιαφέρομαι για dual sim κινητό έως 350€. Ας είναι και μεταχειρισμένο. Έχω το nexus 5 είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά βαρέθηκα να κουβαλάω δύο κινητά. Έχω διαβάσει πολλά στο φόρουμ αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Καλησπέρα, είμαι νέος στο φόρουμ, μεγάλος στην ηλικία και ζητάω την βοήθεια σας. Ενδιαφέρομαι για dual sim κινητό έως 350€. Ας είναι και μεταχειρισμένο. Έχω το nexus 5 είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά βαρέθηκα να κουβαλάω δύο κινητά. Έχω διαβάσει πολλά στο φόρουμ αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Αγαπητέ, με τα χρήματα που διαθέτεις είσαι πολύ κοντά να βρεις σε ελαφρά μεταχειρισμένη, μια κορυφαία συσκευή... HUAWEI MATE 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agis_ Δημ. January 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Ευχαριστώ θα ψάξω μήπως και βρω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agis_ Δημ. January 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Είναι μεγάλο, όχι πάνω από 5.5' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Και με λιγότερα από τα χρήματα που διαθέτεις πέρνεις καινούργιο πχ xiaomi redmi note 4 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) Πάρε αυτό εδώ https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=127059 Δίκαρτο, πολύ καλός επεξεργαστής, 3gb ram, τεράστια μπαταρία και αυτονομία, full hd οθόνη και τέλος 2 χρόνια εγγύηση. Δεν υπάρχει καλύτερο vfm κινητό. Τα 350 που δίνεις είναι πολλά. Edited January 7, 2017 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agis_ Δημ. January 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά δεν έχει nfc και θέλω κάτι καλύτερο από το nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά δεν έχει nfc και θέλω κάτι καλύτερο από το nexus 5 Με τα χρήματα που διαθέτεις μπορείς να πάρεις μια κορυφαία συσκευή, που τα έχει όλα fingerprint, nfc, γρήγορη φόρτιση, γρήγορο gps Μην το απορρίπτεις ( το Mate 8 ) πριν το δεις και το δοκιμάσεις σε ένα κατάστημα. Το ελαφρά μεγαλύτερο μέγεθος, πολύ γρήγορα θα το συνηθίσεις και μετά θα σου μείνει η απόλαυση της 6' ιντσών οθόνης. Εγώ κατάργησα tablet και laptop με αυτή τη συσκευή όλα τα κάνω από αυτό...serfing, facebook, mail, banking, ανέπαφες συναλλαγές, τα πάντα άνετα. Και είμαι και πιο μεγάλος από σένα...σίγουρα:p.....του 1955! Edited January 7, 2017 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά δεν έχει nfc και θέλω κάτι καλύτερο από το nexus 5 είναι κλάσεις ανώτερο από το nexus 5 σε όλα το xiaomi. παρ'όλα αυτά αν θες nfc κοιτάς κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agis_ Δημ. January 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Και πάλι ευχαριστώ...... Όντως είμαι μικρότερος.....Θα το ξαναδώ ... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eπισης το mate 8 έχει 465€...Αρκετά πάνω από το όριο που έβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Σε αυτα τα λεφτα βρισκεις μεταχειρησμενο ΟΡ3 και εισαι καλυμενος για 2 τουλαχιστον χρονια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 ........Eπισης το mate 8 έχει 465€...Αρκετά πάνω από το όριο που έβαλα Οκ....νόμιζα ότι μίλησες στο 1ο ποστ και για ελαφρά μεταχειρισμένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agis_ Δημ. January 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Ναι ενδιαφέρομαι και για μεταχειρισμένα....Κανένα σάιτ να ψάξω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Δες στις αγγελίες του insomnia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Aggeliopolis, χρυση ευκαιρία, κλπ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Θέλει υπομονή η αναζήτηση στις αγγελίες. Πολλές φορές πετάγονται προσφορές... Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Γιατι δε βλεπεις το Honor 8? Μιλαμε για κορυφαιο κινητο Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Στα 395 υπάρχει και το P9 δίκαρτο. http://www.skroutz.gr/s/9042908/Huawei-P9-Dual-32GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 (edited) Στα 395 υπάρχει και το P9 δίκαρτο. http://www.skroutz.gr/s/9042908/Huawei-P9-Dual-32GB.html Που δεν έχει NFC, σωστά θυμάμαι; Αρκετά φτηνότερα το P9 lite δίκαρτο, με NFC. Με 3GB από skroutz γύρω στα 240-260 ευρώ ανάλογα το χρώμα: http://www.skroutz.gr/s/9304030/Huawei-P9-Lite-3GB-Dual-16GB.html Edited January 9, 2017 by TimDeLAY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Lenovo P1, δίκαρτο, NFC, τεράστια μπαταρία, επίσης lenovo A7010, δίκαρτο NFC, μπαταρία για μια μέρα γεμάτη Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agis_ Δημ. January 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια έκλεισα το xiaomi mi5 !! Και ο θεός βοηθός !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια έκλεισα το xiaomi mi5 !! Και ο θεός βοηθός !!! Καλή αγορά. Να το ευχαριστηθείς πραγματικά. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια έκλεισα το xiaomi mi5 !! Και ο θεός βοηθός !!! Καλό και τυχερό να σου βγει και να το ευχαριστηθείς φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agis_ Δημ. January 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Σας ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts