dkit42001 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 δεν τρομοκρατουμε κανενα φιλε . μπες σε κανα φορουμ με audi , golf κλπ να παθεις πλακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 δεν τρομοκρατουμε κανενα φιλε . μπες σε κανα φορουμ με audi , golf κλπ να παθεις πλακα Τί εννοείς δηλαδή ότι τα golf και τα audi δέν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα και η Honda ναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOYXASGLX Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 http://hondacivicworld.blogspot.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Τί εννοείς δηλαδή ότι τα golf και τα audi δέν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα και η Honda ναι? νομιζω πως το αντιθετο βγαινει σαν νοημα Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 νομιζω πως το αντιθετο βγαινει σαν νοημα Κι εγώ αυτό είχα καταλάβει στην αρχή, αλλά πήρα τη χειρότερη περίπτωση άν ήταν ετσι!! Παιδιά σήμερα πήρα το αμάξι Honda Civic 1.400cc 100ps κόκκινο!!! Όλα τέλεια έμεινα ευχαριστημένη και όσο για την ορατότητα που λένε δέν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα!! Το συνήθισα μέσα σε μία ώρα κιόλας αλλά κάτι άλλο με στονοχώρησε!!!!:( Στο καπώ είχε κάτι λάσπες επειδή είχε βρέξει χθές και πήρα λίγο χαρτί κουζίνας να το καθαρίσω με λίγο νεράκι, και σε εκείνο το σημείο στο φώς φαίνεται σάν θαμπωμένο και να έχει μικρές γρατσουνιές!!!! Τί να του κανω ρε παιδια για να μην γίνεται έτσι, με τί πανί να το καθαρίζω και τί υγρο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Παιδιά σήμερα πήρα το αμάξι Honda Civic 1.400cc 100ps κόκκινο!!! Όλα τέλεια έμεινα ευχαριστημένη και όσο για την ορατότητα που λένε δέν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα!! Το συνήθισα μέσα σε μία ώρα κιόλας αλλά κάτι άλλο με στονοχώρησε!!!!:( Στο καπώ είχε κάτι λάσπες επειδή είχε βρέξει χθές και πήρα λίγο χαρτί κουζίνας να το καθαρίσω με λίγο νεράκι, και σε εκείνο το σημείο στο φώς φαίνεται σάν θαμπωμένο και να έχει μικρές γρατσουνιές!!!! Τί να του κανω ρε παιδια για να μην γίνεται έτσι, με τί πανί να το καθαρίζω και τί υγρο??? Καλοριζικο !!!!!Δεν νομιζω να φταιει το χαρτι κουζινας ... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Καλοριζικο !!!!!Δεν νομιζω να φταιει το χαρτι κουζινας ... μαλλον αυτο φταιει,αν το ετριψε σκληρα του αλλαξε τα φωτα,κριμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Oσο σκληρα και να το τριψε δε νομιζω το χαρτι να προκαλεσε γρατσουνια,εκτος κι αν ηταν απο αυτα τα σκληρα τα πρασινα που ειναι σαν γυαλοχαρτο:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Παιδιά σήμερα πήρα το αμάξι Honda Civic 1.400cc 100ps κόκκινο!!! Όλα τέλεια έμεινα ευχαριστημένη και όσο για την ορατότητα που λένε δέν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα!! Το συνήθισα μέσα σε μία ώρα κιόλας αλλά κάτι άλλο με στονοχώρησε!!!!:( Στο καπώ είχε κάτι λάσπες επειδή είχε βρέξει χθές και πήρα λίγο χαρτί κουζίνας να το καθαρίσω με λίγο νεράκι, και σε εκείνο το σημείο στο φώς φαίνεται σάν θαμπωμένο και να έχει μικρές γρατσουνιές!!!! Τί να του κανω ρε παιδια για να μην γίνεται έτσι, με τί πανί να το καθαρίζω και τί υγρο??? Δοκιμασε να καθαρισεις την συγκεκριμενη επιφανεια με καποιο ενδειγμενο καθαριστικο προιον και αντιστοιχο υφασμα.Τα σημαδια ενδεχομενως να ειναι χημικα υπολειμματα απο το χαρτι κουζινας.Αλλιως εχει γρατσουνιστει και θα πρεπει να βαλεις καποια αλοιφη επικαλυψης του εμποριου. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Παιδιά άκυρο!!! Μάλλον θάμπωσε στιγμιαία όπως είπατε και παραπάνω από τα χημικά υπολείματα του χαρτιού!!! Το χαρτί δέν ήταν από τα πράσινα τα σκληρά αλλά από τα πιό απαλά μή σας πώ!!!Το είχα πάρει χθές και με ένα πανάκι μετά αλλά δέν έφευγε η θαμπάδα και σήμερα το πρωί που ξύπνησα δέν υπήρχε τίποτα!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά πάντως για τη βοηθειά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Παιδιά άκυρο!!! Μάλλον θάμπωσε στιγμιαία όπως είπατε και παραπάνω από τα χημικά υπολείματα του χαρτιού!!! Το χαρτί δέν ήταν από τα πράσινα τα σκληρά αλλά από τα πιό απαλά μή σας πώ!!!Το είχα πάρει χθές και με ένα πανάκι μετά αλλά δέν έφευγε η θαμπάδα και σήμερα το πρωί που ξύπνησα δέν υπήρχε τίποτα!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά πάντως για τη βοηθειά!!! Καλι παλι καλοταξιδο το κατακοκκινο...διαστημοπλοιο !!!:D:D:D:D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Αιντε να σου πω και εγω κατι για το χρωμα...Ειναι πολυ ευαισθητα γενικα το εχουμε αναφερει και πιο πισω...Τι να προσεχεις..Δεν πλενουμε ποτε με τον ηλιο νταλα,δεν βαζουμε απορυπαντικο ,δεν τριβουμε με νυχι,αφαιρουμε ακαριαια κουτσουλιες και μετα βρισκουμε το πουλι που το εκανε και το κανουμε στιφαδο,δεν βαζουμε ποτε χαρτι στο χρωμα γιατι κανει γρατζουνιες που φαινονται στον ηλιο,και εαν κανουμε γρατζουνιες τριβουμε με αλοιφη( εγω εχω μια φανοποιειας 3Μ)για χρωμα παντα με βαμβακερο ΜΑΛΑΚΟ πανι και παντα ποτε στον ηλιο...Απο χρωμα εχω κανει διατριβη πλεον,α και δεν παω το αμαξι σε πλυντηριο γιατι κιτρινιζουν τα φωτα...Οχι μονο στο honda γενικα.... Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 και εαν κανουμε γρατζουνιες τριβουμε με αλοιφη( εγω εχω μια φανοποιειας 3Μ) Που μπορουμε να βρουμε κι εμεις ????? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Αιντε να σου πω και εγω κατι για το χρωμα...Ειναι πολυ ευαισθητα γενικα το εχουμε αναφερει και πιο πισω...Τι να προσεχεις..Δεν πλενουμε ποτε με τον ηλιο νταλα,δεν βαζουμε απορυπαντικο ,δεν τριβουμε με νυχι,αφαιρουμε ακαριαια κουτσουλιες και μετα βρισκουμε το πουλι που το εκανε και το κανουμε στιφαδο,δεν βαζουμε ποτε χαρτι στο χρωμα γιατι κανει γρατζουνιες που φαινονται στον ηλιο,και εαν κανουμε γρατζουνιες τριβουμε με αλοιφη( εγω εχω μια φανοποιειας 3Μ)για χρωμα παντα με βαμβακερο ΜΑΛΑΚΟ πανι και παντα ποτε στον ηλιο...Απο χρωμα εχω κανει διατριβη πλεον,α και δεν παω το αμαξι σε πλυντηριο γιατι κιτρινιζουν τα φωτα...Οχι μονο στο honda γενικα.... τα φωτα απο τι κιτρινιζουν?? απο το ζεστο νερο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 απ το κερι(υποθετω) παντως και γω δεν προκειται να βαλω ποτε αυτοκινητο σε πλυντηριο οσο καλο και να ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 τα φωτα απο τι κιτρινιζουν?? απο το ζεστο νερο??? να υποθεσω οτι τα διπλα ερωτηματικα σημαινουν απορια? Κιτρινιζουν απο την πολυ μεγαλη πιεση του νερου και τα χημικα που χρησιμοποιουν για να φευγει η βρωμα ευκολοτερα,καθως αλλιωνει την επιφανεια του πλαστικου και εισχωρει στους πορους του.Δεν σημαινει οτι εαν το πας μια δυο τρεις φορες θα παθεις τιποτα.... Που μπορουμε να βρουμε κι εμεις ????? Ευχαριστω. οπου εχουν υλικα φανοποιειας η οπου εχουν χρωματα αυτοκινητου.Εαν χρησιμοποιεις για ολο το αυτοκινητο(γυαλισμα)βαζεις χαρτοταινια στα πλαστικα. http://www.eoe.gr/ch/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=48&category_id=38&option=com_virtuemart&Itemid=1 Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 για civic είναι εδώ...υπάρχει άλλο για βαφές-πλύσιμο-αλοιφές κτλ..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmarin Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Μάγκες, στην περίπτωση που δεν το ξέρετε τέλος η πολυετή εγγύηση για Honda (και Mitsubishi). Απο εδώ και πέρα 3 χρονάκια που δίνει το μαμά εργοστάσιο και μετά τρέχτε να βγάλετε άκρη με τον Σαρακάκη. Πολλά προβλήματα έχω ακούσει για τα Civic που έρχονται από UK. Έχω φίλο παθόνται με τριγμούς σε όλο το ταμπλό και χαλαρότητα στην ντίζα του σαζμάν (τρέχει στην αντιπροσωπεία να το φτιάξει). Εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyro Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 1) για την εγγύηση είναι γνωστό από καιρό..(διαβάζουμε τα προηγούμα threads...:-) 2) οι τριγμοί είναι το πιο συνηθισμένο πρόβλημα στο σιβικ, και αρκετοί από αυτούς λύνονται στην αντιπροσωπεία. δεν είναι αποκλειστικό γνώρισμα του σιβικ, το έχουν πολλά καινούρια αμάξια, λόγω μείωσης κόστους παραγωγής και συναρμολόγησης.. 3) το θέμα με την ντίζα σασμάν(???) πρώτη φορά το ακούω, δεν έχει αναφερθεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. αν όντως υπάρχει κάτι τέτοιο, τότε θα του το διορθώσουν στην αντιπροσωπεία μέσ σε εγγύηση εννοείται! απλά συμβουλή, να ψάξει να βρει μια καλή αντιρποσωπεία, γιατί αλλιως θα τρέχει τσάμπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civicnick Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 να υποθεσω οτι τα διπλα ερωτηματικα σημαινουν απορια? Κιτρινιζουν απο την πολυ μεγαλη πιεση του νερου και τα χημικα που χρησιμοποιουν για να φευγει η βρωμα ευκολοτερα,καθως αλλιωνει την επιφανεια του πλαστικου και εισχωρει στους πορους του.Δεν σημαινει οτι εαν το πας μια δυο τρεις φορες θα παθεις τιποτα.... Ο πατερας μου εχει vw passat κ δεν το εχει πλυνει ποτε με πιεση ή χημικα κ τα φαναρια του αυτοκινητου εχουν γινει κιτρινα κιας ειναι μοντελο του 2004. Κατα την γνωμη μου η πολυωρη εκθεση στον ηλιο ειναι αυτο που κιτρινιζει τα φαναρια μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Παιδιά!! Το καινούριο μου CIVIC!!! http://www.imageshack.gr/files/ywpoedjjp2740uhsieho_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/cgg110gponrr6atwtcrb_thumb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Παιδιά!! Το καινούριο μου CIVIC!!! http://www.imageshack.gr/files/ywpoedjjp2740uhsieho_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/cgg110gponrr6atwtcrb_thumb.jpg καλοταξιδο ,πολλα και καλα χιλιομετρα με το διαστημοπλιο σου:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 για civic είναι εδώ...υπάρχει άλλο για βαφές-πλύσιμο-αλοιφές κτλ..!! εαν προσεξεις πιο πανω αναφερομαστε για επισκευη σε χρωμα του civic........... Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 εαν προσεξεις πιο πανω αναφερομαστε για επισκευη σε χρωμα του civic........... α σε ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση...και είναι αυτός πιστεύεις λόγος για να τα γράφουμε και στα 2 τόπικ?? ή αν εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι για μια γρατζουνιά στο Yugo του φίλου μου θα πρέπει να ανοίξω νέο τόπικ ?? δε χρειάζεται να απαντήσεις....συνεχίζουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjc Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Παιδιά!! Το καινούριο μου CIVIC!!! http://www.imageshack.gr/files/ywpoedjjp2740uhsieho_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/cgg110gponrr6atwtcrb_thumb.jpg Καλοτάξιδο!!! Πανέμορφο είναι! Να το προσέχεις και να σε προσέχει! Και εγώ έλεγα για κόκκινο (μ'αρέσει πάρα πολύ) αλλά με αυτά που άκουγα για το χρώμα... Παρατήρησα έχει διαφορετικές ζάντες από το 1800. Νόμιζα πως έδιναν τις ίδιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts